ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
nowhere

Re: ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 12 Σεπ 2020, 15:52

το άσχημο είναι ότι δεν πρόκειται να κολλήσεις ποτέ εκεί στο υπόγειο και θα συνεχίσεις να μας σπας ταρχίδια μέχρι να τελειώσει αυτή η ιστορία

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 12 Σεπ 2020, 16:08

Ασέβαστος έγραψε:
12 Σεπ 2020, 13:36
Αναρχορεφόρμας έγραψε:
12 Σεπ 2020, 12:16
Μια χαρά συνηθίζεται, αν είσαι όλη μέρα σπίτι και τα ξυνεις. Όποιος θέλει να μας πει πως δούλεψε μια χαρά 8ωρο μέσα στη ζέστη φορώντας συνέχεια μάσκα χρησιμοποιώντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, πρέπει να είναι ψυχαναγκαστικος σε παρανοϊκό επίπεδο.
ολοι οι οδοντιατροι για παραδειγμα, που το κανουν απο παντα.

και σε αλλου τυπου μασκες, ολοι οσοι δουλευουν στην κλωστουφαντουργια, οσοι βαφουν επιπλα η αυτοκινητα, ακομη και σκουπιδιαρηδες εβλεπα να φορουν μονιμα μασκες, και πριν κοβιντ.
Πήγαινε ο οδοντίατρος στο σούπερ μάρκετ με μάσκα; Σε λίγο θα μας πείτε και για τα ΜΑΤ...

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 12 Σεπ 2020, 16:26

Ασέβαστος έγραψε:
12 Σεπ 2020, 13:36
Αναρχορεφόρμας έγραψε:
12 Σεπ 2020, 12:16
Μια χαρά συνηθίζεται, αν είσαι όλη μέρα σπίτι και τα ξυνεις. Όποιος θέλει να μας πει πως δούλεψε μια χαρά 8ωρο μέσα στη ζέστη φορώντας συνέχεια μάσκα χρησιμοποιώντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, πρέπει να είναι ψυχαναγκαστικος σε παρανοϊκό επίπεδο.
ολοι οι οδοντιατροι για παραδειγμα, που το κανουν απο παντα.

και σε αλλου τυπου μασκες, ολοι οσοι δουλευουν στην κλωστουφαντουργια, οσοι βαφουν επιπλα η αυτοκινητα, ακομη και σκουπιδιαρηδες εβλεπα να φορουν μονιμα μασκες, και πριν κοβιντ.
Δεν ξέρω πότε πηγές τελευταία φορά σε οδοντιατρείο, αλλά κάνεις οδοντίατρος δεν φοράει συνέχεια μάσκα. Μόνο όταν είναι από πάνω σου την φοράνε και την βγάζουν αμέσως μόλις απομακρυνθούν από το στόμα σου.

Και δεν ξέρω κανέναν οδοντίατρο να ήταν ενθουσιασμένος στην προοπτική να φοράει μάσκα συνέχεια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 12 Σεπ 2020, 16:28

nowhere έγραψε:
12 Σεπ 2020, 13:41
hellegennes έγραψε:
12 Σεπ 2020, 12:40
Ναι. Και τα βατραχοπέδιλα. Ας τα φοράμε λοιπόν στον δρόμο.
αν οι δρόμοι έχουν 2-3 μέτρα νερό δεν είναι άσχημη ιδέα
Πόσοι κυκλοφορούν με βατραχοπέδιλα στην Βενετία;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 12 Σεπ 2020, 16:32

είναι οργανωμένοι.έχουν φτιάξει πεζοδρόμια,γέφυρες,βάρκες,σπίτια πάνω από το νερό

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 12 Σεπ 2020, 16:35

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
12 Σεπ 2020, 14:49

2.Η πιθανότητα να κολλήσεις κορονοϊό αν κάποιος φορέας βήξει επανηλειμένα στα μούτρα σου είναι εξαιρετικά υψηλή.
Σωστά. Αλλά η πιθανότητα να βήξει κάποιος στα μούτρα μου έστω και μία φορά είναι εξαιρετικά χαμηλή. Βασικά δεν μου έχει συμβεί ποτέ στην ζωή μου και αν συνέβαινε θα κατέληγε σε ξύλο.

Εσύ δηλαδή όταν φοράς μάσκα βήχεις επανειλημμένα στα μούτρα των άλλων;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 12 Σεπ 2020, 18:23

hellegennes έγραψε:
12 Σεπ 2020, 16:35

2.Η πιθανότητα να κολλήσεις κορονοϊό αν κάποιος φορέας βήξει επανηλειμένα στα μούτρα σου είναι εξαιρετικά υψηλή.
Σωστά. Αλλά η πιθανότητα να βήξει κάποιος στα μούτρα μου έστω και μία φορά είναι εξαιρετικά χαμηλή. Βασικά δεν μου έχει συμβεί ποτέ στην ζωή μου και αν συνέβαινε θα κατέληγε σε ξύλο.

Εσύ δηλαδή όταν φοράς μάσκα βήχεις επανειλημμένα στα μούτρα των άλλων;
Για να ισοσκελίσεις τις πιθανότητες λοίμωξης κοβιδ και εηντζ,
αγνωστοι κύριοι θα πρέπει να αδειαζουν τους ερωτικους τους χυμους καθημερινα στο απευθυσμενο σου, για ικανό χρονικό διάστημα.

Δεν κρίνω.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 12 Σεπ 2020, 18:33

Yochanan έγραψε:
12 Σεπ 2020, 11:59
Γιάννης έγραψε:
12 Σεπ 2020, 11:56
mao mao έγραψε:
12 Σεπ 2020, 00:26
Αυτοί που φοράν τη μάσκα με τη μύτη έξω, είναι για πολλές φάπες.
Πράγματι. Είναι σαν να φοράνε το σώβρακο έτσι ώστε να καλύπτει τ'αρχίδια αλλά να κρέμεται η ψωλή από πάνω.
δυνατή, in your face, παρομοίωση. Εϊχα διαβασει οτι η μασκα ειναι για τον αλλο κυριως και το ειχανε πει ως εξης: αμα σε κατουρησει καποιος γυμνος θα παει σε σενα ακομα κι αν φορας εσυ παντελονι, απλως λιγοτερο απο αμα ησουν κι εσυ γυμνος. Αμα φοραει αυτος παντελονι θα τα λουστει ο ιδιος κυριως.
μάπα παρομοίωση είναι, για τον λόγο που λες. Αν η μάσκα είναι για τους άλλους, η μύτη δεν ενοχλεί να μένει έξω, εκτός αν μιλάει από την μύτη ο απέναντι και πετάει σταγονίδια.

αλλά όχι, θέλομε να είναι όλοι ίδια χεσμένοι, να βάλουν και την μύτη μέσα. :003:

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 12 Σεπ 2020, 18:33

hellegennes έγραψε:
12 Σεπ 2020, 16:35

Κλώνος του Ότο.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ !!!!!!!!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 12 Σεπ 2020, 18:39

12 Σεπ 2020, 18:23
αγνωστοι κύριοι θα πρέπει να αδειαζουν τους ερωτικους τους χυμους καθημερινα στο απευθυσμενο σου
χουατ ιζ απευθυσμένο;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 12 Σεπ 2020, 18:40

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 12 Σεπ 2020, 18:43

Είναι και πρακτικές. Αφού μειώθηκε η κατανάλωση του αλκοόλ μιας και κλείνουν νωρίς τα μπαράκια αντισταθμιζεται με τη μάσκα. Κρύβει το μισό μας πρόσωπο και με ένα ωραίο βαψιματακι στα μάτια είμαστε κούκλες. Άσε που δεν χρειάζεται να βγάζουμε τα μουστάκια μας. Να εφαρμοστεί μόνιμα και καθολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 12 Σεπ 2020, 18:46

Naida έγραψε:
12 Σεπ 2020, 18:43
Είναι και πρακτικές. Αφού μειώθηκε η κατανάλωση του αλκοόλ μιας και κλείνουν νωρίς τα μπαράκια αντισταθμιζεται με τη μάσκα. Κρύβει το μισό μας πρόσωπο και με ένα ωραίο βαψιματακι στα μάτια είμαστε κούκλες. Άσε που δεν χρειάζεται να βγάζουμε τα μουστάκια μας.
δεν το είχα σκεφτεί ποτε έτσι αλλα με βάζει σε σκέψεις για το φερετζε στις αραβικες/μουσουλμανικες χώρες. ίσως τελικά εξηγείς πολλά εδώ.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 12 Σεπ 2020, 18:47

Naida έγραψε:
Είναι και πρακτικές. Αφού μειώθηκε η κατανάλωση του αλκοόλ μιας και κλείνουν νωρίς τα μπαράκια αντισταθμιζεται με τη μάσκα. Κρύβει το μισό μας πρόσωπο και με ένα ωραίο βαψιματακι στα μάτια είμαστε κούκλες. Άσε που δεν χρειάζεται να βγάζουμε τα μουστάκια μας. Να εφαρμοστεί μόνιμα και καθολικά.
ημίμετρα, μπούργκα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 12 Σεπ 2020, 18:48

Yochanan έγραψε:
12 Σεπ 2020, 18:46
Naida έγραψε:
Είναι και πρακτικές. Αφού μειώθηκε η κατανάλωση του αλκοόλ μιας και κλείνουν νωρίς τα μπαράκια αντισταθμιζεται με τη μάσκα. Κρύβει το μισό μας πρόσωπο και με ένα ωραίο βαψιματακι στα μάτια είμαστε κούκλες. Άσε που δεν χρειάζεται να βγάζουμε τα μουστάκια μας.
δεν το είχα σκεφτεί ποτε έτσι αλλα με βάζει σε σκέψεις για το φερετζε στις αραβικες/μουσουλμανικες χώρες. ίσως τελικά εξηγείς πολλά εδώ.

Εικόνα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών