Από AIDS το 2019 πέθαναν περίπου 100 φορές παραπάνω άτομα στην ηλικία μου από ό,τι από κορωνοϊό φέτος. Οπότε κάτι χωλαίνει στην λογική σου.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 18:23Για να ισοσκελίσεις τις πιθανότητες λοίμωξης κοβιδ και εηντζ,hellegennes έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 16:35Σωστά. Αλλά η πιθανότητα να βήξει κάποιος στα μούτρα μου έστω και μία φορά είναι εξαιρετικά χαμηλή. Βασικά δεν μου έχει συμβεί ποτέ στην ζωή μου και αν συνέβαινε θα κατέληγε σε ξύλο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 14:49
2.Η πιθανότητα να κολλήσεις κορονοϊό αν κάποιος φορέας βήξει επανηλειμένα στα μούτρα σου είναι εξαιρετικά υψηλή.
Εσύ δηλαδή όταν φοράς μάσκα βήχεις επανειλημμένα στα μούτρα των άλλων;
αγνωστοι κύριοι θα πρέπει να αδειαζουν τους ερωτικους τους χυμους καθημερινα στο απευθυσμενο σου, για ικανό χρονικό διάστημα.
Δεν κρίνω.
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Τι σχέση έχουν όλα αυτά με την θνητότητα;
Και τι πάει να πει «είναι πρόβλημα η αρρώστια»; Όλες οι αρρώστιες πρόβλημα είναι.
Δεν ισχύει καθόλου κάτι τέτοιο. Αν ίσχυε θα είχαμε κολλήσει όλοι μα όλοι. Και όταν λέω όλοι, εννοώ το 100% του πληθυσμού.sharp έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 22:41Δεν χρειάζεται να βήξει στα μούτρα σου. Αρκεί να είσαι στον ίδιο κλειστό χώρο μαζί του για ένα τέταρτο χωρίς μάσκες. Ισχύει και για έξω αν κάτσετε στο ίδιο τραπέζι.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 14:492.Η πιθανότητα να κολλήσεις κορονοϊό αν κάποιος φορέας βήξει επανηλειμένα στα μούτρα σου είναι εξαιρετικά υψηλή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 12 Σεπ 2020, 23:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- wooded glade
Τίποτα δεν κολλάς.sharp έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 22:51Ένας καλός τρόπος να κολλήσεις ότι είχες πιάσει μέχρι εκείνην την στιγμή.wooded glade έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 19:03Και καλά της κάνεις μία τσακ την κατεβάζεις, αναπνέεις και την ξαναβάζεις.
Τότε θα κόλλαγες και όταν την έβγαζες μπαίνοντας στο σπίτι σου, απλά επειδή θα την έβγαζες.
Λες βλακείες.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Αφρικανοί.hellegennes έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 23:06Από AIDS το 2019 πέθαναν περίπου 100 φορές παραπάνω άτομα στην ηλικία μου από ό,τι από κορωνοϊό φέτος. Οπότε κάτι χωλαίνει στην λογική σου.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 18:23Για να ισοσκελίσεις τις πιθανότητες λοίμωξης κοβιδ και εηντζ,hellegennes έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 16:35
Σωστά. Αλλά η πιθανότητα να βήξει κάποιος στα μούτρα μου έστω και μία φορά είναι εξαιρετικά χαμηλή. Βασικά δεν μου έχει συμβεί ποτέ στην ζωή μου και αν συνέβαινε θα κατέληγε σε ξύλο.
Εσύ δηλαδή όταν φοράς μάσκα βήχεις επανειλημμένα στα μούτρα των άλλων;
αγνωστοι κύριοι θα πρέπει να αδειαζουν τους ερωτικους τους χυμους καθημερινα στο απευθυσμενο σου, για ικανό χρονικό διάστημα.
Δεν κρίνω.
Στην Ευρώπη πάλι, το 19 που αναφέρεις είχαμε 39.000 θανάτους σχετιζομενους με τον Hiv. Στο σύνολο τους μετά από μακροχρόνια πορεία μετά τη λοίμωξη.
Ένας 20χρονος που μολύνεται σήμερα έχει προσδόκιμο επιβίωσης τα 70 έτη.
Αντίστοιχα, το 2019 οι θάνατοι από κοβιντ στην Ευρώπη ήταν ακριβώς 0.
Το τελευταίο 6μηνο έχουμε 200.000 θανάτους και συνεχώς αυξάνονται.
Όλοι όσοι πεθαναν μολύνθηκαν εντός αυτού του 6μηνου.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
μια χαρά είναι απλα κάποιοι είστε άμπαλοι και μπαναλGherschaagk έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 22:59Η μάσκα είναι μια μαλακία την οποία είμαστε αναγκασμένοι να χρησιμοποιήσουμε γιατί δεν υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης της άλλης χοντρής μαλακίας που λέγεται κόβιντ και συνηθίζεται γιατί πέφτει χοντρό πρόστιμο. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν συνηθίζεται και δεν χρησιμοποιείται.
Ανάγκα και θεοί πείθονται.
- hellegennes
Α, εντάξει τότε. Και από covid οι περισσότεροι νεκροί Αμερικάνοι ήταν. Εδώ βασικά πέθαναν 300 άτομα, δηλαδή το 0,25% των θανάτων της χώρας.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 23:14Αφρικανοί.Από AIDS το 2019 πέθαναν περίπου 100 φορές παραπάνω άτομα στην ηλικία μου από ό,τι από κορωνοϊό φέτος. Οπότε κάτι χωλαίνει στην λογική σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ποια κυβέρνηση μπόρεσε να το διαχειριστεί;
Έτσι είναι.
Βέβαια μέχρι πριν από 6 μήνες ήμασταν όλοι άμπαλοι και μπανάλ. Για κάποιο λόγο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Πολλες κυβερνήσεις το διαχειριζονται καλύτερα. Προετοιμαζονται.Gherschaagk έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 23:22Ποια κυβέρνηση μπόρεσε να το διαχειριστεί;Έτσι είναι.
Βέβαια μέχρι πριν από 6 μήνες ήμασταν όλοι άμπαλοι και μπανάλ. Για κάποιο λόγο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Η Κούβα των λαών
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πώς προετοιμάζονται; Ποιες κυβερνήσεις είναι αυτές; Τι κάνουν;
Γιατί απ' ότι κατάλαβα, αυτό που κάνουν όλοι είναι πως περιμένουν να βγει το εμβόλιο. Μου διαφεύγει κάτι;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Με Γενικό λοκνταουν και στη συνεχεια όλο τον κόσμο σε εξωτερικούς χώρους λόγω καλοκαιριού και μέτρα.hellegennes έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 23:18Α, εντάξει τότε. Και από covid οι περισσότεροι νεκροί Αμερικάνοι ήταν. Εδώ βασικά πέθαναν 300 άτομα, δηλαδή το 0,25% των θανάτων της χώρας.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 23:14Αφρικανοί.Από AIDS το 2019 πέθαναν περίπου 100 φορές παραπάνω άτομα στην ηλικία μου από ό,τι από κορωνοϊό φέτος. Οπότε κάτι χωλαίνει στην λογική σου.
Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι έρχεται.
Τις τελευταίες 2 εβδομάδες ο αριθμός των διασωληνωμενων διπλασιάστηκε. Με αυτόν τον ρυθμό στο τέλος του μήνα θα είμαστε στους 150.
Θα μπει ο Οκτώβριος , ο μήνας που μαζευεται ο κοσμος και αρχίζουν οι λοιμωξεις και εκεί θα αρχίσουν τα όργανα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Fluffy έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 23:28Η Κούβα των λαών

Winter is coming.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 23:31Με Γενικό λοκνταουν και στη συνεχεια όλο τον κόσμο σε εξωτερικούς χώρους λόγω καλοκαιριού και μέτρα.
Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι έρχεται.
Τις τελευταίες 2 εβδομάδες ο αριθμός των διασωληνωμενων διπλασιάστηκε. Με αυτόν τον ρυθμό στο τέλος του μήνα θα είμαστε στους 150.
Θα μπει ο Οκτώβριος , ο μήνας που μαζευεται ο κοσμος και αρχίζουν οι λοιμωξεις και εκεί θα αρχίσουν τα όργανα.
- hellegennes
Μπορεί. Αλλά αυτά τα άκουσα και στο παρελθόν, από τον Arisvilla, σύμφωνα με του οποίου το μοντέλο σήμερα θα έπρεπε να έχουμε 730 διασωληνωμένους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Θα δούμε.hellegennes έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 23:35Μπορεί. Αλλά αυτά τα άκουσα και στο παρελθόν, από τον Arisvilla, σύμφωνα με του οποίου το μοντέλο σήμερα θα έπρεπε να έχουμε 730 διασωληνωμένους.
Εν τω μεταξυ μπορείς να φοράς μια γαμωμάσκα ή θα το κανεις θεμα και συ και όλο το Ψεκασμενάτο,;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εννοείται αλλά από την ώρα που θα την βάζω μέχρι να την βγάλω θα κατεβάζω καντήλια εφόσον δεν απαγορεύεται γιατί έτσι γουστάρω. Είναι σαν το σιθρου φόρεμα που έχω, το φοράω γιατί έτσι γουστάρω.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 23:38Θα δούμε.hellegennes έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 23:35Μπορεί. Αλλά αυτά τα άκουσα και στο παρελθόν, από τον Arisvilla, σύμφωνα με του οποίου το μοντέλο σήμερα θα έπρεπε να έχουμε 730 διασωληνωμένους.
Εν τω μεταξυ μπορείς να φοράς μια γαμωμάσκα ή θα το κανεις θεμα και συ και όλο το Ψεκασμενάτο,;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 304 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Σεπ 2024, 19:18
-