Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
panos291
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από panos291 » 12 Σεπ 2020, 23:43
hellegennes έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 23:18
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 23:14
Από AIDS το 2019 πέθαναν περίπου 100 φορές παραπάνω άτομα στην ηλικία μου από ό,τι από κορωνοϊό φέτος. Οπότε κάτι χωλαίνει στην λογική σου.
Αφρικανοί.
Α, εντάξει τότε. Και από covid οι περισσότεροι νεκροί Αμερικάνοι ήταν. Εδώ βασικά πέθαναν 300 άτομα, δηλαδή το 0,25% των θανάτων της χώρας.
Βαζουμε μεσα εμφραγματα, καρκινοπαθεις που πεθαναν Πέμπτη αντι για Παρασκευή, 90χρονους με υποκειμενα νοσηματα κλπ.
Για τετοιους θανατους μιλαμε κατα ενα πολυ μεγαλο ποσοστό.
-
Fluffy
από Fluffy » 12 Σεπ 2020, 23:58
δεν καταλαβα, αν είναι καποιος στην ακρη του γκρεμου και του δοσω μια σπρωξια δε θα είμαι εγώ που τόν έριξα;
-
hellegennes
από hellegennes » 13 Σεπ 2020, 00:04
Fluffy έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 23:58
δεν καταλαβα, αν είναι καποιος στην ακρη του γκρεμου και του δοσω μια σπρωξια δε θα είμαι εγώ που τόν έριξα;
Εξαρτάται. Αν μετά τού κάνουν κορωνοτέστ και βγει θετικό, δεν θα είσαι εσύ που τον σκότωσες αλλά ο κορωνοϊός, που του μείωσε τα αντανακλαστικά και δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Ή κάτι τέτοιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
hellegennes
από hellegennes » 13 Σεπ 2020, 00:05
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 23:38
hellegennes έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 23:35
Μπορεί. Αλλά αυτά τα άκουσα και στο παρελθόν, από τον
Arisvilla, σύμφωνα με του οποίου το μοντέλο σήμερα θα έπρεπε να έχουμε 730 διασωληνωμένους.
Θα δούμε.
Εν τω μεταξυ μπορείς να φοράς μια γαμωμάσκα ή θα το κανεις θεμα και συ και όλο το Ψεκασμενάτο,;
Έχω πει τι κάνω.
Και φυσικά εμπιστεύομαι μόνο τον ΠΟΥ, όχι τον κάθε μαλάκα που λέει τα δικά του. Δεν υπάρχει κανένα σημείο που να έχω διαφωνήσει με τον ΠΟΥ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Fluffy
από Fluffy » 13 Σεπ 2020, 00:06
hellegennes έγραψε: ↑13 Σεπ 2020, 00:04
Fluffy έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 23:58
Εξαρτάται. Αν μετά τού κάνουν κορωνοτέστ και βγει θετικό, δεν θα είσαι εσύ που τον σκότωσες αλλά ο κορωνοϊός, που του μείωσε τα αντανακλαστικά και δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Ή κάτι τέτοιο.
δεν υπάρχει κορωναιός, μια γριπουλα είναι/ μονο κοροϊδοιός
-
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 13 Σεπ 2020, 00:08
Otto Weininger έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 00:24
Τι να μας πούνε αυτές οι μάσκες. Όποιος δεν έχει κάνει cardio με elevation mask δεν ξέρει τι σημαίνει ασφυξία

μιας και το ανέφερες, γιατί το κάνουν αυτό; τι κερδίζουν; καλύτερη αντοχή;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
-
hellegennes
από hellegennes » 13 Σεπ 2020, 00:08
Και πέρυσι που πέθαναν 1000+ άτομα γριπούλα είχαμε, που το λες κοροϊδευτικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Otto Weininger
από Otto Weininger » 13 Σεπ 2020, 00:10
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑13 Σεπ 2020, 00:08
Otto Weininger έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 00:24
Τι να μας πούνε αυτές οι μάσκες. Όποιος δεν έχει κάνει cardio με elevation mask δεν ξέρει τι σημαίνει ασφυξία

μιας και το ανέφερες, γιατί το κάνουν αυτό; τι κερδίζουν; καλύτερη αντοχή;
Yeap
RCT is the boundary between high intensity activity and severe intensity exertion. Under normal conditions the bodies drive to breathe is based on carbon dioxide levels in the blood. When RCT is reached, the bodies drive to breathe is driven by lactate levels. This causes very heavy respiration and signifies a transition point in which fatigue starts to overcome the body’s ability to sustain exercise intensity. TrainingMask® increases RCT which allows the body to generate incrementally more effort before the point of exhaustion is reached.
Την πρώτη φορά κόντεψα να λιποθυμήσω

Let them make the first mistake. We make the last move.
-
sys3x
από sys3x » 13 Σεπ 2020, 01:56
Χαοτικός έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 19:17
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 15:07
Προσωπικά,
έχω λάβει την απόφαση να συνεχίσω να φοράω σε χώρους όπου συνωστίζονται πολλοί, και μετά το πέρας της παρούσης πανδημίας
Έχεις συλλογιστεί ότι φορώντας τη μάσκα θα έρχονται περισσότεροι κοντά σου, ανυποψίαστοι κι αμέριμνοι;

Άσε, έτσι ξεκινάνε όλοι, στην αρχή λένε μαλακίες για το κοινό καλό μετά για τους φτωχούς στο πλανήτη, μετά για τη πάλη των τάξεων (άλλο κι αυτό) και τσουπ, μπουκάρουν στη τράπεζα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
Μη μου γαμάτε τα vybez
από Μη μου γαμάτε τα vybez » 13 Σεπ 2020, 02:20
Gherschaagk έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 23:30
Naida έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 23:27
Πολλες κυβερνήσεις το διαχειριζονται καλύτερα. Προετοιμαζονται.
Πώς προετοιμάζονται; Ποιες κυβερνήσεις είναι αυτές; Τι κάνουν;
Γιατί απ' ότι κατάλαβα, αυτό που κάνουν όλοι είναι πως περιμένουν να βγει το εμβόλιο. Μου διαφεύγει κάτι;
Φυσικά και σου διαφεύγει κατι, ομιλεις με συριζάκια
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 13 Σεπ 2020, 06:59
Gherschaagk έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 23:30
Naida έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 23:27
Πολλες κυβερνήσεις το διαχειριζονται καλύτερα. Προετοιμαζονται.
Πώς προετοιμάζονται; Ποιες κυβερνήσεις είναι αυτές; Τι κάνουν;
Γιατί απ' ότι κατάλαβα, αυτό που κάνουν όλοι είναι πως περιμένουν να βγει το εμβόλιο. Μου διαφεύγει κάτι;
Εσύ είσαι καλυμμένη με τις κινήσεις της κυβέρνησης πχ για το άνοιγμα των σχολείων; και έχεις δει τι μέτρα έχουν πάρει σε άλλες χώρες;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 13 Σεπ 2020, 07:01
Γιατί γελάς;

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Namrail
από Namrail » 13 Σεπ 2020, 08:30
Δε ξέρω τι συζητάτε τόσες σελίδες σε σχέση με τις μάσκες. Το ζήτημα δεν είναι οι μάσκες. Οι περισσότεροι εξάλλου έχουν πειθαρχήσει και τις φοράνε.
Το ζήτημα είναι ότι τα μέτρα πλέον λαμβάνονται με το πολιτικό κριτήριο που λέει ότι η οικονομία και εν γένει η καθημερινότητα, οφείλει να επηρεαστεί από τις παρεμβάσεις των ειδικών όσο το δυνατό λιγότερο. Και αυτό έχει επιπτώσεις και στα κρούσματα και στη διασπορά του ιού.
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 304 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Σεπ 2024, 19:18
-
-
- 46 Απαντήσεις
- 1982 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
05 Απρ 2024, 23:46
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 272 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Maspoli
22 Δεκ 2023, 10:32
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 387 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρχηγός
23 Νοέμ 2023, 17:30
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.