Ρατσισταριά και ακροδεξιά σκατά πάντα υπήρχαν.

Ιστορικά γεγονότα, καταστάσεις, αναδρομές
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Ρατσισταριά και ακροδεξιά σκατά πάντα υπήρχαν.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 13 Σεπ 2020, 16:01

Cavaliere έγραψε:
13 Σεπ 2020, 15:57
Χαοτικός έγραψε:
13 Σεπ 2020, 15:53
Cavaliere έγραψε:
13 Σεπ 2020, 14:24
ΟΙ μόνοι που δεν έχουν είναι οι ναζί.
Πως δεν έχουν ρε συ; Απλά μέχρι εκεί μάθανε.

Οι ιδεολογίες πιστεύω είναι αποκρυσταλλώσεις των απωθημένων μας. όλες περιέχουν ποταπότητα ψυχης και μεγαλεία ψυχής. Παλεύεις τον ναζιμσό και τις αντικοινωνικές ιδέες και πρακτικές, αλλά΄όχι τον άνθρωπο.

Έχω γνωρίσει ακροδεξιούς ή χρυσαυγίτες που είναι ευαίσθητοι και να σου πω κάτι; Έχουν καλοσύνη.
Είσαι άγιος. Εγώ, όχι.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 13 Σεπ 2020, 16:03

Χαοτικός έγραψε:
13 Σεπ 2020, 16:01
Cavaliere έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:

Οι ιδεολογίες πιστεύω είναι αποκρυσταλλώσεις των απωθημένων μας. όλες περιέχουν ποταπότητα ψυχης και μεγαλεία ψυχής. Παλεύεις τον ναζιμσό και τις αντικοινωνικές ιδέες και πρακτικές, αλλά΄όχι τον άνθρωπο.

Έχω γνωρίσει ακροδεξιούς ή χρυσαυγίτες που είναι ευαίσθητοι και να σου πω κάτι; Έχουν καλοσύνη.
Είσαι άγιος. Εγώ, όχι.
Ο άγιος Χαοτικός, προστάτης των απανταχού απολωλότων προβάτων ναζί. Αυτό που λες είναι το κανονικά σωστό, αλλά ο θυμός μου με ξεπερνά.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 13 Σεπ 2020, 16:09

Χαοτικός έγραψε:
Cavaliere έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:
13 Σεπ 2020, 13:58
Τι πρόσφυγες τι μετανάστες το ίδιο είναι. Ψυχή έχουν όλοι.

Οι απλοί χρυσαυγίτες υποστήριζαν τους εγκληματίες χρυσαυγίτες, άρα οι εγκληματίες χρυσαυγίτες ενδυναμώνονταν κι έκαναν περισσότερα εγκλήματα. Εμένα δεν με αφορά τι κουβαλά στην ψυχούλα του ο κάθε ένας, κρίνω αποκλειστικά από τα αποτελέσματα. Αν οι πράξεις του φέροντος την καλή ψυχή έχουν σαν αποτέλεσμα μαχαιρώματα, ανασφάλεια ολόκληρων οικογενειών, συντρόφους στο νοσοκομείο την χέζω και την καλοσύνη και την ψυχή που την έχει και τον καλό τον άθρεπο.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 13 Σεπ 2020, 16:12

Cavaliere έγραψε:
13 Σεπ 2020, 16:03
Χαοτικός έγραψε:
13 Σεπ 2020, 16:01
Cavaliere έγραψε:
Είσαι άγιος. Εγώ, όχι.
Ο άγιος Χαοτικός, προστάτης των απανταχού απολωλότων προβάτων ναζί. Αυτό που λες είναι το κανονικά σωστό, αλλά ο θυμός μου με ξεπερνά.
Εμένα να δεις. Αλλά αυτό είμαστε, τι να κάνουμε; Η μαλακία είναι να μην αναγνωρίζουμε τη σκατίλα μας παρά να προσπαθούμε να πάρουμε την ευλογία για το κακό που μας βγαίνει.
Απόδειξη της ανοησίας μας να πιστεύουμε ότι ο στόχος (να φτάσουμε στην αρτιότητα (μη αμαρτία ξέρεις) έρχεται άπαξ και μετά θα είμαστε σταθεροί σε μία κατάσταση. Ενώ το σωστό είναι πως είναι διαρκής δρόμος. και πως ο δρόμος έχει σημασία γιατί αυτό είναι όλη η ζωή. Ο δρόμος όχι ο στόχος.

Αυτό είναι και το νόημα της συγχώρεσης των αμαρτωλών.

Πάντως στο ξαναλέω για τους φασίστες και τους ακραίους, μου φέρνουν σε πιο καθαρούς από αυτούς που κοιτάνε να κρατάνε τις ισορροπίες και προστατεύουν τον κώλο τους.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 13 Σεπ 2020, 16:12

stavmanr έγραψε:
13 Σεπ 2020, 15:56

Ο κόλντρον είναι ψυχάρα. Έχει ένα κουσούρι βέβαια, χοντρό, αλλά ποιος δεν έχει;
Βρε όλοι καλή καρδιά έχουν, αλλά έχουν και περιορισμένη οπτική, οπότε, δεν μπορείς να συζητήσεις. Μπορείς να κάνεις ίσως παρέα, αλλά όχι να ανταλλάξεις σκέψεις.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 13 Σεπ 2020, 16:15

Χαοτικός έγραψε:
13 Σεπ 2020, 16:12
Πάντως στο ξαναλέω για τους φασίστες και τους ακραίους, μου φέρνουν σε πιο καθαρούς από αυτούς που κοιτάνε να κρατάνε τις ισορροπίες και προστατεύουν τον κώλο τους.
Ναι, ρε συ, ο χειρότερος είναι ο κυριλέ. Ο πριμιτίφ έχει το ελαφρυντικό ότι είναι γνήσιος, δεν του κόβει παραπάνω. Ενώ ο άλλος ξέρει και το ένα και το άλλο, και διαλέγει το ένα, ενώ το παίζει το άλλο.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 13 Σεπ 2020, 16:16

Βλήμα έγραψε:
13 Σεπ 2020, 16:09
Χαοτικός έγραψε:
Cavaliere έγραψε:

Οι απλοί χρυσαυγίτες υποστήριζαν τους εγκληματίες χρυσαυγίτες, άρα οι εγκληματίες χρυσαυγίτες ενδυναμώνονταν κι έκαναν περισσότερα εγκλήματα. Εμένα δεν με αφορά τι κουβαλά στην ψυχούλα του ο κάθε ένας, κρίνω αποκλειστικά από τα αποτελέσματα. Αν οι πράξεις του φέροντος την καλή ψυχή έχουν σαν αποτέλεσμα μαχαιρώματα, ανασφάλεια ολόκληρων οικογενειών, συντρόφους στο νοσοκομείο την χέζω και την καλοσύνη και την ψυχή που την έχει και τον καλό τον άθρεπο.

Εμένα πάλι δεν με νοιάζει το αποτέλεσμα. Δεν θεωρώ ότι υπάρχω μόνο εγώ και το αποτέλεσμα. Υπάρχουν κι άλλοι και είναι πιο πραγματικοί από το κάθε πιθανό αποτέλεσμα. Για τους άλλους ζούμε ρε όχι για τα αποτελέσματά τους.

Σοβαρά δες το αυτό. Κόψε το λαιμό σου να φέρνεις αποτελέσματα επιθυμητά και το τι είσαι και τι σε απασχολεί στ' αρχίδια μου. Δες το.
Είναι καραϊδεαλιστικότατο.

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 13 Σεπ 2020, 16:19

Χαοτικός έγραψε:
13 Σεπ 2020, 16:16
Σοβαρά δες το αυτό. Κόψε το λαιμό σου να φέρνεις αποτελέσματα επιθυμητά και το τι είσαι και τι σε απασχολεί στ' αρχίδια μου. Δες το.
Είναι καραϊδεαλιστικότατο.
Ιδεαλιστικό είναι να θεωρείς ότι υπάρχει μία ψυχή που κρύβει καλοσύνη ή κακία και είναι άσχετη με τα αποτελέσματα που εσκεμμένα φέρνει κάποιος. Δηλαδή πώς είναι καλός άνθρωπος ένας φασίστας; Μπορεί να γουστάρει γενοκτονίες αλλά τι; Αγαπά την οικογένειά του;

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 13 Σεπ 2020, 16:22

Cavaliere έγραψε:
stavmanr έγραψε:

Βρε όλοι καλή καρδιά έχουν, αλλά έχουν και περιορισμένη οπτική, οπότε, δεν μπορείς να συζητήσεις. Μπορείς να κάνεις ίσως παρέα, αλλά όχι να ανταλλάξεις σκέψεις.
εννοείς να ανταλλάξεις σκέψεις σχετικά με την υποδοχή των μεταναστών;

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 13 Σεπ 2020, 16:22

Χαοτικός έγραψε:
Cavaliere έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:
13 Σεπ 2020, 13:58
Τι πρόσφυγες τι μετανάστες το ίδιο είναι. Ψυχή έχουν όλοι.

Το είχα γράψει και παλιότερα. Ότι δηλαδή ο ρατσισμός είναι μια πνευματική ασθένεια και πως πρέπει να αναζητήσουμε τρόπους θεραπείας, αλλά και πρόληψης.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 13 Σεπ 2020, 16:23

Cavaliere έγραψε:
13 Σεπ 2020, 14:31
πατησιωτης έγραψε:
13 Σεπ 2020, 10:57
Chainis έγραψε:
13 Σεπ 2020, 09:24
Εν τω μεταξύ ο προδοτικος κομμουνισμός υπό τις ευλογίες της διεθνούς ειχε λυσσάξει γιατί ο ιμπεριαλισμός αλλοιώσε την εθνολογικη σύνθεση του Μακεδονικού λαού.

Συνιστάται το βιβλίο του Μαρατζίδη " Γιασασίν Μιλλιέτ" (ζήτω το έθνος) για τη δράση των ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΩΝ Ποντίων στην κατοχή και τον εμφύλιο
Παπαπά, η χειρότερη ράτσα. Συνένοχοι των ναζί στη madre d´Israel Θεσσαλονίκη. Ακόμα οι χειρότεροι είναι, γενιές μετά.

Racism. :smt005: Έχετε πλάκα όλοι σας όμως.Οι ίδιοι άνθρωποι ήλθαν στην Αθήνα και τους ονόμαζαν η χειρότερη ράτσα οι εθνικόφρονες.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 13 Σεπ 2020, 16:25

nemo έγραψε:
13 Σεπ 2020, 16:22
Cavaliere έγραψε:
stavmanr έγραψε:

εννοείς να ανταλλάξεις σκέψεις σχετικά με την υποδοχή των μεταναστών;
Σχετικά με οτιδήποτε το σοβαρό και βαθύ.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 13 Σεπ 2020, 16:26

πατησιωτης έγραψε:
13 Σεπ 2020, 16:23
Racism. :smt005: Έχετε πλάκα όλοι σας όμως.Οι ίδιοι άνθρωποι ήλθαν στην Αθήνα και τους ονόμαζαν η χειρότερη ράτσα οι εθνικόφρονες.
:lol:
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 13 Σεπ 2020, 16:32

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
13 Σεπ 2020, 16:22

Το είχα γράψει και παλιότερα. Ότι δηλαδή ο ρατσισμός είναι μια πνευματική ασθένεια και πως πρέπει να αναζητήσουμε τρόπους θεραπείας, αλλά και πρόληψης.
Γιατροί του κόσμου;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιστορία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών