Όχι, για όση ώρα έχει ασθενή, για όση ώρα είναι από πάνω του. Δεν έχω δει ποτέ κανέναν οδοντίατρο να την φοράει συνέχεια, γιατί αυτό δεν συμβαίνει στον πραγματικό κόσμο. Με το που απομακρύνεται 2 βήματα, την κατεβάζει ή την βγάζει τελείως.vatraxos έγραψε: ↑14 Σεπ 2020, 12:59Τι γράφεις ρε άνθρωπε; Τη φοράει για όσο έχει ασθενή. 2 ώρες εργάζεται ημερησίως;hellegennes έγραψε: ↑14 Σεπ 2020, 12:52Τι 8ωρα λες; Στο σύνολο που δουλεύει βαριά να την φοράει 2 ώρες και όχι συνεχόμενα.
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
/foscilis mode onGherschaagk έγραψε: ↑14 Σεπ 2020, 13:14Μετά από την πρώτη μέρα έχω να αναφέρω πως τα παιδιά γράφουν τους κανόνες εκεί που δεν πιάνει μελάνι και πολύ καλά κάνουν.
Πρόστιμο από 500 ευρώ το ένα και άγριο βρομόξυλο. Στα κορίτσια τράβηγμα απ' τις κοτσίδες και στα αγόρια κλωτσιά στ' αρχίδια, για να αποφευχθεί και η πιθανότητα να κάνουν κι άλλα Ελληνάκια.
/foscilis mode off
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ρε παιδιά έλεος. Την Πέμπτη πήγα οδοντίατρο για καθαρισμό. Έχω και 2 προγόμφιους που με έχουν ταράξει στον πόνο γιατί έτσι, με τσέκαρε αλλά δεν υπάρχουν αλλοιώσεις οπότε δεν πείραξε κάτι. Όσο ήμουν με το στόμα ανοιχτό φορούσε μάσκα, προσωπίδα και γάντια. Προ κόβιντ φορούσε μάσκα και γάντια αλλά, ξαναγράφω, μόνο όσο είμαι με το στόμα ανοιχτό. Όταν έψαχνε το αρχείο μου ή όταν έψαχνε ποτηράκι για να ξεπλύνω στόμα ήταν χωρίς.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σταμάτα μωρέ κι εσύ.hellegennes έγραψε: ↑14 Σεπ 2020, 13:19/foscilis mode onGherschaagk έγραψε: ↑14 Σεπ 2020, 13:14Μετά από την πρώτη μέρα έχω να αναφέρω πως τα παιδιά γράφουν τους κανόνες εκεί που δεν πιάνει μελάνι και πολύ καλά κάνουν.
Πρόστιμο από 500 ευρώ το ένα και άγριο βρομόξυλο. Στα κορίτσια τράβηγμα απ' τις κοτσίδες και στα αγόρια κλωτσιά στ' αρχίδια, για να αποφευχθεί και η πιθανότητα να κάνουν κι άλλα Ελληνάκια.
/foscilis mode off
- hellegennes
Φυσικά, έτσι κάνουν οι μη καρτούν οδοντίατροι.Gherschaagk έγραψε: ↑14 Σεπ 2020, 13:23Ρε παιδιά έλεος. Την Πέμπτη πήγα οδοντίατρο για καθαρισμό. Έχω και 2 προγόμφιους που με έχουν ταράξει στον πόνο γιατί έτσι, με τσέκαρε αλλά δεν υπάρχουν αλλοιώσεις οπότε δεν πείραξε κάτι. Όσο ήμουν με το στόμα ανοιχτό φορούσε μάσκα, προσωπίδα και γάντια. Προ κόβιντ φορούσε μάσκα και γάντια αλλά, ξαναγράφω, μόνο όσο είμαι με το στόμα ανοιχτό. Όταν έψαχνε το αρχείο μου ή όταν έψαχνε ποτηράκι για να ξεπλύνω στόμα ήταν χωρίς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αυτό είναι ενάντια στα πρωτόκολλα που ισχύουν και λόγος να χάσει την άδειά του. Αυτός ο αλήτης βλέπει 80 άτομα τη μέρα σε μικρό κλειστό χώρο.Gherschaagk έγραψε: ↑14 Σεπ 2020, 13:23Ρε παιδιά έλεος. Την Πέμπτη πήγα οδοντίατρο για καθαρισμό. Έχω και 2 προγόμφιους που με έχουν ταράξει στον πόνο γιατί έτσι, με τσέκαρε αλλά δεν υπάρχουν αλλοιώσεις οπότε δεν πείραξε κάτι. Όσο ήμουν με το στόμα ανοιχτό φορούσε μάσκα, προσωπίδα και γάντια. Προ κόβιντ φορούσε μάσκα και γάντια αλλά, ξαναγράφω, μόνο όσο είμαι με το στόμα ανοιχτό. Όταν έψαχνε το αρχείο μου ή όταν έψαχνε ποτηράκι για να ξεπλύνω στόμα ήταν χωρίς.
Στη δική μου περίπτωση τη φορούσε όλη την ώρα. Την έβγαλε αφού τελείωσε τη δουλειά της.Gherschaagk έγραψε: ↑14 Σεπ 2020, 13:23Ρε παιδιά έλεος. Την Πέμπτη πήγα οδοντίατρο για καθαρισμό. Έχω και 2 προγόμφιους που με έχουν ταράξει στον πόνο γιατί έτσι, με τσέκαρε αλλά δεν υπάρχουν αλλοιώσεις οπότε δεν πείραξε κάτι. Όσο ήμουν με το στόμα ανοιχτό φορούσε μάσκα, προσωπίδα και γάντια. Προ κόβιντ φορούσε μάσκα και γάντια αλλά, ξαναγράφω, μόνο όσο είμαι με το στόμα ανοιχτό. Όταν έψαχνε το αρχείο μου ή όταν έψαχνε ποτηράκι για να ξεπλύνω στόμα ήταν χωρίς.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πού είναι ο Γκιώνης να μας πει τι κάνουν;hellegennes έγραψε: ↑14 Σεπ 2020, 13:26Φυσικά, έτσι κάνουν οι μη καρτούν οδοντίατροι.Gherschaagk έγραψε: ↑14 Σεπ 2020, 13:23Ρε παιδιά έλεος. Την Πέμπτη πήγα οδοντίατρο για καθαρισμό. Έχω και 2 προγόμφιους που με έχουν ταράξει στον πόνο γιατί έτσι, με τσέκαρε αλλά δεν υπάρχουν αλλοιώσεις οπότε δεν πείραξε κάτι. Όσο ήμουν με το στόμα ανοιχτό φορούσε μάσκα, προσωπίδα και γάντια. Προ κόβιντ φορούσε μάσκα και γάντια αλλά, ξαναγράφω, μόνο όσο είμαι με το στόμα ανοιχτό. Όταν έψαχνε το αρχείο μου ή όταν έψαχνε ποτηράκι για να ξεπλύνω στόμα ήταν χωρίς.
Η παλιά μου οδοντίατρος περνούσε με απολυμαντικό την καρέκλα κάθε φορά που έμπαινε άλλος ασθενής. Την έπαιρναν τηλέφωνο, και όταν τύχαινε να φοράει γάντια, έβγαζε γάντι, απαντούσε στο τηλέφωνο, πετούσε γάντι, φορούσε καινούριο γάντι. Τη μάσκα την έβγαζε από το ένα αυτί μιλούσε και την ξαναέβαζε.
Ελπίζω να βοήθησα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μην πάθεις τίποτα αλλά από μια ολόκληρη τάξη το μοναδικό παιδί που χρησιμοποίησε 3 μάσκες σήμερα ήταν το δικό μου. Όλα τα άλλα ήταν με την ίδια μάσκα απ' την αρχή μέχρι το τέλος.foscilis έγραψε: ↑14 Σεπ 2020, 13:28Αυτό είναι ενάντια στα πρωτόκολλα που ισχύουν και λόγος να χάσει την άδειά του. Αυτός ο αλήτης βλέπει 80 άτομα τη μέρα σε μικρό κλειστό χώρο.Gherschaagk έγραψε: ↑14 Σεπ 2020, 13:23Ρε παιδιά έλεος. Την Πέμπτη πήγα οδοντίατρο για καθαρισμό. Έχω και 2 προγόμφιους που με έχουν ταράξει στον πόνο γιατί έτσι, με τσέκαρε αλλά δεν υπάρχουν αλλοιώσεις οπότε δεν πείραξε κάτι. Όσο ήμουν με το στόμα ανοιχτό φορούσε μάσκα, προσωπίδα και γάντια. Προ κόβιντ φορούσε μάσκα και γάντια αλλά, ξαναγράφω, μόνο όσο είμαι με το στόμα ανοιχτό. Όταν έψαχνε το αρχείο μου ή όταν έψαχνε ποτηράκι για να ξεπλύνω στόμα ήταν χωρίς.
Επίσης τα βιβλία τι θα τα κάνεις; Θα τα κρατήσεις καραντίνα 3 μέρες ή θα τα περάσεις με το αντισηπτικό;
Ποια 80 άτομα μωρέ; Ζήτημα.να βλέπει 10. Σοβαρά τώρα, δεν έχω την απαίτηση να πάει στην αποθήκη να πάρει ποτηράκια με την προσωπίδα φορεμένη.
2 ωρες συνεχομενες μπορει να ειναι πανω απο εναν και μονο ασθενη.hellegennes έγραψε: ↑14 Σεπ 2020, 12:52
Ρε, καλέ μου άνθρωπε, σ'το ξαναλέω. Ο οδοντίατρος φοράει μάσκα μόνο όσο είναι πάνω απ' το στόμα σου και φυσικά φοράει χειρουργική μάσκα, όχι πάνινη. Τι 8ωρα λες; Στο σύνολο που δουλεύει βαριά να την φοράει 2 ώρες και όχι συνεχόμενα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
πως το υπολογιζεις ετσι προχειρα, απο οση ωρα ηταν μαζι σου, περισσοτερο φορουσε η οχι; στο 8ωρο του, θα τη φοραει 2 ωρες, η 6;Gherschaagk έγραψε: ↑14 Σεπ 2020, 13:23Ρε παιδιά έλεος. Την Πέμπτη πήγα οδοντίατρο για καθαρισμό. Έχω και 2 προγόμφιους που με έχουν ταράξει στον πόνο γιατί έτσι, με τσέκαρε αλλά δεν υπάρχουν αλλοιώσεις οπότε δεν πείραξε κάτι. Όσο ήμουν με το στόμα ανοιχτό φορούσε μάσκα, προσωπίδα και γάντια. Προ κόβιντ φορούσε μάσκα και γάντια αλλά, ξαναγράφω, μόνο όσο είμαι με το στόμα ανοιχτό. Όταν έψαχνε το αρχείο μου ή όταν έψαχνε ποτηράκι για να ξεπλύνω στόμα ήταν χωρίς.
και γιατι κολλατε μονο στον οδοντιατρο; ειπα και αλλα επαγγελματα που φορουν συνεχεια μασκα, και σιγουρα υπαρχουν και αλλα που δεν εχω σκεφτει.
η αληθεια ειναι οτι συνηθιζεται. δεν ειναι ευχαριστο, αλλα δεν ειναι και κατι τρομερο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Μα γιατί;Gherschaagk έγραψε: ↑14 Σεπ 2020, 13:14Μετά από την πρώτη μέρα έχω να αναφέρω πως τα παιδιά γράφουν τους κανόνες εκεί που δεν πιάνει μελάνι και πολύ καλά κάνουν.

Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Νομίζω ότι για τους μαθητές θα μπορούσε να εφαρμοσθεί και ένα σύστημα όπου θα φορούσαν μάσκα τα μισά παιδιά στη μία ώρα μαθήματος (ένα με μάσκα ένα χωρίς) και τα μισά παιδιά στην άλλη. Ή να παίξει μόνον στην περίπτωση, των παιδιών που νοιώθουν δυσφορία με τη μάσκα, διασκορπίζοντας τα εν μέσω μασκοφόρων μαθητών.
Σε κάθε περίπτωση, νομίζω ότι τα παθολογικά προβλήματα των παιδιών αναφορικά με τη μάσκα αφορούν σε ένα πολύ μικρό ποσοστό και ότι τα περισσότερα επηρεάζονται κυρίως από το οικογενειακό τους περιβάλλον.
Και ότι συνήθως πιτσιρίκια έχουν την τάση/επιθυμία να ταυτίζονται με την "αγέλη", το αντίθετο δεν τους δημιουργεί θετικά αλλά αρνητικά συναισθήματα.
Σε κάθε περίπτωση, νομίζω ότι τα παθολογικά προβλήματα των παιδιών αναφορικά με τη μάσκα αφορούν σε ένα πολύ μικρό ποσοστό και ότι τα περισσότερα επηρεάζονται κυρίως από το οικογενειακό τους περιβάλλον.
Και ότι συνήθως πιτσιρίκια έχουν την τάση/επιθυμία να ταυτίζονται με την "αγέλη", το αντίθετο δεν τους δημιουργεί θετικά αλλά αρνητικά συναισθήματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ιδέα δεν έχω.vatraxos έγραψε: ↑14 Σεπ 2020, 14:21Μα γιατί;Gherschaagk έγραψε: ↑14 Σεπ 2020, 13:14Μετά από την πρώτη μέρα έχω να αναφέρω πως τα παιδιά γράφουν τους κανόνες εκεί που δεν πιάνει μελάνι και πολύ καλά κάνουν.
Άστον τον οδοντίατρο.Ασέβαστος έγραψε: ↑14 Σεπ 2020, 14:09πως το υπολογιζεις ετσι προχειρα, απο οση ωρα ηταν μαζι σου, περισσοτερο φορουσε η οχι; στο 8ωρο του, θα τη φοραει 2 ωρες, η 6;Gherschaagk έγραψε: ↑14 Σεπ 2020, 13:23Ρε παιδιά έλεος. Την Πέμπτη πήγα οδοντίατρο για καθαρισμό. Έχω και 2 προγόμφιους που με έχουν ταράξει στον πόνο γιατί έτσι, με τσέκαρε αλλά δεν υπάρχουν αλλοιώσεις οπότε δεν πείραξε κάτι. Όσο ήμουν με το στόμα ανοιχτό φορούσε μάσκα, προσωπίδα και γάντια. Προ κόβιντ φορούσε μάσκα και γάντια αλλά, ξαναγράφω, μόνο όσο είμαι με το στόμα ανοιχτό. Όταν έψαχνε το αρχείο μου ή όταν έψαχνε ποτηράκι για να ξεπλύνω στόμα ήταν χωρίς.
και γιατι κολλατε μονο στον οδοντιατρο; ειπα και αλλα επαγγελματα που φορουν συνεχεια μασκα, και σιγουρα υπαρχουν και αλλα που δεν εχω σκεφτει.
η αληθεια ειναι οτι συνηθιζεται. δεν ειναι ευχαριστο, αλλα δεν ειναι και κατι τρομερο.
Του παιδιού σου την τσάντα που του αγόρασες πριν από λίγες μέρες την έβαλες καραντίνα για 3 μέρες; Το παιδί το έχεις απομονωμένο στην αυλή; Δεν βλέπει άλλα παιδιά; Δεν παίζει μαζί τους; Δεν πάει πάρκο; Τη μάσκα που του έδωσαν την είδες; Είναι καλή για το πρόσωπό σου ή σου είναι μεγάλη; Γιατί για παιδί δεν είναι. Αυτό το έλασμα που έχει ραμμένο τι υλικό είναι που θα αντέχει να πλένεται 5 φορές τη βδομάδα στους 60 βαθμούς χωρίς να σκουριάσει; Σήμερα σας έδωσαν λίστα, τα τετράδια που θα πάρει θα τα αφήσεις 3 μέρες στο ντουλάπι και μετά θα του τα δώσεις; Τα βιβλία θα τα απολυμάνεις ή όχι;
Αρχίδια συνηθίζεται.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 304 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Σεπ 2024, 19:18
-