ποιοι παιζουν βασικοι?
Μουντιάλ Ρωσίας 2018
- alekhine
- Δημοσιεύσεις: 12693
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 14:36
- Phorum.gr user: alekhine
- Τοποθεσία: Highway to ΚΤΕΛ
Re: Μουντιάλ Ρωσίας 2018
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Μαυροβασίλης
- Δημοσιεύσεις: 7804
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 19:45
Re: Μουντιάλ Ρωσίας 2018
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- vantono
- Δημοσιεύσεις: 29336
- Εγγραφή: 14 Απρ 2018, 13:22
- Phorum.gr user: vantono
- Τοποθεσία: κεντρικά γραφεία George Soros
Re: Μουντιάλ Ρωσίας 2018
είσαι λίγο αδικος πιστευω. Ο Τέλης δεν ηταν ποτε τοπ σε ποιότητα,αλλα καποτε ηταν δυνατός κυνηγός και εκτελεστης,δεν ξερω αν σημερα εχει χασει την παλια του φορμα. Για τον Τζίτζι τζιούνιορ,προς το παρον γελάνε και οι γουστέρες κατω απ τις πέτρες.Ερμής έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 19:09Μλκ μου τώρα το διάβασα. Είσαι μυρωδιάς. Καλύτερα ποτέ ξανά να μη δω Μουντιάλ αν στη θέση ενός Ροσι, ενός Μπάτζο, ενός Μασαρο, ενός ντελ πιερο κλπ κλπ κλπ μπει ένας μπαλοτελης. Έλεος. Μεγαλύτερη φούσκα από αυτόν τον ουρακοταγκο δε παίζει.
Ο Ντοναρουμα είναι ο νέος Τζιτζι. Θα το δείτε.
Re: Μουντιάλ Ρωσίας 2018
Τπτ για τα μπάζα ο τύπος, έκανε ένα μπαμ μια χρονιά και τέλος. Σαν τον Φωντα Γήτα ένα πράμα.
Ειναι μικρός ακόμη το πατριωτακι. Ας περιμένομε λίγο.
Ειναι μικρός ακόμη το πατριωτακι. Ας περιμένομε λίγο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Re: Μουντιάλ Ρωσίας 2018
Ο Μαρουσιτς παιζει βασικος στο 3-5-2. Και ο Μπαστα παιζει πολυ αυτο το συστημα και διαθετει και την απαραιτητη εμπειρια.
Ο Πατρικ προσπαθει να βρει χρονο συμμετοχης, οταν αποκτηθηκε θεωρηθηκε μεγαλο ταλεντο, ειναι αγαπημενο παιδι της εξεδρας, αλλά δεν εχει κανει το μπαμ. Ο Κασερες ηρθε πριν 6 μηνες γιατι ειχαν τραυματιστει οι δυο βασικοι.
Winter is coming
- Eθνικοκοινωνιστης
- Δημοσιεύσεις: 46679
- Εγγραφή: 05 Μάιος 2018, 12:13
Re: Μουντιάλ Ρωσίας 2018
παπσε μισογυνηΜαυροβασίλης έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 19:23αφήνω αυτό εδώ
Ερευνα: Ρεσιτάλ απιστίας από τις Ελληνίδες, λόγω Μουντιάλ
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Νταρνάκας
- Δημοσιεύσεις: 3780
- Εγγραφή: 05 Απρ 2018, 15:41
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
- Τοποθεσία: Εμμανουήλ Παπάς Σερρών
Re: Μουντιάλ Ρωσίας 2018
Ακόμα και οι λευκοί που παίζουν στη Γαλλία είναι μαϊμού Γάλλοι. Ο Γκριζμάν είναι Αλσατός, ο Χερναντέζ πρέπει να έχει ισπανική καταγωγή με τέτοιο όνομα κι o Γιορίς έχει καταλανική καταγωγή εκ πατρός. Μόνο ο Ζιρού κi o Παβάρντ πρέπει να είναι κανονικοί Γάλλοι.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- alekhine
- Δημοσιεύσεις: 12693
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 14:36
- Phorum.gr user: alekhine
- Τοποθεσία: Highway to ΚΤΕΛ
Re: Μουντιάλ Ρωσίας 2018
να πουμε εδω οτι αν οι βελγοι κερδισουν στα ημιτελικα η ευρωπη μενει μονη της και δεν νομιζω οτι ειναι για την FIFA οτι καλυτερο μια τετοια προοπτικη
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- shrike
- Δημοσιεύσεις: 4282
- Εγγραφή: 02 Απρ 2018, 08:39
- Phorum.gr user: Isildur
- Τοποθεσία: Παρά θῖν' ἁλὸς
- Νταρνάκας
- Δημοσιεύσεις: 3780
- Εγγραφή: 05 Απρ 2018, 15:41
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
- Τοποθεσία: Εμμανουήλ Παπάς Σερρών
Re: Μουντιάλ Ρωσίας 2018
Για τα μπάζα η έρευνα, πρέπει να έχει εμποτιστεί με τεράστιες δόσεις Femtardisμού ο εγκέφαλος αυτού που σκέφτηκε κι έγραψε αυτές τις τιτανοτεράστιες παπαριές:Μαυροβασίλης έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 19:23αφήνω αυτό εδώ
Ερευνα: Ρεσιτάλ απιστίας από τις Ελληνίδες, λόγω Μουντιάλ
SpoilerShow
Οι ειδικοί του Ανδρολογικού Ινστιτούτου σημειώνουν τους λόγους της γυναικείας απιστίας στην ποδοσφαιρομανία του Μουντιάλ:
Η εκδίκηση της αμαζόνας
Αυτή η ομαδική υστερία των ανδρών στη θέα της μάχης των γηπέδων ξυπνά πανάρχαιες μνήμες και φόβους των γυναικών, θυμάτων κλοπών και βιασμών στην ιστορία της ανάπτυξης των φύλων και των εθνών (η Αρπαγή των Σαβίνων Γυναικών δημιούργησε τη Ρώμη). Και οι μνήμες αυτές γίνονται εφιάλτες, όταν συνειδητοποιούν ότι ο σύντροφός τους είναι συνέχεια αυτής της αρχαίας συνήθειας της βίας ενάντια στις γυναίκες (το φεμινιστικό γονίδιο ξυπνά) και καλύτερη εκδίκηση από το κεράτωμα ενός αρσενικού, με βεβαιότητες ερωτικές και βιαιότητες ιστορικές, δεν έχει ακόμη εφευρεθεί.
Ερωτικός λόγος (ακουστική διέγερση)
Οι άνδρες, όταν παίζουν ποδόσφαιρο ή όταν απλά παρακολουθούν, συνήθως εκστομίζουν λεκτικές ατοπίες, αλλά και ουτοπίες για τους αντιπάλους, που έχουν σχέση με το σεξ όλων των ειδών.
Σύμφωνα με τον χειρουργό ουρολόγο ανδρολόγο, συνεργάτη του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, Χρήστο Φλιάτουρα, οι φραστικές υπερβολές θα έκαναν και τον Ντεσάντ να κοκκινίσει. Τα, δε, σαδομαζοχιστικά σχόλια θα υπέβαλλαν στο μαρτύριο της αμφιβολίας για το πρωτότυπο του έργου του και τον βαρόνο Μάζωχ, συγγραφέα του βιβλίου.
«Οι γυναίκες των ποδοσφαιρόφιλων αντιλαμβάνονται πλέον, ως ευφυή θηλυκά, ότι οι δικοί τους άνδρες είναι περισσότερο ικανοί να περιγράφουν τα ανήθικα, παρά να τα κάνουν με τις ίδιες. Γι΄αυτό και αποδράμουν σε αναζήτηση άλλων ανδρών, που θα τις κοιτάζουν σαν γυναίκες και ερωμένες και όχι σαν… ντελιβεράδες πίτσας», λέει χαριτολογώντας ο κ. Φλιάτουρας.
Οπτική διέγερση (πορνογραφία)
Η αρρενωπότητα είναι ταυτισμένη με τη τεστοστερόνη και την επιθετικότητα - αμφότερες περισσεύουν στο ποδόσφαιρο. Τα ιδρωμένα γυμνασμένα αρσενικά κυνηγούν την νίκη και την παραβίαση της εστίας του αντιπάλου. Οι, δε, μάχες σώμα με σώμα στο γήπεδο μεταφράζονται στον ερωτικό εγκέφαλο με τις μάχες στα ερωτικά κρεβάτια.
Ως γνωστόν, το σεξουαλικό του ανθρώπου γίνεται πιο έντονο, όσο απομακρύνεται από το πνευματικό. Η βαθειά σκέψη καταστρέφει την ερωτική επιθυμία. Όσο λιγότερο σκεφτόμαστε, τόσο περισσότερο θέλουμε, αυτή είναι η βιολογική εξίσωση του σεξουαλικού μας εαυτού.
Η εκδίκηση της απατημένης
Ερμηνεύοντας τα ευρήματα της έρευνας, ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών επισημαίνει ότι στο διάστημα αυτής της μάχης των αρσενικών για την θεά μπάλα, η ερωτική γυναίκα νοιώθει μια βαθειά εγκατάλειψη, μια αδιαφορία, που την οδηγεί σε πρόθυρα νευρικής κρίσης και μίσους για τον καθρέφτη της.
«Η γυναίκα, ως μεγάλο εχθρό θεωρεί την απουσία επιθυμίας στο βλέμμα του αρσενικού, που την εγκαταλείπει σε δυο περιπτώσεις κυρίως. Όταν αυτός βλέπει ποδόσφαιρο και αδιαφορεί και όταν εστιάζει στις ρυτίδες της, παρά τα μπότοξ που πλήρωσε για να τις εξαφανίσουν. Το πάθος της απατημένης ερωμένης ξέρουμε πού οδηγεί την ανθρώπινη φύση και η Μήδεια είναι μια εκδοχή της ερωτικής εκδίκησης, ενώ στον σύγχρονο κόσμο αυτή η μανία θα μεταφραστεί σε μια δολοφονία του άρρενος, που φοβάται το κέρατο, όπως ο διάολος το λιβάνι», λέει.
Η εκδίκηση της σύγκρισης
Η μητέρα - σύντροφος - σύζυγος - ερωμένη την περίοδο του Μουντιάλ μετατρέπεται ενίοτε και σε υπηρέτη των φίλων του ανδρός, που έχουν κάνει το σαλόνι γήπεδο και αυτή την προσβολή δεν την αντέχει. Γι΄αυτό και θα σαλπάρει σε μέρη εξωτικά και μαγεμένα με άλλους ναύτες και δεν θα κλείσει τα αυτιά της στις… Σειρήνες, που θα της λένε λόγια ερωτικά, αφού, όπως είναι γνωστό, όποιος ψάχνει μακριά από τα αυτιά τον οργασμό της γυναίκας, είναι βαθειά νυχτωμένος.
Η παρεξήγηση
Οι περισσότεροι άνδρες έχουν την εντύπωση πως η αρρενωπότητα - όσο ταυτίζεται με την αρχετυπική εικόνα, το μεγάλο σώμα και τη μυϊκή δύναμη, με απόλυτο συμβολισμό τον μεγάλο αήττητο φαλλό - τόσο πιο ελκυστική θα γίνεται για το θηλυκό. Εικόνα που ξεκινά από την μητέρα φύση, όπου ο μεγάλος ουρακοτάγκος έχει όλο το χαρέμι, ενώ οι μικρόσωμοι είναι καταδικασμένοι να πεθάνουν ανέραστοι στην άκρη του δάσους. Αυτή η ερμηνεία κάνει τους άνδρες να ξεχνούν πως η γυναίκα θα ερωτεύεται σχεδόν πάντα αυτό που θα την κάνει να γίνεται μητέρα, προστάτιδα του αδυνάτου και ανάπηρου, είτε αυτό είναι άνδρας, είτε το παιδί που γέννησε.
«Οι γυναίκες αυτήν την περίοδο θα ερωτεύονται αρσενικά που θα ανατρέπουν την ακεραιότητα της πανοπλίας, του αρσενικού που φωνάζει στα γήπεδα, ψάχνοντας αυτούς που θα της ψιθυρίζουν στα αυτιά βεβαιότητες για το αρυτίδωτο της ομορφιάς της», τονίζει ο κ. Φλιάτουρας.
Η αποκαθήλωση του πατριάρχη
Η αρρενωπότητα ταυτισμένη με την πατριαρχία, δηλαδή την εξουσία, γίνεται εδώ και εκατόν εξήντα χιλιάδες χρόνια (όση η διάρκεια της ζωής των ανθρωπίδων) το απόλυτο αφροδισιακό για την κατάκτηση του θηλυκού από το αρσενικό. Η αρρενωπότητα, μια επίκτητη διαφορά, κατασκευάζεται συνήθως ως μια πανοπλία, που η ομαδική συμπεριφορά πολλών αρρένων ξορκίζει τη θηλυκότητα στα γήπεδα, στα Κολοσσαία, στα χρηματιστήρια και στην πολιτική, αφήνοντας στη γυναίκα την εξιδανικευμένη θέση της αναπαραγωγής, της μητέρας, της Αγίας, αλλά και της γεροντοκόρης, είτε της ανοργασμικής θεούσας ενίοτε.
«Αυτήν την αδικία του συστήματος η γυναίκα θα την αντιμετωπίζει ευφυώς, είτε με ειρωνεία για τα ανατομικά προσόντα του ανδρός, που η μοίρα δεν τον προίκισε, είτε συγκρίνοντάς τον πάντα με έναν ιδανικό και ανάξιο αυτόχειρα εραστή, που δε θα μοιάζει με τίποτα στον οπαδό της εξέδρας, που έχει κάνει κατάληψη στο σαλόνι του σπιτιού, αναγκάζοντάς την να μετοικήσει σε άλλα γήπεδα, όπου οι κραυγές και οι ψίθυροι των δικών της οργασμών θα της θυμίζουν κάτι ίσως από την ηδονική κραυγή του οπαδού της ομάδας, που παραβίασε την εστία του αντιπάλου, βάζοντας το περιπόθητο γκολ της νίκης» καταλήγει ο κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης.

Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- alekhine
- Δημοσιεύσεις: 12693
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 14:36
- Phorum.gr user: alekhine
- Τοποθεσία: Highway to ΚΤΕΛ
Re: Μουντιάλ Ρωσίας 2018
το 10 δεν ειχε ουρουγουαη στην 4αδα?

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- shrike
- Δημοσιεύσεις: 4282
- Εγγραφή: 02 Απρ 2018, 08:39
- Phorum.gr user: Isildur
- Τοποθεσία: Παρά θῖν' ἁλὸς
Re: Μουντιάλ Ρωσίας 2018
Έλα, άκυρον. Νόμιζα για τελικό μιλούσες, λάθος μου.
- Eθνικοκοινωνιστης
- Δημοσιεύσεις: 46679
- Εγγραφή: 05 Μάιος 2018, 12:13
Re: Μουντιάλ Ρωσίας 2018
ολοι θα ομονοεισετε τεκνα μουΝταρνάκας έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 20:04Για τα μπάζα η έρευνα, πρέπει να έχει εμποτιστεί με τεράστιες δόσεις Femtardisμού ο εγκέφαλος αυτού που σκέφτηκε κι έγραψε αυτές τις τιτανοτεράστιες παπαριές:Μαυροβασίλης έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 19:23αφήνω αυτό εδώ
Ερευνα: Ρεσιτάλ απιστίας από τις Ελληνίδες, λόγω ΜουντιάλΒρε τι εκδικήσεις της αμαζόνας και αποκαθηλώσεις του πατριάρχη μας τσαμπουνάνε για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα; Όλος ο κόσμος ξέρει γιατί το κάνουν, είναι πουτ@ναι και γουστάρουν ξένο λούτσο αφού! Άι σιχτίρ πια, με το ζόρι να μας κάνουν Μουγκοτάδες στα γεράματα!SpoilerShowΟι ειδικοί του Ανδρολογικού Ινστιτούτου σημειώνουν τους λόγους της γυναικείας απιστίας στην ποδοσφαιρομανία του Μουντιάλ:
Η εκδίκηση της αμαζόνας
Αυτή η ομαδική υστερία των ανδρών στη θέα της μάχης των γηπέδων ξυπνά πανάρχαιες μνήμες και φόβους των γυναικών, θυμάτων κλοπών και βιασμών στην ιστορία της ανάπτυξης των φύλων και των εθνών (η Αρπαγή των Σαβίνων Γυναικών δημιούργησε τη Ρώμη). Και οι μνήμες αυτές γίνονται εφιάλτες, όταν συνειδητοποιούν ότι ο σύντροφός τους είναι συνέχεια αυτής της αρχαίας συνήθειας της βίας ενάντια στις γυναίκες (το φεμινιστικό γονίδιο ξυπνά) και καλύτερη εκδίκηση από το κεράτωμα ενός αρσενικού, με βεβαιότητες ερωτικές και βιαιότητες ιστορικές, δεν έχει ακόμη εφευρεθεί.
Ερωτικός λόγος (ακουστική διέγερση)
Οι άνδρες, όταν παίζουν ποδόσφαιρο ή όταν απλά παρακολουθούν, συνήθως εκστομίζουν λεκτικές ατοπίες, αλλά και ουτοπίες για τους αντιπάλους, που έχουν σχέση με το σεξ όλων των ειδών.
Σύμφωνα με τον χειρουργό ουρολόγο ανδρολόγο, συνεργάτη του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, Χρήστο Φλιάτουρα, οι φραστικές υπερβολές θα έκαναν και τον Ντεσάντ να κοκκινίσει. Τα, δε, σαδομαζοχιστικά σχόλια θα υπέβαλλαν στο μαρτύριο της αμφιβολίας για το πρωτότυπο του έργου του και τον βαρόνο Μάζωχ, συγγραφέα του βιβλίου.
«Οι γυναίκες των ποδοσφαιρόφιλων αντιλαμβάνονται πλέον, ως ευφυή θηλυκά, ότι οι δικοί τους άνδρες είναι περισσότερο ικανοί να περιγράφουν τα ανήθικα, παρά να τα κάνουν με τις ίδιες. Γι΄αυτό και αποδράμουν σε αναζήτηση άλλων ανδρών, που θα τις κοιτάζουν σαν γυναίκες και ερωμένες και όχι σαν… ντελιβεράδες πίτσας», λέει χαριτολογώντας ο κ. Φλιάτουρας.
Οπτική διέγερση (πορνογραφία)
Η αρρενωπότητα είναι ταυτισμένη με τη τεστοστερόνη και την επιθετικότητα - αμφότερες περισσεύουν στο ποδόσφαιρο. Τα ιδρωμένα γυμνασμένα αρσενικά κυνηγούν την νίκη και την παραβίαση της εστίας του αντιπάλου. Οι, δε, μάχες σώμα με σώμα στο γήπεδο μεταφράζονται στον ερωτικό εγκέφαλο με τις μάχες στα ερωτικά κρεβάτια.
Ως γνωστόν, το σεξουαλικό του ανθρώπου γίνεται πιο έντονο, όσο απομακρύνεται από το πνευματικό. Η βαθειά σκέψη καταστρέφει την ερωτική επιθυμία. Όσο λιγότερο σκεφτόμαστε, τόσο περισσότερο θέλουμε, αυτή είναι η βιολογική εξίσωση του σεξουαλικού μας εαυτού.
Η εκδίκηση της απατημένης
Ερμηνεύοντας τα ευρήματα της έρευνας, ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών επισημαίνει ότι στο διάστημα αυτής της μάχης των αρσενικών για την θεά μπάλα, η ερωτική γυναίκα νοιώθει μια βαθειά εγκατάλειψη, μια αδιαφορία, που την οδηγεί σε πρόθυρα νευρικής κρίσης και μίσους για τον καθρέφτη της.
«Η γυναίκα, ως μεγάλο εχθρό θεωρεί την απουσία επιθυμίας στο βλέμμα του αρσενικού, που την εγκαταλείπει σε δυο περιπτώσεις κυρίως. Όταν αυτός βλέπει ποδόσφαιρο και αδιαφορεί και όταν εστιάζει στις ρυτίδες της, παρά τα μπότοξ που πλήρωσε για να τις εξαφανίσουν. Το πάθος της απατημένης ερωμένης ξέρουμε πού οδηγεί την ανθρώπινη φύση και η Μήδεια είναι μια εκδοχή της ερωτικής εκδίκησης, ενώ στον σύγχρονο κόσμο αυτή η μανία θα μεταφραστεί σε μια δολοφονία του άρρενος, που φοβάται το κέρατο, όπως ο διάολος το λιβάνι», λέει.
Η εκδίκηση της σύγκρισης
Η μητέρα - σύντροφος - σύζυγος - ερωμένη την περίοδο του Μουντιάλ μετατρέπεται ενίοτε και σε υπηρέτη των φίλων του ανδρός, που έχουν κάνει το σαλόνι γήπεδο και αυτή την προσβολή δεν την αντέχει. Γι΄αυτό και θα σαλπάρει σε μέρη εξωτικά και μαγεμένα με άλλους ναύτες και δεν θα κλείσει τα αυτιά της στις… Σειρήνες, που θα της λένε λόγια ερωτικά, αφού, όπως είναι γνωστό, όποιος ψάχνει μακριά από τα αυτιά τον οργασμό της γυναίκας, είναι βαθειά νυχτωμένος.
Η παρεξήγηση
Οι περισσότεροι άνδρες έχουν την εντύπωση πως η αρρενωπότητα - όσο ταυτίζεται με την αρχετυπική εικόνα, το μεγάλο σώμα και τη μυϊκή δύναμη, με απόλυτο συμβολισμό τον μεγάλο αήττητο φαλλό - τόσο πιο ελκυστική θα γίνεται για το θηλυκό. Εικόνα που ξεκινά από την μητέρα φύση, όπου ο μεγάλος ουρακοτάγκος έχει όλο το χαρέμι, ενώ οι μικρόσωμοι είναι καταδικασμένοι να πεθάνουν ανέραστοι στην άκρη του δάσους. Αυτή η ερμηνεία κάνει τους άνδρες να ξεχνούν πως η γυναίκα θα ερωτεύεται σχεδόν πάντα αυτό που θα την κάνει να γίνεται μητέρα, προστάτιδα του αδυνάτου και ανάπηρου, είτε αυτό είναι άνδρας, είτε το παιδί που γέννησε.
«Οι γυναίκες αυτήν την περίοδο θα ερωτεύονται αρσενικά που θα ανατρέπουν την ακεραιότητα της πανοπλίας, του αρσενικού που φωνάζει στα γήπεδα, ψάχνοντας αυτούς που θα της ψιθυρίζουν στα αυτιά βεβαιότητες για το αρυτίδωτο της ομορφιάς της», τονίζει ο κ. Φλιάτουρας.
Η αποκαθήλωση του πατριάρχη
Η αρρενωπότητα ταυτισμένη με την πατριαρχία, δηλαδή την εξουσία, γίνεται εδώ και εκατόν εξήντα χιλιάδες χρόνια (όση η διάρκεια της ζωής των ανθρωπίδων) το απόλυτο αφροδισιακό για την κατάκτηση του θηλυκού από το αρσενικό. Η αρρενωπότητα, μια επίκτητη διαφορά, κατασκευάζεται συνήθως ως μια πανοπλία, που η ομαδική συμπεριφορά πολλών αρρένων ξορκίζει τη θηλυκότητα στα γήπεδα, στα Κολοσσαία, στα χρηματιστήρια και στην πολιτική, αφήνοντας στη γυναίκα την εξιδανικευμένη θέση της αναπαραγωγής, της μητέρας, της Αγίας, αλλά και της γεροντοκόρης, είτε της ανοργασμικής θεούσας ενίοτε.
«Αυτήν την αδικία του συστήματος η γυναίκα θα την αντιμετωπίζει ευφυώς, είτε με ειρωνεία για τα ανατομικά προσόντα του ανδρός, που η μοίρα δεν τον προίκισε, είτε συγκρίνοντάς τον πάντα με έναν ιδανικό και ανάξιο αυτόχειρα εραστή, που δε θα μοιάζει με τίποτα στον οπαδό της εξέδρας, που έχει κάνει κατάληψη στο σαλόνι του σπιτιού, αναγκάζοντάς την να μετοικήσει σε άλλα γήπεδα, όπου οι κραυγές και οι ψίθυροι των δικών της οργασμών θα της θυμίζουν κάτι ίσως από την ηδονική κραυγή του οπαδού της ομάδας, που παραβίασε την εστία του αντιπάλου, βάζοντας το περιπόθητο γκολ της νίκης» καταλήγει ο κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 301 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κόκκορας
03 Μαρ 2024, 01:09
-
- 24 Απαντήσεις
- 560 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
13 Δεκ 2024, 20:15
-
- 2 Απαντήσεις
- 946 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jason0
05 Σεπ 2023, 23:32
-
-
Νέα δημοσίευση Η Σαουδική Αραβία θα οργανώσει το Μουντιάλ το 2034
από Στρακαστρουκας » 31 Οκτ 2023, 18:55 » σε Αθλητικά - 17 Απαντήσεις
- 701 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
31 Οκτ 2023, 20:33
-