Καλό σου ταξίδι Ηράκλειτε
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Καλό σου ταξίδι Ηράκλειτε
Πριν 2 χρονια με ειχε βομβαρδισει γλυκα απαλα ο Ηρακλειτος , μπορει να εχω μικρη συμμετοχη στο φορουμ αλλα σας διαβαζω ολους καθημερινα, ο Ηρακλειτος ηταν συμπαθης και με ωραιο χιουμορ ,κριμα νεος ανθρωπος ,καλο ταξιδι.
Ζητώ συγγνώμη για την συμπεριφορά μου σε προηγούμενα ποστ. Ήταν η κατάθλιψη κι η οργή που με παρέσυραν.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Για αυτή τη μία φορά, σ' αυτό το νήμα καλό είναι να μείνουμε στο θέμα το οποίο είναι τραγικό. Για αυτό τα οφφ τοπικ θα διαγράφονται.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Gherschaagk έγραψε: ↑15 Σεπ 2020, 00:29Για αυτή τη μία φορά, σ' αυτό το νήμα καλό είναι να μείνουμε στο θέμα το οποίο είναι τραγικό. Για αυτό τα οφφ τοπικ θα διαγράφονται.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
ἐπάμεροι· τί δέ τις; τί δ᾽ οὔ τις;
σκιᾶς ὄναρ ἄνθρωπος.
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Gherschaagk έγραψε: ↑15 Σεπ 2020, 00:29Για αυτή τη μία φορά, σ' αυτό το νήμα καλό είναι να μείνουμε στο θέμα το οποίο είναι τραγικό. Για αυτό τα οφφ τοπικ θα διαγράφονται.

Ο μακαρίτης Ηράκλειτος ήταν κελευστής του Π.Ν . Στο φόρουμ όμως είχε πάρει ειδικότητα βομβαρδιστικά .
Κι εγώ της αεροπορίας τού αφιερώνω το κάτωθι κι εύχομαι να μας βομβαρδίζει άνωθεν, όποτε γράφουμε παπαριές:
Κι εγώ της αεροπορίας τού αφιερώνω το κάτωθι κι εύχομαι να μας βομβαρδίζει άνωθεν, όποτε γράφουμε παπαριές:
- Οργισμένος
Συλληπητήρια στην οικογένεια του και στους κοντικούς του ανθρώπους.don't speak έγραψε: ↑14 Σεπ 2020, 16:41Αλλο ένα μέλος από την παρέα μας έφυγε για το μακρινό του ταξίδι.
Καλή δύναμη και κουράγιο στους δικούς του.
Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες, μόνο ότι ήταν ξαφνικό.
Παρακαλώ πολύ προσωπικά του δεδομένα, όπως ονοματεπώνυμο κ.λ.π., να μην αναφερθούν.
Αυτό είναι το δράμα της ανθρώπινης ύπαρξης, η ασθένεια των γηρατειών και η ανεπαρκής ακόμα τεχνολογική συντήρηση και αποκατάσταση του ανθρώπινου σώματος. Να αφήσουμε στην άκρη τα ηλίθια ταμπού μας και ως είδος να προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας να απαλείψουμε την ασθένεια των γηρατειών αλλά και να τελειοποιήσουμε την τεχνολογία συντήρησης του ανθρώπινου σώματος.
Συγχαρητήρια στην διαχείρηση η οποία είχε την ευαισθησία αλλά και την προνοητικότητα να τιμήσει τον Ηράκλειτο με την ανακοίνωση στο φόρουμ.
Ολοι κάποτε θα πεθάνουμε -βάσει των σημερινών τεχνολογικών δεδομένων-, χωνέψτε το, και δυστυχώς ο φόβος για τον θάνατο οδηγεί πολλούς από εμάς σε υποσυνείδητα φοβική και βλακώδη αντιμετώπιση της ζωής σε όλες τις εκφάνσεις της.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- wooded glade
Καρδιά προφανώς.
Έχουν χαθεί πολλοί στα καλά καθούμενα.
Το πιό τραγικό ήταν με ένα φίλο μου.
Με παίρνει μιά Παρασκευή πρωϊ στο τηλέφωνο και μου λέει "δεν είμαι καλά, δεν μπορώ να βγω έξω, διάβασε μου τις εφημερίδες".
Το μεσημέρι όμως τον είδα.
Και το απόγευμα κατά τις 6-7 τον είδα.
Τη Δευτέρα το μεσημέρι ρωτάω "που είναι ο Κώστας" και μου λένε "μόλις έγινε η κηδεία του".
Αυτός την Παρασκευή το απόγευμα μετά που τον είδα γύρναγε σπίτι του με το αυτοκίνητο ενός φίλου. Και μόλις βγήκε έξω από το αυτοκίνητο για να μπει στο σπίτι του έπεσε νεκρός από ανακοπή.
Έχουν χαθεί πολλοί στα καλά καθούμενα.
Το πιό τραγικό ήταν με ένα φίλο μου.
Με παίρνει μιά Παρασκευή πρωϊ στο τηλέφωνο και μου λέει "δεν είμαι καλά, δεν μπορώ να βγω έξω, διάβασε μου τις εφημερίδες".
Το μεσημέρι όμως τον είδα.
Και το απόγευμα κατά τις 6-7 τον είδα.
Τη Δευτέρα το μεσημέρι ρωτάω "που είναι ο Κώστας" και μου λένε "μόλις έγινε η κηδεία του".
Αυτός την Παρασκευή το απόγευμα μετά που τον είδα γύρναγε σπίτι του με το αυτοκίνητο ενός φίλου. Και μόλις βγήκε έξω από το αυτοκίνητο για να μπει στο σπίτι του έπεσε νεκρός από ανακοπή.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Καλό ταξίδι Ηράκλειτε.
Δεν έχω λόγια.
Δεν έχω λόγια.
- Μη μου γαμάτε τα vybez
συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους του
αυτά τα ποστ που μένουνε από ανθρώπους που όντως γράφανε κάτι όταν είχανε πράγματι κάτι να πούνε, ασχέτως αν συμφωνείς με το περιεχόμενο ή όχι, είναι ένα πολύ ανατριχιαστικό αλλά και παρήγορο "ημερολόγιο" για να ανατρέχει ένας κοντινός σου άνθρωπος. Εύχομαι ολόψυχα να επικοινωνούσε και να κοινωνούσε τόσο με τους οικείους του ο Ηράκλειτος, που τώρα αυτό το ημερολόγιο να τους είναι άχρηστο
αυτά τα ποστ που μένουνε από ανθρώπους που όντως γράφανε κάτι όταν είχανε πράγματι κάτι να πούνε, ασχέτως αν συμφωνείς με το περιεχόμενο ή όχι, είναι ένα πολύ ανατριχιαστικό αλλά και παρήγορο "ημερολόγιο" για να ανατρέχει ένας κοντινός σου άνθρωπος. Εύχομαι ολόψυχα να επικοινωνούσε και να κοινωνούσε τόσο με τους οικείους του ο Ηράκλειτος, που τώρα αυτό το ημερολόγιο να τους είναι άχρηστο
αν και δεν γραφω ποτε στο φορουμ,ειμαι καθημερινος φανατικος αναγνωστης σας απο το παλιο κιολας(το βρηκα στα 19 και ειμαι ηδη 27 πατημενα.Τα χρονια δυστυχως περνανε πολυ γρηγορα).Λυπηθηκα πολυ με την ειδηση RIP Ηρακλειτε και ευχομαι καλη δυναμη στην οικογενεια του
Ξεχασε το για την ωρα, εχουμε θα βρεθουμε για τσιπουρα στη Μουχα....Στύγιος έγραψε: ↑14 Σεπ 2020, 21:07Πάντως εγώ έχω ανακοινώσει την ηλικία μου , έχω αναρτήσει στο φόρουμ τη μουτσούνα μου στο αντιαεροπορικό πρόσφατα , με λένε Βασίλη ...άλλα στοιχεία δε νομίζω ότι χρειάζονται.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
- Μέλη που αποχώρησαν
ό Θεός νά τόν αναπαύσει

....νέος

Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Καλό ταξίδι Ηράκλειτε.
Συλλυπητήρια στους δικούς του.
Συλλυπητήρια στους δικούς του.
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1373 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur