Οι ένοπλοι είναι ακίνητοι? Δεν το γνώριζα.

Οι ένοπλοι είναι ακίνητοι? Δεν το γνώριζα.
μετανάστες είπα. δεν είπα καν πρόσφυγες.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Σεπ 2020, 20:20Καλώς τον ανταποκριτή της dw.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑16 Σεπ 2020, 20:14όταν η φάση του Μαρτίου στον Έβρο πουλήθηκε από τα ΜΜΕ ως η μάχη των Θερμοπυλών και οι μετανάστες ως επιτιθέμενο στρατό, λογικό είναι, ως τζάμπα μάγκας λαός που είμεθα οι νεοέλ*, να μπερδευόμεθα.
*και δη το υποείδος των δεξιών νεοέλ
Και ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Μόνον και μόνον η εμμονή χρήσης της λέξης "μετανάστες" για τα ούγκανα από την άλλη πλευρά του φράχτη, επιβεβαιώνεις την άποψη μου για τον καταστροφικό ρόλο που παίζουν οι νεοελ ηλίθιοι στον δικό τους ιδεολογικό χώρο.
Υπήρχαν ή υπάρχουν ένοπλοι αιτούντες άσυλο στη Μόρια;
Κι εγώ για αυτό που είπες έγραψα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑16 Σεπ 2020, 20:26μετανάστες είπα. δεν είπα καν πρόσφυγες.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Σεπ 2020, 20:20Καλώς τον ανταποκριτή της dw.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑16 Σεπ 2020, 20:14
όταν η φάση του Μαρτίου στον Έβρο πουλήθηκε από τα ΜΜΕ ως η μάχη των Θερμοπυλών και οι μετανάστες ως επιτιθέμενο στρατό, λογικό είναι, ως τζάμπα μάγκας λαός που είμεθα οι νεοέλ*, να μπερδευόμεθα.
*και δη το υποείδος των δεξιών νεοέλ
Και ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Μόνον και μόνον η εμμονή χρήσης της λέξης "μετανάστες" για τα ούγκανα από την άλλη πλευρά του φράχτη, επιβεβαιώνεις την άποψη μου για τον καταστροφικό ρόλο που παίζουν οι νεοελ ηλίθιοι στον δικό τους ιδεολογικό χώρο.
πώς θέλετε να λέμε τους ανθρώπους, πίθηκες;
Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ακτιβίστρια που ήταν εκεί για αρκετό καιρό, υπήρχαν:
Και πορδοβόλα όπλα να μην υπάρχουν, με μαχαίρια και σπαθιά, και διάφορα αυτοσχέδια, προφανώς και μπορείς να σκοτώσεις άνθρωπο.«Είναι βίαιοι και οπλισμένοι»
Η ακτιβίστρια αναφέρει ότι από την επόμενη ημέρα μετά τον εμπρησμό αρκετοί φιλοξενούμενοι του ΚΥΤ κινήθηκαν προς τον ορεινό όγκο του νησιού. «Οι κάτοικοι των γύρω χωριών ανησυχούν γιατί κάποιοι από αυτούς που έφυγαν από το Κέντρο Υποδοχής είναι βίαιοι και οπλισμένοι. Κυκλοφορούν σε ομάδες των πέντε ή δέκα ατόμων» λέει χαρακτηριστικά. Ο δημοσιογράφος του γερμανικού περιοδικού την ρωτά με τι είναι οπλισμένοι. Εκείνη απαντά:
«Κάποιοι έχουν σιδερένιες ράβδους. Έχουν όλα τα είδη όπλων στο στρατόπεδο. Έχω δει από σπαθιά έως μαχαίρια. Υπάρχουν επίσης φήμες για πυροβόλα όπλα από τον στρατό του Ερντογάν». Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η φωτογράφος αναφέρεται στην παρουσία τζιχαντιστών. «Εδώ υπάρχουν πολλοί τζιχαντιστές, αυστηρά ευσεβείς μουσουλμάνοι, ακόμη και Ταλιμπάν. Μπορείτε να τους διακρίνετε από τα ρούχα τους Ταλιμπάν. Είναι ένας πολύ συγκεκριμένος τρόπος ντυσίματος. Μου τους έδειξαν κάτοικοι του καταυλισμού» σημειώνει χαρακτηριστικά.
κανέναν από τους δύοKauldron έγραψε: ↑16 Σεπ 2020, 17:10Είπε άοπλους?ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑16 Σεπ 2020, 16:39ρε συ, πρώτον άλλο το ηθικό και άλλο το να ανυπομονείς να πυροβολήσεις άοπλους
και δεύτερον, ό,τι και να σκέφτεσαι, όταν είσαι μέλος του ΕΣ δεν το γράφεις δημοσίως
ο τύπος δείχνει να κουβαλάει μυαλά 10χρονου edgy που παίζει cod
μακριά τέτοιοι βλάκες
Ως προς το δεύτερο, ναι, όπως το θέτεις. Αλλά αν είσαι υποχρεωμένος να διαλέξεις ανάμεσα σ' έναν τέτοιο και ένα εθνομηδενάκι, τί θα διάλεγες?
Ε, πολεμάς μόνος σου τότε.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑16 Σεπ 2020, 20:33κανέναν από τους δύοKauldron έγραψε: ↑16 Σεπ 2020, 17:10Είπε άοπλους?ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑16 Σεπ 2020, 16:39
ρε συ, πρώτον άλλο το ηθικό και άλλο το να ανυπομονείς να πυροβολήσεις άοπλους
και δεύτερον, ό,τι και να σκέφτεσαι, όταν είσαι μέλος του ΕΣ δεν το γράφεις δημοσίως
ο τύπος δείχνει να κουβαλάει μυαλά 10χρονου edgy που παίζει cod
μακριά τέτοιοι βλάκες
Ως προς το δεύτερο, ναι, όπως το θέτεις. Αλλά αν είσαι υποχρεωμένος να διαλέξεις ανάμεσα σ' έναν τέτοιο και ένα εθνομηδενάκι, τί θα διάλεγες?
ο ένας είναι προδότης, ο άλλος επικίνδυνα ηλίθιος
A, εσύ δηλαδή αν έβλεπες τον Ρουπακιά, θα 'λεγες "να, αυτός είναι μαχαιροβγάλτης".Gewponos90 έγραψε: ↑16 Σεπ 2020, 20:38
Ρε μπαγασα, πόσο μουχριτσα εισαι; Ο τύπος έγραψε ότι ΤΩΡΑ στηνουν σκηνές ΣΤΟ ΙΔΙΟ σημείο που έχουν κάνει βολές. Και πως ανυπομονει να κάνει βολή σε κινούμενους στόχους. Το ότι εννοούσε οπλισμένους η φαντάρους εχθρικής χώρας δεν προκύπτει από πουθενά εκτός από την στομάχα σου.
Ακόμα και αντίστοιχα καλοπαιδα που έβαλαν τις φωτιές να υπαρχουν, δεν μπορεί να αναλάβει κάνεις κατσιβλαχος εθνοφυλακας τον ρόλο του εκτελεστή. Είναι δουλειά του κράτους να τον δικάσει, να τον φυλακίσει να τον απελασει, Όχι ο κατσιβλαχος.
Και έχουμε παει και εμείς φαντάροι σε ακριτικές περιοχές. Και είναι γεγονός ότι πολλοί εθνοφυλακες δεν είναι ικανοι για αυτη την δουλειά. Σαν τον συγκεκριμένο. Τουλάχιστον στα δικά μου μάτια δεν είναι φυσιολογικοί. Στα δικά σου μπορεί να ειναι, αλλά στα δικά σου ήταν σίγουρα φυσιολογικός και ο Ρουπακιας μέχρι να γίνει το γνωστό σκηνικο
Οχι. Αλλά επειδή ήξερα πως λειτουργούσαν οι συγκεκριμένες ομάδες ήξερα ότι άργα η γρήγορα θα γινει μαλακια. Από ποιον όχι δεν το ήξερα. Δεν θέλω να σε σοκαρω αλλα δεν ήταν το πρώτο πεσιμοKauldron έγραψε: ↑16 Σεπ 2020, 20:41A, εσύ δηλαδή αν έβλεπες τον Ρουπακιά, θα 'λεγες "να, αυτός είναι μαχαιροβγάλτης".Gewponos90 έγραψε: ↑16 Σεπ 2020, 20:38
Ρε μπαγασα, πόσο μουχριτσα εισαι; Ο τύπος έγραψε ότι ΤΩΡΑ στηνουν σκηνές ΣΤΟ ΙΔΙΟ σημείο που έχουν κάνει βολές. Και πως ανυπομονει να κάνει βολή σε κινούμενους στόχους. Το ότι εννοούσε οπλισμένους η φαντάρους εχθρικής χώρας δεν προκύπτει από πουθενά εκτός από την στομάχα σου.
Ακόμα και αντίστοιχα καλοπαιδα που έβαλαν τις φωτιές να υπαρχουν, δεν μπορεί να αναλάβει κάνεις κατσιβλαχος εθνοφυλακας τον ρόλο του εκτελεστή. Είναι δουλειά του κράτους να τον δικάσει, να τον φυλακίσει να τον απελασει, Όχι ο κατσιβλαχος.
Και έχουμε παει και εμείς φαντάροι σε ακριτικές περιοχές. Και είναι γεγονός ότι πολλοί εθνοφυλακες δεν είναι ικανοι για αυτη την δουλειά. Σαν τον συγκεκριμένο. Τουλάχιστον στα δικά μου μάτια δεν είναι φυσιολογικοί. Στα δικά σου μπορεί να ειναι, αλλά στα δικά σου ήταν σίγουρα φυσιολογικός και ο Ρουπακιας μέχρι να γίνει το γνωστό σκηνικο
Δηλαδή τους καταλαβαίνεις με το βλέμμα, ε? Να σε πάρουνε στην αστυνομία.
ειναι παρα πολυ ψιλα γραμματα αυτα που εννοεις εξαλλου μερικα λογια ξεστομιζονται συμβολικα
Ε, δεν ήταν και "αγωνιστές", ωσάν τον Καλαμπόκα.Gewponos90 έγραψε: ↑16 Σεπ 2020, 20:45Οχι. Αλλά επειδή ήξερα πως λειτουργούσαν οι συγκεκριμένες ομάδες ήξερα ότι άργα η γρήγορα θα γινει μαλακια. Από ποιον όχι δεν το ήξερα. Δεν θέλω να σε σοκαρω αλλα δεν ήταν το πρώτο πεσιμοKauldron έγραψε: ↑16 Σεπ 2020, 20:41A, εσύ δηλαδή αν έβλεπες τον Ρουπακιά, θα 'λεγες "να, αυτός είναι μαχαιροβγάλτης".Gewponos90 έγραψε: ↑16 Σεπ 2020, 20:38
Δηλαδή τους καταλαβαίνεις με το βλέμμα, ε? Να σε πάρουνε στην αστυνομία.
Εμένα, δεν μου λέει τίποτα η "σκληρότητα" αν δεν συμβαδίζει μ' ένα στοιχειώδες αϊκιού.nemo έγραψε: ↑16 Σεπ 2020, 20:49ειναι παρα πολυ ψιλα γραμματα αυτα που εννοεις εξαλλου μερικα λογια ξεστομιζονται συμβολικα
και ειναι και καθαρη βλακεια να το λες και να το υπονοεις και ειναι σαν να διαβαζω τον σταβ
τα λεω με την εννοια οτι ειναι εθνοφυλακας και τους θελουμε σκληρους και ετοιμους για ολα
και ειναι και οι πρωτοι που θα μας προστατεψουν και οι πρωτοι που θα θυσιαστουν
αν τους θελουμε με φρου φρου και αρωματα και να εχουν τελειωσει και την ανωτατη εμπορικη
να τους πουμε να παραιτηθουν