Φαση σε σουπερ μαρκετ
Re: Φαση σε σουπερ μαρκετ
Το ανηψακι μου ήταν ένα αλαζονικό κάθαρμα, τον έγραψε ο ξάδερφος σε πολεμικές τέχνες, έφαγε τις φάπες του και έστρωσε
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σίγουρα μάνα ή μητριά;perseus έγραψε: ↑19 Σεπ 2020, 23:50παω να ψωνισω και στο ταμειο ειναι μανα με ενα νερντακι 12-14 ,κατι γινεται και βγαζει μια γλωσσα η μικρη αιφνιδιαστηκαν ολοι ,
μην με ακουμπας δεν εχεις το δικαιωμα να με ακουμπας της φωναζε και κατι αλλα ,η μανα κατι ελεγε χαμηλοφωνα αυτιο να χτυπιεται.
Θαυμασα την υπομονη της ...
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ε πως;
Μπορείς να μη τα εμβολιασεις;
Μπορείς να μη τα στέλνεις στο σχολείο;
Μπορείς να τα στέλνεις για δουλειά απ το δημοτικό;
Μπορείς να τα σπας στο ξύλο;

Υδράργυρος έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 14:35Στη γυναικα σου ριχνεις καμια μπατσα; σε βλεπει σαν νταρθ βειντερ;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 14:34Εξηγήσου φίλε μου. Μοιράσου τις σκέψεις σου.dna replication έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 13:42
κάπου τα μπέρδεψες κατέληξες σε λάθος συμπέρασμα και λες χαζαμάρες

- Cecily Anne
Ωπ, εμένα μια ανιψιά τις έτρωγε στο σχολείο. Τη τελευταία φορά είχε γυρίσει με μια γρατζουνιά ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ στο ματι κοντά και τρελάθηκε η μάνα της. Την έγραψε πολεμικές τέχνες και τώρα τουλουμιάζει. Ηρεμήσαμε, την είχαμε άγχος.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εντάξει η βία δεν είναι λύση. Κι εμένα , όπως κι άλλους μού έκαναν μπούλιγκ στο Γυμνάσιο κάτι νταγλαράδες του Λυκείου. Αυτό μέχρι ν' αρχίσω βάρη,μπάσκετ και λοιπά και να ψηλώσω απότομα. Μετά δε με ξαναενόχλησαν, ούτε χρειάστηκε να εξασκήσω βία.Cecily Anne έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 15:12Ωπ, εμένα μια ανιψιά τις έτρωγε στο σχολείο. Τη τελευταία φορά είχε γυρίσει με μια γρατζουνιά ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ στο ματι κοντά και τρελάθηκε η μάνα της. Την έγραψε πολεμικές τέχνες και τώρα τουλουμιάζει. Ηρεμήσαμε, την είχαμε άγχος.
- Cecily Anne
Και τι λες να κάνουμε στο κοριτσάκι, 2 κύκλους στεροειδών;Στύγιος έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 15:20Εντάξει η βία δεν είναι λύση. Κι εμένα , όπως κι άλλους μού έκαναν μπούλιγκ στο Γυμνάσιο κάτι νταγλαράδες του Λυκείου. Αυτό μέχρι ν' αρχίσω βάρη,μπάσκετ και λοιπά και να ψηλώσω απότομα. Μετά δε με ξαναενόχλησαν, ούτε χρειάστηκε να εξασκήσω βία.Cecily Anne έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 15:12Ωπ, εμένα μια ανιψιά τις έτρωγε στο σχολείο. Τη τελευταία φορά είχε γυρίσει με μια γρατζουνιά ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ στο ματι κοντά και τρελάθηκε η μάνα της. Την έγραψε πολεμικές τέχνες και τώρα τουλουμιάζει. Ηρεμήσαμε, την είχαμε άγχος.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Να μην τουλουμιάζει , εφόσον γνωρίζει πολεμικές τέχνες. Και μόνο η υποψία στον άλλον ότι θα τις φάει ,αρκεί.Cecily Anne έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 15:21Και τι λες να κάνουμε στο κοριτσάκι, 2 κύκλους στεροειδών;Στύγιος έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 15:20Εντάξει η βία δεν είναι λύση. Κι εμένα , όπως κι άλλους μού έκαναν μπούλιγκ στο Γυμνάσιο κάτι νταγλαράδες του Λυκείου. Αυτό μέχρι ν' αρχίσω βάρη,μπάσκετ και λοιπά και να ψηλώσω απότομα. Μετά δε με ξαναενόχλησαν, ούτε χρειάστηκε να εξασκήσω βία.Cecily Anne έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 15:12
Ωπ, εμένα μια ανιψιά τις έτρωγε στο σχολείο. Τη τελευταία φορά είχε γυρίσει με μια γρατζουνιά ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ στο ματι κοντά και τρελάθηκε η μάνα της. Την έγραψε πολεμικές τέχνες και τώρα τουλουμιάζει. Ηρεμήσαμε, την είχαμε άγχος.
- Cecily Anne
Όχι, θα κάθεται να τις τρώει, επειδή τα άλλα είναι μαλακισμένα. Ούτε καν.. Σου λέω παραλίγο να χάσει το μάτι της.Στύγιος έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 15:23Να μην τουλουμιάζει , εφόσον γνωρίζει πολεμικές τέχνες. Και μόνο η υποψία στον άλλον ότι θα τις φάει ,αρκεί.

- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Εξαιρετικό ανάγνωσμα.foscilis έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 12:39Παλιά όταν γινόσουν έφηβος σήμαινε ότι ήσουν σε κατάλληλη ηλικία για να δουλέψεις full time είτε στο χωράφι είτε στο νοικοκυριό είτε στο εργοστάσιο είτε στο στρατό του φεουδάρχη, μυστηριωδώς δεν υπήρχε ούτε για δείγμα η συμπεριφορά που τώρα αποδίδουμε στις ορμόνες.
Σχετικό (το είχα βάλει και στο παλιό): Why nerds are unpopular

© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ

Άλλο λέω ρε παιδάκι μου ,δεν είπα να κάθεται να τις τρώει. Στο πρώτο μαλακισμένο να ρίξει ένα μπερντάχι ( αν δε γίνεται αλλιώς) ,θα φοβηθούν και τα υπόλοιπα .Δε χρειάζεται μετά να δείρει όλο τον κόσμο.Cecily Anne έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 15:25Όχι, θα κάθεται να τις τρώει, επειδή τα άλλα είναι μαλακισμένα. Ούτε καν.. Σου λέω παραλίγο να χάσει το μάτι της.
- Cecily Anne
Δεν τουλουμιάζει στα καλά καθούμενα χριστιανέ μου, όταν τις επιτεθεί όμως κάνα παιδοβούβαλο δε θα του πει "μισό να σου δείξω μία φόρμα Κουνγκ Φου", θα ρίξει 2-3 και τέλος.Στύγιος έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 15:31Άλλο λέω ρε παιδάκι μου ,δεν είπα να κάθεται να τις τρώει. Στο πρώτο μαλακισμένο να ρίξει ένα μπερντάχι ( αν δε γίνεται αλλιώς) ,θα φοβηθούν και τα υπόλοιπα .Δε χρειάζεται μετά να δείρει όλο τον κόσμο.Cecily Anne έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 15:25Όχι, θα κάθεται να τις τρώει, επειδή τα άλλα είναι μαλακισμένα. Ούτε καν.. Σου λέω παραλίγο να χάσει το μάτι της.
Τρομερη διαπαιδαγωγηση.Cecily Anne έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 10:38Εμένα πάντως προχτές μου είχαν αφήσει τον Αλή Πασά των Ιωαννίνων για να τον προσέχω, μου'χε πει η μάνα του μισή ώρα βιντεάκια και τέλος. Στη μισή ώρα του τα έκλεισα και άρχισε να χτυπιέται το μαλακιστήρι, τον άκουσε όλο το τετράγωνο. Λέω έτσι είσαι; Τώρα θα δεις. Πήγα κι έφτιαξα παν κεικς και τα έφαγα επιδεικτικά μπροστά του.
Διαπραγματεύτηκα μισό πανκεικ, για να σκάσει και άλλο μισό για να παίξει ήσυχος.
Το αυτό κι εγώ , όταν στην εφημερία βλέπω μπούλινγκ από Λύκειο σε Γυμνάσιο ( συστεγαζόμαστε) μοιράζω κλωτσιές και σφαλιάρες και τους λέω μετά να μου κάνουν μήνυση, αν τολμούν..Cecily Anne έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 15:32
Δεν τουλουμιάζει στα καλά καθούμενα χριστιανέ μου, όταν τις επιτεθεί όμως κάνα παιδοβούβαλο δε θα του πει "μισό να σου δείξω μία φόρμα Κουνγκ Φου", θα ρίξει 2-3 και τέλος.
Ε, δε βρέθηκε κανείς να μου κάνει μήνυση. Οι ψευτονταήδες γίνονται κότες μπροστά σε ευθύνες.
Bέβαια στο ΕΠΑΛ, όταν πήγα να χωρίσω 2 ντερέκια που πλακώνονταν ,άρπαξα ξώφαλτσα κι εγώ κάτι ψιλές

- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Κοντολογίς, αποτρεπτική ισχύς.Στύγιος έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 15:31Άλλο λέω ρε παιδάκι μου, δεν είπα να κάθεται να τις τρώει. Στο πρώτο μαλακισμένο να ρίξει ένα μπερντάκι (αν δε γίνεται αλλιώς), θα φοβηθούν και τα υπόλοιπα. Δεν χρειάζεται μετά να δείρει όλο τον κόσμο.Cecily Anne έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 15:25Όχι, θα κάθεται να τις τρώει, επειδή τα άλλα είναι μαλακισμένα. Ούτε καν. Σου λέω παραλίγο να χάσει το μάτι της.
Παράδειγμα τελευταίας δεκαετίας, το ρεσάλτο των Ισραηλινών Ειδικών Δυνάμεων στο Mavi Marmara. ΤΣΟ + ΛΟ.
Οι συχνές φωνές, υστερίες, απειλές κ.λπ. (δηλ. η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ πίεση) είναι ΑΠΕΙΡΩΣ χειρότερες συγκριτικά με τη φυσική βία όταν αυτή συμβαίνει μια στο τόσο. Define «μια στο τόσο» θα μου πεις.Null έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 13:53Ο πατέρας μου με είχε δείρει μόνο δύο φορές στην ζωή μου, στο λύκειο, σε περίοδο που είχα αποθρασυνθεί τελείως.
Η μάνα μου έδινε φάπες και όταν ήμουν μικρός, όχι συχνά, όμως τσίριζε και ούρλιαζε συνεχώς.
Το ξύλο του πατέρα μου με έκανε καλύτερο άνθρωπο, οι φωνές της μάνας μου με έκαναν νευρωτικό.
Τον έναν γονέα τον φροντίζω και τον άλλο δεν μπορώ ούτε να τον ακούω.
OK, αναφέρω δύο πρόχειρα παραδείγματα για να γίνω απολύτως κατανοητός:
Πήρα το αμάξι στη ζούλα (ΠΡΟΤΟΥ βγάλω δίπλωμα οδήγησης, εννοείται) και με κάναν’ τσακωτό. Ή ακόμη χειρότερα, το γρατζούνισα, το τράκαρα.
Ε, θα φας φούσκο που θα δεις το Χριστό φαντάρο.
Ή μου ανετέθη να προσέχω το μικρότερο sibling, εγώ έγραψα τα πάντα στ’ αρχίδια μου, κι αυτό τραυματίστηκε παίζοντας.
Ξανά-μανά φούσκος.
Για τέτοιες περιπτώσεις μιλάμε [Τίποτα απ’ τα δύο δεν μου έχει συμβεί]
Τίποτα χειρότερο από τη συμβίωση με ΤΟΞΙΚΟΥΣ ανθρώπους, σου ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ τη ζωή λίγο-λίγο, μέρα με την ημέρα όπως οι ’ζαίοι, κομΜΟΥΝΙστοσυμμορίτες, ΑΝΤΑΡΣΥΑτες, ΚωνσταντινουΔημητράδες, ΚΕΕΡΦΑτζήδες, ΜΚΟτζήδες την Ελλάδα.
9 φορές στις 10 δεν φταίνε αυτοί που είναι διαταραγμένοι & ψυχανώμαλοι. Αλλά τι να το κάνεις; Την ζημιά την πληρώνουμε εμείς.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
05 Μαρ 2024, 14:58
-
-
Νέα δημοσίευση καλαθάκι στο Σούπερ Μάρκετ προτείνει ο Πορτοσάλτε
από vag_el » 15 Ιαν 2024, 17:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 862 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
16 Ιαν 2024, 12:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σάλος με τα σούπερ μάρκετ που ζητούν αύξηση στις υπερωρίες..
από Parrot » 27 Φεβ 2024, 19:31 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 355 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar
28 Φεβ 2024, 11:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κίνημα μπουκοταζ στα σούπερ μάρκετ κατα της ακρίβειας σαρώνει τα βαλκανια
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 06 Φεβ 2025, 18:45 » σε Διεθνής πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
06 Φεβ 2025, 20:02
-