EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 20:35
-γυναίκες που λενε συνέχεια τις φράσεις ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΦΑΣΗ, ΞΕΡΩ ΓΩ, ΝΤΑΞ

Αν είναι όμορφη το καταπίνεις αλλά ξενερώνεις τα μάλα
EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 20:35
Μυθικό πρόσωπο με υπερδυνάμεις
Δηλαδή αν μιλάει για ζώδια είναι κουλ; Άμα λέει χίλιες δυο πίπες, ασύντακτες και ξεφτιλίζοντας κάθε έννοια γραμματικής είναι εντάξει; άμα είναι ένα ουφο που τολμά να κάνει κιχ, να αρθρώσει άποψη, να εκφράσει συναίσθημα είναι ΟΚ. Μερικές φορές δίνετε την εντύπωση (εσείς που σας χαλάει η αθυροστομία μιας γυναίκας) ότι γυναίκα νομίζετε ότι είναι αυτή που βάφει το μαλλί της μόνο και παίζει στα πρωινάδικα.Μπίστης έγραψε: ↑21 Σεπ 2020, 12:41EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 20:35
Αν είναι όμορφη το καταπίνεις αλλά ξενερώνεις τα μάλα
Πρωτες στα ζωδια κ τις αλλες new age μαλακιες είναι οι φασαιες ρε, αλλα αμα η κυρα Σουλα απο την κατω Πελανα πιστεύει στο Χριστο τη χλευάζουν. Την ιδια ωρα ξερουν να σου βγάλουν ολόκληρο αστρολογικό χάρτη.Χαοτικός έγραψε: ↑21 Σεπ 2020, 13:06
Δηλαδή αν μιλάει για ζώδια είναι κουλ; Άμα λέει χίλιες δυο πίπες, ασύντακτες και ξεφτιλίζοντας κάθε έννοια γραμματικής είναι εντάξει; άμα είναι ένα ουφο που τολμά να κάνει κιχ, να αρθρώσει άποψη, να εκφράσει συναίσθημα είναι ΟΚ. Μερικές φορές δίνετε την εντύπωση (εσείς που σας χαλάει η αθυροστομία μιας γυναίκας) ότι γυναίκα νομίζετε ότι είναι αυτή που βάφει το μαλλί της μόνο και παίζει στα πρωινάδικα.
forner
Short version of Fornicate
hey babt Fancy a forn?
Δεν υπάρχουν συνθήκες δηλαδή. Δεν υπάρχει πλοκή καταστάσεων. Είναι όλα μονοδιάστατα και κρίνουμε πάντα το ίδιο και εντελώς απλοϊκά.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑21 Σεπ 2020, 13:12Πρωτες στα ζωδια κ τις αλλες new age μαλακιες είναι οι φασαιες ρε, αλλα αμα η κυρα Σουλα απο την κατω Πελανα πιστεύει στο Χριστο τη χλευάζουν. Την ιδια ωρα ξερουν να σου βγάλουν ολόκληρο αστρολογικό χάρτη.Χαοτικός έγραψε: ↑21 Σεπ 2020, 13:06
Δηλαδή αν μιλάει για ζώδια είναι κουλ; Άμα λέει χίλιες δυο πίπες, ασύντακτες και ξεφτιλίζοντας κάθε έννοια γραμματικής είναι εντάξει; άμα είναι ένα ουφο που τολμά να κάνει κιχ, να αρθρώσει άποψη, να εκφράσει συναίσθημα είναι ΟΚ. Μερικές φορές δίνετε την εντύπωση (εσείς που σας χαλάει η αθυροστομία μιας γυναίκας) ότι γυναίκα νομίζετε ότι είναι αυτή που βάφει το μαλλί της μόνο και παίζει στα πρωινάδικα.
Κοίτα, τώρα που το σκέφτομαι, αυτό που κάναν οι τύπισσες είναι γελοίο. Δηλαδή μπορεί να μιλάμε με τις φίλες μου, να θάβουμε παλιούς γκόμενους, αλλά ποτέ δε βγάζουμε φιρμάνι να τον πετάξουμε έξω από όλους τους χώρους που κινείται. Οι τύπισσες μεγαλοποιούν ένα γκομενικό θέμα και λένε ότι δεν μπορούν να βγάλουν άκρη μόνες τους. Και είμαι σίγουρη ότι πιστεύουν οτι είναι φεμινίστριες.Χαοτικός έγραψε: ↑21 Σεπ 2020, 12:06Ακριβώς. Και πάνε να δυσφημίσουν τώρα τις καταλήψεις και τις συλλογικότητες. Τέτοιο μαλακισμένο τρόπο σκέψης έχουν κάτι απολιτίκ άτομα με δεξιές και μικροαστικές απόψεις.Καραμελίτσα έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 17:44Χαχα, αν εξαιρέσεις την περίεργη ορολογία είναι σα γράμμα από το Marie Claire.
Καραμελίτσα έγραψε: ↑21 Σεπ 2020, 15:47Δεν είστε και πολύ φιλόξενο φόρουμε, έτσι;
Ο ένας με λέει τρόλ, ο άλλος σατανά, ο τρίτος παναή και δεν είμαι ούτε τρεις μέρες εδώ.
Για άλλες/άλλους χτυπάει η καμπάνα, οχι για σένα!Καραμελίτσα έγραψε: ↑21 Σεπ 2020, 15:47Δεν είστε και πολύ φιλόξενο φόρουμε, έτσι;
Ο ένας με λέει τρόλ, ο άλλος σατανά, ο τρίτος παναή και δεν είμαι ούτε τρεις μέρες εδώ.
αυτά είναι κολακείες βρεΚαραμελίτσα έγραψε: ↑21 Σεπ 2020, 15:47Δεν είστε και πολύ φιλόξενο φόρουμε, έτσι;