Ωραια! Αυτο ηθελα να βγαλω, γιατι ημουν σιγουρη πως συνεβη και θα επρεπε να αναφερθει!Cecily Anne έγραψε: ↑07 Ιούλ 2018, 15:01Σπικ φορ γιορσελφ. Δεν ξέρεις τι κάναμε στο συντονισμό και αν στηρίξαμε ή όχι και πώς.
Παλιοί χρήστες που φεύγουν
Re: Παλιοί χρήστες που φεύγουν
- Cecily Anne
Τόσες; Εννοείς τον θιγμένο μπούμπη κι εσένα;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ασχολιαστο.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Ιούλ 2018, 15:10Τόσες; Εννοείς τον θιγμένο μπούμπη κι εσένα;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Dwarven Blacksmith
Όχι, το ότι απαντούσε σε χαλαρό ειρωνικό στυλ. (Το οποία φυσικά δεν το λέω για κακό, αντίθετα αν ήταν ειλικρινής η χαλαρότητά της θα ήταν πολύ θετικό).Cecily Anne έγραψε: ↑07 Ιούλ 2018, 15:01Το δεν μπαίνω σε διαδικασία "μαλλιοτραβήγματος" εκλαμβάνεται "το παίζω άνετη". Και όχι, σιγά μην κάτσει να δώσει δημόσια λογαριασμό για το πώς αισθάνεται. Χτες ήταν αυτή, αύριο κάποιος άλλος, εγώ αυτό έχω να πω και χαιρετώ.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑07 Ιούλ 2018, 15:00
Αφου το έπαιζε άνετη, φαινόταν σα να το απολάμβανε κιόλας. Ούτε ο πρώτος ούτε η τελευταίος χρήστης θα ήταν που φτιάχνεται με μια καλή κόντρα.
Οπότε γιατί να την υπερασπιστεί κανείς;
Αν δεν ήταν άνετη έπρεπε να το πει.
Το σιγά μην κάτσει να δώσει λογαριασμό δε το καταλαβαίνω, έτσι κι αλλιώς το μάθαμε το πως αισθανόταν.
Ε τότε σίγουρα δε θα έχεις πρόβλημα να θυμηθείς κάτι που έχει υποστηρίξει ως σωστό.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑07 Ιούλ 2018, 15:03
πάντα υποστηριζεις κάτι.το ότι δεν εκφραζόταν μέσω συγκεκριμένων και ''προβεβλημένων'' ομάδων είναι άλλο καπέλο.
κρίση έχεις ταύτιση δεν έχεις.

- Cecily Anne
Μα γιατί; Θα ήθελα να μου εξηγήσεις που πήγαινε ο πληθυντικός.
2 κράζατε. Εσύ γιατί σε είχε μπανάρει στο άλλο για σεξισμό και κράταγες μανιάτικο και ο άλλος γιατί τον είπε μπούμπη και θίχτηκε ανεπανόρθωτα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Νάνε, ό,τι και να έλεγε θα το γύρναγαν 180 μοίρες. Καλύτερα που δεν έλεγε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑07 Ιούλ 2018, 15:13
Όχι, το ότι απαντούσε σε χαλαρό ειρωνικό στυλ. (Το οποία φυσικά δεν το λέω για κακό, αντίθετα αν ήταν ειλικρινής η χαλαρότητά της θα ήταν πολύ θετικό).
Το σιγά μην κάτσει να δώσει λογαριασμό δε το καταλαβαίνω, έτσι κι αλλιώς το μάθαμε το πως αισθανόταν.
Cecily Anne έγραψε: ↑07 Ιούλ 2018, 15:13Μα γιατί; Θα ήθελα να μου εξηγήσεις που πήγαινε ο πληθυντικός.
2 κράζατε. Εσύ γιατί σε είχε μπανάρει στο άλλο για σεξισμό και κράταγες μανιάτικο και ο άλλος γιατί τον είπε μπούμπη και θίχτηκε ανεπανόρθωτα.

Την απάντηση τη θεωρώ χιουμοριστική.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Και στις 2 περιπτώσες, υπήρξε κατάχρηση εξουσίας.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Ιούλ 2018, 15:13
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Dwarven Blacksmith
Πάντως αν έμενε θα διαπίστωνε ότι οι περισσότεροι δε συμφωνούν με τη γκρίνια του ΓΓ, απλά δε μπορούν να αντισταθούν να φτάνουν τα νήματά του στις 100 σελίδες.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Ιούλ 2018, 15:14Νάνε, ό,τι και να έλεγε θα το γύρναγαν 180 μοίρες. Καλύτερα που δεν έλεγε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑07 Ιούλ 2018, 15:13
Όχι, το ότι απαντούσε σε χαλαρό ειρωνικό στυλ. (Το οποία φυσικά δεν το λέω για κακό, αντίθετα αν ήταν ειλικρινής η χαλαρότητά της θα ήταν πολύ θετικό).

- Cecily Anne
vagabondo έγραψε: ↑07 Ιούλ 2018, 15:24Και στις 2 περιπτώσες, υπήρξε κατάχρηση εξουσίας.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Ιούλ 2018, 15:13

Σε αυτό με βρίσκεις σύμφωνη.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑07 Ιούλ 2018, 15:24
Πάντως αν έμενε θα διαπίστωνε ότι οι περισσότεροι δε συμφωνούν με τη γκρίνια του ΓΓ, απλά δε μπορούν να αντισταθούν να φτάνουν τα νήματά του στις 100 σελίδες.
Δεν είσαστε καλοί άνθρωποι γι αυτό φεύγει ο κόσμος. Πάρτε το χαμπάρι.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Το μπαν του Αγι στο προηγούμενο και του ΓΓ σ αυτό.
Occasio facit furem
- Cecily Anne
Δεν έχω ιδέα για το μπαν του Αγίου και όσο για το μπαν του ΓΓ σε αυτό δεν είναι ΚΑΜΙΑ κατάχρηση εξουσιας από κανέναν. Μιλάμε για ομαδικές αποφάσεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση (Ξανα)φευγουν οι ΗΠΑ απο την UNESCO
από Στρακαστρουκας » 05 Φεβ 2025, 00:09 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 52 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
05 Φεβ 2025, 00:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όταν βουλιάζει το συριζοκαράβι, τα ποντίκια φεύγουν...
από Libre arbitre » 22 Αύγ 2023, 14:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 303 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
22 Αύγ 2023, 15:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί φεύγουν οι γιατροί από την Ελλάδα: Η ιστορία της Ναυσικάς και του Βασίλη
από Portia » 17 Ιούλ 2024, 19:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 8 Απαντήσεις
- 229 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
17 Ιούλ 2024, 19:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σε ηλικία 30,7 ετών φεύγουν οι Έλληνες από το σπίτι - Η τρίτη υψηλότερη στην ΕΕ
από Ίακχος » 05 Σεπ 2023, 11:24 » σε Κοινωνικά θέματα - 49 Απαντήσεις
- 2675 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
09 Σεπ 2023, 13:22
-