Ποιός πόλεμος είναι καλός;
Ποιός πόλεμος είναι καλός;
Εχουμε από δίπλα μια Τουρκία έτσι; Που
1) Εχει μια ρητορική του στυλ: Εγώ είμαι ο γιός του πάρ'τα όλα και για αυτό μη μου τα στερείτε.
2) Είναι ένα τυρανικό καθεστώς που καταπιέζει τους Κούρδους, και όποιον άλλο.
3) Εχει ακόμα υπο την κατοχή του παράνομα εδάφη από το 1974. Την μισή Κύπρο.
4) Είναι και δικτατορικό-Ισλαμικό καθεστώς. Προωθεί οπισθοδρόμιση και μεσαίωνα. Απαγόρεψε μια γλώσσα. Τα αγγλικά.
5) Εχει κάνει 2-3 πολέμους στην Ανατολική Μεσόγειο και θέλει να το παίξει ιστορία.
6) Στέλνει αυτιστικά το Oruc Reis μέσα στα θαλάσσια μας σύνορα και τα αεροπλάνα τους πάνω απ τα νησιά μας.
Σε ποιό σημείο είναι που μοιάζει σωστή η απόφαση: "Να τους κηρύξουμε πόλεμο και να τους εξαφανίσουμε από προσώπου γης;"
Πείτε μου τη γνώμη σας.
1) Εχει μια ρητορική του στυλ: Εγώ είμαι ο γιός του πάρ'τα όλα και για αυτό μη μου τα στερείτε.
4) Είναι και δικτατορικό-Ισλαμικό καθεστώς. Προωθεί οπισθοδρόμιση και μεσαίωνα. Απαγόρεψε μια γλώσσα. Τα αγγλικά.
5) Εχει κάνει 2-3 πολέμους στην Ανατολική Μεσόγειο και θέλει να το παίξει ιστορία.
6) Στέλνει αυτιστικά το Oruc Reis μέσα στα θαλάσσια μας σύνορα και τα αεροπλάνα τους πάνω απ τα νησιά μας.
Σε ποιό σημείο είναι που μοιάζει σωστή η απόφαση: "Να τους κηρύξουμε πόλεμο και να τους εξαφανίσουμε από προσώπου γης;"
Πείτε μου τη γνώμη σας.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Re: Ποιός πόλεμος είναι καλός;
Εμένα από όλη αυτή την ιστορία μου έμεινε η στάση των άχρηστων των Αμερικάνων. Φαίνεται να έχει τελειώσει η πρωτοκαθεδρία τους και τα ηνία να πάρει η Ρωσία.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Δεν πρόκειται να πάρει τίποτα η Ρωσία. Αμφιβάλλω και αν θέλει να αντικαταστήσει τις Η.Π.Α σαν παγκόσμιος χωροφύλακας αφού κάτι τέτοιο κοστίζει πανάκριβα. Απλά εκμεταλλεύτηκε τις απίστευτες πατάτες του ανίκανου Ομπάμα και των εμπνευστών της Αραβικής Άνοιξης ενισχύοντας την θέση του σε χώρες που είχε ήδη επιρροή.
Οι Αμερικάνοι έχουν αποτύχει. Και ως χωροφύλακες και ως άνθρωποι. Ετσι είναι η ζωή. Αλλοι αξίζουν ένα πιστό οδηγό και άλλοι ένα τέρας που τους χτυπάει πάντα εκεί που πονάνε.Echelon έγραψε: ↑14 Σεπ 2020, 13:47Δεν πρόκειται να πάρει τίποτα η Ρωσία. Αμφιβάλλω και αν θέλει να αντικαταστήσει τις Η.Π.Α σαν παγκόσμιος χωροφύλακας αφού κάτι τέτοιο κοστίζει πανάκριβα. Απλά εκμεταλλεύτηκε τις απίστευτες πατάτες του ανίκανου Ομπάμα και των εμπνευστών της Αραβικής Άνοιξης ενισχύοντας την θέση του σε χώρες που είχε ήδη επιρροή.
Σ' αυτό:Mansko έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 08:28Εχουμε από δίπλα μια Τουρκία έτσι; Που
Πείτε μου τη γνώμη σας.
Εχουμε από δίπλα μια Τουρκία

Για μένα ανάξια ανδρείκελα και ο Μητσοτάκης και η ΝΔ. Οι Τούρκοι έβαζαν χορευτές και άφηναν καπότες έξω απ την Αγία Σοφία και εμείς "σας παρακαλώ, είμαστε Ευρωπαίοι, έχουμε ένα επίπεδο". Εγώ θα τους εξαφάνιζα από προσώπου γης. Τελοσπάντων για να είμαι δίκαιος θα πω απλά πως η ηθική μας δεν συμβαδίζει. Οι θέσεις μας είναι απροσάρμοστες. Εμένα και της ΝΔ πχ. Ο στρατός βέβαια στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και τους σφυροκοπούσε ανελέητα με ηλεκτρονικό πόλεμο φερ' ειπείν. Εγώ τα γράφω αυτά. Αλλοι ξεχνάνε...
- EKPLIKTIKOS
Από το 3 και μετά.Mansko έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 08:28Εχουμε από δίπλα μια Τουρκία έτσι; Που
Πείτε μου τη γνώμη σας.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- John Brown Gun Club
Κανενας πολεμος δεν ειναι καλος μικρο μου παιδι, επειδη σκοτωνονται ανθρωποι στον πολεμο.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Σοβαρά;John Brown Gun Club έγραψε: ↑24 Σεπ 2020, 12:06Κανενας πολεμος δεν ειναι καλος μικρο μου παιδι, επειδη σκοτωνονται ανθρωποι στον πολεμο.
- John Brown Gun Club
Παρα πολυ σοβαρα.Mansko έγραψε: ↑24 Σεπ 2020, 13:21Σοβαρά;John Brown Gun Club έγραψε: ↑24 Σεπ 2020, 12:06Κανενας πολεμος δεν ειναι καλος μικρο μου παιδι, επειδη σκοτωνονται ανθρωποι στον πολεμο.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- περαστικος
Εδω συζηταμε για Τουρκους και φανατικους μουσουλμανους, οχι για ανθρωπους.John Brown Gun Club έγραψε: ↑24 Σεπ 2020, 12:06Κανενας πολεμος δεν ειναι καλος μικρο μου παιδι, επειδη σκοτωνονται ανθρωποι στον πολεμο.
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 22:16Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
- John Brown Gun Club
Ακομα και ενα τοσο αηδιαστικο και απεχθες πλασμα σαν κι εσενα, που ανοιγει το στομα του και βγαινουν κατσαριδες και ποντικια απο την κολαση, που ξερει μονο να μισει και να απαξιει και ειναι ανικανο για οτιδηποτε λεπτο και ωραιο και ομορφο, σεβομαι ως ανθρωπινο ον, οποτε γιατι να μην σεβαστω τους Τουρκους και τους μουσουλμανους;περαστικος έγραψε: ↑24 Σεπ 2020, 13:34Εδω συζηταμε για Τουρκους και φανατικους μουσουλμανους, οχι για ανθρωπους.John Brown Gun Club έγραψε: ↑24 Σεπ 2020, 12:06Κανενας πολεμος δεν ειναι καλος μικρο μου παιδι, επειδη σκοτωνονται ανθρωποι στον πολεμο.
- περαστικος
Δεν ειπα οτι δεν σεβομαι κανεναν μουσουλμανο.John Brown Gun Club έγραψε: ↑24 Σεπ 2020, 13:41Ακομα και ενα τοσο αηδιαστικο και απεχθες πλασμα σαν κι εσενα, που ανοιγει το στομα του και βγαινουν κατσαριδες και ποντικια απο την κολαση, που ξερει μονο να μισει και να απαξιει και ειναι ανικανο για οτιδηποτε λεπτο και ωραιο και ομορφο, σεβομαι ως ανθρωπινο ον, οποτε γιατι να μην σεβαστω τους Τουρκους και τους μουσουλμανους;περαστικος έγραψε: ↑24 Σεπ 2020, 13:34Εδω συζηταμε για Τουρκους και φανατικους μουσουλμανους, οχι για ανθρωπους.John Brown Gun Club έγραψε: ↑24 Σεπ 2020, 12:06Κανενας πολεμος δεν ειναι καλος μικρο μου παιδι, επειδη σκοτωνονται ανθρωποι στον πολεμο.
Ο Μουαμαρ Κανταφι και ο Σανταμ Χουσειν ηταν και γαμω τα παιδια.
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 22:16Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
- John Brown Gun Club
Αν σεβεσαι τον Κανταφι, λογικα θα σεβεσαι και τη Σαρια, γιατι ηταν η βαση της νομοθεσιας και της διακυβερνησης της Λιβυης υπο αυτον.περαστικος έγραψε: ↑24 Σεπ 2020, 13:45Δεν ειπα οτι δεν σεβομαι κανεναν μουσουλμανο.John Brown Gun Club έγραψε: ↑24 Σεπ 2020, 13:41Ακομα και ενα τοσο αηδιαστικο και απεχθες πλασμα σαν κι εσενα, που ανοιγει το στομα του και βγαινουν κατσαριδες και ποντικια απο την κολαση, που ξερει μονο να μισει και να απαξιει και ειναι ανικανο για οτιδηποτε λεπτο και ωραιο και ομορφο, σεβομαι ως ανθρωπινο ον, οποτε γιατι να μην σεβαστω τους Τουρκους και τους μουσουλμανους;περαστικος έγραψε: ↑24 Σεπ 2020, 13:34
Εδω συζηταμε για Τουρκους και φανατικους μουσουλμανους, οχι για ανθρωπους.
Ο Μουαμαρ Κανταφι και ο Σανταμ Χουσειν ηταν και γαμω τα παιδια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση "O πυρηνικός πόλεμος είναι καλός, θα μας ωφελήσει."
από Kauldron » 17 Δεκ 2024, 21:02 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 133 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
17 Δεκ 2024, 21:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εμπορικος πολεμος ΗΠΑ-Κινας. Ποιος θα κερδισει?
από George_V » 19 Φεβ 2025, 13:55 » σε Διεθνής πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 99 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
19 Φεβ 2025, 14:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τελικά φταίει ο πόλεμος στην Ουκρανία, ή ο πόλεμος στη Γάζα για τα πανάκριβα σουβλάκια?
από Kauldron » 12 Ιαν 2024, 12:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 38 Απαντήσεις
- 2495 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
08 Νοέμ 2024, 21:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θα γίνει καλός θείος ο Έκτορας;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 05 Ιαν 2025, 13:14 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 16 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
09 Ιαν 2025, 18:49
-