Πάστα ποντικάκι
Re: Πάστα ποντικάκι
Προφανώς και επειδή ήταν εύκολο να φτιαχτεί ένα χαριτωμένο σχήμα για να φωνάζουν τα μικρά "Μπαμπα μπαμπα, θέλω το ποντίκι!!!!"
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εδώ να διευκρινίσω ότι τις έτρωγα κι εγώ μικρός αυτές τις πάστες και μου άρεσαν πολύ, αλλά αργότερα σκέφτηκα ότι δεν έχει νόημα να πουλάς ένα γλυκό σε σχήμα ποντικού όπως δεν θα είχε νόημα να πουλάς σοκολάτες σε σχήμα κουράδας.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Ακριβώς. Συν ότι την εποχή που πρωτογίναν μόδα υπήρχαν αρκετοί ποντικοήρωες στα καρτούνς των μικρών. Mickey Mouse, Mighty Mouse, Tom and Jerry κλπ
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
τα ποντικακια ειναι γαματα
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Απλά μεγαλώνεις. Τα ίδια είπε και η θεία μου όταν έφερα στο σπίτι να κεράσω αλλά τα ανηψάκια ξετρελάθηκαν!
Τα πιτσιρίκια ξετρελαίνονται επειδή το ποντικάκι το ταυτίζουν με τα καρτούνς. Κάτι εντελώς διαφορετικό από αληθινό ποντίκι που μπορεί να δουν μπροστά τους. Βλέποντας την πάστα κάνουν συνειρμό με το Μίκυ ή όποιο άλλο καρτούν. Βλέποντας όμως ένα αληθινό ποντίκι δεν κάνουν ούτε μισό συνειρμό με κάτι παιδικό, κάτι δικό τους. Νιώθουν την γνωστή ανησυχία όπως όταν βλέπουν οποιοδήποτε ζώο που το θεωρούν κι ενδεχομένως επικίνδυνο.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δεν ετρωγα παστες εξ απανεκαθεν. Μπορει να φαω σε καμια γιορτη μονο συγκυριακα .
Οπως προειπαν δεν εχει να κανει -βλεπε- disney.
Οπως προειπαν δεν εχει να κανει -βλεπε- disney.
Ο δικός σου φωνάζει;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Καραμελίτσα
Και φτιάχνουν ακόμη.
Μου τα θύμισε ο Γάταρος πήγα και πήρα αν και δεν είναι πολύ της πάστας.
Occasio facit furem
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Έχει κωκ. Αλλά τα λένε γιογιόdotcom έγραψε: ↑24 Σεπ 2020, 09:39πρέπει να μεταναστεύσουμε πλεον για να βρούμε την ελλάδα που μας έκλεψαν...Chilloutbuddy έγραψε: ↑24 Σεπ 2020, 09:36Απίστευτο, αλλά έχει το μεγαλύτερο ελληνικό ζαχοπλαστείο στη Μελβούρνη
Εννοείται τσακίζω καναδυό κάθε φορά που είμαι εκεί
παγωτό σικάγο έχει στη Μελβούρνη;μπολονεζ;μπουζούκια αυθεντικά;καλαμάρι με γύρο και σως μεταξά;

και εκλέρ

τιραμισού
τρίγωνα, κασετίνα, κορμό

καταίφι εκμέκ, ταρτάκια

και διάφορα βουτηματάκια και μπινελίκια
Γενικά είναι σκέτο οξυγόνο το μαγαζί
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.