Παλιοί χρήστες που φεύγουν
Re: Παλιοί χρήστες που φεύγουν
Εγώ θέλω να μάθω αν η Hope είναι απλά μια όμορφη κοπέλα ή είναι γυναικάρα.
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Και σου απάντησα ότι ήταν ανθρώπινο λάθος καθώς στο πρώτο κείμενο της προειδοποίησης δεν αναφερόταν το επίμαχο κείμενο του ποστ που προκάλεσε την ποινή λόγω παράλειψης / λάθους. Οπότε ήρθε δεύτερη με το κείμενο μέσα. Από αυτό τώρα εσύ έφτασες στο συμπέρασμα ότι πήγαινε σε άλλον και υπήρχε και μεγάλη λίστα παραληπτών..Αγις έγραψε: ↑07 Ιούλ 2018, 17:19Ναι για τον ιδιο λόγο .
Το ανέφερα και στο νημα με τα προβλήματα του φορουμ - ότι δεν λειτουργεί σωστα η υπηρεσία ποινολογιων.
Προφανως ηταν μεγάλη η λίστα - πολύ θα ηθελα να τη δω - και εγιναν λαθάκια στην προσπάθεια συγκράτησης της χιονοστιβάδας.
Τελικά και για να μην παίζουμε τις κουμπάρες - το μαγαζί είναι του Σπύρου - οτι γουστάρει κάνει- οποιον θέλει εχει η επαναφέρει για συνεργάτη και δεν χρειάζονται ουτε προσπάθειες αγιοποίησης ουτε απόπειρες το μαυρο να γίνει ασπρο ουτε να μετράμε προβληματικούς και να τους βρισκουμε δυο.

«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Εχω πολύ ζωηρή φαντασία και διαβάζω μνμ που δεν υπάρχουν - απο παραπάνω απο δυο χρήστες - και κρίνουν τη Ηοpe ακατάλληλη και δημιουργό προβλημάτων.
Εγραψα οτι οι συζητήσεις δεν εχουν πλέον νοημα κανε οτι γουστάρεις - τις κουμπαρες σαν παιχνίδι δεν αντέχω.
Συνεχίζω εντός θέματος.
Μου λειπουν ο Τερας και ο ΓΓ και τους κάλεσα να επιστρεψουν - οπως θα κάνω και με Καβαλιέρε - Ιφιδα.
Εγραψα οτι οι συζητήσεις δεν εχουν πλέον νοημα κανε οτι γουστάρεις - τις κουμπαρες σαν παιχνίδι δεν αντέχω.
Συνεχίζω εντός θέματος.
Μου λειπουν ο Τερας και ο ΓΓ και τους κάλεσα να επιστρεψουν - οπως θα κάνω και με Καβαλιέρε - Ιφιδα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Ανάπτυξέ μας το σκεπτικό σου. Μην το κόβεις στη μέση. Γιατί ρωτάς;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Μέχρι τώρα μετράμε Ελβετό, εσένα (με μπαν) , Γιαννόπουλο (με μπαν).
Άλλος έχει βγει να μας πει για τα "προβλήματα που δημιουργούσε" η χοπ;
Α ναι κι ο βαγκαμπόντο που είπε για κατάχρηση εξουσίας, ενώ δεν ήταν συντονίστρια καν.
Άλλος;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Και γω έχω την ίδια απορία με τον Πολ για ευνόητους λόγους όμως.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Ιούλ 2018, 17:39Ανάπτυξέ μας το σκεπτικό σου. Μην το κόβεις στη μέση. Γιατί ρωτάς;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Cecily Anne
Ποιός είναι ο ευνόητος λόγος;
Στην αρχή είπα για κάνα καφέ, μετά για κάνα ποτάκι, μετά τέσπα δεν το συνεχίζω, έχω και τύψεις.
.
.
Αφού το κατάλαβες. Για να δω πόσο εύκολα επιβάλλεται στα αρσενικά.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Ιούλ 2018, 17:39Ανάπτυξέ μας το σκεπτικό σου. Μην το κόβεις στη μέση. Γιατί ρωτάς;

Ξέρω εδώ μία νέα συνάδελφο, που οι εργάτες και οι μαστόροι κάθονται προσοχή μπροστά της, ας τους λέει άσχετα πράγματα.
Γιατί; γιατί είναι κουκλάρα.

- Cecily Anne

Χάλια; μη με πεις.
.
.
- Cecily Anne
Είχαμε τους μπαναρισμένους, τώρα θα έχουμε και τους χυλοπιτιασμένους.
Α ρε χοπ, στάχτη και μπέρμπερι.
Α ρε χοπ, στάχτη και μπέρμπερι.
Επιτρέπεται οι μπαναρισμένοι να κάνουν σωματείο και να ορίσουν εκπρόσωπο;
- Cecily Anne
Μόνο αν είναι ωραίοι. Οπότε κλάφτο.
Δεν είμαι και αρχαίος,αλλά μιά πενταετία την είχα στο αείμνηστο.Κι εδώ απ`τις πρώτες μέρες.
Δεν με λες και τον πλέον ήπιο χρήστη,κι όμως μπαν δεν έχω φάει ποτέ.
Έχω προκαλέσει,έχω βρίσει,έχω ξεπεράσει τα όρια μερικές φορές αλλά μπαν δεν έχω φάει.
Δεν προσπαθώ να διακαιολογήσω καμιά διαχείρηση,ούτε την τωρινή ούτε την προηγούμενη.
Τώρα πως στο καλό μπανάρονται οι χρήστες "χωρίς κανένα λόγο" δεν μπορώ να το καταλάβω.
Μάλλον δεν το καταλαβαίνω γιατί δεν είναι "χωρίς κανένα λόγο".
Μην γελιόμαστε,δεν μιλάμε μεταξύ μας.Αν πω εγώ στον κολλητό μου "δε γαμιέσαι μωρή πουστάρα" πάνω στο χάβαλο θα μου απαντήσει μάλλον "αν μου κάτσεις γαμιέμαι ή αν μου κάτσεις σε γαμάω".Αν όμως πω το ίδιο πράγμα στον χ χρήστη που έχουμε αλλάξει δυό κουβέντες (τι κουβέντες δηλαδή,δυό ποστ έχουμε αλλάξει),ε μάλλον θα το φάω το μπαν και θα είναι και μεγάλο,σαν σκούνα τρικάταρτη.
Απ`την άλλη μεριά ο ΓΓ πχ δεν προσβλήθηκε με το "Μπούμπη" από μιά άγνωστη χρήστρια.Το ήθελε το χάρβαλο,το επεδίωξε και τελικά το κατάφερε.
Την ίδια αντίδραση θα είχε αν του έλεγες πχ "ρε`συ ΓΓ".Θα τράβαγε αυτό το ρε (αγενής προσφώνηση στα σταυρόλεξα) απ`τα μαλλιά.
Με δυό λόγια;Έχουμε φάει δεκάδες σελίδες και ίσως εκατοντάδες πόστ για της ψωλής μας τα μαλλιά.Ε ας το πάρουμε απόφαση:"της κοντής ψωλής τα μαλλιά της φταίνε".
(όπου κοντή ψωλή βάλτε ΓΓ και όποιον άλλο προσπαθεί να ψειρίσει τη μαϊμού.)
Τέλος.Όποιος βγάλει συμπέρασμα απ`το παραπάνω παραλήρημα,κερδίζει χρυσούν ωρολόγιον.
Δεν με λες και τον πλέον ήπιο χρήστη,κι όμως μπαν δεν έχω φάει ποτέ.
Έχω προκαλέσει,έχω βρίσει,έχω ξεπεράσει τα όρια μερικές φορές αλλά μπαν δεν έχω φάει.
Δεν προσπαθώ να διακαιολογήσω καμιά διαχείρηση,ούτε την τωρινή ούτε την προηγούμενη.
Τώρα πως στο καλό μπανάρονται οι χρήστες "χωρίς κανένα λόγο" δεν μπορώ να το καταλάβω.
Μάλλον δεν το καταλαβαίνω γιατί δεν είναι "χωρίς κανένα λόγο".
Μην γελιόμαστε,δεν μιλάμε μεταξύ μας.Αν πω εγώ στον κολλητό μου "δε γαμιέσαι μωρή πουστάρα" πάνω στο χάβαλο θα μου απαντήσει μάλλον "αν μου κάτσεις γαμιέμαι ή αν μου κάτσεις σε γαμάω".Αν όμως πω το ίδιο πράγμα στον χ χρήστη που έχουμε αλλάξει δυό κουβέντες (τι κουβέντες δηλαδή,δυό ποστ έχουμε αλλάξει),ε μάλλον θα το φάω το μπαν και θα είναι και μεγάλο,σαν σκούνα τρικάταρτη.
Απ`την άλλη μεριά ο ΓΓ πχ δεν προσβλήθηκε με το "Μπούμπη" από μιά άγνωστη χρήστρια.Το ήθελε το χάρβαλο,το επεδίωξε και τελικά το κατάφερε.
Την ίδια αντίδραση θα είχε αν του έλεγες πχ "ρε`συ ΓΓ".Θα τράβαγε αυτό το ρε (αγενής προσφώνηση στα σταυρόλεξα) απ`τα μαλλιά.
Με δυό λόγια;Έχουμε φάει δεκάδες σελίδες και ίσως εκατοντάδες πόστ για της ψωλής μας τα μαλλιά.Ε ας το πάρουμε απόφαση:"της κοντής ψωλής τα μαλλιά της φταίνε".
(όπου κοντή ψωλή βάλτε ΓΓ και όποιον άλλο προσπαθεί να ψειρίσει τη μαϊμού.)
Τέλος.Όποιος βγάλει συμπέρασμα απ`το παραπάνω παραλήρημα,κερδίζει χρυσούν ωρολόγιον.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση (Ξανα)φευγουν οι ΗΠΑ απο την UNESCO
από Στρακαστρουκας » 05 Φεβ 2025, 00:09 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 52 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
05 Φεβ 2025, 00:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όταν βουλιάζει το συριζοκαράβι, τα ποντίκια φεύγουν...
από Libre arbitre » 22 Αύγ 2023, 14:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 303 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
22 Αύγ 2023, 15:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί φεύγουν οι γιατροί από την Ελλάδα: Η ιστορία της Ναυσικάς και του Βασίλη
από Portia » 17 Ιούλ 2024, 19:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 8 Απαντήσεις
- 229 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
17 Ιούλ 2024, 19:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σε ηλικία 30,7 ετών φεύγουν οι Έλληνες από το σπίτι - Η τρίτη υψηλότερη στην ΕΕ
από Ίακχος » 05 Σεπ 2023, 11:24 » σε Κοινωνικά θέματα - 49 Απαντήσεις
- 2675 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
09 Σεπ 2023, 13:22
-