Εχασα ρε μλκ,πρεπει να ανοιξω νημα "πορεια προς το σιξπακ"
Ειμαι σε διλημμα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ειμαι σε διλημμα
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Eθνικοκοινωνιστης
ωχalekhine έγραψε: ↑25 Σεπ 2020, 18:27υπαρχει και η λυση να ερθει αυτη σε σενα
που μοιαζει λιγοτερο πολυεξοδη απο το να σκασει μια πεντακοσαρου για να σου παρει κινητο

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Rocco Siffredi
μηπως εχει καβατζα κανα νοκια 3210 και στο στειλει;
Γυναικοκεντρικος καζινοκαπιταλισμος δασκαλε,μαζεψαν οι καρχιες ολο το χαρτι,σε λιγο θα αρχισουν να φτιαχνουν και χαρεμιαEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑25 Σεπ 2020, 18:31ωχ

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Eθνικοκοινωνιστης

με το που το κανεις αποδεκτο εχεις ηδη τελειωσει

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν αλλαζει κατι στα 1 2 και 3 ετσι και αλλιωςalekhine έγραψε: ↑25 Σεπ 2020, 18:27υπαρχει και η λυση να ερθει αυτη σε σενα
που μοιαζει λιγοτερο πολυεξοδη απο το να σκασει μια πεντακοσαρου για να σου παρει κινητο

Μα με ποια λογική να σου κάνει η άλλη τόσο ακριβό δώρο χωρίς να έχετε τίποτα; εκτός κι αν θέλει να σε καλοπιάσει, να πας στη πόλη της και να γίνει καραντίνα και να σε φυλακίσει εκεί.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πες της να σου πάρει κινητό και να στο στείλει με κούριερ. Delete και block μετα.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Τι σε κανει να λες οτι δεν εχουμε τιποτα;Τσαταρουμε και κανουμε και σεξ αραια και που.Τι παραπανω θες για να πεις οτι εχουμε κατι;
Επισης μπορει να ειμαι τοσο καλος στο σεξ που να θελει να πει και ευχαριστω με δωρο

Επρεπε να βαλω και επιλογη "μη γινεσαι γαυρος"
Μπας και σε καλοπιάνει επειδή σε λίγους μήνες θα γεννηθεί ο γκομπακης τζούνιορ κι εσύ κοιμάσαι όρθιος;
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Τι παραπάνω; ξέρω γω, πιο στενή σχέση; επικοινωνία; καλά δεν λέω μπορεί να είναι τρομερά άνετη οικονομικά και να μην της είναι τίποτα αυτά τα ποσά.
Αν είσαι τόσο καλός στο σεξ να σου κάνει δώρο καμιά διαμονή σε ωραίο μέρος να κάμετε τα ανομολογητα να το χαρεί κι αυτή.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
αποκλειεται αλλα

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Ιουν 2023, 06:50
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2851 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 235 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sid Vicious
18 Σεπ 2024, 15:20
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 450 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-