Αστική επίθεση στο μαθητικό κίνημα

Φιλοσοφία πολιτικής
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Re: Αστική επίθεση στο μαθητικό κίνημα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 » 25 Σεπ 2020, 18:36

ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Σεπ 2020, 17:43
Gewponos90 έγραψε:
25 Σεπ 2020, 16:42
ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Σεπ 2020, 15:41

Οι μαθητές κατά περίεργο τρόπο, θεωρούν αμελητέο πρόβλημα τόσο τις αποστάσεις όσο και τις μάσκες στις συγκεντρώσεις τους αλλά δομικό ζήτημα τις αποστάσεις και τις μάσκες στις τάξεις.

Και οι σκεπτόμενοι υποστηρικτές τους το ίδιο.
Καλά νταξ. Και η κυβέρνηση όποτε θέλει θυμάται τις αποστάσεις στην καθημερινή ζωή αλλά το αναγάγει σε δομικό ζητημα όταν βλέπει συγκέντρωση. Τι να κάνουμε τώρα :003:
Α ναι; Αν υποθέσω ότι μιμείσθε τις κυβερνητικές πρακτικές για να το παίξετε αντίσταση, είστε πολύ πιο κωμικοί ως αντιστασιακό κίνημα. Γονείς, εκπαιδευτικοί και άξια τέκνα.
Εγώ προσωπικά δεν μιμουμαι τίποτα. Κατάληψη δεν κάνω, παιδιά δεν έχω οπότε γονιός δεν είμαι, όπως δεν είμαι και εκπαιδευτικός. Η μόνη παρασπονδία μου ειναι ότι για να πάω δουλειά αγκαλιαζομαι με καμιά 10αρια άτομα στους χώρους ορθίων των ΜΜΜ και το απόγευμα ακουω από τον Κυριάκο ότι όλα είναι θέμα ατομικής ευθύνης. (Την μάσκα μου πάντως την φοράω πάντα )
dtri2020 έγραψε:
23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 25 Σεπ 2020, 19:55

MiGiSukhoI έγραψε:
25 Σεπ 2020, 17:33
Εσείς οι Καπιταλιστές που θα εθνικοποιηθούν οι περιουσίες σας, υπερήλικα καπιταλιστή τσιφλικά.
και η αγροτικες καλλιεργειες.

ειδικα, λεφτοδεντρων.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 25 Σεπ 2020, 19:56

MiGiSukhoI έγραψε:
25 Σεπ 2020, 18:07
Δεν πειράζει. Θα γίνω εγώ αφεντικό μετά. Είμαι η διάδοχη κατάσταση.
γυρνα κανα πλευρο, μην πιαστεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

BlastFromThePast

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BlastFromThePast » 25 Σεπ 2020, 19:59

ΓΑΛΗ έγραψε:
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
25 Σεπ 2020, 15:36
Οι μαθητές κατά κάποιο περίεργο τρόπο αγωνίζονται πάντα τις σχολικές μέρες. Τις υπόλοιπες παίζουν πλειστέσιον. Αυτή είναι η κατάντια μας που ξεκίνησε από πασόκ και συνεχίζεται σήμερα με τον σύριζα. Ένα κόμμα που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο δεν θα υπήρχε.
Οι μαθητές κατά περίεργο τρόπο, θεωρούν αμελητέο πρόβλημα τόσο τις αποστάσεις όσο και τις μάσκες στις συγκεντρώσεις τους αλλά δομικό ζήτημα τις αποστάσεις και τις μάσκες στις τάξεις.

Εγώ στη φωτό βλέπω να φοράνε μάσκες αν και εβρισκόμενοι σε εξωτερικό χώρο, όπου κάτι τέτοιο δεν είναι υποχρεωτικό.
Μιλάμε δηλαδή για υποδείγματα υπευθυνότητας.

Μήπως κρίνεις από τίποτα ψεκασμένα ανηψούδια σου;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 25 Σεπ 2020, 20:16

BlastFromThePast έγραψε:
25 Σεπ 2020, 19:59
ΓΑΛΗ έγραψε:
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
25 Σεπ 2020, 15:36
Οι μαθητές κατά κάποιο περίεργο τρόπο αγωνίζονται πάντα τις σχολικές μέρες. Τις υπόλοιπες παίζουν πλειστέσιον. Αυτή είναι η κατάντια μας που ξεκίνησε από πασόκ και συνεχίζεται σήμερα με τον σύριζα. Ένα κόμμα που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο δεν θα υπήρχε.

Μήπως κρίνεις από τίποτα ψεκασμένα ανηψούδια σου;
Οκ, αν θεωρείς υπόδειγμα υπευθυνότητας τον συγχρωτισμό στις πορείες και τις καταλήψεις που έχουν ως κύριο αίτημα τις μεγαλύτερες αποστάσεις, δεν έχω να προσθέσω κάτι.

Εγώ στο βίντεο βλέπω χαζά παιδιά οργή γεμάτα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.

Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 » 25 Σεπ 2020, 20:26

Το απολαμβάνω πάντως κάθε φορά που ο καθένας κράζει μόνο τον συνωστισμό που τον ενοχλεί και έχει δικαιολογία για όλους τους υπόλοιπους
dtri2020 έγραψε:

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 25 Σεπ 2020, 20:32

ΓΑΛΗ έγραψε:

:giggle:

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 25 Σεπ 2020, 20:40

ΓΑΛΗ έγραψε:

οπως και στα cafe/bar και στις πλατειες προσθεσε για να συμπληρωθει ο τραγελαφος

Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 » 25 Σεπ 2020, 20:47

omg kai 3 lol έγραψε:
25 Σεπ 2020, 20:40
ΓΑΛΗ έγραψε:

[/quote

οπως και στα cafe/bar και στις πλατειες προσθεσε για να συμπληρωθει ο τραγελαφος

Πολύ σωστό. Εγώ καραφλιασα σε άλλο νήμα που έδειχνε μαθητή να λέει πως δεν μπορούσε την μάσκα ενω φορούσε full face. Αλλά μην το φτάνουμε στο άλλο άκρο. Το ότι υπάρχουν υπεράριθμοι μαθητές στις τάξεις της Αθήνας είναι γεγονός. Το ότι κανένας δεν ασχολείται είναι επίσης γεγονος
dtri2020 έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy » 25 Σεπ 2020, 20:55

Chainis έγραψε:
25 Σεπ 2020, 17:04
Όχι τίποτα άλλο αλλά μετά από τους δίκαιους αγώνες της μαθητιωσας νεολαίας δεν θα πάρουμε και τα Rafale.

Ο μόνος σοβαρός λόγος για να κάνουν κάθε είδους κινητοποίηση οι μαθητές είναι για να συμπληρωθούν τα απαράδεκτα κενά διδακτικού προσωπικού.
Ξέρω σχολείο που στο λύκειο στην θετική κατεύθυνση δεν έχουν μαθηματικό και φυσικό κι αυτό με δεδομένα τα μαθήματα που έχασαν πέρσι λόγω καραντίνας.
η καθαριότητα, τα βιβλία, οι μεταφορές, οι ασφαλεις κτηριακες εγκαταστάσεις;

Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy » 25 Σεπ 2020, 20:58

Όταν λέμε επίθεση και παπαγαλάκια αυτό ακριβώς εννοούμε, γαληδες, ομιτζιδες να κατασυκοφαντούν τους μαθητές ως «αλήτες», «λουφαδόρους», χαζά παιδιά». Και φυσικά δεν λοίπουν και τα μαντρόσκυλα του αστισμου, οι φασίστες σε αγαστή σύμπνοια.

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 25 Σεπ 2020, 20:59

Fluffy έγραψε:
25 Σεπ 2020, 20:55
Chainis έγραψε:
Όχι τίποτα άλλο αλλά μετά από τους δίκαιους αγώνες της μαθητιωσας νεολαίας δεν θα πάρουμε και τα Rafale.

Ο μόνος σοβαρός λόγος για να κάνουν κάθε είδους κινητοποίηση οι μαθητές είναι για να συμπληρωθούν τα απαράδεκτα κενά διδακτικού προσωπικού.
Ξέρω σχολείο που στο λύκειο στην θετική κατεύθυνση δεν έχουν μαθηματικό και φυσικό κι αυτό με δεδομένα τα μαθήματα που έχασαν πέρσι λόγω καραντίνας.
Μαμημένες μπαμπινιωτιές , όξω ρεεε :smt013
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 25 Σεπ 2020, 21:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 25 Σεπ 2020, 21:01

Fluffy έγραψε:
Chainis έγραψε:

Για την καθαριότητα δεν ξέρω, στα σχόλια που έχω εικόνα με την μεταφορά τα βιβλία και τις κτηριακες εγκαταστάσεις δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 25 Σεπ 2020, 21:04

Chainis έγραψε:
25 Σεπ 2020, 21:01
Fluffy έγραψε:
Chainis έγραψε:

Για την καθαριότητα δεν ξέρω, στα σχόλια που έχω εικόνα με την μεταφορά τα βιβλία και τις κτηριακες εγκαταστάσεις δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Δε μου λες έτσι ,εν είδει δημοσκόπησης: σου κάθεται καλά η λέξη "κτήριο" ή "κτίριο";

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Φιλοσοφία πολιτικής”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών