μου φτιάχνεις την μέρα τύπε μου
Κάνε ό,τι θέλεις. Τη φαλτσέτα να προσέχεις.
Ελπίζω, τύπε, να βοήθησες το τμήμα Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου που σε φρόντιζε, να πάρει τα κονδύλια για την περαιτέρω μελέτη περί της λοβοτομής.
Και να φανταστείς τότες έπιασα και γκόμενα και έδινα, τώρα τίποτα, μόνο σολάρω. Τελικά έχω καταλήξει οι γυναίκες θέλουν ή chad ή φουλ παρακμίλα, τα δυο ακρα.
Παίζει πολύ παπάτζα στον χώρο, αλλά υπάρχουν και σοβαροί τύποι που ξέρουν τη δουλειά τους. Πρόσφατα ανακάλυψα ένα δυνατό μπαρμπέρικο στην περιοχή μου, τέλειο κούρεμα, φθηνό, αλλά έχει ένα μεγάλο αρνητικό. Δεν φόραγε κανένας μάσκα, ούτε οι υπάλληλοι, ούτε οι πελάτες. Είχε και κακό αερισμό. Είμαι σε δίλημμα να ξάνα πάω ή όχι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑26 Σεπ 2020, 14:32Οι υπηρεσίες κουρέα στην ελλάδα βρίσκονται σε απελπιστικά χαμηλά επίπεδα. Το σκιτζηλίκι στα εκατοντάδες μπαρμπέρικα με καραμέλα στην πόρτα που έχουν ανοιξει διάφοροι ραντομάκηδες τα τελευταία χρόνια δίνει και παίρνει. Αυτή τη στιγμή οι μοναδικές ποιοτικές επιλογές είναι είτε οι πάκηδες του τάληρου που αν και βρωμύλοι ξέρουν τί κάνουν γιατί έχουν παράδοση ανδρικής περιοποίησης, είτε τα υπερλούξ χιψτεράδικα τύπου 1900. Το μιντ μάρκετ είναι διά τον πέοντα
ΤρεντόπουστεςCecily Anne έγραψε: ↑26 Σεπ 2020, 16:39Εμένα μου τη σπάνε τα τραγόμουσα μες στην ψαλίδα που σας "περιποιούνται" οι μπουρμπέρδηδες. Ειδικά άμα δω άντρα να τρώει και να λερώνεται το μούσι, θέλω να ξεράσω μες στο πιάτο του.
Null έγραψε: ↑26 Σεπ 2020, 16:42ΤρεντόπουστεςCecily Anne έγραψε: ↑26 Σεπ 2020, 16:39Εμένα μου τη σπάνε τα τραγόμουσα μες στην ψαλίδα που σας "περιποιούνται" οι μπουρμπέρδηδες. Ειδικά άμα δω άντρα να τρώει και να λερώνεται το μούσι, θέλω να ξεράσω μες στο πιάτο του.
2 φορές κουρεύτηκα μόνος μου , μού τα πήρε και με τη μηχανή στο σβέρκο η Στύγαινα. Γένια 15 ημερών άφησα το καλοκαίρι και με τρώγανε του θανατάCecily Anne έγραψε: ↑26 Σεπ 2020, 16:39Εμένα μου τη σπάνε τα τραγόμουσα μες στην ψαλίδα που σας "περιποιούνται" οι μπουρμπέρδηδες. Ειδικά άμα δω άντρα να τρώει και να λερώνεται το μούσι, θέλω να ξεράσω μες στο πιάτο του.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Πραγματικά έχω δει μόνο έναν άντρα που να είπα ότι καλώς το αφήνει, διότι η μούρη του είναι σαν τόπι και με το τραγόμουσο δίνει ψευδαίσθηση μιας κάποιας γωνίας. Ούτε αυτη που τον παντρεύτηκε, δεν τον έχει δει ξυρισμένο.Tarkovsky έγραψε: ↑26 Σεπ 2020, 16:46Null έγραψε: ↑26 Σεπ 2020, 16:42ΤρεντόπουστεςCecily Anne έγραψε: ↑26 Σεπ 2020, 16:39Εμένα μου τη σπάνε τα τραγόμουσα μες στην ψαλίδα που σας "περιποιούνται" οι μπουρμπέρδηδες. Ειδικά άμα δω άντρα να τρώει και να λερώνεται το μούσι, θέλω να ξεράσω μες στο πιάτο του.
πουστόπουστες, απλώς δεν το ξέρουν ακόμα
Πες τον κουρέα, τύπε, ότι σκέφτεσαι να κάνεις μια αλλαγή στο κούρεμά σου και ρώτα τον τι προτείνει. Μην αγχώνεσαι, κανένας κουρέας δεν θέλει να φύγει δυσαρεστημένος ο πελάτης του και δεν θα κάνει κάτι που δεν θα ήθελες, αλλά το γουστάρει αυτός, π.χ. κάτι ακραίο. Ακόμη και το ίδιο στυλ να κρατήσεις, μπορεί να στο βελτιώσει, από το να αλλάξει τρεις σκάλες στην μηχανή στα πλαϊνά, να σου ψαλιδίσει λίγο τα πάνω και να σε ξεπετάξει στο 5λεπτο.