Εγω λεω ξεκινα να κοβεις και βλεπουμε
ΚΟΥΡΕΙΑ
Re: ΚΟΥΡΕΙΑ
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τρίχα στο πρόσωπο δηλαδή δεν θες καθόλου;Cecily Anne έγραψε: ↑26 Σεπ 2020, 16:50
Πραγματικά έχω δει μόνο έναν άντρα που να είπα ότι καλώς το αφήνει, διότι η μούρη του είναι σαν τόπι και με το τραγόμουσο δίνει ψευδαίσθηση μιας κάποιας γωνίας. Ούτε αυτη που τον παντρεύτηκε, δεν τον έχει δει ξυρισμένο.
Μηχανή στο μακρύτερο τα πλαγιά και πίσω, 1,5 πόντο κόψιμο τα πάνω με το ψαλίδι είναι πάντα το safe
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jason την 26 Σεπ 2020, 17:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Cecily Anne
Λάθος, του μούσιαNull έγραψε: ↑26 Σεπ 2020, 16:57Τρίχα στο πρόσωπο δηλαδή δεν θες καθόλου;Cecily Anne έγραψε: ↑26 Σεπ 2020, 16:50
Πραγματικά έχω δει μόνο έναν άντρα που να είπα ότι καλώς το αφήνει, διότι η μούρη του είναι σαν τόπι και με το τραγόμουσο δίνει ψευδαίσθηση μιας κάποιας γωνίας. Ούτε αυτη που τον παντρεύτηκε, δεν τον έχει δει ξυρισμένο.

Τα τραγόμουσα είναι ΑΗΔΙΑ.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Cecily Anne έγραψε: ↑26 Σεπ 2020, 17:03Λάθος, του μούσιαNull έγραψε: ↑26 Σεπ 2020, 16:57Τρίχα στο πρόσωπο δηλαδή δεν θες καθόλου;Cecily Anne έγραψε: ↑26 Σεπ 2020, 16:50
Πραγματικά έχω δει μόνο έναν άντρα που να είπα ότι καλώς το αφήνει, διότι η μούρη του είναι σαν τόπι και με το τραγόμουσο δίνει ψευδαίσθηση μιας κάποιας γωνίας. Ούτε αυτη που τον παντρεύτηκε, δεν τον έχει δει ξυρισμένο.τα φυσιολογικά είναι αξιολάτρευτα.
Τα τραγόμουσα είναι ΑΗΔΙΑ.

Γιατί μου φάνηκε περίεργο, στις περισσότερες δεν αρέσει το τελείως ξυρισμένο
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Cecily Anne
Nαι, άμα οι γκόμενοι είναι κακάσχημοι, προφανώς τους θένε με μούσια. Άμα ο άλλος έχει όμορφη φάτσα με ή χωρίς μου είναι αδιάφορο. Άλλο αυτό, άλλο, όμως και άλλο ο παπάς.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν μπορει να παει τιποτα λαθος,μου πανε και με την ψιλη.Βγαζω και το κινητο και διαβαζω πχορουμ κατα τη διαρκεια του κουρεματος και απλα ριχνω καμια ματια στον καθρεφτη.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αν δεν τρώει από πιάτο; πχ σουβλάκιCecily Anne έγραψε: ↑26 Σεπ 2020, 16:39Εμένα μου τη σπάνε τα τραγόμουσα μες στην ψαλίδα που σας "περιποιούνται" οι μπουρμπέρδηδες. Ειδικά άμα δω άντρα να τρώει και να λερώνεται το μούσι, θέλω να ξεράσω μες στο πιάτο του.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Φανταζομαι θα έχει πρόβλημα και με το σουφλάκι η κυρία. Θα την ενοχλεί το τσατσίκι στα μούσια.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑26 Σεπ 2020, 17:23Αν δεν τρώει από πιάτο; πχ σουβλάκιCecily Anne έγραψε: ↑26 Σεπ 2020, 16:39Εμένα μου τη σπάνε τα τραγόμουσα μες στην ψαλίδα που σας "περιποιούνται" οι μπουρμπέρδηδες. Ειδικά άμα δω άντρα να τρώει και να λερώνεται το μούσι, θέλω να ξεράσω μες στο πιάτο του.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Cecily Anne
Πωπω αηδία.
Εννοειται δεν ξαναπας . Ο σωστος επαγγελματιας φοραει μασκα και επιβαλει και στους πελάτες . Στην ιδια λογικη θα παιζει και η υγιεινη ( απολυμανση αποστειρωση χτενων ψαλιδιων μπερτων πινελων και διαφορων μπινελικιων . )Αίγαγρος έγραψε: ↑26 Σεπ 2020, 16:35Παίζει πολύ παπάτζα στον χώρο, αλλά υπάρχουν και σοβαροί τύποι που ξέρουν τη δουλειά τους. Πρόσφατα ανακάλυψα ένα δυνατό μπαρμπέρικο στην περιοχή μου, τέλειο κούρεμα, φθηνό, αλλά έχει ένα μεγάλο αρνητικό. Δεν φόραγε κανένας μάσκα, ούτε οι υπάλληλοι, ούτε οι πελάτες. Είχε και κακό αερισμό. Είμαι σε δίλημμα να ξάνα πάω ή όχι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑26 Σεπ 2020, 14:32Οι υπηρεσίες κουρέα στην ελλάδα βρίσκονται σε απελπιστικά χαμηλά επίπεδα. Το σκιτζηλίκι στα εκατοντάδες μπαρμπέρικα με καραμέλα στην πόρτα που έχουν ανοιξει διάφοροι ραντομάκηδες τα τελευταία χρόνια δίνει και παίρνει. Αυτή τη στιγμή οι μοναδικές ποιοτικές επιλογές είναι είτε οι πάκηδες του τάληρου που αν και βρωμύλοι ξέρουν τί κάνουν γιατί έχουν παράδοση ανδρικής περιοποίησης, είτε τα υπερλούξ χιψτεράδικα τύπου 1900. Το μιντ μάρκετ είναι διά τον πέοντα
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Μερικοί βάζουν και τομάτα η οποία στάζει νερά που ανακατεύονται με το σατζίκι και το κρεμμύδι και δημιουργούν ένα λεπτόρευστο υγρό το οποίο δεν μένει απλώς στην επιφάνεια της γενειάδος, αλλά εισχωρεί στα εσωτερικά στρώματα τριχών το οποία στη συνέχεια κολλάνε και μυρίζουν κρεμμύδι και σκόρδοΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑26 Σεπ 2020, 17:26Φανταζομαι θα έχει πρόβλημα και με το σουφλάκι η κυρία. Θα την ενοχλεί το τσατσίκι στα μούσια.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑26 Σεπ 2020, 17:23Αν δεν τρώει από πιάτο; πχ σουβλάκιCecily Anne έγραψε: ↑26 Σεπ 2020, 16:39Εμένα μου τη σπάνε τα τραγόμουσα μες στην ψαλίδα που σας "περιποιούνται" οι μπουρμπέρδηδες. Ειδικά άμα δω άντρα να τρώει και να λερώνεται το μούσι, θέλω να ξεράσω μες στο πιάτο του.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Cecily Anne
Φαντάσου να τρώει μαλάκα μου καμιά γαρδούμπα και να σφηνώσει η αντεριά στη τζίβα. Νταξ, κολασμένα θελκτικό.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑26 Σεπ 2020, 17:48
Μερικοί βάζουν και τομάτα η οποία στάζει νερά που ανακατεύονται με το σατζίκι και το κρεμμύδι και δημιουργούν ένα λεπτόρευστο υγρό το οποίο δεν μένει απλώς στην επιφάνεια της γενειάδος, αλλά εισχωρεί στα εσωτερικά στρώματα τριχών το οποία στη συνέχεια κολλάνε και μυρίζουν κρεμμύδι και σκόρδο
- Δημοκρατικός
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑26 Σεπ 2020, 14:32Οι υπηρεσίες κουρέα στην ελλάδα βρίσκονται σε απελπιστικά χαμηλά επίπεδα. Το σκιτζηλίκι στα εκατοντάδες μπαρμπέρικα με καραμέλα στην πόρτα που έχουν ανοιξει διάφοροι ραντομάκηδες τα τελευταία χρόνια δίνει και παίρνει. Αυτή τη στιγμή οι μοναδικές ποιοτικές επιλογές είναι είτε οι πάκηδες του τάληρου που αν και βρωμύλοι ξέρουν τί κάνουν γιατί έχουν παράδοση ανδρικής περιοποίησης, είτε τα υπερλούξ χιψτεράδικα τύπου 1900. Το μιντ μάρκετ είναι διά τον πέοντα

Υπάρχει μεγάλη παράδοση στο men's grooming σε Ινδία-Πακιστάν:
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris