Ερντογανικό internet, πόσο κοντά είναι ;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Ερντογανικό internet, πόσο κοντά είναι ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 07 Ιούλ 2018, 17:02

Είναι μία γκοτζιλοειδής ιστορία που κυκλοφορεί πάνω από δέκα χρόνια τώρα.
Αλλά το internets αυξάνεται και πληθύνεται.
Στους κουμπάρους μας βέβαια έχει πέσει ψαλίδι, όπως και στο Ιράν, όπως και στα εμιράτα, αλλά λαίμαι παρ' ημίν τι γίνεται.
Είναι όμως αφασία, ακόμα και η Μέϊ έκανε προσφάτως δηλώσεις για εθνική νομοθεσία τύπου "clean up Rome".

Εμένα οι κεραίες της πιάτσας συλλαμβάνουν πολλά μηνύματα.
Είναι αυτοί που δεν γουστάρουν τη φάση να γράφονται διάφορα εναντίον του Άλεξ και του Καρανίκα, όπως ήταν και αυτοί που δεν γούσταραν τη φάση να γράφονται διάφορα εναντίον του Τεό, την εποχή που είχε ακόμα κάποια δύναμη ο Τεό.
Αλλά τους θεωρώ φλούφλια αυτούς - ή τουλάχιστον πρέπει να γίνουμε πρώτα εμιράτο Κεϊμπούτ-Καμπίρ και μετά.

Οι κεραίες της πιάτσας λένε ότι το μεγάλο παιχνίδι είναι βιομηχανικό με μεγάλους παίκτες τα εκδοτικά συγκροτήματα.
Αυτοί έχουν αφρίσει, παθαίνουν εγκεφαλικά και παρακαλάνε για εγκατάσταση λογοκρισίας - ιδιώνυμα.
Είναι και της κλαδικής "λεφτά υπάρχουν" οι τύποι.

Ουσιαστικά δεν τίθεται θέμα ότι εγώ ή ο άλλος δημιουργούμε πρόβλημα στην καθεστηκύια τάξη.
Και οι δύο υπέρ της 21ης Απριλίου γράφουμε.
Αν ο ένας έγραφε υπέρ της 21ης Απριλίου και ο άλλος κατά, θα υπήρχε κάποιο τζέρτζελο προκύπτον ούτω πως, αλλά λαίμαι και εσύ γράφεις υπέρ της επαναστάσεως και ο άλλος.
Όμως η πίεση να μπουν μπροστά τα ψαλίδια είναι μεγάλη.

Πως τη βλέπετε την υπόθεση ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Ορέστης 35

Re: Ερντογανικό internet, πόσο κοντά είναι ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 07 Ιούλ 2018, 19:05

Θα μας παρακολουθουν ολους και θα ξερουν τα παντα.

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 07 Ιούλ 2018, 19:06

net neutrality
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 07 Ιούλ 2018, 19:21

Ορέστης 35 έγραψε:
07 Ιούλ 2018, 19:05
Θα μας παρακολουθουν ολους και θα ξερουν τα παντα.
Άλλη ιστορία αυτή.
Άν τα θέλει ο λκς σου, πάει να πει ότι τα θέλει.
Εδώ βλέπεις σπείρες και εξαρθρώνονται επειδή παίρνει ο ένας τον άλλον στο κινητό και λένε σα βλάκες "Μήτσο στις πεντέμιση η ληστεία σήμερα, ε ;".

Δεν πρόκειται όμως περί αυτού.
Τα πολιτικά παίζουν ρόλο κι αυτά αλλά περιφερειακώτατο ρόλο (σ.σ. στην Τουρκιέ δεν ξέρω, εκεί είναι αλλοιώς με τον Ταγίπ, τους 8 και τα λοιπά).
Το ζήτημα είναι κυρίως εμπορικό και αυτή τη στιγμή χαλάει ο κόσμος στους διαδρόμους της εξουσίας.
Δεν ξέρω τι μπορούν να καταφέρουν αλλά χαλάει ο κόσμος.

Δε μ' λιετ ξέρετε ποιός χάλασε τη δουλειά με Κοσκωτά, in the year 1989 ;
Ξέρετε γιατί η ιστορική δημοκρατική εφημερίδα του λαού, η Αυριανή, πήρε το μπουλ το 1993 από σιδερένιο (καλά ήταν λίγο και οι Αμερικάνοι μέσα σ' αυτό) ;
Ξέρετε.

Άβαταρ μέλους
billy huge
Phorum.gr user: Billy Huge

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billy huge » 07 Ιούλ 2018, 19:39

Άσχετο - σχετικό.
Μίλαγα μια μέρα σε τσατ με έναν Τούρκο από τα Άδανα.
Δάσκαλος ήταν και απολύθηκε.
Μου έλεγε ότι οι εκλογές ήταν νοθεία, και ότι όλοι ψάχνουν τρόπους να έρθουν Ελλάδα. Στα αεροδρόμια είναι μανίκι να φύγουν, όποτε προσανατολίζονται να έρθουν με βάρκες. Πέφτει τρελή παρακολούθηση, και στο ίντερνετ μπαίνουν με "ψευδο-ίντερνετ".
Το κλίμα που μου μετέφερε είναι ότι λόγω των "8", τους φαντάζει η Ελλάδα ως η μόνη δίοδος προς την ελευθερία.
Vae Victis

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 07 Ιούλ 2018, 19:55

billy huge έγραψε:
07 Ιούλ 2018, 19:39
Άσχετο - σχετικό.
Μίλαγα μια μέρα σε τσατ με έναν Τούρκο από τα Άδανα.
Δάσκαλος ήταν και απολύθηκε.
Μου έλεγε ότι οι εκλογές ήταν νοθεία, και ότι όλοι ψάχνουν τρόπους να έρθουν Ελλάδα. Στα αεροδρόμια είναι μανίκι να φύγουν, όποτε προσανατολίζονται να έρθουν με βάρκες. Πέφτει τρελή παρακολούθηση, και στο ίντερνετ μπαίνουν με "ψευδο-ίντερνετ".
Το κλίμα που μου μετέφερε είναι ότι λόγω των "8", τους φαντάζει η Ελλάδα ως η μόνη δίοδος προς την ελευθερία.
Είναι αρχαία τα ήθη και τα έθιμα εκεί.
Όπως είμαστε εμείς επί εποχής 21st.
Εκείνη την εποχή αν έλεγες κάτι δημοσίως για Τζωρτζ-Δέσποινα δύσκολα τη γλύτωνες και φυσικά ακόμα περισσότερο αν ήσουν ΜΜΕ.
Τώρα η Ελληνική νοοτροπία είναι αλλοιώς.
Η νοοτροπία είναι "ας τους να λένε, έχουμε τον Αρίστο να ρίξουμε εμείς στη μάχη, δεν χάνουμε".
Δεν παύει βέβαια να θέλουν οι έχοντες και κατέχοντες και λίγο απριλιακή κατάσταση στο βάθος του τούννελ.

Η ιστορία όμως είναι αλλοιώς.
Θέλει να γράψει το πχόρουμ.gr "γιασασίν Ταγίπ Ερντογάν".
Θέλει να γράψει και το αντιπχόρουμ.gr "γιασασίν Ταγίπ Ερντογάν" επίσης, όχι να το παίξει αναρχικό.
Συνωστίζονται λοιπόν και οι δύο στο γραφείο της Γεροβασίλη, ποιός θα απαγορέψει τον άλλον.
Τώρα τι ακριβώς έργα θα δούμε και πως επιτυγχάνεται η παραβίασις των άρθρων του Συντάγματος, είναι κάτι που δεν μπορώ να το εξειδικεύσω αυτή τη στιγμή.
Κάτι είδαμε με tv, αλλά κόλλησε λίγο στα βοσκοτόπια.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών