Big brother και κορονοιός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Big brother και κορονοιός
Λινκ αλλιως...
Έχω την αίσθηση ότι αυτοί που κάνουν τέτοιες ενέργειες παίζει να είναι μικροψωληδες και το κάνουν εκδικητικά. Από την άλλη μπερδεύομαι και λέω αν ήταν μικροψωληδες δεν θα έβγαζαν τον εαυτό τους στη φόρα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν είμαστε όλοι οι μικροψώληδες προβληματικοί. Εγώ νιώθω μια χαρά και δεν μπορεί κανείς να με μειώσει όσο κι αν προσπαθήσει, με αυτόν τον τρόπο.Naida έγραψε: ↑26 Σεπ 2020, 16:11Έχω την αίσθηση ότι αυτοί που κάνουν τέτοιες ενέργειες παίζει να είναι μικροψωληδες και το κάνουν εκδικητικά. Από την άλλη μπερδεύομαι και λέω αν ήταν μικροψωληδες δεν θα έβγαζαν τον εαυτό τους στη φόρα.
Έχω δε τέτοια αυτοπεποίθηση που φαίνεται στις εκφράσεις μου. Είχα πει σε μία "Θα σε ξεσκίσω μωρή! θα στον χώσω όλο μέσα. Και τους 9 πόντους."
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Εκδικητικοί είναι, μικροψωληδες όχιNaida έγραψε: ↑26 Σεπ 2020, 16:11Έχω την αίσθηση ότι αυτοί που κάνουν τέτοιες ενέργειες παίζει να είναι μικροψωληδες και το κάνουν εκδικητικά. Από την άλλη μπερδεύομαι και λέω αν ήταν μικροψωληδες δεν θα έβγαζαν τον εαυτό τους στη φόρα.
Βέβαια αυτη έλεγε για προσωπικές στιγμές με τον άνθρωπο που αγαπούσε και έχουν βγει παρτουζες με μίνιμουμ τριολε
Είσαι σκληρός καρχιολης εσύ. Δεν πιάνεσαι.Χαοτικός έγραψε: ↑26 Σεπ 2020, 16:16Δεν είμαστε όλοι οι μικροψώληδες προβληματικοί. Εγώ νιώθω μια χαρά και δεν μπορεί κανείς να με μειώσει όσο κι αν προσπαθήσει, με αυτόν τον τρόπο.
Έχω δε τέτοια αυτοπεποίθηση που φαίνεται στις εκφράσεις μου. Είχα πει σε μία "Θα σε ξεσκίσω μωρή! θα στον χώσω όλο μέσα. Και τους 9 πόντους."
Δεν τα έχω δει, δεν μπορώ να κρίνω. Αλλά μόνο και μόνο που το βγάζει ο άλλος χωρίς την συγκατάθεση της για να την εκδικηθεί , φαίνεται τι κουβαλάει στο βρακί του.jason έγραψε: ↑26 Σεπ 2020, 16:17Εκδικητικοί είναι, μικροψωληδες όχι
Βέβαια αυτη έλεγε για προσωπικές στιγμές με τον άνθρωπο που αγαπούσε και έχουν βγει παρτουζες με μίνιμουμ τριολε
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- perseus
Εσυ πουλακι μου εχεις γυρισει τετοια βιντεο?Naida έγραψε: ↑26 Σεπ 2020, 16:11Έχω την αίσθηση ότι αυτοί που κάνουν τέτοιες ενέργειες παίζει να είναι μικροψωληδες και το κάνουν εκδικητικά. Από την άλλη μπερδεύομαι και λέω αν ήταν μικροψωληδες δεν θα έβγαζαν τον εαυτό τους στη φόρα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν ξέρω τι να σου πω, δεν ανοίγω βίνδεα-ριβεντζιές, αλλα μαλλον το αντίθετο παιζει να ισχύει για τετοιους τυπους. Να έχουν παλούκια δηλαδή,που τους εξιτάρει να τα (αυτο)προβάλουν. Οτι ειναι μικροψώληδες μεταφορικά, ναι, ισως. Και μεγάλες αρχιπουστάρες που πρέπει να τιμωρούνται με ισόβια κάθειρξη μεσα σε κελί με τουλάχιστον 2 αράπηδες συγκρατούμενους.Naida έγραψε: ↑26 Σεπ 2020, 16:11Έχω την αίσθηση ότι αυτοί που κάνουν τέτοιες ενέργειες παίζει να είναι μικροψωληδες και το κάνουν εκδικητικά. Από την άλλη μπερδεύομαι και λέω αν ήταν μικροψωληδες δεν θα έβγαζαν τον εαυτό τους στη φόρα.
όπα, πάλι λάθος σάιτEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑23 Σεπ 2020, 18:59για κανενα 50αρι μαξjason έγραψε: ↑23 Σεπ 2020, 18:58Ούτε σταγόνα αφήνει να πέσει τυπεEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑23 Σεπ 2020, 18:56να αναγνωρισουμε τις ικανοτητες της στις προφορικες εξετασεις παντως για να μην με πειτε και μισογυνη

- Eθνικοκοινωνιστης

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αμέ, τι είμαι καμιά παρακατιανή εγώ;perseus έγραψε: ↑26 Σεπ 2020, 21:37Εσυ πουλακι μου εχεις γυρισει τετοια βιντεο?
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- perseus
Ποιον αέρα;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγώ τα έχω, θα τον βγάλω εγώ στο νετ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ισπανικο big brother
από jackie Daniels » 08 Φεβ 2025, 17:16 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 36 Απαντήσεις
- 811 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
11 Φεβ 2025, 21:08
-
-
- 249 Απαντήσεις
- 5336 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
07 Μάιος 2025, 01:31