Διάλογοι με μια πρώην μου
- EKPLIKTIKOS
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου
Αυτη η μαλακια που οι κ καλα αντρες ξενερωνουν με τη γκομενα τους που τους αγοράζει μποξερακια ή οτιδήποτε αλλο απο που έχει προκύψει; Μονο εγω το βλεπω θετικά δλδ, οτι η αλλη σου δείχνει οτι νοιαζεται για σένα; αντι να πειτε κ ευχαριστω γκρινιαζετε τι μιναρες είστε εσεις μωρε 

- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Εμενα με φωνάζει Μητρο
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Θεωρούν ότι τους προσβάλλει μάλλον? Σαν να τους λέει οτι δεν έχουν ωραία εσώρουχα?EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑29 Σεπ 2020, 10:07Αυτη η μαλακια που οι κ καλα αντρες ξενερωνουν με τη γκομενα τους που τους αγοράζει μποξερακια ή οτιδήποτε αλλο απο που έχει προκύψει; Μονο εγω το βλεπω θετικά δλδ, οτι η αλλη σου δείχνει οτι νοιαζεται για σένα; αντι να πειτε κ ευχαριστω γκρινιαζετε τι μιναρες είστε εσεις μωρε
Ουτε εγω το καταλαβαινω και τωρα το ακουω, χωρις να εχω διαβασει καμία απο τις προσφάτως προηγουμενες σελίδες, δεν ξερω τι εχει αναφερθεί.
- vantono
Εμενα με φωνάζει Μπιλάρα, θα τα καταφέρεις ρε ψηλέ?

Ειχα ξεχασει ανοιχτο πχορουμ παλιοτερα στο pc μια φορα, στο παραπάνω νήμα και απο τοτε που περασε απο κει και το πήρε το ματι της, μου φωναζει συνεχως αυτη τη φραση. Και Μπιλάρας ειμαι και ψηλος, και ήρθε κι εδεσε, δεν λεει να το κόψει ακομα.
δεκτα ολα τα δωρα με μεγαλη ευχαριστησηvantono έγραψε: ↑29 Σεπ 2020, 10:17Θεωρούν ότι τους προσβάλλει μάλλον? Σαν να τους λέει οτι δεν έχουν ωραία εσώρουχα?EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑29 Σεπ 2020, 10:07Αυτη η μαλακια που οι κ καλα αντρες ξενερωνουν με τη γκομενα τους που τους αγοράζει μποξερακια ή οτιδήποτε αλλο απο που έχει προκύψει; Μονο εγω το βλεπω θετικά δλδ, οτι η αλλη σου δείχνει οτι νοιαζεται για σένα; αντι να πειτε κ ευχαριστω γκρινιαζετε τι μιναρες είστε εσεις μωρε
Ουτε εγω το καταλαβαινω και τωρα το ακουω, χωρις να εχω διαβασει καμία απο τις προσφάτως προηγουμενες σελίδες, δεν ξερω τι εχει αναφερθεί.

ειναι υπεροχο να δινουν χρημα αι γκομεναι κ παραλληλα να μην τους κανεις ποτε δωρακια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
κανείς δεν ξενερώνει.παίρνεις τις ιστορίες φορουμικής φαντασίας σαν πραγματικά περιστατικάEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑29 Σεπ 2020, 10:07Αυτη η μαλακια που οι κ καλα αντρες ξενερωνουν με τη γκομενα τους που τους αγοράζει μποξερακια ή οτιδήποτε αλλο απο που έχει προκύψει; Μονο εγω το βλεπω θετικά δλδ, οτι η αλλη σου δείχνει οτι νοιαζεται για σένα; αντι να πειτε κ ευχαριστω γκρινιαζετε τι μιναρες είστε εσεις μωρε
- hellegennes
Γιατί, το έχει πει κι άλλος; Δεν είναι ότι με ξενερώνει, απλά οι γυναίκες δεν έχουν αίσθηση στα ανδρικά εσώρουχα. Μου έχουν πάρει δώρο σλιπ, που δεν τα φοράω ποτέ, γιατί τα βρίσκω άβολα, μού έχουν πάρει δώρο μποξεράκια με χαζά σχεδιάκια που επίσης δεν φοράω γιατί είναι άθλια και μποξεράκια που απλά είναι άβολα γιατί δεν έχουν pouch ή δεν εφαρμόζουν σωστά στην μέση (δεν έχουν όλες οι μάρκες ίδια μεγέθη).EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑29 Σεπ 2020, 10:07Αυτη η μαλακια που οι κ καλα αντρες ξενερωνουν με τη γκομενα τους που τους αγοράζει μποξερακια ή οτιδήποτε αλλο απο που έχει προκύψει; Μονο εγω το βλεπω θετικά δλδ, οτι η αλλη σου δείχνει οτι νοιαζεται για σένα; αντι να πειτε κ ευχαριστω γκρινιαζετε τι μιναρες είστε εσεις μωρε
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
vantono έγραψε: ↑29 Σεπ 2020, 10:22Εμενα με φωνάζει Μπιλάρα, θα τα καταφέρεις ρε ψηλέ?
Ειχα ξεχασει ανοιχτο πχορουμ παλιοτερα στο pc μια φορα, στο παραπάνω νήμα και απο τοτε που περασε απο κει και το πήρε το ματι της, μου φωναζει συνεχως αυτη τη φραση. Και Μπιλάρας ειμαι και ψηλος, και ήρθε κι εδεσε, δεν λεει να το κόψει ακομα.

Ωραίο feedback.
Παρηγορήσου με το ότι δεν είσαι βλάκας σαν τον Μπιλάρα του νήματος.
Αν έχεις επάγγελμα τεχνικής φύσης βρες τρόπο να το γυρίσει στο μαστρο - Μπίλλυ

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Μήτσος η καλύτερη εκδοχή του
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- vantono
Δεν χρειάστηκε να δικαιολογηθώ σε κάτι, απλά τον τιτλο με μπλε γραμματα ειδε εντελως φευγαλέα και βιαστικά, ετσι οπως το ειχα ανοιχτο στη μεση μιας σελίδας του νηματος. Ουτε η συνδεσιμότητά μου φαινοταν πανω δεξιά, ουτε το αβαταρ και νικ μου, ουτε τιποτα. Δεν ασχολείται και με φορουμς η συγκεκριμένη, ουδέποτε ειχε επαφη με τετοια. Απλά ετυχε και ειδε τον τιτλο και δεν λέει να κόψει το δουλεμα απο τότε, με πηρε για τα καλα στο ψιλό. Που να ηξερε οτι τον εγραψα εγω αυτο τον τιτλο

ή μήπως λέτε να ξέρει και να με δουλεύει?

- Cecily Anne
Aν είσαι χοντρός ή μουστακαλής ή φορτηγατζής.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Τα δώρα κατι σημαίνουν για τον σημαινόμενο...Δεν ειναι οτι δεν έχουν αίσθηση...ίσα-ίσα...hellegennes έγραψε: ↑29 Σεπ 2020, 11:46Γιατί, το έχει πει κι άλλος; Δεν είναι ότι με ξενερώνει, απλά οι γυναίκες δεν έχουν αίσθηση στα ανδρικά εσώρουχα. Μου έχουν πάρει δώρο σλιπ, που δεν τα φοράω ποτέ, γιατί τα βρίσκω άβολα, μού έχουν πάρει δώρο μποξεράκια με χαζά σχεδιάκια που επίσης δεν φοράω γιατί είναι άθλια και μποξεράκια που απλά είναι άβολα γιατί δεν έχουν pouch ή δεν εφαρμόζουν σωστά στην μέση (δεν έχουν όλες οι μάρκες ίδια μεγέθη).EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑29 Σεπ 2020, 10:07Αυτη η μαλακια που οι κ καλα αντρες ξενερωνουν με τη γκομενα τους που τους αγοράζει μποξερακια ή οτιδήποτε αλλο απο που έχει προκύψει; Μονο εγω το βλεπω θετικά δλδ, οτι η αλλη σου δείχνει οτι νοιαζεται για σένα; αντι να πειτε κ ευχαριστω γκρινιαζετε τι μιναρες είστε εσεις μωρε

Παρατηρητής...
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Μια απορία...χμμμ...τι σας ενδιαφέρουν οι διάλογοι με τους πρώην;
Τι δουλειά έχουν με το παρόν;
Τι δουλειά έχουν με το παρόν;
Παρατηρητής...
- hellegennes
Τα εσώρουχα είναι υποτίθεται πρακτικά δώρα και πρέπει να έχουν πρακτική χρησιμότητα. Τι νόημα έχει να τα έχεις σε ένα συρτάρι για να θυμάσαι ότι σε σκέφτηκαν;ksk έγραψε: ↑29 Σεπ 2020, 15:05Τα δώρα κατι σημαίνουν για τον σημαινόμενο...Δεν ειναι οτι δεν έχουν αίσθηση...ίσα-ίσα...hellegennes έγραψε: ↑29 Σεπ 2020, 11:46Γιατί, το έχει πει κι άλλος; Δεν είναι ότι με ξενερώνει, απλά οι γυναίκες δεν έχουν αίσθηση στα ανδρικά εσώρουχα. Μου έχουν πάρει δώρο σλιπ, που δεν τα φοράω ποτέ, γιατί τα βρίσκω άβολα, μού έχουν πάρει δώρο μποξεράκια με χαζά σχεδιάκια που επίσης δεν φοράω γιατί είναι άθλια και μποξεράκια που απλά είναι άβολα γιατί δεν έχουν pouch ή δεν εφαρμόζουν σωστά στην μέση (δεν έχουν όλες οι μάρκες ίδια μεγέθη).EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑29 Σεπ 2020, 10:07Αυτη η μαλακια που οι κ καλα αντρες ξενερωνουν με τη γκομενα τους που τους αγοράζει μποξερακια ή οτιδήποτε αλλο απο που έχει προκύψει; Μονο εγω το βλεπω θετικά δλδ, οτι η αλλη σου δείχνει οτι νοιαζεται για σένα; αντι να πειτε κ ευχαριστω γκρινιαζετε τι μιναρες είστε εσεις μωρε
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ
από kongrosian » 23 Μαρ 2024, 14:52 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 11 Απαντήσεις
- 537 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
18 Απρ 2025, 15:26
-
-
- 34 Απαντήσεις
- 841 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
29 Σεπ 2024, 19:41
-
-
Νέα δημοσίευση Σύλληψη πρώην π/θ (πακισταν)
από Orion22 » 09 Μάιος 2023, 17:05 » σε Διεθνής πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 604 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
09 Μάιος 2023, 17:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το ( πρώην ) Δάσος της Δαδιάς
από Λόρδος Ταντρίδης » 29 Αύγ 2023, 20:11 » σε Οικολογία & Φύση - 66 Απαντήσεις
- 3832 Προβολές
-