Όχι, πάρε γάλα χωρίς λακτόζη και μη φτιάχνεις μόνη γάλα αμυγδάλου. Επίσης η δυσανεξία στη λακτόζη πάει κι έρχεται, δεν είμαι μόνιμη. Ή τεσπα πάρε γάλα αμυγδάλου με τα πρόσθετα από το τίποτα.stella έγραψε: ↑21 Σεπ 2020, 22:59Κοίταξε, συνήθως φτιάχνω γάλα αμυγδάλου, γι' αυτό περιέγραψα τη διαδικασία. Επίσης, δεν μπορώ να χωνέψω το γάλα δυστυχώς. Σαν εναλλακτική σε αυτό, παίζει πολύ καλά.
Τί πίνουμε σήμερα;
- Cecily Anne
Re: Τί πίνουμε σήμερα;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μαλακία κάνω; Μια συνταγή του Άκη χρησιμοποιώ, δε μένει μέρες εννοείται. Χωρίς λακτόζη έχω πάρει γιαούρτι, καλό ήταν.Cecily Anne έγραψε: ↑21 Σεπ 2020, 23:03Όχι, πάρε γάλα χωρίς λακτόζη και μη φτιάχνεις μόνη γάλα αμυγδάλου. Επίσης η δυσανεξία στη λακτόζη πάει κι έρχεται, δεν είμαι μόνιμη. Ή τεσπα πάρε γάλα αμυγδάλου με τα πρόσθετα από το τίποτα.
stella έγραψε: ↑21 Σεπ 2020, 23:47Μαλακία κάνω; Μια συνταγή του Άκη χρησιμοποιώ, δε μένει μέρες εννοείται. Χωρίς λακτόζη έχω πάρει γιαούρτι, καλό ήταν.Cecily Anne έγραψε: ↑21 Σεπ 2020, 23:03Όχι, πάρε γάλα χωρίς λακτόζη και μη φτιάχνεις μόνη γάλα αμυγδάλου. Επίσης η δυσανεξία στη λακτόζη πάει κι έρχεται, δεν είμαι μόνιμη. Ή τεσπα πάρε γάλα αμυγδάλου με τα πρόσθετα από το τίποτα.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Ναι, κάνεις τεράστια μαλακία διότι κατά πάσα πιθανότητα δεν παραλαμβάνεις σωστά τα micronutrients, θεωρητικά θα μείνουν με τον καρπό στο πανί. Στο αμυγδαλόγαλα του εμπορίου, τα παίρνεις ως πρόσθετο χημικό, οπότε καλύτερα.
Αντικατάστησέ το με χωρίς λακτόζη, αναγκαστικά βγαινει 1.5% λιπαρά και δεν είναι βαριά η γεύση του. Επίσης, μπορείς να δοκιμάσεις να κάνε ις κύκλους με γάλα κανονικό, επανέρχεται συχνά η δυσανεξία, αν έχει προκληθεί μετά από γαστρεντερίτιδες κλπ.
Αν δεν τρως παγωτό, γιαούρτια, τυριά μαλακά κλπ γιατί σε στέλνουν τουαλέτα συνέχεια, τότε άστο, μείνε στο χωρίς λακτόζη και ρώτα το γιατρό σου για να το τσεκάρεις.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Χαχα ρε συ περίμενα να πεταχτεί κανένας hater!!!

Cecily, σε ευχαριστώ πολύ! Παίρνω κιόλας εμπορίου, οπότε θα μείνω σε αυτά και θα δοκιμάσω χωρίς λακτόζη.

Cecily, σε ευχαριστώ πολύ! Παίρνω κιόλας εμπορίου, οπότε θα μείνω σε αυτά και θα δοκιμάσω χωρίς λακτόζη.
Τελικά το γάλα αγελάδας να το πίνουμε;
Προσφέρει κάτι ουσιαστικό;
Προσφέρει κάτι ουσιαστικό;
χειτερ κ παπαριες
για το μπουτζο ειναι ο παπαρακης - δεν χρειαζοταν η επιστημονικη αναλυση της Σεσιλυ
μαλακια θα ειχε προτεινει ο αχρηστος σιγουρα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ακολούθησα την συνταγή για κρέπες και έχω κολλήσει εδώ και μισό μήναΑγις έγραψε: ↑21 Σεπ 2020, 23:55stella έγραψε: ↑21 Σεπ 2020, 23:47Μαλακία κάνω; Μια συνταγή του Άκη χρησιμοποιώ, δε μένει μέρες εννοείται. Χωρίς λακτόζη έχω πάρει γιαούρτι, καλό ήταν.Cecily Anne έγραψε: ↑21 Σεπ 2020, 23:03
Όχι, πάρε γάλα χωρίς λακτόζη και μη φτιάχνεις μόνη γάλα αμυγδάλου. Επίσης η δυσανεξία στη λακτόζη πάει κι έρχεται, δεν είμαι μόνιμη. Ή τεσπα πάρε γάλα αμυγδάλου με τα πρόσθετα από το τίποτα.

Χωρίς πλάκα, γαμάνε.
(λιώνω και λίγο κερκυραϊκό στο τηγάνι πρώτα βέβαια).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
σιγα μην τον θιξαμε τον μουτσουμπλετηstella έγραψε: ↑22 Σεπ 2020, 00:20Ε καλά χαλάρωσε, δεν ανακάλυψε τον τροχό. Την ίδια συνταγή κάνουν όλοι σχεδόν παγκοσμίως για DIY φυτικό γάλα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
LOL

-
απο κηδεια το κονομησες ;talaipwros έγραψε: ↑29 Σεπ 2020, 22:38[img]https://i.postimg.cc/Gh5Wp4jk/2020 ... .jpg[/img]
Πριν καταλήξει στα μελομακάρονα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 76 Απαντήσεις
- 2188 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis