Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
argouen
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από argouen » 08 Ιούλ 2018, 12:05
foscilis έγραψε: ↑08 Ιούλ 2018, 11:56
Βουλαρινος = κατεβαινει νομος οριων στα τετραγωνικα για να εχεις μεγαλο σκυλο => θα μου πει ο υπουργος αν εχω το δικαιωμα να βασανιζω το ζωο μου στο Παγκρατι και οχι τα χιπστεροναζι τρεντς που επιτασσουν να μενω Παγκρατι και να εχω σκυλαρο.
παρακάτω?

Για τα περι συντάξεων κάτι?
Νήφε και μέμνησο απιστείν
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
από Spiros252 » 08 Ιούλ 2018, 12:24
Εφόσον ο νόμος ψηφίστηκε υπό καθεστώς απειλής - όπως λένε - η αντίδραση μπορεί να θεωρηθεί λογική. Το ψηφίσαμε σου λέει γιατί δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς. Τώρα που μπορούμε να κάνουμε αλλιώς δεν θα τον εφαρμόσουμε. ο Κούλης θέλει να εφαρμοστεί για ποιο λόγο ακριβώς; Για να είναι συνεπής η κυβέρνηση έναντι των νόμων που ψήφισε;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
-
argouen
από argouen » 08 Ιούλ 2018, 12:44
Spiros252 έγραψε: ↑08 Ιούλ 2018, 12:24
Τώρα
που μπορούμε να κάνουμε αλλιώς δεν θα τον εφαρμόσουμε
Αυτό το ότι μπορούμε να το κάνουμε αλλιώς από που προκύπτει?

Θα σκίσουμε κανένα μνημόνιο πάλι ή θα κάνει ο Αλ6 νέα διαπραγμάτευση

Μακάρι να μη μειωθούν συντάξεις και να μην πειράξουν αφορολόγητο (που μας καίει όλους), αλλά πόσο ρεαλιστικό το βλέπεις να το αποφυγουμε με τα υπερπλεονάσματα που έχουμε υπογράψει?
Λόγια του αέρα και σανός για το πόπολο
-
foscilis
από foscilis » 08 Ιούλ 2018, 12:49
argouen έγραψε: ↑08 Ιούλ 2018, 12:05
Βουλαρινος = κατεβαινει νομος οριων στα τετραγωνικα για να εχεις μεγαλο σκυλο => θα μου πει ο υπουργος αν εχω το δικαιωμα να βασανιζω το ζωο μου στο Παγκρατι και οχι τα χιπστεροναζι τρεντς που επιτασσουν να μενω Παγκρατι και να εχω σκυλαρο.
παρακάτω?

Για τα περι συντάξεων κάτι?
Θέλω να πω πιο γελοίο πουλέν Αλαφούζου βγαίνει μόνο σε γκόμπλιν καρτούν που να
προσπαθεί ενεργά να είναι γελοίο.
-
argouen
από argouen » 08 Ιούλ 2018, 12:52
foscilis έγραψε: ↑08 Ιούλ 2018, 12:49
Θέλω να πω πιο γελοίο πουλέν Αλαφούζου βγαίνει μόνο σε γκόμπλιν καρτούν που να
προσπαθεί ενεργά να είναι γελοίο.
Για να συνεννοηθούμε, αν έγραφα, κάποιος έγραψε, χωρίς να αναφέρω όνομα, θα είχαμε καμιά πιθανότητα να εστιάσουμε στην άποψη και όχι στο πρόσωπο ή μπα?

-
foscilis
από foscilis » 08 Ιούλ 2018, 12:59
Και πάλι θα πρόσεχα ότι το άρθρο παραλείπει μια σημαντικότατη λεπτομέρεια, ότι η μείωση των συντάξεων δεν ήρθε από τον ουρανό αλλά είναι επιβεβλημένο και αδιαπραγμάτευτο διαρθρωτικό μέτρο σύμφωνα με την τρόικα, η οποία όχι, δε θέλει ισοδύναμα γιατί την ενδιαφέρει δομικά να μην πηγαίνει ένα στα 5 ευρώ μας σε συντάξεις όπως θα ίσχυε νομοτελειακά με το προηγούμενο καθεστώς. Γι' αυτό και η ΝΔ έχει δεσμευτεί γραπτώς, στο πρόγραμμά της, να μην πάρει ούτε ένα ευρώ μείωσης πίσω. Ξέρει άλλωστε ότι το πρόβλημα δεν είναι οι 300-400.000 συνταξιούχοι με προσωπική διαφορά που θα θιγούν το 2019, αλλά τα υπόλοιπα 2.000.000 που θα πρέπει η σύνταξή τους να αυξηθεί στα ίδια ύψη.
Κατά συνέπεια και οι δύο πλευρές προβαίνουν σε ελαχιστοποίηση του κόστους με επικοινωνιακά κόλπα και δεν υπάρχει τίποτα το παράλογο ή το απατεωνίστικο. Παράλογοι και απατεώνες είναι όσοι συνταξιούχοι ελπίζουν να το σκάσουν με τα κλοπιμαία, καθώς και ο Βουλαρίνος που τους μπριζώνει για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του αφεντικού του. Ιδιαίτερα τη στιγμή που ο ίδιος πιστεύει σε συντάξεις πείνας και αποκαλεί τις εισφορές "ληστεία".
-
argouen
από argouen » 08 Ιούλ 2018, 13:08
Εντάξει συνεννοηθήκαμε, το ότι περάσαμε από το 'δε θα κοπούν οι συντάξεις και θα ξεψηφίσουν το νόμο" περάσαμε στο "θα κοπούν σε μερικά λαμόγια συνταξιούχους" οκ το λες και πρόοδο
-
Υδράργυρος
από Υδράργυρος » 08 Ιούλ 2018, 13:51
Ηλιθιος νομος. Ο σκυλος ειναι καλα αν εχει καλη σχεση με τον ανθρωπο του, ανεξαρτητως τετραγωνικων και μεγεθους
-
foscilis
από foscilis » 08 Ιούλ 2018, 13:56
Πού το ξερεις αυτο; Σκυλος ειναι οχι παιδι χωρισμενης γκομενας που διαβαζει Μαρι Κλερ να της πει οτι δεν τα σκατωσε στη ζωη της.
Αυτη τη στιγμη ουρλιαζουν τρια σκυλια στη γειτονια με προχωρημένη διαταραχη αποχωρισμου επειδη οσο κι αν τα αγαπανε οι ηλιθιοι χιπστερ ουτε ο ελληνικος ποιμενικος ουτε το ντομπερμαν ουτε το χασκι εχουν δημιουργηθει για να ζουν 23.5 ωρες το 24ωρο σε ενα διαμερισματακι.
Το χάσκι ας πούμε θέλει να τρέχει γύρω στα 50 χιλιόμετρα την ημέρα, δε μπορείς αυτό να το υποκαταστήσεις με φιλάκια μπροστά στη σελφοκάμερα ηλίθια παγκρατιώτισσα τρισανώμαλη κότα του #lifopets.
-
Χαοτικός
- Phorum.gr user: Χαοτικός
από Χαοτικός » 08 Ιούλ 2018, 15:42
Μαυροβασίλης έγραψε: ↑04 Ιούλ 2018, 12:48
μπες στον ΟΡΘΟ ΛΟΓΟ να διαβάσεις όλη τη συνέντευξη του κ. Ευάγγελου, ταγάρι
Εγώ τη διάβασα το πρωί όταν κοίταξα τη λεκάνη πριν τραβήξω το καζανάκι. Άντε ρε με τον ιποοπόταμο

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
-
- 72 Απαντήσεις
- 1790 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
12 Απρ 2024, 16:32
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 280 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
09 Μάιος 2023, 16:22
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
27 Ιουν 2024, 18:39
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 817 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
23 Οκτ 2023, 14:08
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.