Όχι ρε φίλε κι εσύ να τα φοράει. Ανάμνηση λέμε.Cecily Anne έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 15:40Να κρατήσει τα βρακιά 7 χρόνια; Καλά στους πόσους βαθμούς τα πλένετε και κρατάνε τόσο;
Διάλογοι με μια πρώην μου
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- omg kai 3 lol
απο τις μεχρι τωρα αφηγησεις του κανει καυγα επειδη φοραει συνεχεια 1-2 αγαπημενα T-shirt ενω την ιδια στιγμη εχει καμια 40αρια μποξερακια που τα πεταει μετα απο 2 χρονια
αν αλλαζει απο ενα καθε μερα ειναι 10 πλυσιματα το χρονο.. εχει ακρατεια ο τυπος και τις σερβιετες για τη παρτη του τις παιρνει δεν εξηγειται αλλιως..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 02 Οκτ 2020, 16:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Cecily Anne
Με τρώει να πάω να μετρήσω βρακιά τώρα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Καβγά δεν κάνει γιατί φοράει 1-2 μπλουζάκια. Καβγά του έκαναν γιατί δεν φόρεσε κάτι που θα ήθελε η κοπέλα του. Και καλώς. Αλίμονο αν αλλάζαμε το ντύσιμο μας ανάλογα με τα γούστα της σχέσης. Πόσο μάλλον όταν το ζητάνε με τέτοιο τρόπο.omg kai 3 lol έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 16:00Naida έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 15:38Όχι. Λέω ότι μπορούσε να κρατήσει ένα για ανάμνηση.omg kai 3 lol έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 15:33
διαπιστωνεις να εχει κενα μνημης ωστε να μην επαναλαμβανει ξανα και ξανα το ιδιο λαθος;
απο τις μεχρι τωρα αφηγησεις του κανει καυγα επειδη φοραει συνεχεια 1-2 αγαπημενα T-shirt ενω την ιδια στιγμη εχει καμια 40αρια μποξερακια που τα πεταει μετα απο 2 χρονια
αν αλλαζει απο ενα καθε μερα ειναι 10 πλυσιματα το χρονο.. εχει ακρατεια ο τυπος και τις σερβιετες για τη παρτη του τις παιρνει δεν εξηγειται αλλιως..
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Τα μποξεράκια είναι το θέμα.. όχι τα τ σερτ
- omg kai 3 lol
Naida έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 16:06Καβγά δεν κάνει γιατί φοράει 1-2 μπλουζάκια. Καβγά του έκαναν γιατί δεν φόρεσε κάτι που θα ήθελε η κοπέλα του. Και καλώς. Αλίμονο αν αλλάζαμε το ντύσιμο μας ανάλογα με τα γούστα της σχέσης. Πόσο μάλλον όταν το ζητάνε με τέτοιο τρόπο.omg kai 3 lol έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 16:00
λαθος τα θυμασαι..
οσο για το αλλο.. μποξερακι του δωρισανε οχι και buttplug για να του μεινει αξεχαστο..
in any case it seems that he is stockpilling a lot of bullshit from his ex's
omg kai 3 lol έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 16:10Naida έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 16:06Καβγά δεν κάνει γιατί φοράει 1-2 μπλουζάκια. Καβγά του έκαναν γιατί δεν φόρεσε κάτι που θα ήθελε η κοπέλα του. Και καλώς. Αλίμονο αν αλλάζαμε το ντύσιμο μας ανάλογα με τα γούστα της σχέσης. Πόσο μάλλον όταν το ζητάνε με τέτοιο τρόπο.omg kai 3 lol έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 16:00
λαθος τα θυμασαι..
οσο για το αλλο.. μποξερακι του δωρισανε οχι και buttplug για να του μεινει αξεχαστο..

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
1. Αλλάζω 2 την ημέρα. Στον ύπνο φοράω πιο χαλαρά μπόξερ. Επίσης κάποια διαπιστώνω ότι δεν με βολεύουν τόσο και τα φοράω μόνο όταν είναι άπλυτα όλα τα καλά μου. Αυτό σημαίνει γύρω στις 25 πλύσεις τον χρόνο, στους 60 βαθμούς. Χαλάνε, δεν είναι παντελόνια. Μην είστε τσίπηδες, να τα αλλάζετε.omg kai 3 lol έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 16:00απο τις μεχρι τωρα αφηγησεις του κανει καυγα επειδη φοραει συνεχεια 1-2 αγαπημενα T-shirt ενω την ιδια στιγμη εχει καμια 40αρια μποξερακια που τα πεταει μετα απο 2 χρονια
2. Μπλουζάκια έχω καμμιά 20αριά ανά πάσα στιγμή. Φυσικά έχω κάποια ρούχα που μ' αρέσουν περισσότερο και τα φοράω πιο συχνά, αλλά επίσης τα t-shirt τα αλλάζω μετά από 2-3 χρόνια γιατί φθείρονται γρήγορα.
Γενικά, τα συμπεράσματά σου είναι για τον πούτσο. Ειδικά το δεύτερο, που το έβγαλες από μια ιστορία που έλεγα πως τσακωθήκαμε με πρώην μου γιατί θα έβαζα το ίδιο μπλουζάκι που είχα βάλει ξανά σε έξοδο με την ίδια παρέα, όχι γιατί το φορούσα γενικά συχνά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Όχι, τα φόρεσα μερικές φορές αλλά ήταν άβολα.ksk έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 15:42Διαβάζοντας κατάλαβα οτι τελικά τα πέταξε, αχρησιμοποίητα...Cecily Anne έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 15:40Να κρατήσει τα βρακιά 7 χρόνια; Καλά στους πόσους βαθμούς τα πλένετε και κρατάνε τόσο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Μη σου πω βάζε τα στους 90 κι ας χαλάνε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Τι παθογόνα αντέχουν 2,5 ώρες στους 60 βαθμούς;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εγώ πάντως γουστάρω πολύ τα μεταχειρισμένα καθημερινά ρούχα στους άντρες, αρκεί να είναι καθαρά. Κάπου μ' αρέσει το κόλλημα που έχουν κάποιοι με αυτό που τους βολεύει, αρκεί να είναι διακριτικό. Γι' αυτό, πάντα απαλλοτρίωνα τα αντρικά υφασμάτινα μποξεράκια και πάντα υπάρχει μια -τόση δα- υστεροβουλία, όταν κάνω τέτοια δώρα.
Δεν υπάρχει τίποτα πιο άνετο για ύπνο ή το καλοκαίρι, από ένα μαλακό πολυφορεμένο μποξεράκι.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
1. Το 60 πρόγραμμα, βαριά να φτάνει τους 45-50 βαθμούς στα περισσότερα πλυντήρια (δεν κάνω πλάκα). Το πρόβλημα είναι ότι σε αυτούς τους βαθμούς βακτήρια γνωστά περιττωμάτων επιβιώνουν.
2. Αυτό το 2.5 ώρες δεν είναι σε αυτή τη θερμοκρασία, βαριά να μείνει μερικά λεπτά σε τόσους βαθμούς, αν τους πιάσει ξαναλέω.
3. Μόνο ένα καλό washing disinfectant θα βοηθήσει σε αυτή την περίπτωση (προσωπικά δε χρησιμοποιώ)
4. Τα βρεφικά γι'αυτό το λόγο τα πλένουμε στους 90. Η οδηγία που έχω για τις ποδιές μας είναι επίσης 90. Εγώ τα εσώρουχα τα πλένω στους 90.
Φοράτε ποδιές στο σχολείο σας, τύπισσα;Cecily Anne έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 17:311. Το 60 πρόγραμμα, βαριά να φτάνει τους 45-50 βαθμούς στα περισσότερα πλυντήρια (δεν κάνω πλάκα). Το πρόβλημα είναι ότι σε αυτούς τους βαθμούς βακτήρια γνωστά περιττωμάτων επιβιώνουν.
2. Αυτό το 2.5 ώρες δεν είναι σε αυτή τη θερμοκρασία, βαριά να μείνει μερικά λεπτά σε τόσους βαθμούς, αν τους πιάσει ξαναλέω.
3. Μόνο ένα καλό washing disinfectant θα βοηθήσει σε αυτή την περίπτωση (προσωπικά δε χρησιμοποιώ)
4. Τα βρεφικά γι'αυτό το λόγο τα πλένουμε στους 90. Η οδηγία που έχω για τις ποδιές μας είναι επίσης 90. Εγώ τα εσώρουχα τα πλένω στους 90.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
νομιζω λειπει ενα τοπικ "ποσα βρακια εχετε" με poll.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ
από kongrosian » 23 Μαρ 2024, 14:52 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 11 Απαντήσεις
- 537 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian