Διάλογοι με μια πρώην μου
- hellegennes
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου
Δεν καταλαβαίνω από πού σού δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι τα πέταξα αμέσως.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Καραμελίτσα
Γκούγκλισα. Το εμβαδόν της παλάμης είναι περίπου 0,05 τμ. Το εμβαδόν του ανθρώπινου σώματος είναι 2 τμ. Αν θέλεις ένα λεπτό να πλύνεις τα χέρια, θες 40 λεπτά για το σώμα. Και οι παλάμες δεν έχουν τρίχες (πολλές τέλος πάντων), ούτε εκκρίσεις.hellegennes έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 20:26Εμένα τον χειμώνα μ' αρέσει να μουλιάζω στο νερό, απλά γιατί μ' αρέσει η αίσθηση του καυτού νερού. Κατά τα άλλα δεν καταλαβαίνω τι θα πει «κανονικό μπάνιο». Σκοπός του λουσίματος είναι να αφαιρέσεις από πάνω σου την σκόνη, τα νεκρά κύτταρα και γενικά την βρομιά που έχεις συσσωρεύσει στην διάρκεια της ημέρας. Όλα αυτά γίνονται με σαπούνισμα και ξέπλυμα με νερό. Αυτή η διαδικασία παίρνει μερικά λεπτά. Για την ακρίβεια, κατ' αναλογία με σχολαστικό πλύσιμο χεριών, θα πρέπει να παίρνει 10-20 λεπτά, ανάλογα τις διαστάσεις του ατόμου.Καραμελίτσα έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 18:41Αυτό, κανονικό μπάνιο οι περισσότεροι άντρες κάνετε μια φορά την πενταετία και αν.
Οτιδήποτε παραπάνω απ' αυτό, δεν αφαιρεί περισσότερη βρομιά ή παθογόνα.
Οι άντρες ξέρουν από μαθηματικά σου λέει μετά.
Κανονικό μπάνιο σε λιγότερο από δίωρο δεν υφίσταται. Μία ώρα αν βιάζεσαι με το μαχαίρι στο λαιμό.
Z
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Ειπα οτι τελικά τα πετάξες...σε προηγούμενο ποστ μου σε προέτρεπα να το κανεις...
Είπα αχρησιμοποίητα...λες οτι τα φόρεσες κάποιες φορες...εδω πήγαινε το να σε ξαναδιαβασεις.
Είπα αχρησιμοποίητα...λες οτι τα φόρεσες κάποιες φορες...εδω πήγαινε το να σε ξαναδιαβασεις.
Παρατηρητής...
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Εντάξει εγώ που σχεδόν ειμαι ατριχη νομίζω καλύπτομαι με την μια ώρα...Καραμελίτσα έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 21:01Γκούγκλισα. Το εμβαδόν της παλάμης είναι περίπου 0,05 τμ. Το εμβαδόν του ανθρώπινου σώματος είναι 2 τμ. Αν θέλεις ένα λεπτό να πλύνεις τα χέρια, θες 40 λεπτά για το σώμα. Και οι παλάμες δεν έχουν τρίχες (πολλές τέλος πάντων), ούτε εκκρίσεις.hellegennes έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 20:26Εμένα τον χειμώνα μ' αρέσει να μουλιάζω στο νερό, απλά γιατί μ' αρέσει η αίσθηση του καυτού νερού. Κατά τα άλλα δεν καταλαβαίνω τι θα πει «κανονικό μπάνιο». Σκοπός του λουσίματος είναι να αφαιρέσεις από πάνω σου την σκόνη, τα νεκρά κύτταρα και γενικά την βρομιά που έχεις συσσωρεύσει στην διάρκεια της ημέρας. Όλα αυτά γίνονται με σαπούνισμα και ξέπλυμα με νερό. Αυτή η διαδικασία παίρνει μερικά λεπτά. Για την ακρίβεια, κατ' αναλογία με σχολαστικό πλύσιμο χεριών, θα πρέπει να παίρνει 10-20 λεπτά, ανάλογα τις διαστάσεις του ατόμου.Καραμελίτσα έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 18:41Αυτό, κανονικό μπάνιο οι περισσότεροι άντρες κάνετε μια φορά την πενταετία και αν.
Κανονικό μπάνιο σε λιγότερο από δίωρο δεν υφίσταται. Μία ώρα αν βιάζεσαι με το μαχαίρι στο λαιμό.
Υπερβολική είσαι στο δίωρο εκτός κι αν αράζεις στην μπανιέρα με μουσική κλπ ετσι το κατανοω

Παρατηρητής...
Τι μεγεθος πουλιου εβαλες στα 2 τ.μ.?Καραμελίτσα έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 21:01Γκούγκλισα. Το εμβαδόν της παλάμης είναι περίπου 0,05 τμ. Το εμβαδόν του ανθρώπινου σώματος είναι 2 τμ. Αν θέλεις ένα λεπτό να πλύνεις τα χέρια, θες 40 λεπτά για το σώμα. Και οι παλάμες δεν έχουν τρίχες (πολλές τέλος πάντων), ούτε εκκρίσεις.hellegennes έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 20:26Εμένα τον χειμώνα μ' αρέσει να μουλιάζω στο νερό, απλά γιατί μ' αρέσει η αίσθηση του καυτού νερού. Κατά τα άλλα δεν καταλαβαίνω τι θα πει «κανονικό μπάνιο». Σκοπός του λουσίματος είναι να αφαιρέσεις από πάνω σου την σκόνη, τα νεκρά κύτταρα και γενικά την βρομιά που έχεις συσσωρεύσει στην διάρκεια της ημέρας. Όλα αυτά γίνονται με σαπούνισμα και ξέπλυμα με νερό. Αυτή η διαδικασία παίρνει μερικά λεπτά. Για την ακρίβεια, κατ' αναλογία με σχολαστικό πλύσιμο χεριών, θα πρέπει να παίρνει 10-20 λεπτά, ανάλογα τις διαστάσεις του ατόμου.Καραμελίτσα έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 18:41Αυτό, κανονικό μπάνιο οι περισσότεροι άντρες κάνετε μια φορά την πενταετία και αν.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Cecily Anne
Kαλά πώς βγήκε το 2 τετραγωνικά μέτρα επιφανεια ρε φίλε για μέσος όρος;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
1 λεπτό για τα χέρια δεν θες. Το σχολαστικό πλύσιμο νοείται 20 δευτερόλεπτα. Αυτό προτείνουν οι οργανισμοί υγείας, όπως ο ΠΟΥ. Οπότε ο μαθηματικός μου υπολογισμός είναι μια χαρά. Οτιδήποτε παραπάνω είναι περιττό.Καραμελίτσα έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 21:01Γκούγκλισα. Το εμβαδόν της παλάμης είναι περίπου 0,05 τμ. Το εμβαδόν του ανθρώπινου σώματος είναι 2 τμ. Αν θέλεις ένα λεπτό να πλύνεις τα χέρια, θες 40 λεπτά για το σώμα. Και οι παλάμες δεν έχουν τρίχες (πολλές τέλος πάντων), ούτε εκκρίσεις.hellegennes έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 20:26Εμένα τον χειμώνα μ' αρέσει να μουλιάζω στο νερό, απλά γιατί μ' αρέσει η αίσθηση του καυτού νερού. Κατά τα άλλα δεν καταλαβαίνω τι θα πει «κανονικό μπάνιο». Σκοπός του λουσίματος είναι να αφαιρέσεις από πάνω σου την σκόνη, τα νεκρά κύτταρα και γενικά την βρομιά που έχεις συσσωρεύσει στην διάρκεια της ημέρας. Όλα αυτά γίνονται με σαπούνισμα και ξέπλυμα με νερό. Αυτή η διαδικασία παίρνει μερικά λεπτά. Για την ακρίβεια, κατ' αναλογία με σχολαστικό πλύσιμο χεριών, θα πρέπει να παίρνει 10-20 λεπτά, ανάλογα τις διαστάσεις του ατόμου.Καραμελίτσα έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 18:41Αυτό, κανονικό μπάνιο οι περισσότεροι άντρες κάνετε μια φορά την πενταετία και αν.
Επίσης οι τρίχες βοηθάνε. Κάνουν πολύ περισσότερο αφρό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Βγαίνει από διάφορες μελέτες που έχουν προσπαθήσει να βρούνε φόρμουλα και καταλήγουν στο 1,9 με 2 τ.μ. για άντρα 1,80, 80 κιλών. Μεταβάλλεται φυσικά με βάση το βάρος, αλλά όχι δραματικά, γιατί είναι κυβική προς τετραγωνική συνάρτηση. Πιο πολύ μεταβάλλεται με το ύψος, που είναι γραμμική προς τετραγωνική (περίπου) συνάρτηση.Cecily Anne έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 21:10Kαλά πώς βγήκε το 2 τετραγωνικά μέτρα επιφανεια ρε φίλε για μέσος όρος;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Ο μέσος όρος ανθρώπου πάντως για οποιαδήποτε πράξη στον κλάδο υγείας δεν είναι το 1.80, 80 κιλά.hellegennes έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 21:21Βγαίνει από διάφορες μελέτες που έχουν προσπαθήσει να βρούνε φόρμουλα και καταλήγουν στο 1,9 με 2 τ.μ. για άντρα 1,80, 80 κιλών.Cecily Anne έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 21:10Kαλά πώς βγήκε το 2 τετραγωνικά μέτρα επιφανεια ρε φίλε για μέσος όρος;

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-και ήταν και η Ε με τον άντρα της...
-αντε, βρέθηκε μαλακας να παντρευτεί αυτή τη μουτσουνα; Μπράβο της
-αμα θες να με γαμησεις θα μιλάς καλύτερα για τις φίλες μου
-καλυτερα μιλάω. Αλλά άμα δε θες να σε γαμησω ΟΚ.
-Δεν ειπα αυτό.
-αντε, βρέθηκε μαλακας να παντρευτεί αυτή τη μουτσουνα; Μπράβο της
-αμα θες να με γαμησεις θα μιλάς καλύτερα για τις φίλες μου
-καλυτερα μιλάω. Αλλά άμα δε θες να σε γαμησω ΟΚ.
-Δεν ειπα αυτό.
- hellegennes
Μέσος όρος άντρα. Γιατί μιλούσαμε για μπάνιο αντρών. Είναι μια καλή προσέγγιση το 1,80 - 80 κιλά. Στην πραγματικότητα είναι ελαφρώς πιο κάτω σε ύψος και πιο πάνω σε κιλά, αλλά σε όρους εμβαδού είναι μικρή η διαφορά.Cecily Anne έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 21:23Ο μέσος όρος ανθρώπου πάντως για οποιαδήποτε πράξη στον κλάδο υγείας δεν είναι το 1.80, 80 κιλά.hellegennes έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 21:21Βγαίνει από διάφορες μελέτες που έχουν προσπαθήσει να βρούνε φόρμουλα και καταλήγουν στο 1,9 με 2 τ.μ. για άντρα 1,80, 80 κιλών.Cecily Anne έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 21:10Kαλά πώς βγήκε το 2 τετραγωνικά μέτρα επιφανεια ρε φίλε για μέσος όρος;Βασικά είναι πολύ μακριά από αυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Καραμελίτσα
γυναικείο σώμα έβαλα. αν θες ανδρικό, πρόσθεσε όσο προαιρείσαι για το πουλί.Daje έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 21:07Τι μεγεθος πουλιου εβαλες στα 2 τ.μ.?Καραμελίτσα έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 21:01Γκούγκλισα. Το εμβαδόν της παλάμης είναι περίπου 0,05 τμ. Το εμβαδόν του ανθρώπινου σώματος είναι 2 τμ. Αν θέλεις ένα λεπτό να πλύνεις τα χέρια, θες 40 λεπτά για το σώμα. Και οι παλάμες δεν έχουν τρίχες (πολλές τέλος πάντων), ούτε εκκρίσεις.hellegennes έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 20:26
Εμένα τον χειμώνα μ' αρέσει να μουλιάζω στο νερό, απλά γιατί μ' αρέσει η αίσθηση του καυτού νερού. Κατά τα άλλα δεν καταλαβαίνω τι θα πει «κανονικό μπάνιο». Σκοπός του λουσίματος είναι να αφαιρέσεις από πάνω σου την σκόνη, τα νεκρά κύτταρα και γενικά την βρομιά που έχεις συσσωρεύσει στην διάρκεια της ημέρας. Όλα αυτά γίνονται με σαπούνισμα και ξέπλυμα με νερό. Αυτή η διαδικασία παίρνει μερικά λεπτά. Για την ακρίβεια, κατ' αναλογία με σχολαστικό πλύσιμο χεριών, θα πρέπει να παίρνει 10-20 λεπτά, ανάλογα τις διαστάσεις του ατόμου.
Z
- Καραμελίτσα
20 δευτερόλεπτα πλύσιμο χεριών! Εϊσαι κίνδυνος για τη δημόσια υγεία. Όχι κορωνοϊός, πανώλη εαπλώνεται με τέτοιες συνήθειες.hellegennes έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 21:191 λεπτό για τα χέρια δεν θες. Το σχολαστικό πλύσιμο νοείται 20 δευτερόλεπτα. Αυτό προτείνουν οι οργανισμοί υγείας, όπως ο ΠΟΥ. Οπότε ο μαθηματικός μου υπολογισμός είναι μια χαρά. Οτιδήποτε παραπάνω είναι περιττό.Καραμελίτσα έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 21:01Γκούγκλισα. Το εμβαδόν της παλάμης είναι περίπου 0,05 τμ. Το εμβαδόν του ανθρώπινου σώματος είναι 2 τμ. Αν θέλεις ένα λεπτό να πλύνεις τα χέρια, θες 40 λεπτά για το σώμα. Και οι παλάμες δεν έχουν τρίχες (πολλές τέλος πάντων), ούτε εκκρίσεις.hellegennes έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 20:26
Εμένα τον χειμώνα μ' αρέσει να μουλιάζω στο νερό, απλά γιατί μ' αρέσει η αίσθηση του καυτού νερού. Κατά τα άλλα δεν καταλαβαίνω τι θα πει «κανονικό μπάνιο». Σκοπός του λουσίματος είναι να αφαιρέσεις από πάνω σου την σκόνη, τα νεκρά κύτταρα και γενικά την βρομιά που έχεις συσσωρεύσει στην διάρκεια της ημέρας. Όλα αυτά γίνονται με σαπούνισμα και ξέπλυμα με νερό. Αυτή η διαδικασία παίρνει μερικά λεπτά. Για την ακρίβεια, κατ' αναλογία με σχολαστικό πλύσιμο χεριών, θα πρέπει να παίρνει 10-20 λεπτά, ανάλογα τις διαστάσεις του ατόμου.
Επίσης οι τρίχες βοηθάνε. Κάνουν πολύ περισσότερο αφρό.
τη μάσκα μίας χρήσεως την αλλάζουμε μαζί με τα μποξεράκια ίσως;
Z
- hellegennes
Αμφιβάλλω αν προ 2020 έπλενες τα χέρια σου έστω και για 10 δευτερόλεπτα.
Αμφιβάλλω αν ξέρεις και να μετράς. Πάω στοίχημα ότι τα πλένεις για 5 και θεωρείς ότι πέρασαν 20.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΠΟΥ, ο CDC, ο ΕΟΔΥ, ο ECDC λένε 20 δευτερόλεπτα, το οποίο είναι αρκετός χρόνος. Είναι δε επιστημονικά γελοίο αυτό που λες.
Αμφιβάλλω αν ξέρεις και να μετράς. Πάω στοίχημα ότι τα πλένεις για 5 και θεωρείς ότι πέρασαν 20.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΠΟΥ, ο CDC, ο ΕΟΔΥ, ο ECDC λένε 20 δευτερόλεπτα, το οποίο είναι αρκετός χρόνος. Είναι δε επιστημονικά γελοίο αυτό που λες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ
από kongrosian » 23 Μαρ 2024, 14:52 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 11 Απαντήσεις
- 537 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
18 Απρ 2025, 15:26
-
-
- 34 Απαντήσεις
- 841 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
29 Σεπ 2024, 19:41
-
-
Νέα δημοσίευση Σύλληψη πρώην π/θ (πακισταν)
από Orion22 » 09 Μάιος 2023, 17:05 » σε Διεθνής πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 604 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
09 Μάιος 2023, 17:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το ( πρώην ) Δάσος της Δαδιάς
από Λόρδος Ταντρίδης » 29 Αύγ 2023, 20:11 » σε Οικολογία & Φύση - 66 Απαντήσεις
- 3832 Προβολές
-