


Α ρε Μάκη, για σένα είναι η ζωή...κυριος Μακης έγραψε: ↑29 Σεπ 2020, 23:10ειχα φαει την Παρασκευη στο La Soi. Πολυ εξυπηρετικη η ιδιοκτητρια , αλλα εχει ουτε 10 τραπεζια, οποτε θελει κρατηση. Εγω πηρα το φλαμκουχε με αγριο σκορδο (ail de ours) οπως νομιζω λεγεται στα ελληνικα, συν ενα μπουκαλι πινο γκρι. Τιμη τζαμπα για την περιοχη, αξιζει αν περασεις απο Κολμαρ(παραδιπλα στο Καιζερσμπεργκ δυο χρονια πριν μας αφησε χρονους και ο Μπουρντεν).
τα μπεκιάρικα ποστ σου μου θυμίζουν Προυστ για κάποιο λόγοκυριος Μακης έγραψε: ↑29 Σεπ 2020, 23:10ειχα φαει την Παρασκευη στο La Soi. Πολυ εξυπηρετικη η ιδιοκτητρια , αλλα εχει ουτε 10 τραπεζια, οποτε θελει κρατηση. Εγω πηρα το φλαμκουχε με αγριο σκορδο (ail de ours) οπως νομιζω λεγεται στα ελληνικα, συν ενα μπουκαλι πινο γκρι. Τιμη τζαμπα για την περιοχη, αξιζει αν περασεις απο Κολμαρ(παραδιπλα στο Καιζερσμπεργκ δυο χρονια πριν μας αφησε χρονους και ο Μπουρντεν).
Τι έφαγα έξω στην βεράντα, το νήμα του εργένη