Ερχεται η Microsoft
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Ερχεται η Microsoft
7-8 δις κρατικη χρηματοδοτηση για απευθειας αναθεση υπηρεσιων αξιας 1 δις = ερχεται η microsoft 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Καραμελίτσα
Κάτι μου λέει ότι η μάικροσοφτ θα εγκαταστήσει το ντάτα σέντερ στο Ελληνικό.
Z
https://www.dw.com/el/%CE%B1%CE%B4-%CE% ... a-51685853

Αδ. Γεωργιάδης: Θέλουμε περισσότερους γερμανούς επενδυτές

τουσέ.Καραμελίτσα έγραψε: ↑04 Οκτ 2020, 21:10Κάτι μου λέει ότι η μάικροσοφτ θα εγκαταστήσει το ντάτα σέντερ στο Ελληνικό.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μακάρι να στήσουν DC που έγραψε και ο foscilis, να μπορώ να πηγαίνω IRL να τους βρίζω για την πίπα το azure. Επίσης ακόμα γελάω με το ΓΑΤΕΣ.Μαυροβασίλης έγραψε: ↑04 Οκτ 2020, 11:52στα αρχαία ελληνικά τα λειτουργικά της επόμενης γενιάς κομπιουτερ!
https://sarantakos.wordpress.com/2010/0 ... oft-greek/
κάποια ζώα δεν τον πιστεύαμε!!!
#klg

Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Ωχ εδώ θα φτιάχνει τα τσιπάκια για το εμβόλιο ο Μπίλαρος;
Βλέπω τη Χαλκίδα Σίλικον Βάλεϋ σε λίγους μήνες, εύγε.
Βλέπω τη Χαλκίδα Σίλικον Βάλεϋ σε λίγους μήνες, εύγε.
Πολυ καλη κινηση. Γνωριζουμε αν τα Datacenters θα στεγαζονται διπλα στο διαστημικο κεντρο στην Καλαματα η καπου αλλου?
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
η ΜS δεν είχε στήσει H/O για EMEA στο Δουβλίνο;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Τι σημαίνει Η Ο?
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
κεντρικά ρε συ
νομίζω είχε στήσει κάτι τεράστιο Ιρλανδία, βαριέμαι να ψάξω χέστο
νομίζω είχε στήσει κάτι τεράστιο Ιρλανδία, βαριέμαι να ψάξω χέστο
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Πάντως, καταλαβαίνω πως πολλοί το γράφετε για χαβαλέ, αλλά για όσους δεν το ξέρουν ο Bill Gates δεν έχει σχέσεις με την microsoft πλέον (δεν ξέρω αν είναι καν απλός μέτοχος, στα boards δεν είναι σίγουρα).
Υποθέτω πρόκειται για το azure όπως προαναφέρθηκε, που είναι ο βασικός ανταγωνιστής του aws (amazon web services) του Bezos. Ελπίζω να μην γονατίσει το GR-net όπως έκανε το datacenter του aws που τέθηκε σε λειτουργία τον Γενάρη. Βέβαια, αυτό το datacenter δεν ανακοινώθηκε με τυμπανοκρουσίες (σίγουρα μικρότερη επένδυση), επομένως με ενδιαφέρον θα περιμένω την ανακοίνωση γι αυτή την επένδυση γιατί μάλλον πρόκειται για κάτι μεγαλύτερο από ένα απλό datacenter.
Υποθέτω πρόκειται για το azure όπως προαναφέρθηκε, που είναι ο βασικός ανταγωνιστής του aws (amazon web services) του Bezos. Ελπίζω να μην γονατίσει το GR-net όπως έκανε το datacenter του aws που τέθηκε σε λειτουργία τον Γενάρη. Βέβαια, αυτό το datacenter δεν ανακοινώθηκε με τυμπανοκρουσίες (σίγουρα μικρότερη επένδυση), επομένως με ενδιαφέρον θα περιμένω την ανακοίνωση γι αυτή την επένδυση γιατί μάλλον πρόκειται για κάτι μεγαλύτερο από ένα απλό datacenter.
Θα γίνει η Θεσσαλονίκη το κέντρο των Βαλκανίων. Αντε να σας δω ρε apprentices.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η επένδυση αφορά τη δημιουργία ενός μεγάλου κέντρου δεδομένων (data center) για την υποστήριξη υπηρεσιών cloud που απευθύνονται στους πελάτες της πλατφόρμας Microsoft Azure. Το συγκεκριμένο data center που θα δημιουργηθεί στην Αττική αναμένεται να έχει κάλυψη στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Η επένδυση υπολογίζεται ότι θα είναι 400 εκατ. ευρώ αν και η προστιθέμενη αξία της υπολογίζεται ότι θα φθάσει το 1 δισ ευρώ.
https://www.protothema.gr/economy/artic ... Bk.twitter
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Τηλεφωνικό κέντρο με μερικούς servers είναι η τεράστια αυτή επένδυση.
Σανό.
Σανό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 441 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
29 Μάιος 2023, 16:30
-
-
Νέα δημοσίευση βοήθεια με deadline management σε Microsoft
από Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης » 30 Μάιος 2024, 15:30 » σε Πληροφορική - 2 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από klg
30 Μάιος 2024, 19:17
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 881 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
22 Αύγ 2023, 19:06
-