sys3x έγραψε: ↑03 Οκτ 2020, 20:40Έφτασα πάρα πολύ κοντά όμως, και τις τρεις φορές.georgeamfi έγραψε: ↑03 Οκτ 2020, 20:22εννοεί ότι σε ρωτάει αν έκανες και τρίο αλλά ντρέπεται να ρωτήσει ευθέως (θα του χαλασει και το ονομα)

sys3x έγραψε: ↑03 Οκτ 2020, 20:40Έφτασα πάρα πολύ κοντά όμως, και τις τρεις φορές.georgeamfi έγραψε: ↑03 Οκτ 2020, 20:22εννοεί ότι σε ρωτάει αν έκανες και τρίο αλλά ντρέπεται να ρωτήσει ευθέως (θα του χαλασει και το ονομα)
Μάλλον πρέπει, γιατί δεν κατάλαβα τι ακριβώς ρόλο βαράει το καθημερινό σου ντουζ, εφόσον δεν σε καθαρίζει πραγματικά, και εφοσον η καθαρτικη δράση του διωρου μουλιασματος διαρκεί 3 με 4 ημέρες.Καραμελίτσα έγραψε: ↑03 Οκτ 2020, 19:19Πρέπει τώρα να αρχίσω να σου λέω για το πόσες μέρες κρατά η επίδραση ενός κανονικού μπάνιου στους πόρους του δέρματος;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑03 Οκτ 2020, 16:08Δηλαδή τις υπόλοιπες 5 ημέρες της εβδομάδος είσαι βρώμικη;Καραμελίτσα έγραψε: ↑03 Οκτ 2020, 13:17
Ε, καλά κι εγώ δεν κάνω μπάνιο κάθε μέρα. Την καθημερινή αρκούμαι σε ντους. Μπάνιο μόνο μία ή δυο φορές τη βδομάδα.
Αυτό που λέω είναι γελοίο να πιστεύει τον εαυτό του καθαρό ενώ κάνει μόνο ντους.
Ας πάμε αντίστροφα. Όταν κάνεις μόνο ντους δεν είσαι ποτέ πραγματικά καθαρός.
πριν διαβασω παρακατω, σκεφτηκα οτι αν ημουν εγω θα επινες φραπε σκετο.
Γιατί; πες μου έναν λόγο.
για αυτον που σου ειπε και ο αλλος. θα ντρεπομουν να πω τετοιο ποιημα στον καφετζη, ανθρωπος ειναι κι αυτος, τι φταιει;
Ο καθένας έχει το γούστο του στον καφέ. Όπως σε όλα. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρεπει να είναι όλα όπως συνηθίζεται.Ασέβαστος έγραψε: ↑05 Οκτ 2020, 11:15για αυτον που σου ειπε και ο αλλος. θα ντρεπομουν να πω τετοιο ποιημα στον καφετζη, ανθρωπος ειναι κι αυτος, τι φταιει;
αν και εκει που προτεινες να πας εσυ, εχεις ενα δικιο, αλλα θα επρεπε να μην δει ο καφετζης οτι εισαι μαζι μου, γιατι θα σκεφτοταν κατι πολυ κακο και για μενα.
φιλικη συμβουλη, να κοιταζεις προσεκτικα οπου σου φτιαχνουν τετοιο καφε. υψηλες πιθανοτητες να φτυνουν μεσα.
η γυναικα μου παιρνει εσπρεσσο φρεντο μετριο, με λιγη σοκολατα αποπανω. οταν της παραγγελνω εγω, λεω μεχρι το "μετριο". ο καφες πρεπει να περιγραφεται με το πολυ 4 λεξεις. παραπανω σηκωνει φτυσιμο στην κουπα.
σπιτι σου να φτιαχνεις οτι θες.
Δεν ξέρω πού τα έχεις δει αυτά γραμμένα. Σπίτι σου κάνεις τη μάπα. Έξω που πληρώνεις, ζητάς ό,τι θες. Ήμαρτον.Ασέβαστος έγραψε: ↑05 Οκτ 2020, 13:16σπιτι σου να φτιαχνεις οτι θες.
οταν ομως το ζητας απο επαγγελματια, που εχει ηδη 10 ατομα ουρα να περιμενουν, ειναι αγενεια να λες ολοκληρη συνταγη για γλυκο. και ειδικα να απαιτεις ακριβεια στα υλικα περα απο το συνηθες.
πας να παραγγειλεις πιτογυρο "οχι πολυ αλατισμενο κρεας, 10με 15 πατατες, 4 γραμμαρια τζατζικι, λιγο παραπανω πιπερι, και η πιτα μετρια προς καλοψημμενη" η φοβασαι οτι θα στη φορεσει καπελλο;
το γρηγορο-ετοιμο φαγητο και καφες, για να ειναι γρηγορο, πρεπει να ειναι απλο και να ακολουθει ευκολους κανονες στην παρασκευη του. ο παραξενος πελατης με τις ιδιοτροπιες, χαλαει τη μερα των εργαζομενων, μη σου πω και των υπολοιπων πελατων που περιμενουν.
Να πάρει κι άλλο προσωπικό, να εξυπηρετεί να μην έχει ουρά. Κι εγώ τον πληρώνω τον καφέ, γιατί να μη τον πιω όπως τον θέλω;Ασέβαστος έγραψε: ↑05 Οκτ 2020, 13:16σπιτι σου να φτιαχνεις οτι θες.
οταν ομως το ζητας απο επαγγελματια, που εχει ηδη 10 ατομα ουρα να περιμενουν, ειναι αγενεια να λες ολοκληρη συνταγη για γλυκο. και ειδικα να απαιτεις ακριβεια στα υλικα περα απο το συνηθες.
πας να παραγγειλεις πιτογυρο "οχι πολυ αλατισμενο κρεας, 10με 15 πατατες, 4 γραμμαρια τζατζικι, λιγο παραπανω πιπερι, και η πιτα μετρια προς καλοψημμενη" η φοβασαι οτι θα στη φορεσει καπελλο;
το γρηγορο-ετοιμο φαγητο και καφες, για να ειναι γρηγορο, πρεπει να ειναι απλο και να ακολουθει ευκολους κανονες στην παρασκευη του. ο παραξενος πελατης με τις ιδιοτροπιες, χαλαει τη μερα των εργαζομενων, μη σου πω και των υπολοιπων πελατων που περιμενουν.
δεν απαγορευεται να ζητας οτι θες.και ειναι υποχρεωμενοι να (προσπαθησουν να ) στο φτιαξουν.Cecily Anne έγραψε: ↑05 Οκτ 2020, 13:20
Δεν ξέρω πού τα έχεις δει αυτά γραμμένα. Σπίτι σου κάνεις τη μάπα. Έξω που πληρώνεις, ζητάς ό,τι θες. Ήμαρτον.
Δεν κατάλαβες, επειδή έχει ουρά είπα. Και δεν είναι 1 ευρουδάκι. Είναι 1.80x3.
Δεν με αφορά αν με βρίζουν και τι λένε. Τα διαθέτουν; Ναι. Τα πληρώνουμε και μάλιστα υπερκοστολογημένα; Ναι. Να τσακιστούν να τα φτιάξουν, αλλιώς από'δω πάνε κι άλλοι. Αν κάτι βρίσκεις σε κάθε γωνιά είναι καφέ διαθέσιμο. Σε ό,τι αφορά τα φτυσίματα, τους παρακολουθείς. Αν τυχόν και παιχτεί μαλακία, επί τόπου υγειονομικό.Ασέβαστος έγραψε: ↑05 Οκτ 2020, 13:33δεν απαγορευεται να ζητας οτι θες.και ειναι υποχρεωμενοι να (προσπαθησουν να ) στο φτιαξουν.Cecily Anne έγραψε: ↑05 Οκτ 2020, 13:20
Δεν ξέρω πού τα έχεις δει αυτά γραμμένα. Σπίτι σου κάνεις τη μάπα. Έξω που πληρώνεις, ζητάς ό,τι θες. Ήμαρτον.
αγενεια ειναι, πρηζεις μπαλες. ο ανθρωπος που δουλευει εκει, τι φταιει να ανεχεται τις παραξενιες καθενος;
αν ειναι δυνατον να μιλαμε 2 λεπτα για να εξηγησουμε πως θελουμε εναν καφε. και αυτο που ζηταμε να θελει 5 για να φτιαχτει, και φυσικα να μην φτιαχνεται ποτε "σωστα" (καταπως κρινει ο παραγγελων) γιατι δεν εκατσε ο καφετζης να μετραει εναν εναν τους κοκκους ζαχαρης στον "μετριο, αλλα λιγο προς γλυκο" που ειναι φυσικα διαφορετικο μεγεθος απο τον "γλυκο, αλλα οχι πολυ γλυκο"
να ξερετε, απο μεσα τους σας ριχνουν γαμοσταυριδια.
κι εγω πληρωνω αυτα που αγοραζω απο εκει που δουλευεις. πως θα σου φαινοταν να σου πρηζω το γκιωνη μιση ωρα για κατι που χρειαζεται 3 λεπτα;