Μα και μένα θα ήταν τιμη μου.
Σε ποια πχορουμίτισσα θα κάνατε πρόταση γάμου;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σε ποια πχορουμίτισσα θα κάνατε πρόταση γάμου;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Ε όχι και λεπτά χείλη. Τί θα φιλάς τα ούλα του;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ατυχής η πρόταση της Cecily Anne τότε. Μάλλον γι' αυτό την έστειλε σε σμίκρυνση.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Οι χλωμοι μελαχρινοι νεοι ειναι γκευ,ενω οι ξανθοι με μπρουτζινο χρωμα ειναι αντρακλες
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Κανε μια φανουροπιτα.Naida έγραψε: ↑06 Οκτ 2020, 12:07Ναι δεν απελπίζομαι. Κάποιος θα σκοντάψει και σε μένα που θα πάει 🥺relativer777 έγραψε: ↑06 Οκτ 2020, 10:49Φίλη Naida το πρόβλημά σου είναι ότι δεν βγαίνεις έξω σε καφετέριες.
Περιποιήσου τον εαυτό σου και βγες έξω για κανένα καφέ σε καφετέριες νέα γυναίκα είσαι όλο κάποιον θα βρεις και εκεί θα έχεις και την επιλογή σου.
Μην περιμένεις από εδώ στο πχόρουμ να βρεις σύντροφο της ζωής σου που να αρμόζει στα κριτήριά σου.
Εδώ ο καθένας θα κάνει το χαβαλέ του θα σου λέει το μακρύ και το κοντό του και από ουσία τίποτα.
Εγώ έβαλα τον εαυτό μου στο ράφι από δική μου επιλογή.
Όχι ότι δεν μπορώ να βρω γυναίκα, γυναίκες έχω βρεί αρκετές, αλλά πλέον δεν μου κάνει καμία.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Εμένα μ' αρέσουν τα λεπτά χείλη στον άντρα

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ε καλά ούτως ή άλλως δεν μ' ήθελεςPuma έγραψε: ↑06 Οκτ 2020, 12:20Ατυχής η πρόταση της Cecily Anne τότε. Μάλλον γι' αυτό την έστειλε σε σμίκρυνση.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έκαμα αλλά την έφαγα πριν την τάξω.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑06 Οκτ 2020, 12:20Κανε μια φανουροπιτα.Naida έγραψε: ↑06 Οκτ 2020, 12:07Ναι δεν απελπίζομαι. Κάποιος θα σκοντάψει και σε μένα που θα πάει 🥺relativer777 έγραψε: ↑06 Οκτ 2020, 10:49
Φίλη Naida το πρόβλημά σου είναι ότι δεν βγαίνεις έξω σε καφετέριες.
Περιποιήσου τον εαυτό σου και βγες έξω για κανένα καφέ σε καφετέριες νέα γυναίκα είσαι όλο κάποιον θα βρεις και εκεί θα έχεις και την επιλογή σου.
Μην περιμένεις από εδώ στο πχόρουμ να βρεις σύντροφο της ζωής σου που να αρμόζει στα κριτήριά σου.
Εδώ ο καθένας θα κάνει το χαβαλέ του θα σου λέει το μακρύ και το κοντό του και από ουσία τίποτα.
Εγώ έβαλα τον εαυτό μου στο ράφι από δική μου επιλογή.
Όχι ότι δεν μπορώ να βρω γυναίκα, γυναίκες έχω βρεί αρκετές, αλλά πλέον δεν μου κάνει καμία.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Με λινκάρεις, για να σου εξηγήσω, γιατί το έβαλα σε σμίκρυνση;Puma έγραψε: ↑06 Οκτ 2020, 12:20Ατυχής η πρόταση της Cecily Anne τότε. Μάλλον γι' αυτό την έστειλε σε σμίκρυνση.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Όχι, σε link-άρω για να δώσω έμφαση ότι κάνω αναφορά στο όνομά σου. Αν το πετυχαίνω, δεν ξέρω.Cecily Anne έγραψε: ↑06 Οκτ 2020, 12:26Με λινκάρεις, για να σου εξηγήσω, γιατί το έβαλα σε σμίκρυνση;Puma έγραψε: ↑06 Οκτ 2020, 12:20Ατυχής η πρόταση της Cecily Anne τότε. Μάλλον γι' αυτό την έστειλε σε σμίκρυνση.
- Cecily Anne

Ε, κι αυτός το ίδιο. Τις μονές μέρες μάλλον σίγουρα, τις ζυγές παίζεται.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Εννοείς ότι είναι γκέυ;

Αυτός είναι μικρός.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δημήτρης Γιαννέτος:Mε νομο Κουλη εκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό του
από Μαδουραίος » 16 Φεβ 2025, 09:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 131 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Stinger
16 Φεβ 2025, 09:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Με ποιά θα κάνατε σχέση αν παρουσιαζόταν η ευκαιρία: Αχτσιογλου ή αδερφή Κιμ Τζονγκ-ουν;
από Μαδουραίος » 20 Σεπ 2023, 11:19 » σε Κοινωνικά θέματα - 72 Απαντήσεις
- 2223 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης
21 Σεπ 2023, 16:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συλλαλητήριο εναντίον του γάμου των ομοφυλόφιλων
από southern » 09 Φεβ 2024, 00:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 315 Απαντήσεις
- 6787 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
15 Φεβ 2024, 16:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Προσκλητηριο γάμου Κασελακη-Ταιλερ
από George_V » 08 Μάιος 2024, 21:49 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 36 Απαντήσεις
- 1659 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Fata_Morgana
02 Ιουν 2024, 18:19
-