Διαβάζοντας εδώ τις ενθουσιώδεις αναρτήσεις για το Cobra Kai, ήθελα να σας σιχτιρίσω, παλίμπαιδες!
Μετά διάβασα μερικές κριτικές, συνειδητοποίησα την υποκρισία μου και αποφάσισα να το νοικιάσω...

Οψόμεθα.
Έχεις κακία στην ψυχή σου. Ο Μιγιάγκι ήταν άτομο, έχει παίξει και σε τσόντα νομίζω και βαριόταν και ο ίδιος του θανατά τον πιτσιρικά,μόνο που ήταν ευγενικός Ιάπωνας και εκεί έχουν αγωγή, έτσι του το έλεγε με τρόπο,βάψε το σπίτι,τρίψε το αμάξι κ.λ.π. Η Ελιζαμπεθ Σου ήταν και είναι Θεά, αν δεν την γουστάρεις εξερεύνησε τον εαυτό σου. Στις μάπες στον Λαρούσο θα συμφωνήσω, ήταν καύλα.Chilloutbuddy έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 09:24Από μικρός μου την έδινε στα νεύρα και ο κωλόγερος γιαπωνέζος, και η ξανθιά χαζογκόμενα/γλάστρα, και το μούλικο με τα χεράκια-μακαρόνια που μου θέλει και καράτε, και γούσταρα τρελά μέχρι τη μέση της ταινίας που τον σάπιζαν τα άρια τσογλάνια στα μαπίδια
Τι σημαίνει το "γκραν" (γκλαν);
οι σκηνες μαχης ειναι για τα πανηγυρια,δεν ξερω τι λεει το υπολοιπο σεναριο.Saliveros έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 07:33Έχω δει μόνο το πρώτο Karate Kid αρκετές φορές -μερικές με τις (τότε μικρές) κόρες μου αλλά και μερικές, ομολογώ κοκκινίζοντας, μόνος. Ήταν όντως πολύ catchy. Wax on, wax off
Διαβάζοντας εδώ τις ενθουσιώδεις αναρτήσεις για το Cobra Kai, ήθελα να σας σιχτιρίσω, παλίμπαιδες!
Μετά διάβασα μερικές κριτικές, συνειδητοποίησα την υποκρισία μου και αποφάσισα να το νοικιάσω...
Οψόμεθα.
Η τωρινή του γυναίκα στη σειρά είναι ακόμα πιο μουνάρα.
To ξεκίνησα και 'γω, αρκετά καλό μέχρι στιγμής (χάνει λίγο στις σκηνές μάχης, σε σύγκριση με τις αντίστοιχες αμερικανικές, αλλά δεν επηρεάζει θα έλεγα το συνολικό αποτέλεσμα).Japetus έγραψε: ↑08 Ιούλ 2018, 12:37Fauda
https://www.imdb.com/title/tt4565380/
Κάτι έτσι λίγο διαφορετικό που αν και είναι σειρά δράσης, μου άρεσε από την κοινωνιολογικη πλευρά της, μια που δεν βλέπουμε συχνά ούτε τους μεν ούτε τους δε στα μέρη εκείνα.
Ισραηλινή παραγωγή με πρωταγωνιστές της μια ισραηλινή μυστική αντιτρομοκρατικη ομάδα που προσπαθεί να εξουδετερωσει φανατικούς ισλαμιστες βομβιστές. Το ενδιαφέρον είναι ότι η σειρά παρά την αναμενόμενη προπαγάνδα κρατά αρκετά ουδέτερη στάση, εστιάζει αρκετά στον τρόπο ζωής των Παλαιστινίων στη δυτική όχθη, οι διάλογοι δε είναι μοιρασμενοι εξίσου στα εβραϊκά και τα αραβικά.
tsoglan boyΕίμαι κάτω των 35 (κάτω και από 30)
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 20:56enterprise-psi έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 20:43Οι πόρτες στο σπίτι μας, είχαν σε άκυρα σημεία, αυτοκόλλητα του Παναθηναϊκού, για να μην φαίνονται οι τρύπες από τα ξίφη ασκήσεων .
Μέχρι που μας έβαλε να τις φτιάξουμε μόνοι μας, και έτσι μάθαμε να στοκάρουμε
Το αμάξι το πήρα μια φορά 17 χρονών, αλλά έγινε μαλακία, αφού όταν γύρισα μετά από 5 λεπτά*, δεν υπήρχε η θέση και πάρκαρα αλλού. Το ψάχνε μετά, πήγαμε να τον βγάλουμε τρελό
* πήγα να εντυπωσιάσω τις γκόμενες, αλλά μετά σκέφτηκα μαλάκα με Lada θα τις εντυπωσιάσεις; και γύρισα πίσω![]()
πόσο λίγα ξέρεις!!
είχαμε λαντα ταξί!!