Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.
Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.
Ορθώς καταδικάζεται η φασιστική Χρυσή Αυγή.
Θέλω όμως να δω καταδίκες και των ακροαριστερών φασιστών.
Επίσης θέλω να δω στη φυλακή τους πρωθυπουργούς και τους υπουργούς Οικονομίας από το 81 και έπειτα που κάναν μεγαλύτερη ζημιά στη χώρα και τη χρεοκόπησαν.
Θέλω όμως να δω καταδίκες και των ακροαριστερών φασιστών.
Επίσης θέλω να δω στη φυλακή τους πρωθυπουργούς και τους υπουργούς Οικονομίας από το 81 και έπειτα που κάναν μεγαλύτερη ζημιά στη χώρα και τη χρεοκόπησαν.
- Obi Wan Iakobi
Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.
Όπως μας λέει ο ιστορικός και κοινωνιολόγος Ζακ Αïδονόπουλος «Αυτό δεν είναι κάτι καινούριο, αλλά δυστυχώς κάτι που επαναλαμβάνεται. Η επιστροφή σε ιδέες που όχι μόνο δεν δούλεψαν αλλά κατέστρεψαν τις ζωές εκατομμυρίων».enterprise-psi έγραψε: ↑07 Οκτ 2020, 13:11Στις τρύπες τους επιστρέφουν μέχρι νεοτέρας 440.894 συμπολίτες μας
http://www.tokoulouri.com/society/never ... NReQbkr84Q
Εάν τους γνωρίσεις και είσαι Έλληνας που σιχαίνεται τις μειονότητες και τους ομοφυλόφιλους και τους αριστερούς και τους λες ότι έχουν δίκιο είναι πολύ καλά παιδιά

Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Σαρακατσανος
Ρε τσογλαναραδες, κανείς δε συμπονα τον Μπάμπη που ήλπιζε σε μια σοβαρότερη χρυσή αυγή για μια συντηρητική κυβερνητικη συμμαχία;
Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ο Μπογδάνος έκανε κωλοτούμπα σήμεραΥδράργυρος έγραψε: ↑07 Οκτ 2020, 13:10Που είναι ο Μπογδάνος να σχολιάσει οτι ο Ρουπακιάς θα είνια ράκος ο άνθρωπος
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Obi Wan Iakobi
Ποτε δεν με απογοητευουν τα ειδωλαΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑07 Οκτ 2020, 13:12Όχι.Obi Wan Iakobi έγραψε: ↑07 Οκτ 2020, 13:11Ειδες ΟΑΚΚΕ?Παλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑07 Οκτ 2020, 13:04Πριν λίγο που συνάντησα τα μπλόκα των διαδηλωτών που επέστρεφαν από τη δίκη. Πρώτα είδα τους παμίτες που είχαν κάτι μεγάφωνα με ένα άθλιο λαϊκότροπο τραγούδι με μπουζούκι που έλεγε κάτι για χίτες και ταγματασφαλίτες και μετά τους ΚΕΕΡΦΑ, ΚΚΕ Μ-Λ (ή Μ-Λ ΚΚΕ δεν είμαι σίγουρος) κοκ.

Στην πραγματικότητα αυτό που ετοιμάζει το πολιτικό καθεστώς είναι η αναδιάρθρωση και μαζικοποίηση του ναζιστικού ρεύματος και καθόλου η συντριβή του.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Να δεις που για το ΝΓΜ θα επικαλεστούν την ανάληψη πολιτικής ευθύνης ως ελαφρυντικόvantono έγραψε: ↑07 Οκτ 2020, 13:14Η διαδικασία συνεχίζεται με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης για την αναγνώριση ελαφρυντικών.
Μέχρι στιγμής αιτούνται γενικά σύννομο βίο (ο παλιός πρότερος έντιμος βίος), μεταγενέστερα καλή συμπεριφορά κ.α.
https://www.news247.gr/live-blog/diki-c ... 10650.html

Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
εννοείται ;)
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- MiGiSukhoI
Τα εδάφη που έχασε, για την ακρίβεια που της απέσπασαν βιαίως κατά τον Ρωσικό Εμφύλιο με Ιμπεριαλιστική επέμβαση συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας μετά την Επανάσταση των Σοβιέτ πήρε πίσω.Obi Wan Iakobi έγραψε: ↑07 Οκτ 2020, 12:59Και με την ευκαιρια εισεβαλε στη Φινλανδια και βουτηξε και τη μιση Πολωνια.MiGiSukhoI έγραψε: ↑07 Οκτ 2020, 12:53
Το Σύμφωνο του 1939 αγόρασε χρόνο για την προετοιμασία της Μεγάλης μας Σοβιετικής Πατρίδας για τον Ολοκληρωτικό Πόλεμο.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Είδα την μητέρα του Φύσσα να φωνάζει "τα κατάφερες γιέ μου".
Αφού πω εδώ ότι δεν έχω καμία εκτίμηση για τον δολοφονημένο και τα τραγούδια του, δεν τον θεωρώ ήρωα σε καμία περίπτωση ενώ με βάση ότι έγραφε δεν τον λυπάμαι και πολύ, είναι όντως μεγάλη αλήθεια πως ο μακαρίτης κατάφερε και καταδίκασε τη Χρυσή Αυγή. Δεν σκοτώθηκε τσάμπα. Αν ήταν ουσιαστικά ιδεολόγος, νομίζω ότι σήμερα δικαιώθηκε η εν ζωή στάση και η θυσία του.
Αφού πω εδώ ότι δεν έχω καμία εκτίμηση για τον δολοφονημένο και τα τραγούδια του, δεν τον θεωρώ ήρωα σε καμία περίπτωση ενώ με βάση ότι έγραφε δεν τον λυπάμαι και πολύ, είναι όντως μεγάλη αλήθεια πως ο μακαρίτης κατάφερε και καταδίκασε τη Χρυσή Αυγή. Δεν σκοτώθηκε τσάμπα. Αν ήταν ουσιαστικά ιδεολόγος, νομίζω ότι σήμερα δικαιώθηκε η εν ζωή στάση και η θυσία του.
Λογικά στέρηση.
Αυτά θα τα δούμε στην επιμετρηση.
My Life had stood, a Loaded Gun
Θα την τελειωνε και ο συριζα τη δικη της ΧΑ αλλα δεν προλαβε (να βρει αιθουσα)...
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
στους δεκτες απολαμβανουμε τα αναρχομπαχαλα με στειλιάρια ρροπαλα κλ οπλα
αλλα αυτοι ειναι ...αγωνιστες
αλλα αυτοι ειναι ...αγωνιστες
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Θα αθωωθούν στην έφεση και όλοι θα πανυγηρίζουν.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Obi Wan Iakobi
Θα σας συγυρισει οταν πρεπει.Υδράργυρος έγραψε: ↑07 Οκτ 2020, 13:10Που είναι ο Μπογδάνος να σχολιάσει οτι ο Ρουπακιάς θα είνια ράκος ο άνθρωπος

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ολοκληρώθηκε η δίκη για τις φωτιές στο Μάτι
από Unique » 29 Απρ 2024, 09:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 2209 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
01 Μάιος 2024, 11:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σαμαράς για στημένο δικαστήριο χρυσής αυγής
από Αγχίαλος » 19 Φεβ 2024, 17:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 23 Απαντήσεις
- 771 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
20 Φεβ 2024, 13:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γκράφιτι από τη νεολαία της Χρυσής Αυγής στα γραφεία της Colour Youth
από southern » 27 Μαρ 2024, 07:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 107 Απαντήσεις
- 2381 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λευκός Λύκος
30 Μαρ 2024, 14:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αλέξης Τσίπρας: Θέλουμε να κερδίσουμε τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής
από talaipwros » 17 Μάιος 2023, 23:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 43363 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
18 Μάιος 2023, 00:16
-