Θα κάνατε sex με άτομο του ίδιου φύλου;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θα κάνατε sex με άτομο του ίδιου φύλου;
Υποθέσεις έκανα - είναι κριμα να μην τοποθετηθούν όσοι - όσες έχουν ασκήσει - ασκούν το σπόρ και να περιγράψουν τις εμπΥρίες - συμπερασματά τους.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
εγω θελω να κανω σεξ με λεσβια κυριως για να την βαλω στον ισιο δρομο η κατι τετοιο. θα ηταν πραγματικα μια προκληση να την πεισω για κατι τετοιο αλλα καταλαβαινω οτι την ιδια δεν την εξιταρει καθολου.
αρα μου μενουν οι αμφιφυλοφιλες.
υπαρχει καμμια στο φορουμ;;
ειμαι διαθεσιμος...........
πληρωνω.
αδρα!!!
μην κανετε τις δυσκολες, ετσι και αλλιως θα σας βρω στο μπαντου
πατως ετσι οπως εχουν γινει τα πραματα
βολευομαι και με σκετη γυναικα
δεκτες ολες φτανει να ειναι πλυμενες
αρα μου μενουν οι αμφιφυλοφιλες.
υπαρχει καμμια στο φορουμ;;
ειμαι διαθεσιμος...........
πληρωνω.
αδρα!!!
μην κανετε τις δυσκολες, ετσι και αλλιως θα σας βρω στο μπαντου
πατως ετσι οπως εχουν γινει τα πραματα
βολευομαι και με σκετη γυναικα
δεκτες ολες φτανει να ειναι πλυμενες
Αν θυμάμαι καλά Λολεκ - ετοποθετήθη τουλάχιστον μία ως μπαι υπό προυποθέσεις.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν φχαριστιέται. Είναι τρελή καύλα να μαγειρεύεις. Άμα θέλει ας έρθει αυτή στο κρεβάτι να κάνουνε ότι κάνουνε και μαγειρεύω εγώ. Δεν έχω θέμα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Cecily Anne
Αφού ψήφισε ο σύντροφος 5 και θα κάτσει να τον φάει υπο προϋποθέσεις, οι δικές μου προϋποθέσεις καλύπτονται από τον σύντροφο και άρα ψηφίζω 6. ΠΧ οι ζουλού θα "φάνε" τον/απ'τον σύντροφο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Προσωπικά θα έκανα σεξ με ομοφυλόφιλο άτομο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Αν αρχίσετε με στραπον έχω πολύ εμπειρία.Cecily Anne έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 15:27Αφού ψήφισε ο σύντροφος 5 και θα κάτσει να τον φάει υπο προϋποθέσεις, οι δικές μου προϋποθέσεις καλύπτονται από τον σύντροφο και άρα ψηφίζω 6. ΠΧ οι ζουλού θα "φάνε" τον/απ'τον σύντροφο.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Cecily Anne
Όχι ρε, αλλά ξέρω'γω, αν μπούνε τπτ κλέφτες στο σπίτι και σώνει και ντε πρέπει να βιάσουν κάποιον; Ε αφού δεν έχει θέμα ας κάτσει αυτός.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Είσαι ανύμφευτος και χωρίς σοβαρή σχέση, σε ηλικία γάμου - δημιουργίας οικογένειας ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Το ''φτωχομαλάκας '' κατέστρεψε ολοκληρωτικά τις πιθανότητες για πμ απο μπαι - στρειτ - λεσβία η οτιδήποτε άλλο με βάση- απο γέννηση- το γυναικείο βιολογικό φυλο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μαν μου νταξ, έχεις γράψει και μερικά σωστά πράματα κατά καιρούς αλλά αυτό δεν μπορώ να το αφήσω έτσι.Αγις έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 14:53Για οσους δεν το έχουν ζήσει ( ελαχιστοι δλδ απο τους πχορουμιτες) - σεξ με δυο γυναίκες - ( να το γνωρίζουν κ αυτές και μιλάμε πάντα ολοι μαζί στο ιδιο κρεβάτι -την ιδια ωρα ) ειναι παπαριά καμαρωτή . κανείς απο τους τρείς δεν απολαμβάνει οσες προσπάθειες- επαναλήψεις και να γίνουν.
Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι η οπουδήποτε αλλού .
* Με τρείς αλλάζει εντελώς το πράμα - λέει - ασε που διασκεδάζουμε και με ωραία παιχνίδια οπως '' τυφλόμπουτζα'' κ ''τολμη η τόλμη ''
Λοιπόν, μπορείς να μου πεις 1 (έναν) λόγο, μόνο 1 (έναν) για τον οποίο δεν μπορεί να ευχαριστηθεί σε ένα φφμ ο άντρας την παρτούζα;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Poll. Συμφωνείτε με το γάμο ατόμων του ίδιου φυλου;
από southern » 06 Ιούλ 2023, 01:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 794 Απαντήσεις
- 16791 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Befaios
20 Φεβ 2024, 23:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πατριαρχείο Μόσχας: τραγική η απόφαση της Ελλάδας να αναγνωρίσει νομικά τα άτομα του ίδιου φύλου
από Animal » 19 Φεβ 2024, 16:45 » σε Θρησκειολογία - 106 Απαντήσεις
- 2772 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
07 Μαρ 2024, 20:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση πάει καλά το άτομο ρε παιδιά?
από Kauldron » 13 Μάιος 2023, 21:54 » σε Εσωτερική Πολιτική - 232 Απαντήσεις
- 6130 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
10 Ιούλ 2023, 11:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σκοτώθηκε άτομο στο λούνα πάρκ σου? Κανένα πρόβλημα.
από Kauldron » 30 Αύγ 2024, 13:39 » σε Κοινωνικά θέματα - 7 Απαντήσεις
- 227 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
01 Σεπ 2024, 13:44
-