νομιζω οτι πιο σωστα θα ηταν,πισωληπτικο.Χαοτικός έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 00:42Κοίτα... και το γαμήσι το σκέτο μη νομίζεις. Βρώμικο είναι. Να σου έχει τίποτα πηχτά υγρά (εντάξει όταν λέω πηχτά εννοώ κάπως πιο...) και να ξεκολλάς μετά κρούστες από το καυλί σου... είναι κάπως ρε. Άσε που μπορεί να σου τύχει κάνα πισωκολλητό και να...ξέρεις κάτι; Κάπου στον πολιτισμό μας δεν θεωρείται πάντα αναγκαίο να πλένεις τον κώλο μετά το χέσιμο. Ότι το σκούπισμα φτάνει.
Βίαιη διακοπή συνουσίας. Μετά άντε να το παίζεις ψυχεδέλεια κι ότι σε σένα κάτι συμβαίνει για να μην προσβάλεις αλλά την έχεις πλέον ανησυχήσει.
Τώρα βέβαια κάνω και τη σκέψη ότι άμα τον έπαιρνεςδεν θα είχες τέτοια προβλήματα, οσμής. Γυρισμένος θα είσαι δεν παίζει να σου μποχίσει ο άλλος. Έχει ένα πόιντ το πουστριλίκι
Εντάξει θα το σκεφτώ ώριμα ρε συ αλλά δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι
Έντιτ και Υ.Γ. Το ορθογραφικό του firefox υπογραμμίζει τη λέξη πισωκολλητό ότι δεν την έχει στο λεξικό. Κάνω να δω τι προτείνει και λέει: πιστοληπτικό. Ωραίο. Θα το λέω
Θα κάνατε sex με άτομο του ίδιου φύλου;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θα κάνατε sex με άτομο του ίδιου φύλου;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
Thor1 έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 15:45νομιζω οτι πιο σωστα θα ηταν,πισωληπτικο.Χαοτικός έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 00:42Κοίτα... και το γαμήσι το σκέτο μη νομίζεις. Βρώμικο είναι. Να σου έχει τίποτα πηχτά υγρά (εντάξει όταν λέω πηχτά εννοώ κάπως πιο...) και να ξεκολλάς μετά κρούστες από το καυλί σου... είναι κάπως ρε. Άσε που μπορεί να σου τύχει κάνα πισωκολλητό και να...ξέρεις κάτι; Κάπου στον πολιτισμό μας δεν θεωρείται πάντα αναγκαίο να πλένεις τον κώλο μετά το χέσιμο. Ότι το σκούπισμα φτάνει.
Βίαιη διακοπή συνουσίας. Μετά άντε να το παίζεις ψυχεδέλεια κι ότι σε σένα κάτι συμβαίνει για να μην προσβάλεις αλλά την έχεις πλέον ανησυχήσει.
Τώρα βέβαια κάνω και τη σκέψη ότι άμα τον έπαιρνεςδεν θα είχες τέτοια προβλήματα, οσμής. Γυρισμένος θα είσαι δεν παίζει να σου μποχίσει ο άλλος. Έχει ένα πόιντ το πουστριλίκι
Εντάξει θα το σκεφτώ ώριμα ρε συ αλλά δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι
Έντιτ και Υ.Γ. Το ορθογραφικό του firefox υπογραμμίζει τη λέξη πισωκολλητό ότι δεν την έχει στο λεξικό. Κάνω να δω τι προτείνει και λέει: πιστοληπτικό. Ωραίο. Θα το λέω

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Γιατί οπως έχουν πει φίλοι γνωστών στον κολλητό μου ο οποίος μου τα μετέφερε δεν είναι οπως το φανταζόμαστε.sys3x έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 15:44Μαν μου νταξ, έχεις γράψει και μερικά σωστά πράματα κατά καιρούς αλλά αυτό δεν μπορώ να το αφήσω έτσι.Αγις έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 14:53Για οσους δεν το έχουν ζήσει ( ελαχιστοι δλδ απο τους πχορουμιτες) - σεξ με δυο γυναίκες - ( να το γνωρίζουν κ αυτές και μιλάμε πάντα ολοι μαζί στο ιδιο κρεβάτι -την ιδια ωρα ) ειναι παπαριά καμαρωτή . κανείς απο τους τρείς δεν απολαμβάνει οσες προσπάθειες- επαναλήψεις και να γίνουν.
Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι η οπουδήποτε αλλού .
* Με τρείς αλλάζει εντελώς το πράμα - λέει - ασε που διασκεδάζουμε και με ωραία παιχνίδια οπως '' τυφλόμπουτζα'' κ ''τολμη η τόλμη ''
Λοιπόν, μπορείς να μου πεις 1 (έναν) λόγο, μόνο 1 (έναν) για τον οποίο δεν μπορεί να ευχαριστηθεί σε ένα φφμ ο άντρας την παρτούζα;
Οι ιδιοι βέβαια του ειπαν ΄τι με τρείς γυναίκες είναι μπερκέτι .
Αιτιολόγηση δεν έχω

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ένας άντρας, τρείς γυναίκες;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Otto Weininger
Σήμερα μάθαμε ότι στο ffm ο άνδρας δεν διασκεδάζει/ικανοποιείται.
Οκ.
Οκ.
ναι!
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
α , οκ.
Για την ακρίβεια ανέφεραν και το έγραψα οτι κανείς απο τους τρείς δεν ικανοποιείται - δεν είναι ετσι οπως το φανταζόμαστε .Otto Weininger έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 15:53Σήμερα μάθαμε ότι στο ffm ο άνδρας δεν διασκεδάζει/ικανοποιείται.
Οκ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αγις έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 15:57Για την ακρίβεια ανέφεραν και το έγραψα οτι κανείς απο τους τρείς δεν ικανοποιείται - δεν είναι ετσι οπως το φανταζόμαστε .Otto Weininger έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 15:53Σήμερα μάθαμε ότι στο ffm ο άνδρας δεν διασκεδάζει/ικανοποιείται.
Οκ.

Προσωπικά ξέρω μόνο έναν (που να τον πιστεύω και να το ξέρω) που έχει κάνει κάτι αντίστοιχο και μου είπε οτι είναι παράδεισος.
Οκ, τσεκ. Πες τον κολλητό να μην τους πολυεμπιστεύετε, δεν θέλουν το καλό του.Αγις έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 15:49Γιατί οπως έχουν πει φίλοι γνωστών στον κολλητό μου ο οποίος μου τα μετέφερε δεν είναι οπως το φανταζόμαστε.sys3x έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 15:44Μαν μου νταξ, έχεις γράψει και μερικά σωστά πράματα κατά καιρούς αλλά αυτό δεν μπορώ να το αφήσω έτσι.Αγις έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 14:53
Για οσους δεν το έχουν ζήσει ( ελαχιστοι δλδ απο τους πχορουμιτες) - σεξ με δυο γυναίκες - ( να το γνωρίζουν κ αυτές και μιλάμε πάντα ολοι μαζί στο ιδιο κρεβάτι -την ιδια ωρα ) ειναι παπαριά καμαρωτή . κανείς απο τους τρείς δεν απολαμβάνει οσες προσπάθειες- επαναλήψεις και να γίνουν.
Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι η οπουδήποτε αλλού .
* Με τρείς αλλάζει εντελώς το πράμα - λέει - ασε που διασκεδάζουμε και με ωραία παιχνίδια οπως '' τυφλόμπουτζα'' κ ''τολμη η τόλμη ''
Λοιπόν, μπορείς να μου πεις 1 (έναν) λόγο, μόνο 1 (έναν) για τον οποίο δεν μπορεί να ευχαριστηθεί σε ένα φφμ ο άντρας την παρτούζα;
Οι ιδιοι βέβαια του ειπαν ΄τι με τρείς γυναίκες είναι μπερκέτι .
Αιτιολόγηση δεν έχω- κάντε υποθέσεις

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Θα τον ενημερώσω οταν επιστρέψει απο Φορταλέζα.sys3x έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 15:58Οκ, τσεκ. Πες τον κολλητό να μην τους πολυεμπιστεύετε, δεν θέλουν το καλό του.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Otto Weininger
Όχι λέμε.Αγις έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 15:57Για την ακρίβεια ανέφεραν και το έγραψα οτι κανείς απο τους τρείς δεν ικανοποιείται - δεν είναι ετσι οπως το φανταζόμαστε .Otto Weininger έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 15:53Σήμερα μάθαμε ότι στο ffm ο άνδρας δεν διασκεδάζει/ικανοποιείται.
Οκ.
Αν είσαι φαν της αιδιολειχίας και βάλε.Ερμής έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 15:58Αγις έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 15:57Για την ακρίβεια ανέφεραν και το έγραψα οτι κανείς απο τους τρείς δεν ικανοποιείται - δεν είναι ετσι οπως το φανταζόμαστε .Otto Weininger έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 15:53Σήμερα μάθαμε ότι στο ffm ο άνδρας δεν διασκεδάζει/ικανοποιείται.
Οκ.
Προσωπικά ξέρω μόνο έναν (που να τον πιστεύω και να το ξέρω) που έχει κάνει κάτι αντίστοιχο και μου είπε οτι είναι παράδεισος.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Poll. Συμφωνείτε με το γάμο ατόμων του ίδιου φυλου;
από southern » 06 Ιούλ 2023, 01:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 794 Απαντήσεις
- 16791 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Befaios
20 Φεβ 2024, 23:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πατριαρχείο Μόσχας: τραγική η απόφαση της Ελλάδας να αναγνωρίσει νομικά τα άτομα του ίδιου φύλου
από Animal » 19 Φεβ 2024, 16:45 » σε Θρησκειολογία - 106 Απαντήσεις
- 2772 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
07 Μαρ 2024, 20:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση πάει καλά το άτομο ρε παιδιά?
από Kauldron » 13 Μάιος 2023, 21:54 » σε Εσωτερική Πολιτική - 232 Απαντήσεις
- 6130 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
10 Ιούλ 2023, 11:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σκοτώθηκε άτομο στο λούνα πάρκ σου? Κανένα πρόβλημα.
από Kauldron » 30 Αύγ 2024, 13:39 » σε Κοινωνικά θέματα - 7 Απαντήσεις
- 227 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
01 Σεπ 2024, 13:44
-