Θες αρχικά να μας πεις τι λαμβάνω και από ποιον ; Είναι η τρίτη φορά που το λες.
Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.
- Otto Weininger
Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.
Ε ναι, στο μονότερμα το κκε θερίζει και δέρνει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ευχαριστώ για το rapid test. Δεν έχω ανοσμία.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Να μας πεις αρχικα εσυ αυτο που σε ρωτησα.Otto Weininger έγραψε: ↑09 Οκτ 2020, 21:25Θες αρχικά να μας πεις τι λαμβάνω και από ποιον ; Είναι η τρίτη φορά που το λες.
- Otto Weininger
Εσύ θα απαντήσεις γιατί είναι η τρίτη φορά που λες ότι τα παίρνω. Είναι εντελώς επί προσωπικού.Lord Snow έγραψε: ↑09 Οκτ 2020, 21:28Να μας πεις αρχικα εσυ αυτο που σε ρωτησα.Otto Weininger έγραψε: ↑09 Οκτ 2020, 21:25Θες αρχικά να μας πεις τι λαμβάνω και από ποιον ; Είναι η τρίτη φορά που το λες.
Εγώ τον πρόεδρο της βουλής πάντως δε σας κάνω
Δεν ειπα οτι τα παιρνεις. Ειπα οτι εχεις να λαμβανεις και μην μας κανεις τον θιγμενο τωρα μετα απο τοσα χρονια που ησουν μελος της μονταζιεραςOtto Weininger έγραψε: ↑09 Οκτ 2020, 21:30Εσύ θα απαντήσεις γιατί είναι η τρίτη φορά που λες ότι τα παίρνω. Είναι εντελώς επί προσωπικού.Lord Snow έγραψε: ↑09 Οκτ 2020, 21:28Να μας πεις αρχικα εσυ αυτο που σε ρωτησα.Otto Weininger έγραψε: ↑09 Οκτ 2020, 21:25
Θες αρχικά να μας πεις τι λαμβάνω και από ποιον ; Είναι η τρίτη φορά που το λες.
- Otto Weininger
Δεν κάνω το θιγμένο. Απορία έχω, να δω τι τρελα κουβαλά ο καθενας στο φόρουμ.Lord Snow έγραψε: ↑09 Οκτ 2020, 21:32Δεν ειπα οτι τα παιρνεις. Ειπα οτι εχεις να λαμβανεις και μην μας κανεις τον θιγμενο τωρα μετα απο τοσα χρονια που ησουν μελος της μονταζιεραςOtto Weininger έγραψε: ↑09 Οκτ 2020, 21:30Εσύ θα απαντήσεις γιατί είναι η τρίτη φορά που λες ότι τα παίρνω. Είναι εντελώς επί προσωπικού.
Και ποιάς μονταζεριας ήμουν μέλος;
Μερικοί είστε εντελώς ηλίθιοι.
κάτι έλεγε ένα κουμουνι πριν για το πρωκτικό στάδιο της σεξουαλικότητας........
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Α συμφωνείς;
Eσυ που δεν εισαι ηλιθιος και καθολου κομματοσκυλο οργανωμενο θα μας λυσεις τελικα την αρχικη απορια?Otto Weininger έγραψε: ↑09 Οκτ 2020, 21:39Δεν κάνω το θιγμένο. Απορία έχω, να δω τι τρελα κουβαλά ο καθενας στο φόρουμ.Lord Snow έγραψε: ↑09 Οκτ 2020, 21:32Δεν ειπα οτι τα παιρνεις. Ειπα οτι εχεις να λαμβανεις και μην μας κανεις τον θιγμενο τωρα μετα απο τοσα χρονια που ησουν μελος της μονταζιεραςOtto Weininger έγραψε: ↑09 Οκτ 2020, 21:30
Εσύ θα απαντήσεις γιατί είναι η τρίτη φορά που λες ότι τα παίρνω. Είναι εντελώς επί προσωπικού.
- Otto Weininger
Σου απάντησα και πριν. Τι θες δηλαδή να σου κάνω απομαγνητοφώνηση των συζητήσεων που άκουγα;Lord Snow έγραψε: ↑09 Οκτ 2020, 21:46Eσυ που δεν εισαι ηλιθιος και καθολου κομματοσκυλο οργανωμενο θα μας λυσεις τελικα την αρχικη απορια?Otto Weininger έγραψε: ↑09 Οκτ 2020, 21:39Δεν κάνω το θιγμένο. Απορία έχω, να δω τι τρελα κουβαλά ο καθενας στο φόρουμ.
Δεν πρόκειται, βαριέμαι. Αν εσύ την έχεις δει θεματοφύλακας των εργατοπατέρων δικό σου θέμα.
ότι έχουν γαμησει τους χρυσαυγίτες οι αριστεράτζες με το πέος του (δημο)κρατικού τόξου? Σίγουρα.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Σοφία Βούλτεψη: Ο Φύσσας πρέπει να αγιοποιηθεί από την εκκλησία
Νεοζαιοκουκουαιοι.
Νεοζαιοκουκουαιοι.
Κάτι ξέρω που σε αποκαλώ κρυφοπουτανίτσα λοιπόν

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ολοκληρώθηκε η δίκη για τις φωτιές στο Μάτι
από Unique » 29 Απρ 2024, 09:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 2209 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
01 Μάιος 2024, 11:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σαμαράς για στημένο δικαστήριο χρυσής αυγής
από Αγχίαλος » 19 Φεβ 2024, 17:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 23 Απαντήσεις
- 770 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
20 Φεβ 2024, 13:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γκράφιτι από τη νεολαία της Χρυσής Αυγής στα γραφεία της Colour Youth
από southern » 27 Μαρ 2024, 07:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 107 Απαντήσεις
- 2380 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λευκός Λύκος
30 Μαρ 2024, 14:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αλέξης Τσίπρας: Θέλουμε να κερδίσουμε τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής
από talaipwros » 17 Μάιος 2023, 23:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 43363 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
18 Μάιος 2023, 00:16
-