Άλικατ, σε ένα μαγαζάκι στην χώρα

αχχ, μη μου ξυπνάς το παρελθόν, άφησ' το να κοιμάται

Ρε Ασέβαστε, δεν νομίζεις ότι είναι τελείως άσχετο αυτό που γράφεις;Ασέβαστος έγραψε: ↑10 Οκτ 2020, 13:45επειδη ειναι ακριβα, βαζουν λιγο στη μεριδα. αλλιως, μια χαρα χορταινεις.
σε εποχες δοξας, εκανα ενα τραπεζι για τη γιορτη μου, με 20 κιλα ψαρια για 25 ατομα, χωρια χταποδια κλπ. θυμαμαι στο τελος τον ταβερνιαρη να βγαζει το τελευταιο, μια 4κιλη συναγριδα, και να προσπαθει να την βαλει σε καποιο τραπεζι και ολοι να αρνουνται- δεν αντεχουμε αλλο, δωστη παραδιπλα.
και τωρα που πλησιαζει παλι η γιορτη μου, εχω - δεν εχω καμμια 10αρια κιλα στον καταψυκτη. καλη μου τυχη για αυριο, μπας και μαζεψω τιποτα.
μωρε στελνω, τα περισσοτερα τα μοιραζω ετσι κι αλλως, αλλα πως ταχυδρομεις δεμα με παγο;Σουβλίτσα έγραψε: ↑10 Οκτ 2020, 14:04Πάντως να το ξέρετε, οι ψαράδες μας βρίζουν που τρώμε αστακογαρίδες μακαρονάδα
@Ασέβαστε, άμα σου στείλω διεύθυνση θα μου στείλεις κέρασμα? -δεν λέω να με καλέσεις, εντάξει δεν φτάνω μέχρι εκεί, ο κορωνοιός είναι σοβαρό θέμα οκ
Γιατί όχι και τίποτα άλλο, αλλά να, είμαι άσχετη από ψάρια και θέλω ΕΣΥ σαν σοβαρός ψαράς που είσαι να με μάθεις να τρώω ψάρια να έχω να το λέω πως σ'είχα δάσκαλο!
(μπορώ να γράψω και άλλα άμα θες, δεν υπάρχει πρόβλημα)
ναι αλλα να μη λετε οτι δε χορταινεις.
μην μου στενοχωριέσαι καθόλου, στείλε εσύ διεύθυνση και σου στέλνω εγώ άνθρωπο!
αυριο θα παω. θα βγαλω φωτο οτι πιασω, και διαλεγεις. κανε σπονδες στον ποσειδωνα να πιασω πολλα.