Η Γαλλία,ο κόκκινος φασισμός,η ισλαμοαριστερά και η ανθρώπινη ηλιθιότητα.
- Καραμελίτσα
Re: Η Γαλλία,ο κόκκινος φασισμός,η ισλαμοαριστερά και η ανθρώπινη ηλιθιότητα.
Υπάρχει κανείς που κατάλαβε τι είπε ο Ζοφρουά από την περιγραφή αυτή; Εγώ όχι. Ή μάλλον αυτό που κατάλαβα είναι κοινοτυπίες, σαν αυτές που ακούγονται συνέχεια τριγύρω. Γιατί πειράχτηκε η κοπέλλα;
Z
Για να μην τον ξέρουμε, λογικά, θα είναι πασίγνωστος.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑10 Οκτ 2020, 13:42Αυτός ο Σουφρουα λε Λουγκραρί είναι κάποιος γνωστός φιλόσοφος αριστερός;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Dwarven Blacksmith
Ο σκοπός δεν είναι να καταλάβεις τι είπε, το κείμενο είναι διαδικαστικό, ενημερώνει ότι ο τύπος υπάρχει, ανήκει στην τάδε κατηγορία, όσοι ανήκετε στην αντί-τάδε κατηγορία μισήστε τον. Όσο λιγότερο ασχοληθείς με το περιστατικό και όσο περισσότερο μπεις στη διαμάχη των κατηγοριών, τόσο πιο εύκολα θα είσαι πελάτης και του επόμενου ανάλογου άρθρου.Καραμελίτσα έγραψε: ↑10 Οκτ 2020, 13:52Υπάρχει κανείς που κατάλαβε τι είπε ο Ζοφρουά από την περιγραφή αυτή; Εγώ όχι. Ή μάλλον αυτό που κατάλαβα είναι κοινοτυπίες, σαν αυτές που ακούγονται συνέχεια τριγύρω. Γιατί πειράχτηκε η κοπέλλα;

Για να μισήσεις κάτι πρέπει να αξίζει τον κόπο. Τους παπάρες, απλώς τους φτύνεις.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑10 Οκτ 2020, 14:03Ο σκοπός δεν είναι να καταλάβεις τι είπε, το κείμενο είναι διαδικαστικό, ενημερώνει ότι ο τύπος υπάρχει, ανήκει στην τάδε κατηγορία, όσοι ανήκετε στην αντί-τάδε κατηγορία μισήστε τον. Όσο λιγότερο ασχοληθείς με το περιστατικό και όσο περισσότερο μπεις στη διαμάχη των κατηγοριών, τόσο πιο εύκολα θα είσαι πελάτης και του επόμενου ανάλογου άρθρου.Καραμελίτσα έγραψε: ↑10 Οκτ 2020, 13:52Υπάρχει κανείς που κατάλαβε τι είπε ο Ζοφρουά από την περιγραφή αυτή; Εγώ όχι. Ή μάλλον αυτό που κατάλαβα είναι κοινοτυπίες, σαν αυτές που ακούγονται συνέχεια τριγύρω. Γιατί πειράχτηκε η κοπέλλα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δε διαβάζω πότε μακροσκελή ορ αλλά προσπαθώ να καταλάβω τι γράφουν από τις τοποθετήσεις των φορουμίστι
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Φουκαράδες αριστεροί.sys3x έγραψε: ↑10 Οκτ 2020, 13:52Για να μην τον ξέρουμε, λογικά, θα είναι πασίγνωστος.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑10 Οκτ 2020, 13:42Αυτός ο Σουφρουα λε Λουγκραρί είναι κάποιος γνωστός φιλόσοφος αριστερός;
-
Άρα είναι καραμπινάτη ακροδεξιά.
Για τον Γάλλο κοινωνιολόγο περί ου ο λόγος δεν έχω άποψη. Τοποθετείται υπέρ ενός άγριου σταλινικού καθεστώτος που θα καθαρίσει την πλάση από τις ακαθαρσίες; Αν όχι -και φαντάζομαι πως όχι για να ανήκει στην "Ανυπότακτη Γαλλία"- τότε είναι και ο ίδιος όλα αυτά που κατηγορεί.

Και τι ακριβώς κατάλαβες μέχρι στιγμής, λατρεία;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑10 Οκτ 2020, 14:07Δε διαβάζω πότε μακροσκελή ορ αλλά προσπαθώ να καταλάβω τι γράφουν από τις τοποθετήσεις των φορουμίστι

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ ενα βλαξ βλέπω: εσένα. Οσον αφορά εμένα εγώ έχω λογαριασμό σε Facebook, Twitter,Instagram(στο Twitter όμως με ψευδώνυμο). Η Σώτη Τριανταφύλλου που έχει λογαριασμό;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑10 Οκτ 2020, 13:50Από ποιους κρύβεται, βλαξ;Giorgos έγραψε: ↑10 Οκτ 2020, 13:27Η Σώτη Τριανταφύλλου ενώ έχει καλό λόγο σε κάποια θέματα φαίνεται πως δεν τολμά να πει τις απόψεις της με δυνατότητα σχολίων. Δεν έχει λογαριασμό σε κανένα μέσο κοινωνικης δικτύωσης και επίσης δεν υπάρχει δυνατότητα να βρει κάποιος το email της.Θα έπρεπε να μιλά δημόσια και άφοβα και όχι να κρύβεται.
Από επώνυμους σαν κι εσένα;
Φόβος και τρόμος.
Κατά μία έννοια, ναι.
Και αν δεν είναι, θα γίνει.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θενκς για την επικύρωση του χαρακτηρισμού "βλαξ", που σου απέδωσα.Giorgos έγραψε: ↑10 Οκτ 2020, 14:25Εγώ ενα βλαξ βλέπω: εσένα. Οσον αφορά εμένα εγώ έχω λογαριασμό σε Facebook, Twitter,Instagram(στο Twitter όμως με ψευδώνυμο). Η Σώτη Τριανταφύλλου που έχει λογαριασμό;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑10 Οκτ 2020, 13:50Από ποιους κρύβεται, βλαξ;Giorgos έγραψε: ↑10 Οκτ 2020, 13:27Η Σώτη Τριανταφύλλου ενώ έχει καλό λόγο σε κάποια θέματα φαίνεται πως δεν τολμά να πει τις απόψεις της με δυνατότητα σχολίων. Δεν έχει λογαριασμό σε κανένα μέσο κοινωνικης δικτύωσης και επίσης δεν υπάρχει δυνατότητα να βρει κάποιος το email της.Θα έπρεπε να μιλά δημόσια και άφοβα και όχι να κρύβεται.
Από επώνυμους σαν κι εσένα;
Φόβος και τρόμος.
Αν με θεωρούσες έξυπνη, ειλικρινά θα ανησυχούσα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Καραμελίτσα
Α, αυτό το παιχνίδι το παίζαμε πολύ στο σχολείο. Εκεί βέβαια καταλήγει σε bullying.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑10 Οκτ 2020, 14:03Ο σκοπός δεν είναι να καταλάβεις τι είπε, το κείμενο είναι διαδικαστικό, ενημερώνει ότι ο τύπος υπάρχει, ανήκει στην τάδε κατηγορία, όσοι ανήκετε στην αντί-τάδε κατηγορία μισήστε τον. Όσο λιγότερο ασχοληθείς με το περιστατικό και όσο περισσότερο μπεις στη διαμάχη των κατηγοριών, τόσο πιο εύκολα θα είσαι πελάτης και του επόμενου ανάλογου άρθρου.Καραμελίτσα έγραψε: ↑10 Οκτ 2020, 13:52Υπάρχει κανείς που κατάλαβε τι είπε ο Ζοφρουά από την περιγραφή αυτή; Εγώ όχι. Ή μάλλον αυτό που κατάλαβα είναι κοινοτυπίες, σαν αυτές που ακούγονται συνέχεια τριγύρω. Γιατί πειράχτηκε η κοπέλλα;
Z
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ζαίοι - τίνες (από το προβατίνες) 1-1ΓΑΛΗ έγραψε: ↑10 Οκτ 2020, 14:23Και τι ακριβώς κατάλαβες μέχρι στιγμής, λατρεία;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑10 Οκτ 2020, 14:07Δε διαβάζω πότε μακροσκελή ορ αλλά προσπαθώ να καταλάβω τι γράφουν από τις τοποθετήσεις των φορουμίστι
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Απο όσους έχουν Twitter το 70% είναι με ψευδώνυμο. Στο Facebook και το Instagram είναι άλλη ιστορία.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑10 Οκτ 2020, 14:28Θενκς για την επικύρωση του χαρακτηρισμού "βλαξ", που σου απέδωσα.
Αν με θεωρούσες έξυπνη, ειλικρινά θα ανησυχούσα.
Εναντίον ποιων; Γιατί υπάρχει το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και το καταπόσιμο μπούλινγκ.Καραμελίτσα έγραψε: ↑10 Οκτ 2020, 14:40Α, αυτό το παιχνίδι το παίζαμε πολύ στο σχολείο. Εκεί βέβαια καταλήγει σε bullying.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑10 Οκτ 2020, 14:03Ο σκοπός δεν είναι να καταλάβεις τι είπε, το κείμενο είναι διαδικαστικό, ενημερώνει ότι ο τύπος υπάρχει, ανήκει στην τάδε κατηγορία, όσοι ανήκετε στην αντί-τάδε κατηγορία μισήστε τον. Όσο λιγότερο ασχοληθείς με το περιστατικό και όσο περισσότερο μπεις στη διαμάχη των κατηγοριών, τόσο πιο εύκολα θα είσαι πελάτης και του επόμενου ανάλογου άρθρου.Καραμελίτσα έγραψε: ↑10 Οκτ 2020, 13:52Υπάρχει κανείς που κατάλαβε τι είπε ο Ζοφρουά από την περιγραφή αυτή; Εγώ όχι. Ή μάλλον αυτό που κατάλαβα είναι κοινοτυπίες, σαν αυτές που ακούγονται συνέχεια τριγύρω. Γιατί πειράχτηκε η κοπέλλα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η νύχτα που ο Σηκουάνας βάφτηκε κόκκινος
από Frappezitis » 18 Οκτ 2024, 06:17 » σε Ιστορία - 19 Απαντήσεις
- 491 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
18 Οκτ 2024, 14:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί ο Κηφισσος είναι συνεχώς κόκκινος;
από paul25 » 19 Οκτ 2023, 23:20 » σε Κοινωνικά θέματα - 51 Απαντήσεις
- 2020 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
04 Οκτ 2024, 12:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μια κατ' ουσίαν προαναγγελθείσα ανθρώπινη απώλεια.
από Maspoli » 18 Δεκ 2023, 07:43 » σε Εγκληματικότητα - 111 Απαντήσεις
- 2695 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zelda
20 Δεκ 2023, 19:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η ανθρώπινη φύση σύμφωνα με τους αναρχικούς
από Antipnevma » 21 Μάιος 2024, 21:06 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 86 Απαντήσεις
- 2759 Προβολές
-