Πρωτοσέλιδο «Αυγής» :ο Κυριάκος Μητσοτάκης,ο Αντώνης Σαμαράς και στο βάθος ο ''ΑΓΚΥΛΩΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ'' [UPD τίτλου]
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: Πρωτοσέλιδο «Αυγής» :ο Κυριάκος Μητσοτάκης,ο Αντώνης Σαμαράς και στο βάθος ο ''ΑΓΚΥΛΩΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ'' [UPD τίτλου]
Μαλώνουν οι δημοκρατικές δυνάμεις για τη Χρυσή Αυγή,για τα ψηφαλάκια πάνω από το κοινωνικό κουφάρι, την ώρα που οι συμμορίες της Δράσης γκαζώνουν στα πεζοδρόμια και τα ανήλικα κοιμούνται στις λάσπες των στρατοπέδων συγκέντρωσης.
Όλη η ελλάδιτσα ένα “hot spot” δημοκρατίας
Όλη η ελλάδιτσα ένα “hot spot” δημοκρατίας
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- MasterofDope
Re: Πρωτοσέλιδο «Αυγής» :ο Κυριάκος Μητσοτάκης,ο Αντώνης Σαμαράς και στο βάθος ο ''ΑΓΚΥΛΩΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ'' [UPD τίτλου]
Mετα την φυγη του Κοντονη ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι κάτω απο το 22%georgebi έγραψε: ↑10 Οκτ 2020, 23:02Η στροφή του Σύριζα στη σοσιαλδημοκρατία...
https://www.lifo.gr/now/politics/299000 ... s-gkempels
Αυτό προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, που σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για «πρακτικές Γκέμπελς».
«Φυλακίστηκαν με κυβέρνηση Σαμαρά. Καταδικάστηκαν με κυβέρνηση Μητσοτάκη. Το δημοσιογραφικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ υιοθετώντας πρακτικές Γκέμπελς επιχειρεί να κάνει το άσπρο- μαύρο όταν ακόμη και πρώην υπουργοί τους καταγγέλλουν μεθοδεύσεις υπέρ της Χρυσής Αυγής», τονίζει σε ανακοίνωση η ΝΔ.
«Για να βγουν από τη δεινή θέση καταφεύγουν στη λάσπη. Το μόνο που καταφέρνουν στον ΣΥΡΙΖΑ είναι να πείθουν όλο και περισσότερο ότι η θέση τους είναι στο περιθώριο», επισημαίνει ακόμη.
Εχουν τελειώσει!!!Δεν ειμαι θέμα της Χ.Α αλλα έχουν ηττηθεί σε πολύ μεγάλο ποσοστό
Have you seen the writing on the wall?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
Δεν φημιζονται για την ευφυια τους οι ζαιοι.
Αντι να κανουν την παπια μπας και ξεχαστουν οι βομβες Κοντονη,κανουν ο,τι μπορουν για να τις διατηρησουν στην επικαιροτητα.
Η ΝΔ θα πρεπει να τους στειλει ευχαριστηριο τηλεγραφημα.
Αντι να κανουν την παπια μπας και ξεχαστουν οι βομβες Κοντονη,κανουν ο,τι μπορουν για να τις διατηρησουν στην επικαιροτητα.
Η ΝΔ θα πρεπει να τους στειλει ευχαριστηριο τηλεγραφημα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Σωστή η παρατήρηση σου.
Και εγώ προβληματίστηκα για τον τίτλο μου.
Επέλεξα να γράψω "αγκυλωτός σταυρός" γιατί αυτό είναι αυτό που εγώ βλέπω στα σύμβολα της Χρυσής Αυγής...και αυτό είναι που βλέπουν οι συντάκτες του πρωτοσέλιδου της ΑΥΓΗΣ
Θεωρώ πως ο τίτλος μου είναι δίκαιος.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Είναι γνωστό βέβαια ότι οι συντάκτες της Αυγής πάσχουν από αθεράπευτο στραβισμό, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα.georgebi έγραψε: ↑10 Οκτ 2020, 23:39Σωστή η παρατήρηση σου.
Επέλεξα να γράψω "αγκυλωτός σταυρός" γιατί αυτό είναι αυτό που εγώ βλέπω στα σύμβολα της Χρυσής Αυγής...και αυτό είναι που βλέπουν οι συντάκτες του πρωτοσέλιδου της ΑΥΓΗΣ
Εν τω μεταξύ στον πραγματικό κόσμο:
- Καραμελίτσα
Αυτό είναι όντως ευφυέστατο. Στην Ελλάδα είχαμε κορωνοϊό από το 2019.
Z
Εν τω μεταξύ τέτοια χούντα δεν έχουμε ξαναδεί, μου έρχεται στο μυαλό ο Μηλιώκας για το καλό μου
Όχι δεν είναι δίκαιος.georgebi έγραψε: ↑10 Οκτ 2020, 23:39Σωστή η παρατήρηση σου.
Οι μαίανδροι είναι μαίανδροι και ουδείς δικαιούται να τους χαρακτηρίζει αγκυλωτούς σταυρούς.
Οπότε, ανεξαρτήτως του πως το βλέπετε εσύ ή χρυσή και η σκέτη αυγή, θα πρέπει να αλλάξεις τον τίτλο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Υδράργυρος
Οι συγκεκριμενοι δεν ειναι αθωοι
Γαλή παρόλο το σεβασμό που σου έχω, εδω διαφωνούμε. Αν ο τίτλος μου δεν παραβιάζει κάποιο κανόνα του φόρουμ (και αυτό θα κρίνει κάποιος διαχειριστής του οποίου η απόφαση θα γίνει σεβαστή φυσικά) θα παραμείνει ως έχει. Αυτά για τον τίτλο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Οκτ 2020, 00:12Όχι δεν είναι δίκαιος.georgebi έγραψε: ↑10 Οκτ 2020, 23:39Σωστή η παρατήρηση σου.
Οι μαίανδροι είναι μαίανδροι και ουδείς δικαιούται να τους χαρακτηρίζει αγκυλωτούς σταυρούς.
Οπότε, ανεξαρτήτως του πως το βλέπετε εσύ ή χρυσή και η σκέτη αυγή, θα πρέπει να αλλάξεις τον τίτλο.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Οκτ 2020, 00:12Όχι δεν είναι δίκαιος.georgebi έγραψε: ↑10 Οκτ 2020, 23:39Σωστή η παρατήρηση σου.

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Κοίτα, όσο υποχωρεί ο σύριζα τόσο η προσοχή τους θα εστιάζεται στο να συσπειρώσουν τους πλέον φανατικούς.
Κανόνας της πολιτικής είναι αυτό, ο κατήφορος της Αυγιανής είναι ενδεικτικός.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 1212 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
05 Ιούλ 2024, 13:04
-
-
Νέα δημοσίευση Νεο ξεφτιλισμα κανει ο Αντωνης Σαμαράς στο Κουλισταν
από Μαδουραίος » 16 Νοέμ 2024, 12:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 517 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
16 Νοέμ 2024, 19:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σαμαράς για στημένο δικαστήριο χρυσής αυγής
από Αγχίαλος » 19 Φεβ 2024, 17:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 23 Απαντήσεις
- 770 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
20 Φεβ 2024, 13:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αντώνης Σαμαράς.""Η κυβέρνηση αποτελείται από ψεύτες και υποκριτές "
από Μαδουραίος » 02 Φεβ 2025, 12:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 570 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
19 Φεβ 2025, 20:44
-