Χαζός είσαι ή τον παριστάνεις; Όπως τους έβαλες εσύ σε μια βάρκα και πίσω, έτσι θα κάνουν και οι απέναντι. Ακόμα πιο απλό.Kauldron έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 21:45Θα αποβιβαστούν στην Ανατολή, και θα παραμείνουν εκεί, αφού διαπιστώσουν οτι δεν υπάρχει τρόπος να έρθουν εδώ. Τόσο απλό.Η Ανατολή λοιπόν θα κάνει το ίδιο πράγμα με εσένα. Θα σου τους στείλει πίσω. Οπότε ποια είναι η επόμενη κίνησή σου; Άσ' τους να πηγαινοέρχονται για πάντα;
Ποιος θα γυριζε την πλατη σε ανθρωπο που πνιγεται και ζηταει βοηθεια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Ποιος θα γυριζε την πλατη σε ανθρωπο που πνιγεται και ζηταει βοηθεια
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ωραία. Αυτή η απέλαση με ποιον τρόπο θα γίνει; Θα τους πάμε ως τα σύνορα και θα τους πούμε, προχωρήστε; Θα τους στείλουμε με αεροπλάνα; Θα τους βάλουμε σε μια βάρκα και θα τους πούμε να πλεύσουν προς τα πίσω;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Για τους θεατρίνους των ΜΚΟ:Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 21:51Δε διαφωνούμε σε κάτι λοιπόν, αν και παρακάμπτεις βολικά το κατά πόσο θα είναι εφικτή η απέλαση. Και δεν ξέρω τι είναι οι "θεατρίνοι των ΜΚΟ", τη διάσωση την κάνει όποιο πλοίο είναι πιο κοντά αν δεν κάνω λάθος.
“Rescue” vessel LIFELINE and its’ fakes, from Registry Flag to AIS records
Και άλλες πληροφορίες εδώ: Το πειρατικό του Captain Jimmy
Καράβια σαπάκια, πειρατικά σκυλοπνίχτες, που έχουν παραβιάσει ότι ναυτικός κανονισμός υπάρχει και δεν υπάρχει, αναξιόπλοα, ανασφάλιστα, χωρίς σωστικά για αυτούς που κουβαλάνε.
Συμπέρασμα: Οι ΜΚΟ - με την πολύ ύποπτη συμπεριφορά - ΔΕΝ σώζουν ζωές, αλλά με τις τακτικές τους δημιουργούν πολλαπλάσια θύματα, αφού πουλάνε ελπίδα σε πολλαπλάσιους.
Και όποιοι τις υποστηρίζουν, είναι ηθικοί αυτουργοί για χιλιάδες νεκρούς!
Και κάτι που έμαθα πρόσφατα:
‘Migrants are more profitable than drugs’: how the mafia infiltrated Italy’s asylum system. Crime families have cashed in on the ‘refugee industry’.
Βιομηχανία λαθρομετανάστευσης!

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Οι Ελληνες ειναι στον τοπο τους.Δεν φορτωνονται σε αλλους λαους.Στο σπιτι μου δεν εχω παρει κανεναν.Φροντιζω να ενισχυω την εκκλησια για να βοηθα τους εχοντες αναγκη.hellegennes έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 21:04Γιατί πρέπει να τους πάρει στο σπίτι του; Εσύ πόσους πεινασμένους Έλληνες έχεις πάρει στο σπίτι σου;
Το ερωτημα που εθεσα εχει να κανει με την υποκρισια σας.Την ιδιωτικη σας κατοικια δεν την θεωρειτε ξενοδοχειο αλλα για ενα παραξενο λογο θεωρειτε ξενοδοχειο οτι δεν ειναι δικο σας.
Σαπιοι υποκριτες ανυπαρκτης εθνικης συνειδησης.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Η δεξιά έχει κατακλέψει το λαό. Όλη η χώρα είναι του λαού και μπορεί να τη θεωρεί δική του.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Dwarven Blacksmith
Δε στέκει όμως γιατί η χώρα επιτελεί τελείως διαφορετικό ρόλο από το σπίτι. Επίσης δεν στέκει γιατί η χώρα δεν γίνεται ξενοδοχείο δεχόμενη άτομα, παραμένει χώρα.under έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 23:13Οι Ελληνες ειναι στον τοπο τους.Δεν φορτωνονται σε αλλους λαους.Στο σπιτι μου δεν εχω παρει κανεναν.Φροντιζω να ενισχυω την εκκλησια για να βοηθα τους εχοντες αναγκη.hellegennes έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 21:04Γιατί πρέπει να τους πάρει στο σπίτι του; Εσύ πόσους πεινασμένους Έλληνες έχεις πάρει στο σπίτι σου;
Το ερωτημα που εθεσα εχει να κανει με την υποκρισια σας.Την ιδιωτικη σας κατοικια δεν την θεωρειτε ξενοδοχειο αλλα για ενα παραξενο λογο θεωρειτε ξενοδοχειο οτι δεν ειναι δικο σας.
Σαπιοι υποκριτες ανυπαρκτης εθνικης συνειδησης.
Κι εγώ δηλαδή μπορώ να πω μια παπαρια ότι ο Μάκης είναι υποκριτής επειδή κουρεύει τα μαλλιά του γουλί κι αφήνει το γκαζόν ακουρευτο. Δεν πάει να πει ότι βγάζει και νόημα.

- hellegennes
Έλα! Δεν υπάρχουν Έλληνες μετανάστες, μύθος είναι.
Τότε σταμάτα να ρωτάς μαλακίες.
Η χώρα είναι δική μου όσο και δική σου (δυστυχώς είναι και δική σου). Οπότε κόψε τις μαλακίες σου.
Θα έπρεπε να έχεις το ελάχιστο αντιληπτικό επίπεδο για να καταλαβαίνεις ότι το επιχείρημά σου (ο Θεός να το κάνει) οφείλει να εφαρμόζεται στο ίδιο επίπεδο. Δεν είναι η χώρα δική σου για να την παραλληλίσεις με το σπίτι μου και να πεις ότι όπως δεν θέλω εγώ ξένους στο σπίτι μου δεν θέλεις κι εσύ στην χώρα σου. Το σπίτι μου παραλληλίζεται με το δικό σου σπίτι και η χώρα ανήκει σε όλους τους πολίτες. Δεν σου ανήκει. Όσο επηρεάζει η παρουσία ξένων στην χώρα εσένα επηρεάζει κι εμένα.
Αντιθέτως, η απόκρισή μου εφαρμόζεται μια χαρά σαν απάντηση στο ηλίθιο επιχείρημά σου, γιατί όπως με ρωτάς γιατί δεν παίρνω ξένους στο σπίτι μου, σε ρωτάω γιατί δεν παίρνεις εσύ Έλληνες στο δικό σου, γιατί εντοπίζεις το αντικείμενο της ερώτησής σου στο ότι είναι ξένοι. Δεν παίρνω αλλοδαπούς στο σπίτι μου γιατί δεν παίρνω κανέναν στο σπίτι μου. Αφού όμως εσύ θεωρείς ότι είναι αντιφατικό που δεν τους παίρνω στο σπίτι μου, αφού δεν με πειράζει που μένουν στην χώρα μου, θα έπρεπε να είναι αντιφατικό ότι κι εσύ δεν παίρνεις Έλληνες στο σπίτι σου, αφού δεν έχεις πρόβλημα που μένουν στην χώρα σου.
Εννοείται πως δεν περιμένω λογική απάντηση στα παραπάνω. Θα μηδενίσει το κοντέρ και θα αρχίσεις απ' την αρχή. Όσες φορές κι αν σου τρίψω στην μούρη το άτοπο του επιχειρήματος, είναι μάταιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ναρκοπεδια,και area denial weapons στη στερια. Ειδικο σωμα φυλαξης θαλασσιων συνορων, με προσληψη του "καταλληλου" προσωπικου και αδεια χρησης βιας προς εισβολεις. 2 χρονια σε στρατόπεδα εργασίας και μετα απελαση σε οποιο λαθροταλιμπαν μπει παρανομα στη χωρα. Τα διπλά σε αλληλεγγυους.
Επαναλαμβάνω, θ' αποβιβαστούν στην Ανατολή και θα παραμείνουν εκεί. Οι "απέναντι" τους παίρνουν χρήματα για να τους βάλουν σε μια βάρκα και να τους βάλουν εδώ. Χωρίς χρήματα, δεν έχει βάρκα. Τους γυρνάς πίσω και αν ξανάρθουν τους ξαναγυρνάς πίσω μέχρι να σταματήσουν να έρχονται.hellegennes έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 22:17Χαζός είσαι ή τον παριστάνεις; Όπως τους έβαλες εσύ σε μια βάρκα και πίσω, έτσι θα κάνουν και οι απέναντι. Ακόμα πιο απλό.Kauldron έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 21:45Θα αποβιβαστούν στην Ανατολή, και θα παραμείνουν εκεί, αφού διαπιστώσουν οτι δεν υπάρχει τρόπος να έρθουν εδώ. Τόσο απλό.Η Ανατολή λοιπόν θα κάνει το ίδιο πράγμα με εσένα. Θα σου τους στείλει πίσω. Οπότε ποια είναι η επόμενη κίνησή σου; Άσ' τους να πηγαινοέρχονται για πάντα;
- hellegennes
Ναι, ακριβώς έτσι συμβαίνει. Η απέναντι χώρα θα πει «καλώς ήρθατε».Kauldron έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 23:38Επαναλαμβάνω, θ' αποβιβαστούν στην Ανατολή και θα παραμείνουν εκεί. Οι "απέναντι" τους παίρνουν χρήματα για να τους βάλουν σε μια βάρκα και να τους βάλουν εδώ. Χωρίς χρήματα, δεν έχει βάρκα. Τους γυρνάς πίσω και αν ξανάρθουν τους ξαναγυρνάς πίσω μέχρι να σταματήσουν να έρχονται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Συγγνώμη, συζητάμε με διάφορες αναλογίες για το αν επί της αρχής μία χώρα θα δέχεται άτομα ή όχι; Προφανώς και θα δέχεται ανάλογα με την περίσταση και βέβαια δε μπορεί να δέχεται τους πάντες επειδή τυχαίνει να είναι σε βάρκες.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Βουλιάζουν τις βάρκες και το παίζουν ναυαγοί. Είναι ιερή υποχρέωση και νόμος η ναυαγιαίρεση, είναι δασκαλεμένοι και την εκμεταλλεύονται!
Αν τους μαντρώσεις όμως σε στρατόπεδο που τηρεί τις συνθήκες υγιεινής και διατροφής, χωρίς εξόδους, με υποχρέωση να καθαρίζουν οι ίδιοι τα πάντα χωρίς υπηρέτες, κατάσχεις τα κινητά και τους ενημερώσεις πως ή θα πάνε πίσω στις χώρες τους ή θα μείνουν μέσα μέχρι να παγώσει η κόλαση, τότε να δεις πως κόβεται το τράφικ!
Μόλις μάθουν οι επόμενοι ότι η πόρτα έκλεισε θα τα παρατήσουν.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Δεν μπορω να παρακολουθησω τη μαλακια που σε δερνει.
Εγραψες ενα υστερικο σεντονι για να επιβεβαιωσεις αυτο που σου ειπα εξαρχης : ενω το σπιτι σας δεν το κανετε ξενοδοχειο εχετε την απαιτηση να γινει ξενοδοχειο ο,τι δεν ειναι αυστηρα δικο σας.
Σαπιοι υποκριτες υστερικοι ανυπαρκτης εθνικης συνειδησης.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- hellegennes
Αυτό τώρα το γράφεις για να με επιβεβαιώσεις;under έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 00:11Δεν μπορω να παρακολουθησω τη μαλακια που σε δερνει.
Εγραψες ενα υστερικο σεντονι για να επιβεβαιωσεις αυτο που σου ειπα εξαρχης : ενω το σπιτι σας δεν το κανετε ξενοδοχειο εχετε την απαιτηση να γινει ξενοδοχειο ο,τι δεν ειναι αυστηρα δικο σας.
Σαπιοι υποκριτες υστερικοι ανυπαρκτης εθνικης συνειδησης.
hellegennes έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 23:29Εννοείται πως δεν περιμένω λογική απάντηση στα παραπάνω. Θα μηδενίσει το κοντέρ και θα αρχίσεις απ' την αρχή. Όσες φορές κι αν σου τρίψω στην μούρη το άτοπο του επιχειρήματος, είναι μάταιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παρακαλώ μια μικρή βοήθεια για τον άνθρωπο
από marabou » 10 Φεβ 2025, 14:55 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 48 Απαντήσεις
- 1220 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
11 Φεβ 2025, 14:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Ιταλία πνίγεται στα χρέη. Η περίπτωση της Πορτογαλίας
από Ίακχος » 24 Ιουν 2024, 17:40 » σε Διεθνής πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 213 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern