Κάτι που μου διέφυγε στην αρχή, στο 20 περίπου Σπίνος και καραφλός Νοσφεράτου λένε ότι ο Μιχαλολιάκος γνώριζε ποιος ήταν πίσω από τη δολοφονία των δύο χρυσαυγιτών και δεν έκανε τίποτα. Από την περιγραφή μάλλον λένε για τον μακαρίτη τον Στεφανάκο. Το γιατί δεν μίλησε ο ΝΓΜ το αφήνουν ως ερώτημα κι ο Σπίνος λέει ότι θα πει πράγματα στο εφετείο. Εν τέλει, μετά από τόσον καιρό κοιτώντας πίσω, πόσο πιθανό είναι να το οργάνωσε ο ίδιος ο ΝΓΜ; Αλλιώς γιατί δεν μίλησε αν ισχύει ότι γνώριζε;
Κάτι που μου διέφυγε στην αρχή, στο 20 περίπου Σπίνος και καραφλός Νοσφεράτου λένε ότι ο Μιχαλολιάκος γνώριζε ποιος ήταν πίσω από τη δολοφονία των δύο χρυσαυγιτών και δεν έκανε τίποτα. Από την περιγραφή μάλλον λένε για τον μακαρίτη τον Στεφανάκο. Το γιατί δεν μίλησε ο ΝΓΜ το αφήνουν ως ερώτημα κι ο Σπίνος λέει ότι θα πει πράγματα στο εφετείο. Εν τέλει, μετά από τόσον καιρό κοιτώντας πίσω, πόσο πιθανό είναι να το οργάνωσε ο ίδιος ο ΝΓΜ; Αλλιώς γιατί δεν μίλησε αν ισχύει ότι γνώριζε;
Οπότε ο "Πιτσίλας" είναι η περσόνα στην οποία αναφέρονται; Πήγε το μυαλό μου στον Στεφανάκο, γιατί κι αυτός είχε συνδεθεί με το συμβάν, είναι ποινικός, είχε συνεργαστεί και με τρομοκράτες. Επειδή είπαν για ανάθεση φαντάστηκα κάποιον μεγάλο στον υπόκοσμο .
Οπότε ο "Πιτσίλας" είναι η περσόνα στην οποία αναφέρονται; Πήγε το μυαλό μου στον Στεφανάκο, γιατί κι αυτός είχε συνδεθεί με το συμβάν, είναι ποινικός, είχε συνεργαστεί και με τρομοκράτες. Επειδή είπαν για ανάθεση φαντάστηκα κάποιον μεγάλο στον υπόκοσμο .
Για τον Στεφανάκο είχε ακουστεί ένα χρόνο μετά την δολοφονία των παιδιών Γιατί δεν είπαν κάτι; Διότι τότε είχαν αρχίσει οι προφυλακίσεις και δεν ήθελε να σηκώσει το θέμα και γίνει μια δεύτερη στραβή μετά τον Φύσσα Μέσες άκρες το χει πει και ο λαγός και ήταν ένας απο λόγος που τα έσπασαν
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Ο Λαγός είχε υπονοήσει ότι ήθελε να ανταπαντήσουν. Δεν ξέρω αν θα ήταν πολύ έξυπνο από μεριάς Χ.Α. να δοκιμάσουν να κάνουν πόλεμο με Στεφ, Βλαστό και λοιπούς.
Ο Λαγός είχε υπονοήσει ότι ήθελε να ανταπαντήσουν. Δεν ξέρω αν θα ήταν πολύ έξυπνο από μεριάς Χ.Α. να δοκιμάσουν να κάνουν πόλεμο με Στεφ, Βλαστό και λοιπούς.
σωστα ο βλαστος είχε ακρες σε κυπ και πάνο καμμένο
Ο Φουντούλης ήταν στην φρουρά του Χοντρού και μπράβος της νύχτας. Γνώριζε για όλες τις βρωμοδουλειές του κοντόχοντρου και τα πάρε δώσε με τα Πάκια για προστασία.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.