Προσπαθώ με τον καιρό να ρίχνω το ποσοστό λίπους και να αυξάνω τη μυικότητά μου. Τα (πολλά) γλυκά δε θα με βοηθήσουν.Gherschaagk έγραψε: ↑13 Οκτ 2020, 23:10Τι έχει το physique σου δλδ;GeorgeAEL64 έγραψε: ↑13 Οκτ 2020, 23:08Εγώ σπάνια τρώω τέτοια γλυκά πλέον. Όχι λόγω γεύσης προφανώς, απλώς μου είναι δύσκολο να διατηρήσω ή να βελτιώσω το psysique μου με τέτοια γλυκά.Gherschaagk έγραψε: ↑13 Οκτ 2020, 23:04
Ναι ρε φίλε αλλά δεν είναι μιλφέιγ ξέρω γω, ούτε Πάβλοβα, ούτε Λέμον πάη. Για μια φορά καλή είναι. Για συνέχεια όχι.
Αλλά οκ συνήθεια είναι, αν έχεις ένα διαφορετικό τρόπο ζωής και γλυκά και πιτόγυρα να σου φέρνουν μπροστά σου δεν έχεις θέμα να πεις όχι.
Γλυκά που φτιάξαμε σήμερα
- GeorgeAEL64
Re: Γλυκά που φτιάξαμε σήμερα
Εγώ έτσι τα τρώω τα μήλα σκληρά, τραγανά και γλυκά. Ποια ποικιλία θα συνιστούσες για τώρα;dna replication έγραψε: ↑13 Οκτ 2020, 22:42τα μήλα τώρα στην εποχή τους είναι σκληρά και τραγανά, όταν ζαχαρώσουν λιγάκι γίνεται καλύτερη η μηλόπιτα.Naida έγραψε: ↑13 Οκτ 2020, 21:51Νήμα για φαγιά έχουμε. Νήμα για γλυκά έχουμε; δεν έχουμε. Να γράφουμε τι φτιάξαμε. Από κεκακι απλοϊκό μέχρι ξέρω γω φρουτομπακλαβά με χειροποίητο φύλλο. Με φώτο παρακαλώ.
Έκανα σήμερα μια μηλοπιτα αναποδη. Εκτός από αναποδη είναι και αποτυχία. Ανάθεμα αν ακολούθησα τη συνταγή σωστά ή ξέχασα υλικά. Ψωμενια βγήκε με τα μήλα να μην έχουν καραμελώσει
Ακούω στο βάθος του μυαλού μου τον Αγις να φωνάζει "Αχρηστηηηη".
Είναι παραδόξως πολύ νόστιμη.
Τα πειστήρια του εγκλήματος
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Keto?GeorgeAEL64 έγραψε: ↑13 Οκτ 2020, 23:13Προσπαθώ με τον καιρό να ρίχνω το ποσοστό λίπους και να αυξάνω τη μυικότητά μου. Τα (πολλά) γλυκά δε θα με βοηθήσουν.Gherschaagk έγραψε: ↑13 Οκτ 2020, 23:10Τι έχει το physique σου δλδ;GeorgeAEL64 έγραψε: ↑13 Οκτ 2020, 23:08
Εγώ σπάνια τρώω τέτοια γλυκά πλέον. Όχι λόγω γεύσης προφανώς, απλώς μου είναι δύσκολο να διατηρήσω ή να βελτιώσω το psysique μου με τέτοια γλυκά.
Αλλά οκ συνήθεια είναι, αν έχεις ένα διαφορετικό τρόπο ζωής και γλυκά και πιτόγυρα να σου φέρνουν μπροστά σου δεν έχεις θέμα να πεις όχι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Για να μην είναι σκέτη γαλατίλα.Καραμελίτσα έγραψε: ↑13 Οκτ 2020, 23:13Εννοείς για να ελαττώνεις τη ζάχαρη; Ή αλλάζει και την υφή;Gherschaagk έγραψε: ↑13 Οκτ 2020, 23:12Κάνω πολύ ωραία κρέμα γαλατόπιτας με χυμό πορτοκάλι.Καραμελίτσα έγραψε: ↑13 Οκτ 2020, 23:09Ναι, μετά από δυο τρεις φορές οι μπάρες πρωτείνης έχουν γεύση σα φάρμακο.
Το τέλειο γλυκό πρωτεϊνης είναι η γαλατόπιτα ιδιαίτερα αν είναι άγλυκη.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Γάλα και χυμό πορτοκάλι μαζί; για κάποιο λόγο μου χτυπάει καμπανάκι αλλά δεν θυμάμαι γιατί.Gherschaagk έγραψε: ↑13 Οκτ 2020, 23:20Για να μην είναι σκέτη γαλατίλα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- GeorgeAEL64
Όχι, όχι. Βάρη με progressive overload και σωστή διατροφή δηλαδή να χτυπάω τα macros μου κάθε μέρα. Απλά πράγματα.Naida έγραψε: ↑13 Οκτ 2020, 23:18Keto?GeorgeAEL64 έγραψε: ↑13 Οκτ 2020, 23:13Προσπαθώ με τον καιρό να ρίχνω το ποσοστό λίπους και να αυξάνω τη μυικότητά μου. Τα (πολλά) γλυκά δε θα με βοηθήσουν.
- Καραμελίτσα
Α, εγώ έχω συνηθίσει τη βανίλια. Αλλά δεν ακούγεται άσχημο το πορτοκάλι.Gherschaagk έγραψε: ↑13 Οκτ 2020, 23:20Για να μην είναι σκέτη γαλατίλα.
Z
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κάνεις δεν είπε για πολλά γλυκά.GeorgeAEL64 έγραψε: ↑13 Οκτ 2020, 23:13Προσπαθώ με τον καιρό να ρίχνω το ποσοστό λίπους και να αυξάνω τη μυικότητά μου. Τα (πολλά) γλυκά δε θα με βοηθήσουν.Gherschaagk έγραψε: ↑13 Οκτ 2020, 23:10Τι έχει το physique σου δλδ;GeorgeAEL64 έγραψε: ↑13 Οκτ 2020, 23:08
Εγώ σπάνια τρώω τέτοια γλυκά πλέον. Όχι λόγω γεύσης προφανώς, απλώς μου είναι δύσκολο να διατηρήσω ή να βελτιώσω το psysique μου με τέτοια γλυκά.
Εγώ 18 μήνες πριν περίπου είχα το ποσοστό λίπους στο 18%. Για γυναίκα είναι χαμηλό. Για αυτό σκέφτηκα να χαλαρώσω λίγο και να φάω. Έφαγα και γλυκά αλλά από σήμερα το πρωί πονάει ο λαιμός και σ' εμένα αυτό είναι ένδειξη πως κατανάλωσα πολλή ζάχαρη, δεν την αντέχω. Παρόλα αυτά, αν θέλω μπάρα προτιμώ παστέλι, έτρωγα ένα πριν πάω στον χορό παλιά, ή ένα κανονικό γλυκό.
Oh I noticed that already.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι το ξέρω, σε ίσες ποσότητες είναι ταμάμ για την δυσκοιλιότητα. Στην περίπτωση της γαλατόπιτας είναι απλά κάτι το διαφορετικό.Naida έγραψε: ↑13 Οκτ 2020, 23:23Γάλα και χυμό πορτοκάλι μαζί; για κάποιο λόγο μου χτυπάει καμπανάκι αλλά δεν θυμάμαι γιατί.

- GeorgeAEL64
Τι πάθατε με τα λεπτά δάχτυλα? Χαχαχα
Τι να είναι? Χοντρά?
Τι να είναι? Χοντρά?

Παλι μπαναρατε τον Αγι;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
τα κλασσικά ντελισιους μαζί με τα σταρκιν και ρεντ τσιφ (κόκκινα) είναι τώρα στην καλύτερη εποχή τους
Να μη λέει για τον ΣΥΡΙΖΑ

Σοβαρά τώρα τον μπανάρανε; Τι έκανε ο παπάρας; Βασικά δεν βρίζει ποτέ.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Ένα γλυκάκι με την ησυχία μας δεν μπορούμε να φάμε πχια.
- Καραμελίτσα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κάθε που χειμωνιάζει, σκέφτομαι γλυκά τον hellegennes...
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 28 Νοέμ 2023, 21:22 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 67 Απαντήσεις
- 1798 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
29 Νοέμ 2023, 19:03
-