τον εκφοβιζαν στο σχολειο,

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: τον εκφοβιζαν στο σχολειο,

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 10 Ιούλ 2018, 10:53

Otto Weininger έγραψε:
10 Ιούλ 2018, 10:51
Δεν είναι θέμα καταπίεσης enaon. Πρέπει να αλλάξεις σκεπτικά.
δεν έχω λόγο βρέ, δεν μπορεί να με μπουλάρει κανένας και δεν μου αρέσει να δέρνω. Αλλά αν τιμωρούσα τις προθέσεις δεν θα ήμουν μια χαρά νομίζω, αυτό λέω μόνο.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 10 Ιούλ 2018, 10:54

enaon έγραψε:
10 Ιούλ 2018, 10:53
Otto Weininger έγραψε:
10 Ιούλ 2018, 10:51
Δεν είναι θέμα καταπίεσης enaon. Πρέπει να αλλάξεις σκεπτικά.
δεν έχω λόγο βρέ, δεν μπορεί να με μπουλάρει κανένας και δεν μου αρέσει να δέρνω. Αλλά αν τιμωρούσα τις προθέσεις δεν θα ήμουν μια χαρά νομίζω, αυτό λέω μόνο.
Γενικότερα το λέω. Η λογική που έχεις, ότι "τιμωρούμε το αποτέλεσμα και όχι την πρόθεση" είναι λάθος.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 10 Ιούλ 2018, 10:58

bizeli έγραψε:
09 Ιούλ 2018, 22:47

Και τέλος. Εμείς όταν λέμε απαγορεύονται κινητά στα σχολεία ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ και αυτό είναι ΝΟΜΟΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ.
Στα γυμνασιολύκεια οι μαθητές το έχουν τούμπανο και οι καθηγητές κρυφό καμάρι. Άλλος ένας νόμος που δεν εφαρμόζεται στη δευτεροβάθμια και όλοι κάνουν τα στραβά μάτια.

στα υπολοιπα μοιαζει να εχεις δικιο, αλλα εδω διαφωνω. τα παιδια πρεπει να εχουν κινητο παντα μαζι τους, σε καθε περιπτωση που ειναι μακρια απο τους γονεις τους. σε καθε ηλικια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Ιούλ 2018, 11:02

Ασέβαστος έγραψε:
10 Ιούλ 2018, 10:58
bizeli έγραψε:

Και τέλος. Εμείς όταν λέμε απαγορεύονται κινητά στα σχολεία ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ και αυτό είναι ΝΟΜΟΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ.
Στα γυμνασιολύκεια οι μαθητές το έχουν τούμπανο και οι καθηγητές κρυφό καμάρι. Άλλος ένας νόμος που δεν εφαρμόζεται στη δευτεροβάθμια και όλοι κάνουν τα στραβά μάτια.

στα υπολοιπα μοιαζει να εχεις δικιο, αλλα εδω διαφωνω. τα παιδια πρεπει να εχουν κινητο παντα μαζι τους, σε καθε περιπτωση που ειναι μακρια απο τους γονεις τους. σε καθε ηλικια.
Ε, ας έχουν ένα εξτρά κινητό που θα δέχεται και θα κάνει κλήσεις στους γονείς και σε κάποια άλλα πρόσωπα. Και ας πηγαίνουν στο σχολείο με αυτό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 10 Ιούλ 2018, 11:03

Otto Weininger έγραψε:
10 Ιούλ 2018, 10:54
Γενικότερα το λέω. Η λογική που έχεις, ότι "τιμωρούμε το αποτέλεσμα και όχι την πρόθεση" είναι λάθος.
διαφωνώ, νομίζω είναι σωστή προφανώς, αλλιώς θα τιμωρούσα τις προθέσεις. Σε κάθε περίπτωση η δική μου εμπειρία λέει οτι το ξύλο δεν σωφρονίζει, δεν θα γίνει καλύτερο παιδί εκείνος που σάπισες, αν αλλάξει θα γίνει χειρότερος. Τις συγκρούσεις τις κάνουμε όταν η πλάτη βρει τοίχο και δεν έχουμε τρόπο να ξεφύγουμε, και ο απέναντι πρέπει να μην σηκωθεί ξανά γιατί το πρόβλημα θα μετατεθεί για πιο μετά, διογκωμένο. Δεν έχω βρεθεί ποτέ εκεί ευτυχώς.
Otto Weininger έγραψε:
10 Ιούλ 2018, 10:46
Πάντως στην αυτοάμυνα αντιδράς στην πρόθεση και όχι στο αποτέλεσμα.
όχι στις πολεμικές τέχνες που μου αρέσουν, υπάρχουν δύο κόσμοι προφανώς, εμένα μου αρέσει να ξέρω ότι κατάφερα να μην δείρω κάποιον, δεν με νοιάζει τι ήθελε να κάνει ο κάθε ένας μέσα στο κεφάλι του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 10 Ιούλ 2018, 11:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Ιούλ 2018, 11:14

enaon έγραψε:
10 Ιούλ 2018, 11:03
Otto Weininger έγραψε:
διαφωνώ, νομίζω είναι σωστή προφανώς, αλλιώς θα τιμωρούσα τις προθέσεις. Σε κάθε περίπτωση η δική μου εμπειρία λέει οτι το ξύλο δεν σωφρονίζει, δεν θα γίνει καλύτερο παιδί εκείνος που σάπισες, αν αλλάξει θα γίνει χειρότερος. Τις συγκρούσεις τις κάνουμε όταν η πλάτη βρει τοίχο και δεν έχουμε τρόπο να ξεφύγουμε, και ο απέναντι πρέπει να μην σηκωθεί ξανά γιατί το πρόβλημα θα μετατεθεί για πιο μετά, διογκωμένο. Δεν έχω βρεθεί ποτέ εκεί ευτυχώς.
Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη μου σκέψη όταν είδα τον μικρό στην πρώτη πρόσκρουση με τη σκληρή πραγματικότητα :lol: , σκέφτηκα ότι θα σπάσουν κάποια κόκκαλα και θα κυνηγάνε μετά τον μπιγκ γκάι.

Έστω όμως ότι δεν τον χτύπαγε και τον κρέμαγε από τη μπλούζα του σε κάποιο ψηλό καρφί στον τοίχο. Και να τον άφηνε εκεί να χτυπιέται μπαίνοντας μπροστά σε όποιον πήγαινε να τον κατεβάσει για κανένα δεκάλεπτο. Θα το θεωρούσες καλύτερο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 10 Ιούλ 2018, 11:18

Μακαρι να ειχε αντισταθει αναλογα και το παλικαρι που αυτοκτονησε...

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε:
23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 10 Ιούλ 2018, 11:19

ΓΑΛΗ έγραψε:
10 Ιούλ 2018, 11:14
άφηνε εκεί να χτυπιέται μπαίνοντας μπροστά σε όποιον πήγαινε να τον κατεβάσει για κανένα δεκάλεπτο. Θα το θεωρούσες καλύτερο;
όχι πολύ αλλά ναι, θα το προτιμούσα αν είχα αυτά τα δύο μόνο. Γενικά εγώ θεωρώ οτι αν κλέβεις τον κλέφτη είσαι κλέφτης, αν δέρνεις τον μαλάκα είσαι μαλάκας κλπ, δεν δικαιολογούν οι άλλοι τα αδικαιολόγητα.

θα μπορούσε να τον αφήσει ανάπηρο και μετά να τον ρωτάει το μπιζέλι πώς το έπαθε κλπ κλπ. Βασικά δεν ξέρω κανένα καλό παιδάκι που θα κοπάναγε έτσι κάτι ζωντανό κάτω χωρίς να κυνδυνέυει ο ίδιος καθόλου, σίγουρα κόπανος ο αδύναμος αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι υπάρχει και ένας καλός κάπου απαραίτητα, είναι πολύ πιθανό συνήθως απλά να είναι δύο οι κόπανοι.

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 10 Ιούλ 2018, 11:23

enaon έγραψε:
10 Ιούλ 2018, 11:19
ΓΑΛΗ έγραψε:
άφηνε εκεί να χτυπιέται μπαίνοντας μπροστά σε όποιον πήγαινε να τον κατεβάσει για κανένα δεκάλεπτο. Θα το θεωρούσες καλύτερο;
όχι πολύ αλλά ναι, θα το προτιμούσα αν είχα αυτά τα δύο μόνο. Γενικά εγώ θεωρώ οτι αν κλέβεις τον κλέφτη είσαι κλέφτης, αν δέρνεις τον μαλάκα είσαι μαλάκας κλπ, δεν δικαιολογούν οι άλλοι τα αδικαιολόγητα.

θα μπορούσε να τον αφήσει ανάπηρο και μετά να τον ρωτάει το μπιζέλι πώς το έπαθε κλπ κλπ. Βασικά δεν ξέρω κανένα καλό παιδάκι που θα κοπάναγε έτσι κάτι ζωντανό κάτω χωρίς να κυνδυνέυει ο ίδιος καθόλου, σίγουρα κόπανος ο αδύναμος αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι υπάρχει και ένας καλός κάπου απαραίτητα, είναι πολύ πιθανό συνήθως απλά να είναι δύο οι κόπανοι.
Να αναγνωρισει την αδυναμια του και να μην ψαχνεται. Κανεις δε μπορει να ξερει σε τι τρελο θα πεσει ανα πασα ωρα και στιγμη. Το μεγαλοσωμο παιδι δεν αντιδρα αρχικα και στη συνεχεια αμυνεται. Ε ποσο!!! Τι επρεπε να κανει αφου ο αλλος επιμενει; να του πει... "Θα σε παρακαλουσα να μην το συνεχισεις αυτο, επειδη μενοχλει";

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε:
23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει

Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos » 10 Ιούλ 2018, 11:24

bizeli έγραψε:
........................
bizeli, σε ιδιωτικό σχολείο δουλεύεις ;
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Ιούλ 2018, 11:28

enaon έγραψε:
10 Ιούλ 2018, 11:19
ΓΑΛΗ έγραψε:

Έγραψα κάτι μη βίαιο. Σωματικά τουλάχιστον. Πρότεινε κάτι άλλο.

Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου αλλά ενίοτε οι "ανώτερες" συμπεριφορές εκλαμβάνονται ως δειλία, υποχώρηση και τελικώς προσφέρουν περισσότερο κεκτημένο χώρο στον μαλάκα. Ή όχι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 10 Ιούλ 2018, 11:30

ναι κάστομ το κατάλαβα, διαφωνώ όμως. Νομίζω οτι δεν είχες την ισχύ να δοκιμάσεις την θεωρία σου. Γενικά παιδιά, νομίζω η δύναμη υπάρχει αποτρεπτικά. Εγώ ναι, θα τον παρακαλούσα να σταματήσει, πολλες φορές, αν ένοιωθα απειλή σοβαρή θα τον έσφιγγα να σβήσει, αλλά θα τον ακουμπούσα ευγενικά στο πάτωμα να μην χτυπήσει στο τέλος. Γενικά δεν κερδίζεις κάτι νομίζω αν κοπανήσεις τον άλλον, θα χάσουν όλοι.

γάλη νομίζω απαντάω και σε εσένα, εγώ δεν βλέπω ντροπή όταν κάνω πίσω, το βλέπω τιμή μου που τα κατάφερα.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 10 Ιούλ 2018, 11:33

enaon έγραψε:
10 Ιούλ 2018, 11:03
Otto Weininger έγραψε:
Otto Weininger έγραψε:
10 Ιούλ 2018, 10:46
Πάντως στην αυτοάμυνα αντιδράς στην πρόθεση και όχι στο αποτέλεσμα.
όχι στις πολεμικές τέχνες που μου αρέσουν, υπάρχουν δύο κόσμοι προφανώς, εμένα μου αρέσει να ξέρω ότι κατάφερα να μην δείρω κάποιον, δεν με νοιάζει τι ήθελε να κάνει ο κάθε ένας μέσα στο κεφάλι του.
Ναι, οκ. Εγώ μιλάω καθαρά τεχνικά και σε γενικές γραμμές.

Απλά έχε στο νου σου ότι αν περιμένεις να συμβεί κάτι για να αντιδράσεις, την έχεις πατήσει.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 10 Ιούλ 2018, 11:36

Otto Weininger έγραψε:
10 Ιούλ 2018, 11:33
Ναι, οκ. Εγώ μιλάω καθαρά τεχνικά και σε γενικές γραμμές.

Απλά έχε στο νου σου ότι αν περιμένεις να συμβεί κάτι για να αντιδράσεις, την έχεις πατήσει.
και εγώ τεχνικά μιλάω, είναι δύο κόσμοι, στις ανατολικές τέχνες κάνεις άμυνα οπότε κάποιος πρέπει να επιτεθεί πρώτα :)

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Ιούλ 2018, 11:36

enaon έγραψε:
10 Ιούλ 2018, 11:30

γάλη νομίζω απαντάω και σε εσένα, εγώ δεν βλέπω ντροπή όταν κάνω πίσω, το βλέπω τιμή μου που τα κατάφερα.
Κι εγώ δεν νοιώθω ντροπή για τις φορές που έκανα πίσω με πραγματικά θετική πρόθεση.

Αλλά σήμερα τις θεωρώ χαμένο χρόνο και τίποτα περισσότερο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών