Τι έφαγα έξω, το νήμα του μπεκιάρη.
Re: Τι έφαγα έξω, το νήμα του μπεκιάρη.
Καλά, χοντρικης δεν ειναι
Αλλα ζήλεψα
Αλλα ζήλεψα
να πάω λίγο κόντρα και στην νύχτα δλδ. το ζαρκαδάκι είναι η νύχτα; 

Οχι αλλα έχουν τουλάχιστον ενα κοινό: Με αντιπαθουνthe comet the course the tail έγραψε: ↑09 Οκτ 2020, 00:05να πάω λίγο κόντρα και στην νύχτα δλδ. το ζαρκαδάκι είναι η νύχτα;

λογικό.Adidas έγραψε: ↑09 Οκτ 2020, 00:12Οχι αλλα έχουν τουλάχιστον ενα κοινό: Με αντιπαθουνthe comet the course the tail έγραψε: ↑09 Οκτ 2020, 00:05να πάω λίγο κόντρα και στην νύχτα δλδ. το ζαρκαδάκι είναι η νύχτα;
Έφαγα πλατεία Βαθης. Αυτοκαθαριζομενα πεζοδρομια απο ροχαλες και σταξιμο ασυντηρητων κλιματιστικών, αγέλες απο λαθροορκ που απο την πολυ απόγνωση του πολέμου, δεν κατεβαίνει μπουκιά μετα την τέταρτη πίτα, ματατζήδες με πολιτικά που κοιτάζουν γυρω τους επιφυλακτικα για παρατηρητικους κουκουλοφλώρουςthe comet the course the tail έγραψε: ↑09 Οκτ 2020, 00:12λογικό.Adidas έγραψε: ↑09 Οκτ 2020, 00:12Οχι αλλα έχουν τουλάχιστον ενα κοινό: Με αντιπαθουνthe comet the course the tail έγραψε: ↑09 Οκτ 2020, 00:05να πάω λίγο κόντρα και στην νύχτα δλδ. το ζαρκαδάκι είναι η νύχτα;
Πίτα με μαριναρισμένο καλαμάκι κοτόπουλο, ψιλοκομμένο λάχανο, μαϊδανό πιο φρέσκο και απο ντελικατεσεν στο Κολωνάκι, πατάτες ίσων αυτοκτονικων τασεων με τις δικες σου, 3 σος, καυτερή, με ταχίνι, τζατζικοειδή χωρις αγγούρι, αραβική πίτα και ζέσταμα σε τοστιέρα με 1 κιλό αλουμινόχαρτο.
Ο ιδιοκτήτης Αιγύπτιος, χαμογελαστός, ευγενικός, 2 ευρω με ΦΠΑ χωρις να χρειάζεται να ξεροβηξεις. Οχι το μαγαζι που αποθεωνε η lifo με το αζημίωτο, το διπλανό. Μάσκες με μύτη εκτός.
Απο τα λίγα γευματα στην Αθηνα που αξίζει να ρισκάρεις τον ιό ή την απόγνωση στα βλεματα όσων δεν ειναι απλοι περαστικοί.
Adidas έγραψε: ↑09 Οκτ 2020, 00:21Έφαγα πλατεία Βαθης. Αυτοκαθαριζομενα πεζοδρομια απο ροχαλες και σταξιμο ασυντηρητων κλιματιστικών, αγέλες απο λαθροορκ που απο την πολυ απόγνωση του πολέμου, δεν κατεβαίνει μπουκιά μετα την τέταρτη πίτα, ματατζήδες με πολιτικά που κοιτάζουν γυρω τους επιφυλακτικα για παρατηρητικους κουκουλοφλώρους
Πίτα με μαριναρισμένο καλαμάκι κοτόπουλο, ψιλοκομμένο λάχανο, μαϊδανό πιο φρέσκο και απο ντελικατεσεν στο Κολωνάκι, πατάτες ίσων αυτοκτονικων τασεων με τις δικες σου, 3 σος, καυτερή, με ταχίνι, τζατζικοειδή χωρις αγγούρι, αραβική πίτα και ζέσταμα σε τοστιέρα με 1 κιλό αλουμινόχαρτο.
Ο ιδιοκτήτης Αιγύπτιος, χαμογελαστός, ευγενικός, 2 ευρω με ΦΠΑ χωρις να χρειάζεται να ξεροβηξεις. Οχι το μαγαζι που αποθεωνε η lifo με το αζημίωτο, το διπλανό. Μάσκες με μύτη εκτός.
Απο τα λίγα γευματα στην Αθηνα που αξίζει να ρισκάρεις τον ιό ή την απόγνωση στα βλεματα όσων δεν ειναι απλοι περαστικοί.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Καφενειο παλαιας κοπης στα γιαννενα ,καλο τσιπουρο , καλοί μεζεδες ,καλη τιμη ,μειον οι πτσαραδες που ρκαναν κορτε στην ρωσιδα ιδιοκτητρια
ΘΑ φάω
Προβατίνα κοντοσούβλι
Προβατίνα κοντοσούβλι
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Η προβατίνα κοντοσούβλι δεν είναι τριπολιτσώτικο έδεσμα.
Κάποτε-όταν ήμουν μικρούτσικη παιδούλα-βρεθήκαμε σε ένα χωριό στην Εύβοια που μας είχανε στείλει, ζήτησε ο φάδερ ψητό-κλασσικά- και λέει ο ταβερνιάρης, τώρα που μου 'ρθατε δεν έχω σχεδόν τίποτα άλλη φορά να με παίρνετε τηλέφωνο, να σας βάλω προβατίνα κοντοσούβλι μόνο αυτό έχω, α καλά λέει ο φάδερ, προβατίνα κοντοσούβλι, λογάριασε τί θα φάμε, όταν το έφαγε όμως λογάριασε καλά
, έπιασε και φιλία με τον ταβερνιάρη που τον είχε δείρει ένας χωροφύλακας στα νιάτα του και έτσι έγινε αριστερός, αααχ ωραία χρόνια, μασούλαγα την προβατίνα και άκουγα ιστορίες για τον εμφύλιο μες στην αθωότητά μου...
Μετά, ήρθε το φόρουμ.
Κάποτε-όταν ήμουν μικρούτσικη παιδούλα-βρεθήκαμε σε ένα χωριό στην Εύβοια που μας είχανε στείλει, ζήτησε ο φάδερ ψητό-κλασσικά- και λέει ο ταβερνιάρης, τώρα που μου 'ρθατε δεν έχω σχεδόν τίποτα άλλη φορά να με παίρνετε τηλέφωνο, να σας βάλω προβατίνα κοντοσούβλι μόνο αυτό έχω, α καλά λέει ο φάδερ, προβατίνα κοντοσούβλι, λογάριασε τί θα φάμε, όταν το έφαγε όμως λογάριασε καλά

Μετά, ήρθε το φόρουμ.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Προβατίνα κοντοσούβλι έχω φάει στην Ελασσόνα, αλλά εκεί το λένε κεμπάπ. Γαμάει.Σουβλίτσα έγραψε: ↑15 Οκτ 2020, 23:41Η προβατίνα κοντοσούβλι δεν είναι τριπολιτσώτικο έδεσμα.
Κάποτε-όταν ήμουν μικρούτσικη παιδούλα-βρεθήκαμε σε ένα χωριό στην Εύβοια που μας είχανε στείλει, ζήτησε ο φάδερ ψητό-κλασσικά- και λέει ο ταβερνιάρης, τώρα που μου 'ρθατε δεν έχω σχεδόν τίποτα άλλη φορά να με παίρνετε τηλέφωνο, να σας βάλω προβατίνα κοντοσούβλι μόνο αυτό έχω, α καλά λέει ο φάδερ, προβατίνα κοντοσούβλι, λογάριασε τί θα φάμε, όταν το έφαγε όμως λογάριασε καλά, έπιασε και φιλία με τον ταβερνιάρη που τον είχε δείρει ένας χωροφύλακας στα νιάτα του και έτσι έγινε αριστερός, αααχ ωραία χρόνια, μασούλαγα την προβατίνα και άκουγα ιστορίες για τον εμφύλιο μες στην αθωότητά μου...
Μετά, ήρθε το φόρουμ.
Ordem e Progresso.
Σήμερα έχω καλέσει προσώπατο σε τραπέζι το βράδυ, ευχάριστη παρέα -όχι θηλυκιά, δεν ξενοκοιτάζω- φίλος άξιος και καλοφαγάς. Του έχω κλείσει σε καλή κουζίνα, ελπίζω να περάσουμε όμορφα.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τον έφαγα σαν άνδρας
από Ζενίθεδρος » 01 Δεκ 2023, 18:30 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 0 Απαντήσεις
- 683 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
01 Δεκ 2023, 18:30
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 963 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
26 Οκτ 2023, 22:58
-