ναι μπράβο τους που κάνανε τη δουλειά τους και καταδίκασαν τους φασήστες.
εγώ φοβόμουν ότι σε αυτή τη χώρα υπάρχει πλέον πολύ διαπλοκή.
Δες τη λίστα ονομάτων των βουλευτών της ΧΑ το 2012. Δες τη λίστα των καταδικασθέντων. Δες και ποιοι πήραν ελαφρυντικά και ποιοι ψήφισαν σταύρο δήμα, άκου και το βιντεο μπαλτάκου και όλες οι απορίες σου θα λυθούν.nick έγραψε: ↑14 Οκτ 2020, 14:00Απλα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται η επιλογη των κατηγορουμενων.Υδράργυρος έγραψε: ↑14 Οκτ 2020, 13:52Μπορε΄ινα εξαιρεθεί ο φουντουλης που μπορεί να ισχυριστείο οτι τιμης ένεκεν μπήκε ευροβουλευτής για να τσεπώσει την αποζημίωση
Οι άλλοι μέσα.
Δε μπορώ να καταλάβω την κάψα να τη γλιτώσουν οι παρακρατικοί εγκλημα΄τιες της ΧΑ
Θα μπορουσαν να καταδικασουν και τον πατερα Φουντουλη με ελαφρυντικο το θανατο του γιου του.
άρα η εγκληματική οργάνωση έπαψε να υφίσταται μετά το 2013 και όσοι εντάχθηκαν τότε ήταν καθαροί?Rocco Siffredi έγραψε: ↑14 Οκτ 2020, 14:02ο φουντουλης ητανε κατηγορουμενος;
οταν εγιναν οι διωξεις το 13 δεν πρεπει ναταν μετα ειχε βαλει υποψηφιοτητα
με μπερδεύεις. Καταδίκασαν τους φασίστες ή τους εγκληματίες? Τον φασίστα πλεύρη γιατί τον αφήσαν απέξω?giorgos mpekos έγραψε: ↑14 Οκτ 2020, 14:07ναι μπράβο τους που κάνανε τη δουλειά τους και καταδίκασαν τους φασήστες.
Δεν θα πάνε φυλακή επειδή ήταν βουλευτές της ΧΑ
Δεν έχεις άδικο σε αυτό. Όπου είναι γκιουλενιστες βάλε είναι ΧΑτες και τα υπόλοιπα παραμένουν ίδια. Αν υπάρχει κάτι πιο βρώμικο στην Ελλάδα από την πολιτική είναι η δικαιοσύνη
Άρα το διευθυντήριο ενημέρωνε τους εκλεγέντες βουλευτές για την παράλληλη εκλγηματική δράση ενώ τους μη εκλεγέντες ζμπουτζατου. Αν δεν κάποιος έχανε την έδρα σε εκλογοδικείο και την κέρδιζε ο αμέσως επόμενως τι θα γινόταν?Beria έγραψε: ↑14 Οκτ 2020, 14:10Δεν θα πάνε φυλακή επειδή ήταν βουλευτές της ΧΑ
Όσοι εκτίσουν ποινή κάθειρξης θα είναι μόνο η ηγεσία
Οι υπόλοιποι τιμωρήθηκαν επειδή το δικαστήριο αποφάσισε ότι ήξεραν για την εγκληματική δράση και σιώπησαν. Αλλιώς εάν αναγνώριζε ότι συμμετείχαν στις αποφάσεις και την εγκληματική δράση θα τιμωρούνταν με κάθειρξη
όλοι όσοι είναι φασίστες και βαράνε τους ανθρώπους.Lord Brum έγραψε: ↑14 Οκτ 2020, 14:10με μπερδεύεις. Καταδίκασαν τους φασίστες ή τους εγκληματίες? Τον φασίστα πλεύρη γιατί τον αφήσαν απέξω?giorgos mpekos έγραψε: ↑14 Οκτ 2020, 14:07ναι μπράβο τους που κάνανε τη δουλειά τους και καταδίκασαν τους φασήστες.
Μην είστε άδικοι...ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑12 Οκτ 2020, 08:09Όσους λυγμούς και οδυρμούς έχ’ ένα Μακρονήσι
Τόσους φασίστες το κελί μπορεί να φυλακίσει!
Δικηγόρος δεν είμαι ούτε παρακολούθησα την δίκη από κοντά αλλά έχει γίνει λίγο τέντωμα των νόμων εδώ. Από το να τους εντάξουν όλους μαζί ως εγκληματική οργάνωση όσο και να τσουβαλιάσουν όλους όσους βγήκαν βουλευτές το 2012 με την ΧΑ . Εγώ έτσι διάβασα την απόφαση . Τώρα όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε.Beria έγραψε: ↑14 Οκτ 2020, 14:10Δεν θα πάνε φυλακή επειδή ήταν βουλευτές της ΧΑ
Όσοι εκτίσουν ποινή κάθειρξης θα είναι μόνο η ηγεσία
Οι υπόλοιποι τιμωρήθηκαν επειδή το δικαστήριο αποφάσισε ότι ήξεραν για την εγκληματική δράση και σιώπησαν. Αλλιώς εάν αναγνώριζε ότι συμμετείχαν στις αποφάσεις και την εγκληματική δράση θα τιμωρούνταν με κάθειρξη
Οι αστοί τρομάξανε
Επισης οσοι εκλεχτηκαν βουλευτες τον μαιο του 2012 αλλα δεν εκλεχτηκαν τον ιουνιο δεν ηταν μελη εγκληματικης οργανωσης οπως ο γκλετσος πχ αλλα αν δεν γινοταν εκλογες τον ιουνιο η ξαναβγαιναν θα ητανLord Brum έγραψε: ↑14 Οκτ 2020, 14:09άρα η εγκληματική οργάνωση έπαψε να υφίσταται μετά το 2013 και όσοι εντάχθηκαν τότε ήταν καθαροί?Rocco Siffredi έγραψε: ↑14 Οκτ 2020, 14:02ο φουντουλης ητανε κατηγορουμενος;
οταν εγιναν οι διωξεις το 13 δεν πρεπει ναταν μετα ειχε βαλει υποψηφιοτητα
Α ρε παναθηναικάκια μουνί τα έκανες