Οι ΝΒΑers έκοψαν το κρέας. Εσύ ακόμα τρως;
Re: Οι ΝΒΑers έκοψαν το κρέας. Εσύ ακόμα τρως;
Ναι. Αν ψηφίζουν οι αγελάδες.BlastFromThePast έγραψε: ↑05 Ιούλ 2020, 20:21Σε κάποιες δεκαετίες η πλειοψηφία των ανθρώπων θα ακολουθούν βίγκαν -ή έστω εν πολλοίς βίγκαν- διατροφή και σε μερικές δεκαετίες ακόμη η ιδέα ότι κάποτε υπήρχαν μέρη όπου στοίβαζες αγελάδες τη μία πάνω απ' την άλλη, τις πάχαινες και μετά τις έσφαζες θα φαίνεται όπως φαίνεται σήμερα η δουλεία.
-
Όχι, θα ψηφίζουν οι νορμάλ άνθρωποι και θα παίρνουν νορμάλ αποφάσεις γελώντας με κάποια ραμολιμέντα, κολλημένα στο παρελθόν.foscilis έγραψε: ↑14 Οκτ 2020, 16:57Ναι. Αν ψηφίζουν οι αγελάδες.BlastFromThePast έγραψε: ↑05 Ιούλ 2020, 20:21Σε κάποιες δεκαετίες η πλειοψηφία των ανθρώπων θα ακολουθούν βίγκαν -ή έστω εν πολλοίς βίγκαν- διατροφή και σε μερικές δεκαετίες ακόμη η ιδέα ότι κάποτε υπήρχαν μέρη όπου στοίβαζες αγελάδες τη μία πάνω απ' την άλλη, τις πάχαινες και μετά τις έσφαζες θα φαίνεται όπως φαίνεται σήμερα η δουλεία.
Συγνωμη αλλα θα επιμεινω οτι για να στεκει η αναλογια σου θα πρεπει, οπως εγινε με τους δουλους, να εχει καταργηθει καθε νομικη διακριση αναμεσα σε ανθρωπους και αγελαδες και αρα οι αγελαδες να ψηφιζουν (εφοσον πληρουν ολα τα αλλα κριτηρια πχ ιθαγενεια).
Απλως δεν το ειχες σκεφτει γιατι οπως ολοι οι μεταμοντερνοι cluster b προβληματικοι των σοσιαλ χωρις ζωη βλεπεις τη δουλεια υπο συναισθηματικο πρισμα και οχι ως ταξικο ζητημα.
Απλως δεν το ειχες σκεφτει γιατι οπως ολοι οι μεταμοντερνοι cluster b προβληματικοι των σοσιαλ χωρις ζωη βλεπεις τη δουλεια υπο συναισθηματικο πρισμα και οχι ως ταξικο ζητημα.
- Καραμελίτσα
Εμένα το βέγκαν δε με αγχώνει τόσο, όσο το σενάριο να παίρνουμε (οι μη πάμπλουτοι) τη ζωική μας πρωτεϊνη από έντομα.
Και να πω, ότι τα βέγκαν μπέργκερ που έσκασαν μύτη είναι οι χειρότερες ανθιυγιεινές αηδίες, και βάζω στοίχημα ότι σε 10 χρόνια θα μετράμε τους καρκίνους τους.
Και να πω, ότι τα βέγκαν μπέργκερ που έσκασαν μύτη είναι οι χειρότερες ανθιυγιεινές αηδίες, και βάζω στοίχημα ότι σε 10 χρόνια θα μετράμε τους καρκίνους τους.
Z
Είχα δει ένα έργο φαντασίας, τώρα δεν θυμάμαι τρένο ήταν μάλλον στους πάγους... που ταξίδευε συνέχεια και υπήρχαν δύο θέσεις η πρώτη που ήταν μέσα στην χλίδα και η δεύτερη που τρεφόταν από πρωτεΐνη κατσαρίδας που τρέφονταν από τα λήμματα τους.Καραμελίτσα έγραψε: ↑14 Οκτ 2020, 22:06Εμένα το βέγκαν δε με αγχώνει τόσο, όσο το σενάριο να παίρνουμε (οι μη πάμπλουτοι) τη ζωική μας πρωτεϊνη από έντομα.

Κάτι σαν τα κοπότουλα
- Καραμελίτσα
Εγώ το φοβάμαι ότι θα το ζήσουμε αυτό. Κάτι με την υπερθέρμανση αγελάδες γιοκ, κάτι με ιούς στα γουρούνια σουβλάκι γιοκ, θα αρχίσει κανά λιντλ να φέρνει μπέργκερ και σουβλάκια από κάμπιες και σκουλήκια και θα τα λέει μπέργκερ πρωτεϊνης.Zarkadaki έγραψε: ↑14 Οκτ 2020, 22:35Είχα δει ένα έργο φαντασίας, τώρα δεν θυμάμαι τρένο ήταν μάλλον στους πάγους... που ταξίδευε συνέχεια και υπήρχαν δύο θέσεις η πρώτη που ήταν μέσα στην χλίδα και η δεύτερη που τρεφόταν από πρωτεΐνη κατσαρίδας που τρέφονταν από τα λήμματα τους.Καραμελίτσα έγραψε: ↑14 Οκτ 2020, 22:06Εμένα το βέγκαν δε με αγχώνει τόσο, όσο το σενάριο να παίρνουμε (οι μη πάμπλουτοι) τη ζωική μας πρωτεϊνη από έντομα.
Z
Και γω το φοβάμαι, ήδη έχει αρχίσει δειλά δειλά από τις ζωοτροφές.Καραμελίτσα έγραψε: ↑14 Οκτ 2020, 22:49Εγώ το φοβάμαι ότι θα το ζήσουμε αυτό. Κάτι με την υπερθέρμανση αγελάδες γιοκ, κάτι με ιούς στα γουρούνια σουβλάκι γιοκ, θα αρχίσει κανά λιντλ να φέρνει μπέργκερ και σουβλάκια από κάμπιες και σκουλήκια και θα τα λέει μπέργκερ πρωτεϊνης.Zarkadaki έγραψε: ↑14 Οκτ 2020, 22:35Είχα δει ένα έργο φαντασίας, τώρα δεν θυμάμαι τρένο ήταν μάλλον στους πάγους... που ταξίδευε συνέχεια και υπήρχαν δύο θέσεις η πρώτη που ήταν μέσα στην χλίδα και η δεύτερη που τρεφόταν από πρωτεΐνη κατσαρίδας που τρέφονταν από τα λήμματα τους.Καραμελίτσα έγραψε: ↑14 Οκτ 2020, 22:06Εμένα το βέγκαν δε με αγχώνει τόσο, όσο το σενάριο να παίρνουμε (οι μη πάμπλουτοι) τη ζωική μας πρωτεϊνη από έντομα.
https://millennium.edu.gr/kainotomes-zw ... -start-up/
- Καραμελίτσα
Ξεκίνησε, ήδη κυκλοφόρησαν μπάρες πρωτεϊνης από τζιτζίκια στις ΗΠΑ

Z
Ξέρεις και σε κάποια φάση θα γίνεται σκάνδαλο επειδή νοθεύτηκαν με πρωτεΐνη κατσαρίδας, όπως με τα μπιφτέκια που ήταν νοθευμένα με άλογο.Καραμελίτσα έγραψε: ↑14 Οκτ 2020, 23:00Ξεκίνησε, ήδη κυκλοφόρησαν μπάρες πρωτεϊνης από τζιτζίκια στις ΗΠΑ
- Καραμελίτσα
- hellegennes

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Καθισες και την είδες όλη εκείνη την πίπα. Άντεξα μέχρι στο 5ο λεπτό.Zarkadaki έγραψε: ↑14 Οκτ 2020, 22:35Είχα δει ένα έργο φαντασίας, τώρα δεν θυμάμαι τρένο ήταν μάλλον στους πάγους... που ταξίδευε συνέχεια και υπήρχαν δύο θέσεις η πρώτη που ήταν μέσα στην χλίδα και η δεύτερη που τρεφόταν από πρωτεΐνη κατσαρίδας που τρέφονταν από τα λήμματα τους.Καραμελίτσα έγραψε: ↑14 Οκτ 2020, 22:06Εμένα το βέγκαν δε με αγχώνει τόσο, όσο το σενάριο να παίρνουμε (οι μη πάμπλουτοι) τη ζωική μας πρωτεϊνη από έντομα.
Κάτι σαν τα κοπότουλα
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Βλήμα έγραψε: ↑05 Ιούλ 2020, 20:12Έχω ρωτήσει διαιτολόγο: είναι η βίγκαν δίαιτα πιο υγιεινή;
Μου είπε: την ζημιά που θα σου κάνει το να τρως μπέργκερ κάθε μέρα και καθόλου σαλάτα ή φρούτα δεν θα σου την κάνει η βίγκαν δίαιτα. Αλλά αυτές οι υπερβολές δεν είναι ποτέ ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις διαιτολογικά.

εχω 3.5 χρονια να φαω φρουτο
ελαχιστα πρασινα
80% λιπος τρωω (με αλλους 12.000 στην Ελλαδα)
να του στειλω τις εξετασεις μου να σκισει τα χαρτια του?
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Ναι αλλα καθε ποτε χεζεις;Και το ευχαριστιεσαι η κοκκινιζεις ολοκληρος;akirav έγραψε: ↑15 Οκτ 2020, 01:57Βλήμα έγραψε: ↑05 Ιούλ 2020, 20:12Έχω ρωτήσει διαιτολόγο: είναι η βίγκαν δίαιτα πιο υγιεινή;
Μου είπε: την ζημιά που θα σου κάνει το να τρως μπέργκερ κάθε μέρα και καθόλου σαλάτα ή φρούτα δεν θα σου την κάνει η βίγκαν δίαιτα. Αλλά αυτές οι υπερβολές δεν είναι ποτέ ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις διαιτολογικά.
εχω 3.5 χρονια να φαω φρουτο
ελαχιστα πρασινα
80% λιπος τρωω (με αλλους 12.000 στην Ελλαδα)
να του στειλω τις εξετασεις μου να σκισει τα χαρτια του?
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κρέας με πατάτες ή κρέας με ρύζι;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 12 Απρ 2025, 12:40 » σε Μαγειρική - 27 Απαντήσεις
- 491 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
16 Απρ 2025, 00:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΕΔΔΗΕ: Επιβεβαιώνει ότι έκοψαν το ρεύμα σε 191 πλημμυροπαθείς αγρότες
από Frappezitis » 18 Ιαν 2024, 00:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 117 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
18 Ιαν 2024, 16:27
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 546 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
15 Δεκ 2023, 23:16