Καθηγητής μαχαίρωσε σκύλο στη μέση του δρόμου
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Καθηγητής μαχαίρωσε σκύλο στη μέση του δρόμου
Κρητικός ήταν ο καθηγητης;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
τα αρσενικά γουστάρουν κιόλας γκέοργκ ή έτσι νομίζω.
εσύ τι λες;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Πρέπει να βρεις τον τρόπο να του δώσεις γροθιά πάνω στο κρανίο από πάνω με φόρα προς τα κάτω κοφτή και δυνατή αυτό θα τον λιποθυμήσει για να μπορέσεις να του δέσεις και τα τέσσερα πόδια.
Αυτήν την ευκαιρία σου την δίνει εύκολα λόγω ύψους είσαι από πάνω.
Δυνατή γροθιά στο κρανίο από πάνω προς τα κάτω ,σε αντίθεση με τα κατσίκια και τα πρόβατα έχουν ευαισθησία στο κρανίο.
Όχι όμως να φοβηθείς να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και μια και έξω κάτω.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Το έχεις κάνει ποτέ και δεν ανταποκρίθηκαν; Στην γειτονιά μου κάποιος κάλεσε για ένα αδέσποτο που την είχε αράξει σε μια πυλωτή καμιά εβδομάδα και ήρθαν μέσα σε μιά ώρα, πιο γρήγορα και από το ΕΚΑΒ
Εξαρτάται απο τον δήμο, στον δικό μου ρώτησα για μια γάτα που ήθελα να στειρώσω και δεν είδα ανταπόκριση.
Στον δήμο σου που ανταποκρίθηκαν έχεις καμιά ιδέα που πήγανε τον σκύλο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 14 Οκτ 2020, 20:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σε ποια ταινια το εχεις δει να γινεται αυτο;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ναι τα μαζεύουν σε ένα χώρο ειδικό και ψάχνουν μέσω φιλόζωων να τους βρουν σπίτι, οι φιλόζωοι αναλαμβάνουν και τα έξοδα θεραπείας αν κάποιο είναι άρρωστο γιατί ο δήμος δεν πληρώνει για αυτό.
Μπράβο στον δήμο τότε.Zarkadaki έγραψε: ↑14 Οκτ 2020, 20:32Ναι τα μαζεύουν σε ένα χώρο ειδικό και ψάχνουν μέσω φιλόζωων να τους βρουν σπίτι, οι φιλόζωοι αναλαμβάνουν και τα έξοδα θεραπείας αν κάποιο είναι άρρωστο γιατί ο δήμος δεν πληρώνει για αυτό.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Ποιος μίλησε για ταινία. Θυμίζω ότι η κοπελιά είναι από την Κρήτη

Να απαιτήσετε από τον δήμο σας στην θέση του υπεύθυνου να είναι φιλόζωος, δεν μπορεί να την καλύπτει κάποιος άσχετος.
O Πατέρας μου όταν ήμουνα μικρή με έμαθε να σκοτώνω τα κουνέλια με ένα χτύπημα πάνω στο σβέρκο.
Κρατάς το κουνέλι από τα δύο πόδια έχει το κεφάλι του κάτω και εσύ με το χέρι δίνεις μια γροθιά με το ένα δάχτυλο σηκωμένο έτσι του χτυπάς τον νωτιαίο μυελό και έχει ακαριαίο θάνατο.
Αμέσως όμως πρέπει να του κόψεις την καρωτίδα να φύγει το αίμα να μην μείνει μέσα στο κρέας.
Μετά με έμαθε πώς να σφάζω κοτόπουλα.
Όχι κόβοντας τους το κεφάλι αλλά βάζοντας το μαχαίρι κάτω από το ράμφος και το βάζεις μέσα στο κεφάλι έτσι και ακαριαίο θάνατο έχει και το αίμα βγαίνει και δεν σε πιτσιλίζει.
Μετά με έμαθε πως να σφάζω αρνιά και κατσίκια.
Μετά πώς να ακινητοποιώ σκυλιά .
Τελοσπαντων αν σου την πεσει σκυλι μην προσπαθησεις να το βγαλεις νοκαουτ με μπουνια στο κεφαλι,καλυτερα κλωτσα το.Για το καλο σου το λεω.Niki έγραψε: ↑14 Οκτ 2020, 20:40O Πατέρας μου όταν ήμουνα μικρή με έμαθε να σκοτώνω τα κουνέλια με ένα χτύπημα πάνω στο σβέρκο.
Κρατάς το κουνέλι από τα δύο πόδια έχει το κεφάλι του κάτω και εσύ με το χέρι δίνεις μια γροθιά με το ένα δάχτυλο σηκωμένο έτσι του χτυπάς τον νωτιαίο μυελό και έχει ακαριαίο θάνατο.
Αμέσως όμως πρέπει να του κόψεις την καρωτίδα να φύγει το αίμα να μην μείνει μέσα στο κρέας.
Όχι κόβοντας τους το κεφάλι αλλά βάζοντας το μαχαίρι κάτω από το ράμφος και το βάζεις μέσα στο κεφάλι έτσι και ακαριαίο θάνατο έχει και το αίμα βγαίνει και δεν σε πιτσιλίζει.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Έτσι ξεκίνησε και ο Hannibal.Niki έγραψε: ↑14 Οκτ 2020, 20:40O Πατέρας μου όταν ήμουνα μικρή με έμαθε να σκοτώνω τα κουνέλια με ένα χτύπημα πάνω στο σβέρκο.
Μετά έγινε ταινία.
Μετά σειρά.
Aποδείχτηκε και μια μακρινή συγγένεια με τον Dexter.
Αν μου έρθει να με δαγκώσει θα το κλωτσήσω αν όμως δαγκώσει κάποιον δικό μου άνθρωπο και θέλω να πάω μια μέρα να το πιάσω θα πάω θα έχω το σκοινί μαζί μου και θα το πιάσω με μπουνιά.GoBack έγραψε: ↑14 Οκτ 2020, 20:41Τελοσπαντων αν σου την πεσει σκυλι μην προσπαθησεις να το βγαλεις νοκαουτ με μπουνια στο κεφαλι,καλυτερα κλωτσα το.Για το καλο σου το λεω.Niki έγραψε: ↑14 Οκτ 2020, 20:40O Πατέρας μου όταν ήμουνα μικρή με έμαθε να σκοτώνω τα κουνέλια με ένα χτύπημα πάνω στο σβέρκο.
Θα του φωνάξω θα έρθει κοντά και θα του δώσω μπουνιά από πάνω προς τα κάτω.
Θα το δέσω και θα το πάρω στην αστυνομία απλά τα πράματα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πρωτοβουλία μιας ζώνης και ενός δρόμου (BRI) Αξίζει τον κόπο για την Κίνα?
από Ίακχος » 17 Οκτ 2023, 18:08 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 210 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
17 Οκτ 2023, 18:08
-
-
- 24 Απαντήσεις
- 1357 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης
30 Αύγ 2023, 09:51
-
-
Νέα δημοσίευση Γαλλία: πετσετοκεφαλος μαχαίρωσε παιδιά και μωρά.
από Otto Weininger » 08 Ιουν 2023, 15:26 » σε Κοινωνικά θέματα - 42 Απαντήσεις
- 1660 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
15 Ιουν 2023, 15:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Την πίτα ολόκληρη ή το σκύλο χορτάτο; Τι από τα δύο προτιμάτε;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 19 Μαρ 2025, 11:16 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 2 Απαντήσεις
- 124 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
19 Μαρ 2025, 11:20
-