ΝΗΜΑ ΦΥΛΕΤΙΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ΝΗΜΑ ΦΥΛΕΤΙΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ
Μετά το κόστος κατάρρευσης και ένα σύντομο διάλειμμα για τις εορτές του πάσχα, έφτασε η στιγμή να σπρωχθεί ακόμη μακρύτερα ο φάκελος στο κομ τζι αρ.
Παραθέτω, λοιπόν πλήρες φυλετικό προφίλ, αποτέλεσμα ενδελεχούς όσο και δαπανηρής ανάλυσης γενετικού υλικού, και σας προσκαλώ να πράξετε αναλόγως, ώστε να διαπιστωθεί εγκαίρως τυχόν επιβάρυνση του φυλετικού υποβάθρου της κοινότητος, ώστε να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα.
(Παρακαλώ η συζήτηση να διεξαχθεί κοσμίως και με παράθεση τεκμηριωμένων στοιχείων. Μη επιστημονικές απόψεις θα γίνονται αντικείμενο χλεύης ή/ και καταγγελίας προς τους συντονιστάς)
Εντίτ και σημαντική υπενθύμιση: Το παρόν σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή σε φυλετικές διακρίσεις, εκκαθαρίσεις, βία και εγκλήματα μίσους, της εχθροπάθειας συμπεριλαμβανομένης. Επίσης, σε πλήρη ευθυγράμμιση με τους κανονισμούς GDPR της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απαγορεύεται η δημοσιοποίηση μη ανωνυματοποιημένων προσωπικών δεδομένων.
Παραθέτω, λοιπόν πλήρες φυλετικό προφίλ, αποτέλεσμα ενδελεχούς όσο και δαπανηρής ανάλυσης γενετικού υλικού, και σας προσκαλώ να πράξετε αναλόγως, ώστε να διαπιστωθεί εγκαίρως τυχόν επιβάρυνση του φυλετικού υποβάθρου της κοινότητος, ώστε να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα.
(Παρακαλώ η συζήτηση να διεξαχθεί κοσμίως και με παράθεση τεκμηριωμένων στοιχείων. Μη επιστημονικές απόψεις θα γίνονται αντικείμενο χλεύης ή/ και καταγγελίας προς τους συντονιστάς)
Εντίτ και σημαντική υπενθύμιση: Το παρόν σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή σε φυλετικές διακρίσεις, εκκαθαρίσεις, βία και εγκλήματα μίσους, της εχθροπάθειας συμπεριλαμβανομένης. Επίσης, σε πλήρη ευθυγράμμιση με τους κανονισμούς GDPR της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απαγορεύεται η δημοσιοποίηση μη ανωνυματοποιημένων προσωπικών δεδομένων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ την 11 Απρ 2018, 15:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Μαυροβασίλης
Re: ΝΗΜΑ ΦΥΛΕΤΙΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ
αποχαιρέτα το νορδικό κούρο που χάνεις 

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
96% βαλκανια δεν ακουγεται πολυ ευρωπαικο.Αχ μελαχροινακι με ποτισες φαρμακι ακουγεται.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Πες μας σελίδα που πρέπει να πάω, για να το ψάξω. Διαισθάνομαι ότι κατάγομαι από τους Κομνηνούς. 

Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Φαγανέ, μην επαναλαμβάνεις τα δυτικά ιστοριογραφικά στερεότυπα για τα ευλογημένα Βλακάνια.

Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
23andMe αλλά πλερώνεις, και πρέπει να δώσεις σάλιοΦωτιά στα τόπια έγραψε: ↑11 Απρ 2018, 13:44Πες μας σελίδα που πρέπει να πάω, για να το ψάξω. Διαισθάνομαι ότι κατάγομαι από τους Κομνηνούς.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
εγώ που είμαι Κρομανοειδής με μεσογειακή επίδραση που τοποθετούμαι ;;;;
δεν έχει επιλογή για σαρακατσάνους
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Είσαι υπέρ ή κατά της ομοσπονδιοποίησης της ευρωπαϊκής ένωσης;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑11 Απρ 2018, 14:08εγώ που είμαι Κρομανοειδής με μεσογειακή επίδραση που τοποθετούμαι ;;;;
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
με αυτονομία του καθε Ομοσπονδου κρατιδίου υπέρ,ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑11 Απρ 2018, 14:25Είσαι υπέρ ή κατά της ομοσπονδιοποίησης της ευρωπαϊκής ένωσης;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑11 Απρ 2018, 14:08εγώ που είμαι Κρομανοειδής με μεσογειακή επίδραση που τοποθετούμαι ;;;;
αλλιώς κατα!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ε, τί αυτονομία; Ομοσπονδία λέμε σε στυλ έπα ή γερμανία. Όση αυτονομία έχει η καλιφόρνια και βάδη-βυτερμβέργη θα έχεις κι εσύ... Τέσπα, μπες στο ευρωπαίος άλλου τύπου να είμαστε σίγουροι
Ειμαι απογονος του Αχιλλεα
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Κανένας δεν είναι Πόντιος
1 ψηφο εχει
1 ψηφο εχει
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Βάλε ένα πολλΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑11 Απρ 2018, 14:25Είσαι υπέρ ή κατά της ομοσπονδιοποίησης της ευρωπαϊκής ένωσης;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑11 Απρ 2018, 14:08εγώ που είμαι Κρομανοειδής με μεσογειακή επίδραση που τοποθετούμαι ;;;;
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
έχει γαμηθεί στα πολλ!
ψηφίστε και δωστε παλμό στα υπάρχοντα.
αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι!