Big brother και κορονοιός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Big brother και κορονοιός
Τόσο άβυζη ειναι η σκυλού? Δεν την εχω προσέξει.
Τιστομπούτσο εκει μέσα, όλες οι τσοντόβιες εχουν μπει?
Τιστομπούτσο εκει μέσα, όλες οι τσοντόβιες εχουν μπει?
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν την ειχα προσέξει καθόλου. Γενικά ειναι το ακριβώς αντίθετο του τύπου μου σε γυναίκα, το ολο στυλακι της, γι αυτο δεν την εχω παρατηρησει πολυ. Για μενα ειναι πολύ ντεκαβλέ και σαν γυναικα και σαν συμπεριφορά γενικότερα. Αλλα ημουν σίγουρος οτι θα ειναι subάκι. Κατι τετοιες, φαινομενικά μαγκίτισσες, περπατημένες, τσαμπουκαλούδες κτλ ειναι τα πιο τοπ σκλαβάκια, επιβεβαιωμένο αυτό.
Λογικα ναι, η σκυλού παίζει να ειναι. Αλλωστε η μονη ξανθια απο κει μέσα ειναι. Ηταν και εκεινη η χρυσαυγουλού μπουγατσοαγρότισσα που την πουλεψε, αλλα απ'οσο θυμάμαι εκεινη ειχε βυζάρες, οπότε δεν παιζει να ειναι εκείνη.
εντιτ: Ξανθιά ειναι και εκεινη η θεοπαλαβη η Κρητικιά,τωρα που τη θυμήθηκα, αλλα κι αυτη νομίζω οτι το 'χει το βυζάκι της.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 15 Οκτ 2020, 13:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι ρε η ρανια η αγρότισσα ήταν 2 μέτρα βυζαρου μπαρμπι που δεν ήξερε τι είναι το μαρούλι
Καμιά σχέση με τη φωτο
Η άλλη η τρελή θα ήταν υποψήφια μόνο αν στη φωτο στραπονιαζε τον αλλον
Καμιά σχέση με τη φωτο
Η άλλη η τρελή θα ήταν υποψήφια μόνο αν στη φωτο στραπονιαζε τον αλλον
Λοιπόν το είδα το 8λεπτο βιντεακι και είναι πράγματι η σκυλουvantono έγραψε: ↑15 Οκτ 2020, 13:24Δεν την ειχα προσέξει καθόλου. Γενικά ειναι το ακριβώς αντίθετο του τύπου μου σε γυναίκα, το ολο στυλακι της, γι αυτο δεν την εχω παρατηρησει πολυ. Για μενα ειναι πολύ ντεκαβλέ και σαν γυναικα και σαν συμπεριφορά γενικότερα. Αλλα ημουν σίγουρος οτι θα ειναι subάκι. Κατι τετοιες, φαινομενικά μαγκίτισσες, περπατημένες, τσαμπουκαλούδες κτλ ειναι τα πιο τοπ σκλαβάκια, επιβεβαιωμένο αυτό.
Λογικα ναι, η σκυλού παίζει να ειναι. Αλλωστε η μονη ξανθια απο κει μέσα ειναι. Ηταν και εκεινη η χρυσαυγουλού μπουγατσοαγρότισσα που την πουλεψε, αλλα απ'οσο θυμάμαι εκεινη ειχε βυζάρες, οπότε δεν παιζει να ειναι εκείνη.
εντιτ: Ξανθιά ειναι και εκεινη η θεοπαλαβη η Κρητικιά,τωρα που τη θυμήθηκα, αλλα κι αυτη νομίζω οτι το 'χει το βυζάκι της.
Αν και έχει κάτι δεσιματα στα χέρια σαφώς ερασιτέχνης στο άθλημα σε σχέση με την ποκερου
Σιγα μην το ειδες
Στημένο ήταν; ήξερε ότι την τραβάνε βίντεο εννοώ.jason έγραψε: ↑17 Οκτ 2020, 17:16Λοιπόν το είδα το 8λεπτο βιντεακι και είναι πράγματι η σκυλουvantono έγραψε: ↑15 Οκτ 2020, 13:24Δεν την ειχα προσέξει καθόλου. Γενικά ειναι το ακριβώς αντίθετο του τύπου μου σε γυναίκα, το ολο στυλακι της, γι αυτο δεν την εχω παρατηρησει πολυ. Για μενα ειναι πολύ ντεκαβλέ και σαν γυναικα και σαν συμπεριφορά γενικότερα. Αλλα ημουν σίγουρος οτι θα ειναι subάκι. Κατι τετοιες, φαινομενικά μαγκίτισσες, περπατημένες, τσαμπουκαλούδες κτλ ειναι τα πιο τοπ σκλαβάκια, επιβεβαιωμένο αυτό.
Αν και έχει κάτι δεσιματα στα χέρια σαφώς ερασιτέχνης στο άθλημα σε σχέση με την ποκερου
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δεν ειπα αν ήταν στημένη, αν ήταν στημένο ρώτησα

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Οχι. Την κορόιδεψαν.Naida έγραψε: ↑17 Οκτ 2020, 23:47Στημένο ήταν; ήξερε ότι την τραβάνε βίντεο εννοώ.jason έγραψε: ↑17 Οκτ 2020, 17:16Λοιπόν το είδα το 8λεπτο βιντεακι και είναι πράγματι η σκυλουvantono έγραψε: ↑15 Οκτ 2020, 13:24
Δεν την ειχα προσέξει καθόλου. Γενικά ειναι το ακριβώς αντίθετο του τύπου μου σε γυναίκα, το ολο στυλακι της, γι αυτο δεν την εχω παρατηρησει πολυ. Για μενα ειναι πολύ ντεκαβλέ και σαν γυναικα και σαν συμπεριφορά γενικότερα. Αλλα ημουν σίγουρος οτι θα ειναι subάκι. Κατι τετοιες, φαινομενικά μαγκίτισσες, περπατημένες, τσαμπουκαλούδες κτλ ειναι τα πιο τοπ σκλαβάκια, επιβεβαιωμένο αυτό.
Εάν είχε κρυφή καμερς δεν θα το ηξερε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ισπανικο big brother
από jackie Daniels » 08 Φεβ 2025, 17:16 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 36 Απαντήσεις
- 811 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
11 Φεβ 2025, 21:08
-
-
- 249 Απαντήσεις
- 5336 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
07 Μάιος 2025, 01:31