Θα μας σωσει ο Κουτσουμπας.Manolis έγραψε: ↑27 Σεπ 2020, 23:10
Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μία οπορτουνιστική ρητορεία για καπιταλισμό με δήθεν ανθρώπινο πρόσωπο και εφάρμοσε τα ίδια με εσάς, δηλαδή άγρια νεοφιλελεύθερη και νατοικη πολιτική του άξονα ισραηλ-ηπα-αιγύπτου.
Παριστάνετε ότι ο ένας θα μας σώσει από την αθλιότητα του άλλου, αλλά καταλάβαμε ότι είστε ίδιοι, οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος και δεν τσιμπάμε πια.
Πώς θα μας σώσει κάποιος από τα μέτρα και τις πολιτικές του άλλου, ενώ θα εφαρμόσει ακριβώς τα ίδια;
Μαθητικό κίνημα, ναι, οι κομμουνιστές πρωτοστατούν
- Obi Wan Iakobi
Re: Μαθητικό κίνημα, ναι, οι κομμουνιστές πρωτοστατούν
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα. Όνειρα που θέλουμε να πραγματοποιηθούν, που μας πεισμώνουν, που γίνονται στόχοι και μας ξαγρυπνούν. Και εγώ λοιπόν ως μαθητής και μαθήτρια…
Ονειρεύομαι ένα σχολείο που στέκεται δίπλα μου και όχι απέναντί μου,
που εκφράζει τα αιτήματά μου γιατί γνωρίζει πως αυτα θα εισακουστούν.
Ονειρεύομαι ένα σχολείο που η λειτουργία του δεν βασίζεται σε μέτρα καταστολής, αλλά βρίσκει λύσεις άμεσες και ουσιαστικές στα πιεστικά προβλήματα,
που μετέρχεται τα τεχνικά μέσα αλλά δεν υποτάσσεται στις πιέσεις της σύγχρονης τεχνολογικής εποχής.
Ονειρεύομαι ένα σχολείο που σέβεται την ιδιωτικότητά μου,
που φωτίζει το δρόμο του άγνωρου εργασιακού μέλλοντος, ενώ προάγει τον πολιτισμό σε μία χώρα γενέτειρα των τεχνών, πόσο μάλλον όταν τα μαθήματα αυτά εξετάζονται πανελλαδικώς.
Ονειρεύομαι ένα σχολείο που ηθικοποιεί και εξευγενίζει, αλλά δεν με εγκλωβίζει στις κοινωνικές νόρμες, μα με βοηθάει να βρω την ταυτότητά μου.
Ονειρεύομαι ένα σχολείο που προωθεί τον πλουραλισμό πνεύματος και κρίσης, που δεν κάνει διακρίσεις μα καταπολεμά ενεργά τον ρατσισμό.
Ονειρεύομαι ένα σχολείο που μεριμνά για την υγεία τη δική μου και των γύρω μου – ιδιαίτερα σε περίοδο υγειονομικής κρίσης – οργανώνοντας ολιγομελή τμήματα, με επαρκές προσωπικό καθαρισμού, και μάσκες στα μέτρα του προσώπου μας.
Ονειρεύομαι ένα σχολείο που επιμορφώνει κατάλληλα τους εκπαιδευτικούς σε παιδαγωγικά και επιστημονικά ζητήματα,
όπου η κατ’ επίφαση γνώση θα είναι παρελθόν.
Ονειρεύομαι ένα σχολείο που δεν μεταδίδει παρωχημένες γνώσεις, αλλά ποιοτικές, προσιτές και επαρκώς προσαρμοσμένες στη σύγχρονη πραγματικότητα.
Διεκδικώ ΑΥΤΟ το σχολείο. Αγωνίζομαι γι’ αυτήν την αλλαγή.
Πόσο πρέπει να υψώσω τη φωνή μου επιτέλους για να ακουστεί;
Το όνειρό μου δεν είναι άπιαστο κι εγώ τεντώνω τα χέρια μου, μα κι η δική σας συνείδηση πρέπει να αφυπνιστεί.
Ακονίστε και εσείς τα όνειρά σας να «σφάξουμε» την πραγματικότητα μαζί.
Ομάδα μαθητών σχολείου Χανίων Νέας Κυδωνίας:
Γεωργία Πουμπλάκη, Γρηγόρης Βερυκάκης, Ελπίδα Κρασάκη, Εμμανουήλ Ντερμανάκης, Ζωή Κουτσογιαννάκη, Κορίνα Βουρδουμπάκη, Μυρτώ Παρδαλάκη
http://www.katiousa.gr/apopseis/i-stili ... Emc_jUlSEw
Ονειρεύομαι ένα σχολείο που στέκεται δίπλα μου και όχι απέναντί μου,
που εκφράζει τα αιτήματά μου γιατί γνωρίζει πως αυτα θα εισακουστούν.
Ονειρεύομαι ένα σχολείο που η λειτουργία του δεν βασίζεται σε μέτρα καταστολής, αλλά βρίσκει λύσεις άμεσες και ουσιαστικές στα πιεστικά προβλήματα,
που μετέρχεται τα τεχνικά μέσα αλλά δεν υποτάσσεται στις πιέσεις της σύγχρονης τεχνολογικής εποχής.
Ονειρεύομαι ένα σχολείο που σέβεται την ιδιωτικότητά μου,
που φωτίζει το δρόμο του άγνωρου εργασιακού μέλλοντος, ενώ προάγει τον πολιτισμό σε μία χώρα γενέτειρα των τεχνών, πόσο μάλλον όταν τα μαθήματα αυτά εξετάζονται πανελλαδικώς.
Ονειρεύομαι ένα σχολείο που ηθικοποιεί και εξευγενίζει, αλλά δεν με εγκλωβίζει στις κοινωνικές νόρμες, μα με βοηθάει να βρω την ταυτότητά μου.
Ονειρεύομαι ένα σχολείο που προωθεί τον πλουραλισμό πνεύματος και κρίσης, που δεν κάνει διακρίσεις μα καταπολεμά ενεργά τον ρατσισμό.
Ονειρεύομαι ένα σχολείο που μεριμνά για την υγεία τη δική μου και των γύρω μου – ιδιαίτερα σε περίοδο υγειονομικής κρίσης – οργανώνοντας ολιγομελή τμήματα, με επαρκές προσωπικό καθαρισμού, και μάσκες στα μέτρα του προσώπου μας.
Ονειρεύομαι ένα σχολείο που επιμορφώνει κατάλληλα τους εκπαιδευτικούς σε παιδαγωγικά και επιστημονικά ζητήματα,
όπου η κατ’ επίφαση γνώση θα είναι παρελθόν.
Ονειρεύομαι ένα σχολείο που δεν μεταδίδει παρωχημένες γνώσεις, αλλά ποιοτικές, προσιτές και επαρκώς προσαρμοσμένες στη σύγχρονη πραγματικότητα.
Διεκδικώ ΑΥΤΟ το σχολείο. Αγωνίζομαι γι’ αυτήν την αλλαγή.
Πόσο πρέπει να υψώσω τη φωνή μου επιτέλους για να ακουστεί;
Το όνειρό μου δεν είναι άπιαστο κι εγώ τεντώνω τα χέρια μου, μα κι η δική σας συνείδηση πρέπει να αφυπνιστεί.
Ακονίστε και εσείς τα όνειρά σας να «σφάξουμε» την πραγματικότητα μαζί.
Ομάδα μαθητών σχολείου Χανίων Νέας Κυδωνίας:
Γεωργία Πουμπλάκη, Γρηγόρης Βερυκάκης, Ελπίδα Κρασάκη, Εμμανουήλ Ντερμανάκης, Ζωή Κουτσογιαννάκη, Κορίνα Βουρδουμπάκη, Μυρτώ Παρδαλάκη
http://www.katiousa.gr/apopseis/i-stili ... Emc_jUlSEw
-
7 φασιστόπαιδα σε ένα τόσο μεγάλο σχολείο δεν είναι τίποτα. Είναι απλά μια φασιστική μειοψηφία...

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
απαντά και στο θέμα του νήματοςFluffy έγραψε: ↑14 Οκτ 2020, 23:04Επισόδιο 2ο (13)
Podcast της ΚΝΕ - Επεισόδιο 13 | Το δίκιο των μαθητών νίκησε!
Οι μαθητές «καταλαμβάνουν» το Podcast της ΚΝΕ!
Μαθητές, μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής μαθητών Αθήνας, δίνουν τις δικές τους απαντήσεις για το αν είναι «επικίνδυνοι», αν είναι «αρνητές της μάσκας», «μειοψηφίες» ή «κακομαθημένα», αν είναι «υποκινούμενοι», τι είναι αυτό που τους κινητοποιεί, πώς θα συνεχίσουν τον αγώνα τους και πολλά ακόμη... Μείνετε συντονισμένοι!
- Golden Age
Τώρα που κάνατε τη βρώμικη δουλειά με τη δίκη της ΧΑ, θα το ξεφουσκώσετε σιγά σιγά.
- Golden Age
Fluffy έγραψε: ↑15 Οκτ 2020, 16:14απαντά και στο θέμα του νήματοςFluffy έγραψε: ↑14 Οκτ 2020, 23:04Επισόδιο 2ο (13)
Podcast της ΚΝΕ - Επεισόδιο 13 | Το δίκιο των μαθητών νίκησε!
Οι μαθητές «καταλαμβάνουν» το Podcast της ΚΝΕ!
Μαθητές, μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής μαθητών Αθήνας, δίνουν τις δικές τους απαντήσεις για το αν είναι «επικίνδυνοι», αν είναι «αρνητές της μάσκας», «μειοψηφίες» ή «κακομαθημένα», αν είναι «υποκινούμενοι», τι είναι αυτό που τους κινητοποιεί, πώς θα συνεχίσουν τον αγώνα τους και πολλά ακόμη... Μείνετε συντονισμένοι!
Τουλάχιστον αυτοσχεδιάζουν ή υπάρχει ΚΝΙτοσκηνοθέτης που δίνει οδηγίες;

Είναι κι ο..."ανεξάρτητος" μαθητής που έβγαινε στον Παπαδάκη βλέπω.

Καλά σε σχολείο που εργάζονται συγγενικά μου πρόσωπα λήξανε την κατάληψη αλλά κάποια παιδάκια είναι της ΚΝΕ και κάθε βδομάδα βρίσκουν μια αφορμή και κλείνουν το σχολείο για μια δυο μέρες. Σήμερα κάποιοι έχουν απεργία και το κλείσανε για συμπαράσταση.
Ρώτησα γιατί δεν ρίχνετε καμιά αποβολή να στρώσουν λιγάκι οι κώλοι και μου είπανε δεν κατάλαβες ο διευθυντής είναι του ΚΚΕ και τους σιγοντάρει, όποτε του λένε απλά τους δίνει τα κλειδιά του σχολείου.
Ολοι οι υπόλοιποι καθηγητές και μαθητές είναι όμηροι των λοβοτομημένων.
Το σχολείο είναι απο τα καλύτερα δημόσια που μπαίνεις με εξετάσεις, μαθητές έρχονται απο άλλες περιοχές για το συγκεκριμένο σχολείο και τώρα οι καθηγητές φοβούνται οτι θα αρχίσουν να ξεγράφονται και να πηγαίνουν αλλού.
Ρώτησα γιατί δεν ρίχνετε καμιά αποβολή να στρώσουν λιγάκι οι κώλοι και μου είπανε δεν κατάλαβες ο διευθυντής είναι του ΚΚΕ και τους σιγοντάρει, όποτε του λένε απλά τους δίνει τα κλειδιά του σχολείου.
Το σχολείο είναι απο τα καλύτερα δημόσια που μπαίνεις με εξετάσεις, μαθητές έρχονται απο άλλες περιοχές για το συγκεκριμένο σχολείο και τώρα οι καθηγητές φοβούνται οτι θα αρχίσουν να ξεγράφονται και να πηγαίνουν αλλού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 15 Οκτ 2020, 16:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
σταματηστε βρε τη λασπηgassim έγραψε: ↑15 Οκτ 2020, 16:36Καλά σε σχολείο που εργάζονται συγγενικά μου πρόσωπα λήξανε την κατάληψη αλλά κάποια παιδάκια είναι της ΚΝΕ και κάθε βδομάδα βρίσκουν μια αφορμή και κλείνουν το σχολείο για μια δυο μέρες. Σήμερα κάποιοι έχουν απεργία και το κλείσανε για συμπαράσταση.
Αστική επίθεση στο μαθητικό κίνημα
δεν πήγαινε για σενα, εσυ τοποθετηθηκες παρενθετος
χα, εντάξει τότε. Ακυρο

ωστόσο όσα έγραψα είναι αληθή (οχι για την τρύπα σου για το σχολείο).
το ότι στα είπαν μπορεί να ισχύει, το ότι ισχυει αυτα που σε είπαν χλωμό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 350 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
31 Μάιος 2024, 17:19
-