Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Giorgos

Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Giorgos » 15 Οκτ 2020, 20:01

Golden Age έγραψε:
15 Οκτ 2020, 19:58
Giorgos έγραψε:
15 Οκτ 2020, 19:53
Golden Age έγραψε:
15 Οκτ 2020, 15:57

Σε μια δημοκρατία μπορείς να έχεις. Στο σύστημα Σόρος, όντως δεν επιτρέπεται. Αλλά αυτό δεν είναι δημοκρατία.

Και πάντως, η ΧΑ έμεινε εκτός το 2019. Συν τις διασπάσεις που ακολούθησαν κλπ. Η καταδίκη λοιπόν αποσκοπούσε σε επιπλέον πολτικούς στόχους...
Σε μόα δημοκρατία οι ιδεολογίες που απεργάζονται την καταστροφή της δεν έχουν θέση. Ολοκληρωτικές ιδεολογίες(κομμουνισμός, εθνικο-ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ/ναζισμός) και κόμματα που τος ασπάζονται δεν έχουν θέση στην υγιή δημοκρατία. Η δημοκρατία του πρώτου κόσμου (ΗΠΑ,ΕΕ,Βρετανία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία,Καναδάς) είναι το καλύτερο πολίτευμα που υπάρχει στον κόσμο σήμερα,αν ξέρεις καλύτερο πολίτευμα που να υπάρχει πες μας σε ποιά χώρα του κόσμου υπάρχει σήμερα.Ακόμα και ο Τραμπ έχει θέση στην δυτική δημοκρατία αλλά όχι ο Νεοναζισμός. Είσαι γενικά εκτός τόπου και χρόνου (και στο ότι ο Τραμπ θα κερδίσει πολλούς Λατίνους και μαύρους ενώ αν δεις το αντίστοιχοι νήμα Superme Leader Trump μόνο αυτό που λες δεν ισχύε.
Στον τροτσκιστικό νεο-""""συντηρητισμό""" που ασπάζεσαι, μπορεί όντως να 'ναι έτσι τα πράγματα. Στη δημοκρατία όμως. Δεν υπάρχει "δημοκρατία του πρώτου κόσμου", υπάρχει δημοκρατία σκέτο. Και δημοκρατία είναι εκείνο το πολίτευμα που ο λαός επιλέγει τους αντιπροσώπους του στη βουλή κι όχι εκείνο το πολικό σύστημα, όπου η πολιτική εξουσία, με διάφορα "θεμιτά" ή αθέμιτα μέσα αποφασίζει για το ποιοι δεν θα τον αντιπροσωπεύσουν. Αυτό το σύστημα που λες, μπορείς να το ονομάσεις λαθροδημοκρατία του "πρώτου" κόσμου ή όπως αλλιώς θέλεις. Δημοκρατία πάντως δεν είναι.
Αν ήμουν τροτσκιστής όπως λες(και εξήγησα ήδη με ανάλυση γιατί κάνεις και εδώ λάθος) θα έλεγα να είναι νόμιμος ο κομμουνισμός .Εγώ θέλω και ο κομμουνισμός και ο ναζισμός να είναι παράνομοι.Εσύ απο πολιτική ανάλυση σκιζεις...Εμένα με εβγαλες...κομουνιστή και τον Τραμπ ότι θα...σαρώσει με 4% στους μαύρους και 26% στους Λατίνους

nikos p 2020

Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos p 2020 » 15 Οκτ 2020, 20:02

Μου κάνει πάντως εντύπωση, που οι ΧΑτες σκούζουν για κάτι που θα κάνανε οι ίδιοι στους άλλους (για να μην πω και χειρότερα) αν κυβερνούσαν.

Άβαταρ μέλους
Giorgos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Giorgos » 15 Οκτ 2020, 20:02

Golden Age έγραψε:
Giorgos έγραψε:
Golden Age έγραψε:
15 Οκτ 2020, 15:57

Σε μια δημοκρατία μπορείς να έχεις. Στο σύστημα Σόρος, όντως δεν επιτρέπεται. Αλλά αυτό δεν είναι δημοκρατία.

Και πάντως, η ΧΑ έμεινε εκτός το 2019. Συν τις διασπάσεις που ακολούθησαν κλπ. Η καταδίκη λοιπόν αποσκοπούσε σε επιπλέον πολτικούς στόχους...
Σε μόα δημοκρατία οι ιδεολογίες που απεργάζονται την καταστροφή της δεν έχουν θέση. Ολοκληρωτικές ιδεολογίες(κομμουνισμός, εθνικο-ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ/ναζισμός) και κόμματα που τος ασπάζονται δεν έχουν θέση στην υγιή δημοκρατία. Η δημοκρατία του πρώτου κόσμου (ΗΠΑ,ΕΕ,Βρετανία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία,Καναδάς) είναι το καλύτερο πολίτευμα που υπάρχει στον κόσμο σήμερα,αν ξέρεις καλύτερο πολίτευμα που να υπάρχει πες μας σε ποιά χώρα του κόσμου υπάρχει σήμερα.Ακόμα και ο Τραμπ έχει θέση στην δυτική δημοκρατία αλλά όχι ο Νεοναζισμός. Είσαι γενικά εκτός τόπου και χρόνου (και στο ότι ο Τραμπ θα κερδίσει πολλούς Λατίνους και μαύρους ενώ αν δεις το αντίστοιχοι νήμα Superme Leader Trump μόνο αυτό που λες δεν ισχύε.
Στον τροτσκιστικό νεο-""""συντηρητισμό""" που ασπάζεσαι, μπορεί όντως να 'ναι έτσι τα πράγματα. Στη δημοκρατία όμως. Δεν υπάρχει "δημοκρατία του πρώτου κόσμου", υπάρχει δημοκρατία σκέτο. Και δημοκρατία είναι εκείνο το πολίτευμα που ο λαός επιλέγει τους αντιπροσώπους του στη βουλή κι όχι εκείνο το πολικό σύστημα, όπου η πολιτική εξουσία, με διάφορα "θεμιτά" ή αθέμιτα μέσα αποφασίζει για το ποιοι δεν θα τον αντιπροσωπεύσουν. Αυτό το σύστημα που λες, μπορείς να το ονομάσεις λαθροδημοκρατία του "πρώτου" κόσμου ή όπως αλλιώς θέλεις. Δημοκρατία πάντως δεν είναι.
Αν ήμουν τροτσκιστής όπως λες(και εξήγησα ήδη με ανάλυση γιατί κάνεις και εδώ λάθος) θα έλεγα να είναι νόμιμος ο κομμουνισμός .Εγώ θέλω και ο κομμουνισμός και ο ναζισμός να είναι παράνομοι.Εσύ απο πολιτική ανάλυση σκιζεις...Εμένα με εβγαλες...κομουνιστή και τον Τραμπ ότι θα...σαρώσει με 4% στους μαύρους και 26% στους Λατίνους

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 15 Οκτ 2020, 20:03

Giorgos έγραψε:
15 Οκτ 2020, 20:01
Golden Age έγραψε:
Giorgos έγραψε:

Δεν διαφέρεις και πολύ απο τους ανοιχτά κομμουνιστές όταν αποδέχεσαι "χαριστικά" ακόμη και...τον Τραμπ στην πολιτική συμμετοχή.

nikos p 2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos p 2020 » 15 Οκτ 2020, 20:04

Σενέκας έγραψε:
Golden Age έγραψε:
15 Οκτ 2020, 19:52
Σενέκας έγραψε:
15 Οκτ 2020, 19:48

Ο Ηλιόπουλος είναι ένας αλήτης, μέλος εγκληματικής οργάνωσης και προσφάτως καταδικασμένος για κακουργήματα, που είναι δε τόσο περήφανος αλήτης που το γράφει και στο μπράτσο του για να το δούνε όλοι.

Τα παιδιά του θα τα μεγαλώσουν οι κοινωνικές υπηρεσίες όσο αυτός θα περνάει την επόμενη δεκαετία στη φυλακή. Και θα είναι καλύτερα για όλους
Αλήτης είσαι και φαίνεσαι, βάσει των χυδαιοτήτων που γράφεις, πρώτον. Και δεύτερον, δυστυχώς για 'σένα, ο Ηλιόπουλος έχει οικογένεια.

Όλη αυτή η χυδαιότητα που εκφράζεις, είναι στο πακέτο του Μπάιντεν και των Δημοκρατικών για τις ΗΠΑ και τη Δύση. Αυτο για να καταλάβει κανείς πόσο σημαντικό είναι να μην κερδίσουν αυτοί οι αλήτες τις εκλογές στις ΗΠΑ.
Το ποινικό μου μητρώο είναι απολύτως λευκό. Δεν είμαι νεοναζιστής και δεν είχα ποτέ την παραμικρή σχέση με οποιαδήποτε εγκληματική οργάνωση. Όλα αυτά ισχύουν για τον Ηλιόπουλο, άρα θα το ξαναπώ: χαίρομαι πάρα πολύ που αυτός ο αλήτης θα περάσει την επόμενη δεκαετία στη φυλακή και τα παιδιά του θα έχουν την ευκαιρία να μεγαλώσουν σε ένα καλύτερο περιβάλλον, με την ελπίδα να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι απο τον πατέρας τους
Να δοθούν καλύτερα σε ανάδοχη οικογένεια και όχι να πάνε σε ίδρυμα από εκεί θα βγουν χειρότεροι

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 15 Οκτ 2020, 20:05

nikos p 2020 έγραψε:
15 Οκτ 2020, 20:04
Σενέκας έγραψε:
Golden Age έγραψε:
15 Οκτ 2020, 19:52

Αλήτης είσαι και φαίνεσαι, βάσει των χυδαιοτήτων που γράφεις, πρώτον. Και δεύτερον, δυστυχώς για 'σένα, ο Ηλιόπουλος έχει οικογένεια.

Όλη αυτή η χυδαιότητα που εκφράζεις, είναι στο πακέτο του Μπάιντεν και των Δημοκρατικών για τις ΗΠΑ και τη Δύση. Αυτο για να καταλάβει κανείς πόσο σημαντικό είναι να μην κερδίσουν αυτοί οι αλήτες τις εκλογές στις ΗΠΑ.
Το ποινικό μου μητρώο είναι απολύτως λευκό. Δεν είμαι νεοναζιστής και δεν είχα ποτέ την παραμικρή σχέση με οποιαδήποτε εγκληματική οργάνωση. Όλα αυτά ισχύουν για τον Ηλιόπουλο, άρα θα το ξαναπώ: χαίρομαι πάρα πολύ που αυτός ο αλήτης θα περάσει την επόμενη δεκαετία στη φυλακή και τα παιδιά του θα έχουν την ευκαιρία να μεγαλώσουν σε ένα καλύτερο περιβάλλον, με την ελπίδα να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι απο τον πατέρας τους
Να δοθούν καλύτερα σε ανάδοχη οικογένεια και όχι να πάνε σε ίδρυμα από εκεί θα βγουν χειρότεροι
Δεν θα δοθούν πουθενά. Έχουν οικογένεια να τα μεγαλώσει. Εαν ποτέ καταλύσετε ανοιχτά τη δημοκρατία, μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε.

Άβαταρ μέλους
Giorgos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Giorgos » 15 Οκτ 2020, 20:07

Golden Age έγραψε:
15 Οκτ 2020, 20:03
Giorgos έγραψε:
Golden Age έγραψε:

Δεν διαφέρεις και πολύ απο τους ανοιχτά κομμουνιστές όταν αποδέχεσαι "χαριστικά" ακόμη και...τον Τραμπ στην πολιτική συμμετοχή.
Ο Τραμπ δεν είναι ναζί.Δεν τον αποδεχομαι χαρηστικά. Δεν έχω θέμα να συμμετέχει αλλά το πρόβλημα είναι ότι γκρεμίζεται και θα πάρει στο λαιμο του και τους Ρεπουμολικανους(το σοβαρό κόμμα του Λίνκολν) που θα χρειαστούν μια 8ετια να συνέλθουν και να διαγράψουν τον Τραμπισμο επανερχόμενο στον υγιή συντηρητισμό(και όχι στον κάλπικο Τραμπικο που όταν ο Τραμπ ήταν στους δημοκρατικούς ήταν υπέρ των ομοφυλόφιλων και των εκτρώσεων και μόλις άλλαξε κόμμα έκανε κώλο τούμπα... να τον βρασω τέτοιον... "συντηρητισμό").

nikos p 2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos p 2020 » 15 Οκτ 2020, 20:09

Golden Age έγραψε:
15 Οκτ 2020, 20:05
nikos p 2020 έγραψε:
Σενέκας έγραψε:

Δεν θα δοθούν πουθενά. Έχουν οικογένεια να τα μεγαλώσει. Εαν ποτέ καταλύσετε ανοιχτά τη δημοκρατία, μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε.
Στις Δημοκρατίες δηλαδή δε δίνονται παιδιά σε ανάδοχες οικογένειες; Αν λοιπόν έχουν μητέρα που μπορεί να τα αναλάβει, τι σκούζει λοιπόν;

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 15 Οκτ 2020, 20:11

nikos p 2020 έγραψε:
15 Οκτ 2020, 20:09
Golden Age έγραψε:
nikos p 2020 έγραψε:

Στις Δημοκρατίες δηλαδή δε δίνονται παιδιά σε ανάδοχες οικογένειες;
Στις Δημοκρατίες το κράτος δεν απαγάγει (έστω και "νόμιμα") παιδιά απο οικογένειες αντιφρονούντων της πολιτικής εξουσίας.

Αυτό είναι χαρακτηριστικό των πιο διαστροφικών καθεστώτων που είχε ποτέ ο πλανήτης, των κομμουνιστικών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 15 Οκτ 2020, 20:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 15 Οκτ 2020, 20:12

Giorgos έγραψε:
15 Οκτ 2020, 20:07
Golden Age έγραψε:
Giorgos έγραψε:

Ο Τραμπ δεν είναι ναζί.Δεν τον αποδεχομαι χαρηστικά. Δεν έχω θέμα να συμμετέχει αλλά το πρόβλημα είναι ότι γκρεμίζεται και θα πάρει στο λαιμο του και τους Ρεπουμολικανους(το σοβαρό κόμμα του Λίνκολν) που θα χρειαστούν μια 8ετια να συνέλθουν και να διαγράψουν τον Τραμπισμο επανερχόμενο στον υγιή συντηρητισμό(και όχι στον κάλπικο Τραμπικο που όταν ο Τραμπ ήταν στους δημοκρατικούς ήταν υπέρ των ομοφυλόφιλων και των εκτρώσεων και μόλις άλλαξε κόμμα έκανε κώλο τούμπα... να τον βρασω τέτοιον... "συντηρητισμό").
Όταν λες "ακόμη και τον Τραμπ" τοτε θεωρείς "χαριστική" τη συμμετοχή του. Λες και δεν είναι αυτονόητο το δικαίωμα συμμετοχής του στις εκλογές.

nikos p 2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos p 2020 » 15 Οκτ 2020, 20:14

Σε ξαναρωτάω, αν έχουν μητέρα που μπορεί να τα αναλάβει, γιατί σκούζει;

Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 » 15 Οκτ 2020, 20:15

Επισης σημερα..

"Σε 15ετή κάθειρξη καταδικάστηκε ο νεαρός ψυκτικός που σκότωσε με σφυρί την 63χρονη πελάτισσά του στην Καλαμαριά, πέρσι τον Ιούνιο, όταν ξέσπασε καβγάς για τη συντήρηση του κλιματιστικού της"

τι γινεται αν δεν ειναι η προεδρος που παιρνει προαγωγες με ρυθμους ρεκορ γκινες για δολοφονια σου δινουν ποινη οση πηρε περιπου ο κασιδιαρης χωρις να κανει τιποτα?

Άβαταρ μέλους
Giorgos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Giorgos » 15 Οκτ 2020, 20:16

Golden Age έγραψε:
15 Οκτ 2020, 20:12
Giorgos έγραψε:
15 Οκτ 2020, 20:07
Golden Age έγραψε:

Όταν λες "ακόμη και τον Τραμπ" τοτε θεωρείς "χαριστική" τη συμμετοχή του. Λες και δεν είναι αυτονόητο το δικαίωμα συμμετοχής του στις εκλογές.
Το ακόμα το είπα διότι τον θεωρώ γελοίο και όχι επικίνδυνο. Επικίνδυνος είναι για τους Ρεπουμπλικανους που θα κάνουν μια 8ετια να συνέλθουν και διαγράφοντας τον Τραμπισμο να επανέλθουν στον σοβαρό και υγιή συντηρητισμό. Πέρα απο αυτό για τον Τραμπ υπάρχει αντίστοιχο νήμα. Αν θέλεις κάτι γι αυτόν γραψτο εκεί να απαντήσω. Η συμμετοχή στις εκλογές δεν είναι αυτονόητη για τους εχθρούς τηε δημοκρατίας.

nikos p 2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos p 2020 » 15 Οκτ 2020, 20:21

Golden Age έγραψε:
15 Οκτ 2020, 20:11
nikos p 2020 έγραψε:
15 Οκτ 2020, 20:09
Golden Age έγραψε:

Στις Δημοκρατίες δηλαδή δε δίνονται παιδιά σε ανάδοχες οικογένειες;
Στις Δημοκρατίες το κράτος δεν απαγάγει (έστω και "νόμιμα") παιδιά απο οικογένειες αντιφρονούντων της πολιτικής εξουσίας.

Αυτό είναι χαρακτηριστικό των πιο διαστροφικών καθεστώτων που είχε ποτέ ο πλανήτης, των κομμουνιστικών.
Κανείς δεν απαγάγει. Αν δεν υπάρχει κάποιος μητέρα ή κοντινός συγγενής που μπορεί να τα μεγαλώσει όσο θα είναι στη φυλακή από το να πάνε π.χ Στο Χαμόγελο του Παιδιού να πάνε καλύτερα σε ανάδοχη οικογένεια. Πάντα έτσι γίνεται, τώρα το ανακάλυψες εσύ;

Marios
Phorum.gr user: Μάριος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Marios » 15 Οκτ 2020, 20:21

Golden Age έγραψε:
15 Οκτ 2020, 18:42
Marios έγραψε:
15 Οκτ 2020, 17:44
Golden Age έγραψε:
15 Οκτ 2020, 17:03

Σε μια δημοκρατία, εξουσία είναι ο δήμος, ο λαός. Αυτός επιλέγει τους αντιπροσώπους του, αυτός αποφασίζει ποιοι θα τον εκπροσωπήσουν στη βουλή. Όταν δεν αποφασίζει αυτός, αλλά το πολιτικό σύστημα, τότε δεν είναι δημοκρατία. Είτε είναι πρώτος κόσμος, είτε δεύτερος, είτε τρίτος, είτε τέταρτος, είτε οτιδήποτε. Η δημοκρατία, είναι δημοκρατία. Δεν υπάρχει "δημοκρατία του πρώτου κόσμου" και των άλλων. Υπάρχει δημοκρατία. Οι διαφορές των κόσμων υπάρχουν στις οικονομίες, στον τρόπο λειτουργίας του κράτους, στη διαμόρφωση της κοινωνίας κλπ. Όχι στη δημοκρατία.

Δεν βρήκαν "αφορμή", σκευωρίες έστησαν. Η ΧΑ απλά δραστηριοποιούταν σε μια χώρα, το πολτικό σύστημα της οποίας ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΝ στην Ακροαριστερά... Μέσα σε αυτό το σύστημα πέτυχε μαζικοποίηση και φυσικά βάσει τις πολιτικής του φιλοσοφίας, δεν μπορούν να υπάρχουν πολιτικές ελευθερίες για δυνάμεις που είναι ιδεολογικά αντιπαθείς σε ένα αριστερόστροφο πολιτικό σύστημα.

Ετέθη ποτέ στην Ουγγαρία θέμα διώξεως του Jobbik; Όχι. Μόνο δυνάμεις του Σόρος το ζητούσαν. Και μη μου πεις ότι τώρα το Jobbik έκανε κεντρώα στροφή, γιατί πολύ απλά επι χρονια ήταν στην Ουγγαρία ισχυρή πολιτική δύναμη, με την ιδεολογία που είχε. Ούτε ότι ο Όρμπαν είναι "δικτάτορας" (που δεν είναι, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα συζήτησης), γιατί το Jobbik, με την προηγούμενη πολιτική του ταυτότητα, ήταν επι χρόνια ισχυρή πολιτική δύναμη, όταν κανείς δεν κατηγορούσε τον Όρμπαν ως "δικτάτορα" (κατηγορία που του αποδίδουν τα δύο τελευταία χρόνια).
Η Ουγγαρία δεν είναι ακριβώς ανεπτυγμένη χώρα.
Είναι όμως δημοκρατική. Ακόμη κι αν υιθετήσεις αυτά που λένε κατά του Όρμπαν τα τελευταία 2 χρόνια, δεν μπορείς να πεις ότι ίσχυε το ίδιο για όλα τα προηγούμενα.
Ο Ορμπάν έχει εξελιχθεί σε Ερντογάν.Έχει θέσει υπο τον έλεγχο του τα ΜΜΕ και έχει καταργήσει το κράτος δικαίου.Άλλωστε φίλος του Ερντογάν είναι και εγώ τους φίλους του Ερντογάν δεν τους συμπαθώ.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών