Εύγε Apple !! Τα νέα iPhone για περιβαλλοντικούς λόγους δε θα περιλαμβάνουν φορτιστές.
Re: Εύγε Apple !! Τα νέα iPhone για περιβαλλοντικούς λόγους δε θα περιλαμβάνουν φορτιστές.
πάντως ρε παιδιά, φορτιστές η απλε δεν βαζει εδω και 15 χρόνια νομίζω, τα ιποντ δεν είχαν ποτέ νομίζω.
Re: Εύγε Apple !! Τα νέα iPhone για περιβαλλοντικούς λόγους δε θα περιλαμβάνουν φορτιστές.
πες τα βρε, οκ να τους μισούμε λιγο γιατι είχει πλακα, αλλά οχι και να λέμε για βύσματα, ύβρης όταν οι υπόλοιποι έχουν το μικρο υσβ ακόμα.
αλλά όπως λεει και ο χέλης, αφου μας εχουν βρει μαλάκες και αγοράζουμε συσκευές που τα βύσματά τους είναι άθλια, καλά κάνουν οι υπόλοιπες εταιρίες . Απο αυτή την άποψη είναι πολύ εκνευριστική η απλε, μας θυμίζει οτι οι υπόλοιποι πέρα βρέχει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 16 Οκτ 2020, 00:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι λες ρε μλκ;

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
- Λίνο Βεντούρα
κι αυτό απο οικολογική πολιτική, να θποθέσω
- omg kai 3 lol
klg έγραψε: ↑15 Οκτ 2020, 23:03Εντάξει το να αγοράσεις 1200+ δολλάρια κινητό και η Apple να μην σου βάζει το φορτιστή μεσα (coz environment lmao) το λες και ακραίο ξεφτυλίκι.Jack Shephard έγραψε: ↑15 Οκτ 2020, 22:20Θα δούμε και στην πράξη, με βάση τις προδιαγραφές πρόκειται για πολύ εντυπωσιακές συσκευές συνολικά και η έλλειψη φορτιστή είναι αδιάφορη σαν ζήτημα. Ακόμα και εκεί επανέφερε τo mag safe για φόρτιση και όχι μόνο.
Δεν είμαι και δε θα γίνω Appleάκιας γιατί έχω στήσει τα πάντα γύρω από το Google Home / Google Assistant. Και για να μην έμπαινα σε πειρασμό έτσι κι αλλιώς, χτες με τις προσφορές έδωσα 850€ και μια ευκαιρία στη Sony και Xperia 1 II, χρόνια μετά την τελευταία συσκευή της που είχα στην κατοχή μου (το περιμένω αύριο να δω τι ψάρια πιάνει). Αλλά το σωστό να λέγεται. Η εστίαση στην έλλειψη φορτιστή είναι λάθος. Πρόκειται για φοβερά τηλέφωνα.
το mini στην ελληνικη αγορα day1 ξεκιναει στα 850 ευρω, σε 1-2 μηνες θα εχει πεσει ενα 50αρι το iphone X που εχω 2 χρονων τηλεφωνο πιανει στα μεταχειρισμενα 400-450 ευρω με τη διαφορα ειναι ενα 400αρι.. ενω εχω ηδη 2 φορτιστες και airpods win-win

...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
ήταν παλιό, δίκιο είχαν νομίζω, δεν είχε θέση σε συσκευές αιχμής. Και ο απλός φορτιστής usb που βάζουν μέσα και κάνουμε συλλογή, παλιός είναι, έχουμε ασύρματη φόρτιση πλέον.
Τί είναι αυτό που κάνει τα άιφον να τα ξεχωρίζουν με τρέλα πολλοί? Έχω ένα πολύ πολύ παλιό αλλά δεν έχω καταλάβει
Πάντως αυτό που έχω, είναι σκυλί, δεν καταλαβαίνει τίποτα
Μόνο που τα έχει φτύσει πια η μπαταρία
Η αδελφή μου θέλει να με ψήσει να πάρω άιφον παλι, μεταχειρισμένο έστω
Δεν ξέρω, για πείτε
Πάντως αυτό που έχω, είναι σκυλί, δεν καταλαβαίνει τίποτα
Μόνο που τα έχει φτύσει πια η μπαταρία
Η αδελφή μου θέλει να με ψήσει να πάρω άιφον παλι, μεταχειρισμένο έστω
Δεν ξέρω, για πείτε
-
η μετοχή της πάει περίφημα πάντως

"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
τα μισούμε ή τα αγαπάμε, γιατί υπάρχουμε

Και στο ποδόσφαιρο το κάνουμε στην πολιτική, είναι δυνατόν να μην έχουμε δίκιο και οι άλλοι άδικο στην τεχνολογία;

Τεσπα, στην πράξη όλα έχουν πλάκα, αλλά στα κινητά έχεις να διαλέξεις γοογλε ή απλε, αυτοί φτιάχνουν το λογισμικό. Και οκ, ας μην πούμε για την απλε, ας πούμε οτι η γοογλε είναι σαν μια μίκροσοφτ του 60, παιδιά των λουλουδιών λίγο. Θα βγάλουν ένα ωραίο πρόγραμμα να μιλάμε, μετά θα το χαλάσουν, μετά θα του αλλάξουν όνομα, μετά θα βγάλουν ένα ακόμα γιατί έχει πλάκα να έχουν δύο, μετά ένα ακόμα, μετά κανείς δεν θα ξέρει ποιό υποστηρίζουν τελικά, μετά θα βάλουμε βάιμπερ.

Ε, η απλε δεν τα κάνει αυτά.

- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Σίγουρα πολύς κόσμος θα το δει έτσι αφού τη στιγμή που αφαίρεσε κάτι που ήταν δεδομένο από το πρώτο κινητό. Να δούμε αν θα ακολουθήσουν κι οι άλλοι όμως.
Τους φορτιστές τους έχει φτηνά πάντως κι έτσι κι αλλιώς σε όσους δεν έπαιρναν το pro ή το max, φορτιστή 5V έβαζε, οπότε αγόραζαν μόνοι τους. Αυτό που λέω εγώ είναι τα τηλέφωνα αυτά δεν αξίζουν να κριθούν από το θέμα του φορτιστή.
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί μου λέει με στόμφο: άαααμα μάθεις στο άιφοννν μετά δεν μπορείς να κάνεις με τα άααλλααα
Την κοιτάω κι εγώ λίγο σαν μπούφος αλλά βαριέμαι να μπω σε αναλύσεις μαζί της.
Εμένα πάντως, με εκνευρίζει που άμα κλείσει από μπαταρία μετά θέλει μισή μέρα για να ανοίξει
Μου έχει τύχει να κλείσει και να χρειάζομαι επειγόντως να το ανοίξω και λούστηκα κρύο ιδρώτα
Την κοιτάω κι εγώ λίγο σαν μπούφος αλλά βαριέμαι να μπω σε αναλύσεις μαζί της.
Εμένα πάντως, με εκνευρίζει που άμα κλείσει από μπαταρία μετά θέλει μισή μέρα για να ανοίξει

Μου έχει τύχει να κλείσει και να χρειάζομαι επειγόντως να το ανοίξω και λούστηκα κρύο ιδρώτα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 51 Απαντήσεις
- 1576 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
16 Ιουν 2024, 20:38
-
- 4 Απαντήσεις
- 155 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
30 Δεκ 2024, 20:54
-
-
Νέα δημοσίευση Εύγε στο νηπιαγωγείο των Χανίων και στην αμερικανική βάση του Σούδας!
από Golden Age » 31 Δεκ 2024, 12:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 374 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
31 Δεκ 2024, 18:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μονοψήφια πλέον η ανεργία στην Ελλάδα. Εύγε Κυριάκο.
από talaipwros » 30 Νοέμ 2023, 13:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 150 Απαντήσεις
- 4426 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
03 Φεβ 2024, 18:40
-